Popmaster tarjoaa DJ-palvelut jokaiseen tapahtumaan koko Suomen alueella. Olipa tapahtumasi sitten hääjuhla, firman pikkujoulut, syntymäpäivät, muotishow, cocktail-kutsut, avajaiset, uuden vuoden bileet tai vaikka vain kavereiden kanssa illanistujaiset, löydät oikeat DJ-palvelut meiltä. Mikään tapahtuma ei ole liian suuri tai pieni, sillä osaamme mukautua asiakkaan jokaiseen toiveeseen.

Mitä DJ tekee?

Ammattimainen DJ nostaa juhlien tunnelman kattoon ja toimii tärkeässä roolissa juhlien järjestämisessä. Tiskijukan kanssa kannattaa käydä läpi juhlien kulku jo hyvissä ajoin, jotta hänellä on tieto siitä, mitä häneltä odotetaan. Popmasterin tiskijukat pukeutuvat aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jos asiakas ei esitä erityistä pukeutumistoivetta, työntekijämme pukeutuu Popmasterin omaan, mustaan työpaitaan.

DJ vapauttaa juhlien järjestäjät muihin tehtäviin ja huolehtii siitä, että juhlien tunnelma on oikea. Hän pystyy lukemaan illan tunnelmaa ja valitsee musiikit sen mukaan illan kuluessa. Hänen kanssaan pystyt myös sopimaan illan musiikkityylit etukäteen. Alkuillasta saattaa olla tarvetta rauhallisemmalle taustamusiikille ja loppuillasta nostetaan koko porukka tanssimaan. Ihan sen mukaan millaisen tapahtuman haluat järjestää. DJ on isossa roolissa juhlien tunnelman kannalta ja pystyy juontojen avulla ohjaamaan illan kulkua. DJ:llä on tärkeä rooli myös äänentoiston vartijana, jotta mikrofonit toimivat ja ääni kuuluu kunnolla ilman ylimääräisiä surinoita ja vinkumisia.

Esimerkkejä tapahtumista:

DJ pikkujouluihin
DJ häihin
DJ juhliin

DJ messuille
DJ polttareihin

Hinnat alkaen:

Perus DJ-paketti: 640 €
Extra-paketti: 870 €
Deluxe-paketti: 1440 €

Valmiit juhlapaketit helpottavat palvelukokonaisuuden hahmottamista ja antavat suuntaa juhlapakettien hinnoitteluille. Jokainen juhlapaketti on myös räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan. Laskurimme avulla pystyt laskemaan hinnan tarpeidesi mukaan ja lähettämään meille alustavan tarjouspyynnön. Laskurin löydät sivun oikeasta ylälaidasta.

Voit olla myös yhteydessä suoraa asiakaspalveluumme:

Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 2925290
asiakaspalvelu@popmaster.fi

Kyselyjä, tarjouspyyntöjä sekä lisätietopyyntöjä voit lähettää nopeasti yhteydenottolomakkeen kautta täältä

DJ-palvelut tapahtumaan eri juhlatiloissa

DJ-palvelut ovat saatavilla koko Suomen alueelle. Etsitpä sitten Hää-dj:tä, vinyyli-dj:tä tai bile-dj:tä, hän saapuu paikalle juhlapaikasta riippumatta. Ovatko juhlatilat vielä etsinnässä? Lue kokemuksia ja toteutuksia eri juhlatiloista Suomessa.

Lue suosituimmista juhlatiloista kaupungeittain:

Juhlatilat ja DJ Helsinki
Juhlatilat ja DJ Tampere
Juhlatilat ja DJ Turku
Juhlatilat ja DJ Pori
Juhlatilat ja DJ Lahti
Juhlatilat ja DJ Jyväskylä
Juhlatilat ja DJ Hämeenlinna
Juhlatilat ja DJ muu Suomi

Mietityttääkö vielä? Lue referenssejämme sekä kokemuksia Popmasterin DJ- ja karaokepalveluista.

dj palvelut jokaiseen suomen tapahtumaan
DJ-palvelut jokaiseen tapahtumaan helposti ja nopeasti

Yhdistä DJ-palvelut ja karaoke tapahtumaasi

Tiesitkö, että voit myös yhdistää tapahtumaasi DJ- ja karaokepalvelut. Ammattilaisemme voivat toteuttaa tapahtumaan sekä juhliin kattavan ohjelmanumeron, joka sisältää DJ:n soittamaa musiikkia sekä mahdollisuuden myös karaokeen. Näin show kulkee monipuolisesti läpi koko illan!

Tilaa DJ-palvelut jokaiseen tapahtumaan. Ammattimainen DJ nostaa juhlien tunnelmaa ja toimii tärkeässä roolissa juhlien ja tapahtumien järjestämisessä.