Yrityksestämme on vuosien saatossa kasvanut Suomen johtava ohjelmatoimisto, jokatuottaa DJ- ja karaokepalvelua juhliin, tapahtumiin ja ravintoloihin kaikkialla Suomessa. Olemme tamperelainen yritys, jonka palvelukseen kuuluu kymmeniä viihteen ammattilaisia.

Viihteen ammattilaiset palveluksessanne

Popmasterin DJ:t ja karaokejuontajat ovat niin sanotusti vakituista kalustoa emmekä käytä satunnaisia freelancereita, joiden kanssa emme ole ennen tehneet töitä. Näin varmistamme monipuolisen, laadukkaan ja luotettavan palvelukokemuksen jokaiseen juhlaan. Listoillamme on tiskijukkia kymmeniä eri tyylien edustajia, joten pystymme valitsemaan tapahtumaan juuri oikean henkilön asiakkaan toiveista riippuen. Kaikki Popmasterin DJ:t ovat käyneet läpi Popmasterin Akatemian ja saaneet kattavan perehdytyksen ammattitaitoiseen toimintaan. Näin pystymme takaamaan huippulaatuiset tiskijukkapalvelut koko Suomen alueelle. Popmasterin DJ:t ovat musiikkityöntekijöitä, joiden ensisijaisena tavoitteena on saada ravintolan tai tapahtuman vieraat viihtymään.

Asiakkaita Suomen joka kolkasta

Tarjoamme ohjelmistopalveluja ympäri Suomen isoista kaupungeista, kuten Helsingistä, Turusta, Tampereelta ja Oulusta, aina pienille paikkakunnille. Asiakkaitamme ovat yksityiset juhlien järjestäjät sekä ravintola– ja yökerhoasiakkaat.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous DJ- ja karaokepalveluista:

Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 2925290
asiakaspalvelu@popmaster.fi

Yrityksestämme - Ohjelmatoimisto Popmaster
Viihteen ammattilainen – Ohjelmatoimisto Popmaster

Lue yritysasiakkaiden referenssit
Lue yksityisasiakkaiden kokemuksia