Hohtobileet

Hohtobileissä kaikki loistavat! Maailmalla huippusuositut glow partyt eli Hohtobileet ovat saaneet suuren suosion myös Suomessa. UV-valoilla saadaan aikaiseksi mystinen tunnelma, jossa etenkin valkoiset vaatteet ja Hohtobileisiin kehitetyt kasvomaalit loistavat pimeässä. Tarjoamme Hohtobileet valmiina toteutuksena alusta loppuun. Tilaajan tarvitsee vain huolehtia tilan pimentämisestä. Me hoidamme loput. Näistä bileistä puhutaan.
Lue lisää

Vaahtobileet

Vaahtobileet on kesäkauden hitti. Bileet voidaan toteuttaa sisällä ravintolassa tai isompana toteutuksena terassilla tai muualla ulkotiloissa.
Lue lisää

Livekaraoke

Livekaraoke on karaokepalvelujen mersu. Siinä perinteiset karaokelevyt on korvattu oikealla orkesterilla eli laulaja pääsee kokemaan miltä tuntuu laulaa elävän musiikin säestämänä. Livekaraokessa jokainen saa olla tähti. Livekaraokea on mahdollisuus toteuttaa kahden, kolmen ja neljän hengen bändikokoonpanoilla. Soittajien lisäksi paikalla on aina juontaja, joka pitää illan narut käsissään. Livekaraoke sopii energiseksi ohjelmanumeroksi ravintoloihin ja yritysjuhliin.
Lue lisää

Hevikaraoke

Popmasterin hevikaraoke on varma piristysruiske karaokeiltojen tarjontaan. Tämä resepti toimii etenkin Suomessa, jossa lienee asukaslukuun suhteutettuna enemmän hevibändejä ja -faneja kuin missään muualla. Tällä paketilla ei tule laulajista ja meiningistä pula. Popmasterin hevikaraokessa on tiettävästi Suomen laajin biisivalikoima eli lähes 700 kappaletta. Sortimenttia siis riittää vaativallekin yleisölle. Hevikaraoken juontajat ovat tietenkin itsekin vannoutuneita raskaamman rokin harrastajia. Näissä iltamissa itkuvirret ja balladit poljetaan maan rakoon. Hevikaraokessa laula raikuu korkealta ja kovaa!
Lue lisää

Vinyyli-DJ

Vinyyli-DJ tuo aitoa tunnelmaa juhliin. Vinyyleiltä soitetussa musiikissa on oma jäljittelemätön soundinsa, joka sytyttää etenkin varttuneemman väen. Vinyyli-DJ on musiikin lisäksi ohjelmanumero. Vinyyleillä soittavat tiskijukat ovat kokeneita konkareita, joilla ei mene sormi suuhun kiperässäkään tilanteessa. Perinteisen tietokoneelta soittavan DJ:n rinnalla vinyyli-DJ tekee työtään konkreettisemmin kun levyjä joudutaan vaihtamaan soittimiin fyysisesti. Retro-tunnelmasta huolimatta vinyyli-DJ tekee työtään nykyaikaisilla soittimilla tai miksereillä, jotta musiikin laatu voidaan varmistaa.
Lue lisää