Helsinki ja sen lähikaupunkien juhlatilat ovat Suomen suosituimpia sijainteja häiden, syntymäpäivien, isompien kekkereiden tai yritysjuhlien järjestämiseen. Listalta löydät erilaisia juhlatiloja Helsingissä ja sen lähikaupungeissa, joissa olemme toteuttaneet menestyksekkäästi DJ- ja karaokepalveluja. Löydät jokaisen juhlatilan takaa joko kuvia tai asiakasarvosteluja juhlatilaan liittyen. Jos haluat kuulla kyseisestä juhlatilasta lisää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin kerromme mielellämme myös omia kokemuksiamme.

Helsinki: suosituimmat juhlatilat

Agroksenmäen Holvikellari – Helsinki
Hotel Kämp – Helsinki
Hotelli Presidentti – Helsinki
Kalastajatorppa – Hilton Munkkiniemi – Helsinki
Katajanokan Kasino – Helsinki
Koskenranta – Helsinki
Il Canto – Kulosaari – Helsinki
Tapahtumahotelli Huone – Helsinki
Tapahtumakeskus Telakka – Helsinki
Tapahtumatalo Bank – Helsinki
Ravintola Pörssi – Helsinki
Valkosaaren Telakka – Helsinki
Villa Salin – Helsinki
Villa Svalvik – Helsinki
Ostrobotnia – Helsinki

Espoo: suosituimmat juhlatilat

Albergan Kartano – Espoo
Cafe Mellsten – Espoo
Carlberg – Espoo
Hotelli Korpilampi – Espoo
Soukan Venekerho – Klobben – Espoo

Vantaa: suosituimmat juhlatilat

Björkheim – Vantaa
Hämeenkylän Kartano – Vantaa
Kuninkaan Lohet – Vantaa
Nygårds – Kivitasku – Vantaa
Wanha Bäckby – Vantaa

Porvoo: suosituimmat juhlatilat

Bosgårdin Kartano – Porvoo
Bygdebo – Porvoo
Kiialan Kartano – Porvoo

Vihti: suosituimmat juhlatilat

Nummitupa – Vihti
Tervalammen Sampola – Vihti
Ruskopirtti – Vihti

Sipoo: suosituimmat juhlatilat

Ljusbacka – Sipoo

Kirkkonummi: suosituimmat juhlatilat

Villa Sarfvik – Kirkkonummi

Tuusula: suosituimmat juhlatilat

Solbacken – Tuusula

Nurmijärvi: suosituimmat juhlatilat

Ahjola – Nurmijärvi

Tammisaari: suosituimmat juhlatilat

Knipan – Tammisaari

Juhlatilat Helsinki: DJ- ja karaokepalvelut juhliin

Helsingin ja koko Uudenmaan alueen DJ- ja karaokepalvelujen toteutuksessa vain mielikuvitus on rajana. Toteutamme monipuoliset ohjelmat juhliinne mihin tahansa juhlatilaan, niin suureen kuin pieneen. Toimialueinamme ovat Helsinki, Tampere, Turku, Pori, Lahti, Jyväskylä, Vaasa, Kuopio ja Oulu sekä näiden kaikkien kaupunkien lähialueet, eli käytännössä koko Suomi! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, niin mietitään yhdessä juuri teille paras juhlapaketti.

Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 2925290
asiakaspalvelu@popmaster.fi

Millaiset juhlatilat Helsinki tarjoaa?

Vuonna 2020 ja tulevina vuosina juhlatiloissa arvostetaan erityisesti monikäyttöisyyttä. Helsingissä on lukuisia kauniita ja uniikkeja juhlapaikkoja, joita vieraat, saatika itse juhlien järjestäjät, eivät tule hetkessä unohtamaan. Juhlatilojen tarjonta on laajaa ja pääkaupunkiseudulta löydät niin pienet juhlatilat kuin suuret juhlatilat.

Helsinki ja sen juhlatilat ovat tapahtumien järjestämisen kohteena yksi Suomen suosituimmista moninaisten mahdollisuuksien vuoksi. Juhlat voi järjestää merenrantamiljöössä, keskellä kaupungin kuuminta sykettä tai laitakaupungin rauhassa. Helsingistä ja sen palveluista voit lukea lisää mm. Helsingin kaupungin verkkosivuilta.

Miten valita oikea juhlatila Helsingistä?

Olivatpa juhlasi sitten häät, syntymäpäivät tai pikkujoulut, löydät oikean paikan Helsingistä. Juhlatilan valintaan vaikuttaa mm.:

  1. Osallistujamäärä
  2. Ruokailu
  3. Juhlan luonne
  4. Haluttu miljöö
  5. Koristelu
  6. Sijainti

Ensimmäiseksi laadi lista osallistujista ja laske, ovatko juhlat kymmenille vai sadoille ihmisille. Sen mukaan kannattaa ensisijassa lähteä hakemaan hyvää juhlatilaa Helsingistä. Liian suuri tila voi käydä suhteettoman kalliiksi ja toisaalta kaikua tyhjyyttään, jos osallistujia on vähän. Liian pieni tila voi olla halvempi, mutta tunnelma saattaa käydä turhankin tiiviiksi.

Catering-palvelut Helsingin juhlatiloissa

Onko juhlissasi ruokailua vai ei? Huomioi se juhlapaikkaa valittaessa. Ruokailu on usein yksi keskeisimpiä ohjelmanumeroita musiikin lisäksi, joten varaa tarjoilulle ja ruokailulle riittävästi tilaa. Jos tarkoitus on vain tarjoilla pientä purtavaa, ei suuria ruokailutiloja välttämättä tarvita. Tutustu mm. Pepper Cateringin palveluihin.

Moni Helsingin juhlatila on muokattavissa juhlan luonteeseen sopivaksi, mutta kannattaa silti miettiä, millainen olisi se täydellinen paikka juuri sinun juhlasi luonteeseen. Millainen on osallistujakunta, lähtevätkö he helposti tanssilattialle jalkaa vispaamaan vai haluavatko he ennemmin fiilistellä tunnelmamusiikkia paikoiltaan? Jos haluat tanssikansan parketille, varaa riittävästi tilaa myös tähän tarkoitukseen. Musiikkinumeron vetäjäksi kannattaa valita Popmasterin Dj, joka on asiakaspalautteiden perusteella täydellinen tanssitunnelman luoja sekä tunnelmallisen taustamusiikin pioneeri!

Erilaisia juhlamiljöitä löytyy pääkaupunkiseudulta runsaasti. Halusitpa sitten ydinkeskustan humuun, rauhalliseen merenrantapaikkaan tai sivummalle intiimimpään juhlaan, oikean paikan löydät Helsingin seudulta. Ydinkeskustan plussana on se, että juhlakansa voi halutessaan siirtyä jatkoille Helsingin yöelämään. Jos taas haluatte pitää juhlavieraat samassa paikassa, rauhallisempi juhlatila voi olla tarpeen. Kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen, että saako juhlatilaan ottaa mukaan omat juomat vai ei, jos tarkoituksenasi on tarjota juhlakansalle miestä vahvempaa.

Koristelu on yksi keskeinen tunnelman luoja. Kiinnitä juhlatilassa huomiota siihen, vastaako se koristelusuunnitelmiasi. Voiko sinne ripustaa helposti koristeasetelmia seinille tai kattoon vai eikö tämä ole tarpeen.

Sijainti on toki erittäin tärkeä seikka, mutta juhlatiloihin saavutaan usein kauempaakin, sijaitsivat ne missä tahansa. Helsingin juhlatilojen plussapuolena on se, että sinne on erinomaiset kulkuyhteydet ja majoituspaikkoja on runsaasti eri hintaluokista.