Kuuntele häävalssit suoraan yläpuolelta. Vieraile myös Popmasterin Spotify-tilillä ja merkitse itsesi kyseisten soittolistojen seuraajaksi. Saat Spotifyltä aina ilmoituksen kun teemme soittolistoihin muutoksia ja täydennyksiä. Löydät Popmasterin profiilin Spotifystä kun kirjoitat Spotifyn hakukenttään “Spotify:User:PopmasterDJ”. Pyydä tarvittaessa lisäopastusta sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@popmaster.fi”.

Moni valitsee häävalssin tilalle häätanssin

Perinteiset häävalssit ovat saaneet rinnalleen kilpailijoiksi uudemmat häätanssit. Etenkin monet nuorista valitsevat häiden kohokohdaksi uudempia kappaleita ja usein valituilla kappaleilla on jokin tarina hääparin yhteiseltä taipaleelta.

LUE LISÄÄ
Kuuntele suosituimmat häätanssit

Häämusiikki on olennainen osa juhlien tunnelmaa

Hääjuhlat ovat ainutlaatuinen tapahtuma, josta jokainen hääpari haluaa tehdä juuri omaan tyyliinsä sopivat. Häämusiikki näyttelee erittäin suurta roolia juhlien tunnelman luomisessa. Ei siis ole yhdentekevää minkälaista musiikkia juhlissa soitetaan ja miten musiikinsoitto on järjestetty.

LUE LISÄÄ:
Hääbändi vai DJ? Vai molemmat?

Varaa DJ ajoissa

Suosituimmat hääpäivät ovat DJ-palveluilla kiireisiä aikoja. Ota yhteyttä Popmasterin myyntiin jo juhlasuunnitelmien alkuvaiheessa, jotta voimme tehdä juhlienne osalta alustavan varauksen Popmasterin varauskalenteriin. Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta.

Tiedätkö jo täydellisen juhlatilan häillesi? Katso Suomen suosituimmat juhlatilat täältä >>