Yksinkertainen Popmaster Peruspaketti on luotu tarjoamaan niin yksityisasiakkaille kuin yritysasiakkaille selkeä ja nopea tapa saada juhliin ja erilaisiin tapahtumiin äänentoisto, välimusiikki, karaoke sekä mahdollisuus omaan juontoon. Peruspaketin avulla saat ammattimaisen äänentoiston ja viihdytät yleisöä tai tapahtumavieraita ilman epämukavia hiljaisia hetkiä.

Popmasterin DJ- ja karaokepalvelujen Peruspaketti sisältää kaiken tarpeellisen noin 10-150 hengen juhlaan tai tapahtumaan. Tapahtumapaikalta tai juhlatilalta tarvitsemme vain hieman lattiapintaa sekä yhden pistorasian – kaiken lopun tuomme tullessamme.

Popmaster Peruspakettiin kuuluu DJ-soitto haluamallasi musiikilla ja musiikkityylillä. Kattava setti tarjoaa mahdollisuuden myös karaoken laulamiseen. Setti mahdollistaa tarvittaessa asiakkaiden ja vieraiden oman juonnon tai välispiikit. Muistathan vain mainita kaikki toiveet Peruspaketista tarjouspyynnön yhteydessä.

Popmaster Peruspaketti – Toimiva ja yksinkertainen ratkaisu – DJ- ja karaokepalvelut

Popmaster Peruspaketti 640 € sisältää:

 • Pöytä laitteistolle
 • Äänentoistolaitteet, kaiuttimet ja johdotukset
 • 22-tuumainen laulunäyttö karaoken mahdollistamiseen
 • Langattomat mikrofonit (2 kpl)
 • Laaja musiikkivalikoima halutulla musiikkityylillä
 • Kattava karaokelevystö suosituimpia karaokelauluja
 • Ammattilaisjuontaja 6 tunniksi

Muut mahdolliset lisäkulut

 • Juontajan (DJ tai karaokevetäjä) lisätunnit 55 €/h
 • Matkakulut pidemmälle 0,60 €/km

Jokaiseen peruspakettiin kuuluu kuuden tunnin mittainen DJ- tai karaokejuontokeikka. Halutessasi voit helposti ostaa lisätunteja, jos juhlien tai tapahtuman oletetaan kestävän pidempään.

Pidemmän matkan päähän tapahtuviin juontokeikkoihin laskemme matkakulut 0,60 €/km. Matkakulut lasketaan aina asiakkaan kannalta edullisimmasta lähtöpisteestä. Lähtöpisteinä toimivat Helsinki, Tampere, Turku, Pori, Lahti, Jyväskylä, Vaasa, Oulu ja Kuopio.

Popmaster Peruspaketti tekniset vaatimukset:

 • Lattiapinta-ala 2 x 2 metriä
 • Sähköntarve 1 x 16A

OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS TÄÄLTÄ

Tarjouksen pyytäminen on helppoa ja nopeaa eikä sido sinua vielä mihinkään.

Mietityttääkö vielä? Katso alta kuvia keikoistamme ja lue asiakkaidemme kokemuksia:

Katso kuvia
Lue asiakkaiden kokemuksia

Popmasterin DJ:t ja karaokevetäjät

Popmasterin musiikkityöntekijät ovat niin sanotusti vakituista kalustoa emmekä käytä satunnaisia freelancereita, joiden kanssa emme ole ennen tehneet töitä. Näin varmistamme monipuolisen, laadukkaan ja luotettavan palvelukokemuksen jokaiseen juhlaan. Listoillamme on tiskijukkia ja karaokejuontajia kymmeniä eri tyylien edustajia, joten pystymme valitsemaan tapahtumaan juuri oikean henkilön asiakkaan toiveista riippuen. Kaikki Popmasterin DJ:t ja juontajat ovat käyneet läpi Popmasterin Akatemian ja saaneet kattavan perehdytyksen ammattitaitoiseen toimintaan. Näin pystymme takaamaan huippulaatuiset ohjelmistopalvelut koko Suomen alueelle.

Lue Extra-paketista
Lue Deluxe-paketista