Popmaster tarjoaa DJ- ja karaokepalveluja koko Suomessa, mutta vilkkainta DJ-palvelujen käyttön on ehdottomasti Etelä-Suomessa. Alta voit lukea lisää paikkakuntakohtaisesti tarjoamistamme DJ-palveluista. Listalla ovat suurimmat kaupungit, mutta ne käsittävät myös kyseisten kaupunkien lähialueet. Mikään juhla, paikkakunta tai juhlatila ei ole meille liian pieni tai suuri DJ-palvelujen toteuttamiseen. Pyydä tarjous ohjelmasta juhliisi tai laske hinta oikean yläkulman laskurilla.

Tutustu Suomen DJ-palveluihin

Olemme vuosien saatossa toteuttaneet DJ-keikkoja Suomen suurimmissa kaupungeissa. Alta pääset lukemaan paikkakuntakohtaisista DJ-palveluista sekä suosituimmista juhlapaikoista.

DJ Helsinki
DJ Turku
DJ Tampere
DJ Pori
DJ Jyväskylä
DJ Vaasa

Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä toimintaamme ja DJ:mme ovat suosittuja viihteen ammattilaisia. Järjestämme ohjelmaa niin yrityksille kuin yksityisjuhliin. Lue referenssejämme yrityksiltä sekä yksityishenkilöiden kokemuksia Popmasterin DJ- ja karaokepalveluista.

DJ-palvelut kaikkiin juhlatiloihin

DJ-palvelut ovat saatavilla koko Suomen alueelle. Pystymme toteuttamaan laadukkaan DJ-ohjelman jokaiseen juhlatilaan paikan koosta ja sijainnista riippumatta. Lue kokemuksia ja toteutuksia eri juhlatiloista ympäri Suomen.

Olemme myös tehneet kattavan listan Suomen suosituimmista juhlatiloista kaupungeittain. Löydät alta juhlatilat jaoteltuna paikkakunnittain jolloin pääset lukemaan oman seutusi juhlatilojen toteutuksesta ja hyödyntämisestä.

Juhlatilat Helsinki
Juhlatilat Tampere
Juhlatilat Turku
Juhlatilat Pori
Juhlatilat Lahti
Juhlatilat Jyväskylä
Juhlatilat Hämeenlinna
Juhlatilat muu Suomi

Jos jokin asia askarruttaa, ota vapaasti yhteyttä asiakaspalveluumme. Annamme mielellämme vinkkejä sekä lisää referenssejä toiminnastamme. Voimme myös suositella juuri sinun juhliisi sopivaa ohjelmanumeroa.

Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 2925290
asiakaspalvelu@popmaster.fi

dj-palvelut suomessa paikkakunnittain
Luotettava ohjelmatoimisto vuosien kokemuksella – Popmaster

Popmaster – viihteen ammattilainen

Olemme kotimainen ohjelmatoimisto, joka on tuottanut DJ- ja karaokepalveluja vuosien ajan. Sijaitsemme keskeisellä paikalla Tampereella Pirkanmaalla. Popmaster on osa Restbar Groupia, johon kuuluu lisäksi ravintolat Pepper Bar & Restaurant sekä Olutravintola Konttori, cateringpalveluja tarjoava Pepper Catering sekä leipomo Pepper Bakery.

Seuraathan meitä myös Facebookissa ja Instagramissa