Kuuntele häävalssit suoraan yläpuolelta. Olemme keränneet suosituimmat häävalssit suoraan sivuillemme kuunneltavaksesi. Valitse itsellesi sopivin hääkappale listaltamme! Järjestämme musiikkiohjelmaa kymmeniin, ellei jopa satoihin, häihin vuosittain ja tiedämme, mistä hääparit eniten pitävät. Spotify-tililtämme löydät ne kaikista suosituimmat häiden valssit, joita hääparit tanssivat.

Vieraile Popmasterin Spotify-tilillä ja merkitse itsesi kyseisten soittolistojen seuraajaksi. Saat Spotifyltä aina ilmoituksen kun teemme soittolistoihin muutoksia ja täydennyksiä. Kuuntele suosituimmat häätanssit

Häämusiikki on olennainen osa juhlien tunnelmaa

Hääjuhlat ovat ainutlaatuinen tapahtuma, josta jokainen hääpari haluaa tehdä juuri omaan tyyliinsä sopivat. Häämusiikki näyttelee erittäin suurta roolia juhlien tunnelman luomisessa. Ei siis ole yhdentekevää minkälaista musiikkia juhlissa soitetaan ja miten musiikinsoitto on järjestetty.

Häihin voit helposti tilata joko DJ:n tai hääbändin – tai vaikka molemmat. Häiden musiikkiohjelman järjestäminen on kauttamme helppoa ja ohjelman voi muuntaa jokaisen hääparin tarpeiden mukaisiksi.

LUE LISÄÄ:
Hääbändi vai DJ? Vai molemmat?

Varaa DJ häihin ajoissa

Suosituimmat hääpäivät ovat DJ-palveluilla kiireisiä aikoja. Ota yhteyttä Popmasterin myyntiin jo juhlasuunnitelmien alkuvaiheessa, jotta voimme tehdä juhlienne osalta alustavan varauksen Popmasterin varauskalenteriin.

Tarjoamme valmiita paketteja häiden ohjelman järjestämiseen, joita räätälöimällä luomme juuri sinulle sopivimman ohjelman. Tutustu paketteihin alta:

Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous sivun ylälaidan laskurilla DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta.

Tiedätkö jo häiden päivämäärän, mutta juhlatilat ovat vielä etsinnässä? Katso lista Suomen suosituimmista häätiloista, joihin lukeutuvat mm.:

Häävalssit - Suomen suosituinta häämusiikkia popmasterilta
Häävalssit ja häämusiikin hoitaa Popmasterin DJ