Hääkaraoke on takuuvarma ohjelmanumero jokaiseen hääjuhlaan. Häissä karaoke vapauttaa tunnelmaa ja tempaa juhlavieraat mukaansa. Perinteisesti loppuillan tunteina hääkaraoke vetää niin hyvin, että laulajia olisi jonoksi asti.

Popmaster järjestää juonnettua häihin karaokeohjelmaa koko Suomen alueella. Toimialueinamme ovat mm. Helsinki, Tampere, Turku, Pori, Lahti, Jyväskylä, Vaasa, Oulu, Kuopio ja kaikki näiden lähialueet.

Karaokelajin voit valita häihisi itse. Bilekaraoke on erinomainen vaihtoehto silloin kun halutaan nostaa tunnelma kattoon. Bilekaraokeen kuuluu myös DJ:n soittama välimusiikki, joka pitää taatusti juhlakansan tanssilattialla. Hevikaraoke taasen soveltuu raskaamman musiikin ystäville. Äläkä unohda häissä mahdollisesti vierailevia lapsia! Lastenkaraoke takaa sen, että myös perheiden pienimmät viihtyvät – mikä viihdyttää myös aikuisia.

Voit myös yhdistää helposti karaokepalvelut DJ-palveluihin, jolloin saat vaihtelevan ja monipuolisen ohjelman häihisi, mikä ei taatusti jätä yhtäkään juhlavierasta kylmäksi.

hääkaraoke - tilaa karaokeohjelma häihin
Karaoke on häiden suosittu ohjelmanumero

Karaoken järjestäminen häihin

Karaoke on suosittu ohjelmanumero niin ravintoloissa, juhlissa kuin erilaisissa tapahtumissa. Häissä erityisesti se tempaisee vieraat mukaan ja luo railakkaan tunnelman. Popmaster on yksi Etelä-Suomen suurimmista karaokepalveluja tarjoavista yrityksistä.

Karaoken tilaaminen juhliin ja tapahtumiin on helppoa. Voit joko laskea karaokejuontajan hinnan Laskurimme kautta sivun oikeasta ylälaidasta tai pyytämällä tarjouksen yhteydenottolomakkeen kautta.

Hääkaraoke hinta

Tarjoamme kolmen eri pakettivaihtoehtoa, joita räätälöimällä saat taatusti juhliisi mieleisen ohjelmanumeron karaoken, musiikin tai DJ:n muodossa. Vaihtoehdot lähtevät 640 euron hintaisesti Peruspaketista ja 870 euron hintaisesta Extra-paketista aina 1440 euron arvoiseen Deluxe-pakettiin asti.

Kaikki Popmasterin juhlapaketit ja karaokepalvelut sisältävät kuuden tunnin mittaisen karaokekeikan laitteineen. Juontajallamme on aina mukana myös laaja musiikkivalikoima, joten alkuillasta juontaja voi toimia DJ:nä nostaen hiljalleen tunnelmaa. Juhlapaketteihin on mahdollisuus valita lisätunteja ja tarvittavia lisälaitteita tarpeen mukaan. Kaiken tämän kokoaminen käy helposti Laskurimme kautta. Palvelussa näet koko ajan, mitä valitsemasi kokonaisuus sisältää ja mitä se maksaa. Annamme mielellämme opastusta ja vinkkejä myös puhelimitse, joten älä epäröi soittaa ja kysyä lisää ohjelmapalveluistamme.

Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 2925290
asiakaspalvelu@popmaster.fi

Lue asiakkaidemme kokemuksia Popmasterista ja tutustu muihinkin karaokelajeihin, joita tarjoamme juhliin ja tapahtumiin:

Lastenkaraoke
Hevikaraoke
Livekaraoke
Bilekaraoke