UUTTA POPMASTERILTA!

Popmaster Primen kautta saat käyttöösi nimekkäimmät ykkösrivin DJ:t ja karaokejuontajat. Popmasterin peruspalvelusta poiketen Popmaster Prime -esiintyjien saatavuus on rajoitettua, koska palvelussa mukana olevat DJ:t ja karaokejuontajat ovat oman alansa huippuyksilöitä! Popmaster Prime on tarkoitettu yökerhoille ja ravintoloille, jotka haluavat käyttöönsä vain parhaat DJ:t ja karaokejuontajat. Joko jatkuvana palveluna tai yksittäisinä tapahtumailtoina.

Popmaster Prime ravintolaan

Voit valita Popmaster Prime -sopimuksen ravintolaan joko kiinteällä tai joustavalla hinnoittelulla.

KIINTEÄ HINNOITTELU
Pysyvä sopimushinta, jonka puitteissa Popmaster toimittaa ravintolalle Popmaster Prime -tasoisen artistin sovittuina päivinä. Hinta alkaen 300 €/keikka.

JOUSTAVA HINNOITTELU
Mikäli haluat ravintolaasi laajan kattauksen alansa parhaita artistisoittajia, valitse Popmaster Prime joustavalla hinnoittelulla. Popmaster valitsee ja neuvottelee ravintolan puolesta sopimukset oman alansa huippusoittajien kanssa. Popmaster veloittaa palvelupalkkiona 20% artistin veloituksesta.

Popmaster Prime yksityistilaisuuteen

Saat huippuartistin myös yksityistilaisuuteen. Popmasterin juhlapaketteihin lisäveloitus on 300€. Mahdolliset lisätunnit 99 €/h.

Lisätietoja Popmaster Prime -palvelusta:
Antti Kälkäinen
p. 044 5765051
antti.kalkainen@popmaster.fi