Popmaster tarjoaa karaokepalvelut juhliin ja tapahtumiin. Olemme yksi Etelä-Suomen suurimmista karaoketapahtumia tarjoavista yrityksistä. Popmasterin listoilla on kymmeniä innokkaita ja sanavalmiita juontajia. Yksinkertaisen ja selkeän hinnoittelun ansiosta pystymme palvelemaan yhtä tehokkaasti niin yksityisiä juhlien järjestäjiä, pitkäaikaisia ravintola-asiakkaitamme kuin yksittäisiä tapahtumajärjestäjiä.

Karaokepalvelut juhliin

Karaoken tilaaminen juhliin ja tapahtumiin on helppoa. Voit joko laskea karaokejuontajan hinnan Laskurimme kautta sivun oikeasta ylälaidasta tai pyytämällä tarjouksen yhteydenottolomakkeen kautta.

Tarjoamme kolmen eri pakettivaihtoehtoa, joita räätälöimällä saat taatusti juhliisi mieleisen ohjelmanumeron karaoken, musiikin tai DJ:n muodossa. Vaihtoehdot lähtevät 590 euron hintaisesti Peruspaketista ja 820 euron hintaisesta Extra-paketista aina 1390 euron arvoiseen Deluxe-pakettiin asti.

Kaikki Popmasterin juhlapaketit ja karaokepalvelut sisältävät kuuden tunnin mittaisen karaokekeikan laitteineen. Juontajallamme on aina mukana myös laaja musiikkivalikoima, joten alkuillasta juontaja voi toimia DJ:nä nostaen hiljalleen tunnelmaa. Juhlapaketteihin on mahdollisuus valita lisätunteja ja tarvittavia lisälaitteita tarpeen mukaan. Kaiken tämän kokoaminen käy helposti Laskurimme kautta. Palvelussa näet koko ajan, mitä valitsemasi kokonaisuus sisältää ja mitä se maksaa. Annamme mielellämme opastusta ja vinkkejä myös puhelimitse, joten älä epäröi soittaa ja kysyä lisää ohjelmapalveluistamme.

Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 2925290
asiakaspalvelu@popmaster.fi

Lastenkaraoke

Lasten karaokepalvelut on osuva ohjelmanumero asiakastilaisuuksiin, messuille ja syntymäpäiville. Popmasterin lastenkaraoke sisältää kaikki lasten ja nuorten suosikkikappaleet aina Muumeista Robiniin.

LUE LISÄÄ:
Lastenkaraoke

Heavykaraoke

Heavy Metal ja Rock karaokepalveluissa ei tangoa lauleta ja itkuvirret poljetaan maan rakoon. Heavykaraoke tarjoaa raskaamman vaihtoehdon perinteiselle karaokelle. Heavykaraoken juontajat ovat itsekin vannoituneita raskaamman rokin ystäviä.

LUE LISÄÄ:
Heavykaraoke

Bilekaraoke

Bilekaraoke yhdistää DJ- ja karaokepalvelut. Bilekaraokessa laulamiseen ei suhtauduta vakavasti vaan illan tunnelmaa nostatetaan sekä levymusiikilla että vaihdikkailla karaokekappaleilla. Hyvin monesti bilekaraokessa lavalla nähdään näyttäviä yhteisesiintymisiä, joissa laulu raikaa lujaa ja tunnelma on korkealla. Bilekaraokessa tärkeintä ei ole laulaa hyvin vaan tärkeintä on pitää hauskaa!

LUE LISÄÄ:
Bilekaraoke

Livekaraoke

Live-karaokepalvelussa laulaja pääsee kokemaan miltä tuntuu laulaa elävän musiikin säestämänä. Livekaraokessa jokainen saa olla tähti. Livekaraokea on mahdollisuus toteuttaa kahden, kolmen ja neljän hengen bändikokoonpanoilla. Soittajien lisäksi paikalla on aina juontaja, joka pitää illan narut käsissään.

LUE LISÄÄ:
Livekaraoke

Varaa karaokepalvelut juhliisi Popmasterilta
Popmaster Karaokepalvelut luovat juhliin täydellisen ohjelmanumeron

Karaokepalvelut onnistuneesti tapahtumiin

Suomalaiset rakastavat karaokea. Popmaster on pitkän linjan DJ- ja karaokepalvelujen tuottaja, jonka päätavoite on saada niin juhlavieraat kuin itse juhlien järjestäjät viihtymään koko illan ajan. Osaamisestamme kertovat myös kokemukset Popmasterin karaokepalveluista sekä yritysasiakkaidemme referenssit.

Karaokepalvelujen toteuttamisessa mennään asiakkaan toiveet edellä. Jos haluat esimerkiksi yhdistää alkuillan Lastenkaraoken illan pikkutuntien Bilekaraokeen, se onnistuu! Väliin voidaan lisätä vaikka DJ:n vetämä musiikkisetti. Popmasterin ensisijainen tavoite on viihdyttää, nostattaa tunnelmaa sekä tarjota juhlakansalle elämys DJ- ja karaokepalvelujen muodossa.