Häämusiikki on olennainen  osa hääjuhlaa. Musiikilla luodaan tunnelmaa ja vieraiden muistikuvia juhlasta. Perinteisesti hääjuhliin tilataan hääbändi, joka soittaa illan aikana 2-4 settiä ja väliajalla soitetaan satunnaista taustamusiikkia koneelta. Viimeaikoina yhä useammissa häissä musiikista vastaa ammattitaitoinen DJ, jonka kanssa hääpari räätälöi juhlien musiikkilinjan erittäinkin tarkasti. Osa haluaa että myös perinteinen häävalssi soitetaan koneelta alkuperäisen esittäjän versiona eikä hääbändin cover-versiona. Mikäli juhliin halutaan panostaa enemmän, juhliin voidaan tilata sekä hääbändi että DJ. Asiansa osaava DJ toimii jäänsärkijänä hääjuhlien alkuvaiheessa ja pystyy toimimaan myös illan juontajana, mikäli bestman ei halua ottaa tätä roolia. DJ:llä on merkittävä rooli myös hääbändin taukojen aikana, jotta juhlien tunnelma ei laske kun bändi siirtyy tuolle. Parhaimmillaan DJ jatkaa suoraan siitä, mihin bändi lopettaa, eikä juhlavieraat poistu tanssilattialta lainkaan.

Tärkein valinta häämusiikissa eli häävalssi

KUUNTELE:
Suosituimmat häävalssit
Suosituimmat häätanssit

Perinteisesti hääjuhlissa tanssitaan valssi ja nykyään on muodissa myös valita häätanssi. Olemme koonneet listat suosituimmista valsseista ja tansseista Spotifyyn. Löydät linkit tekstin yläpuolelta. Vieraile myös Popmasterin Spotify-tilillä ja merkitse itsesi kyseisten soittolistojen seuraajaksi. Saat Spotifyltä aina ilmoituksen kun teemme soittolistoihin muutoksia ja täydennyksiä. Löydät Popmasterin profiilin Spotifystä kun kirjoitat Spotifyn hakukenttään ”Spotify:User:PopmasterDJ”. Pyydä tarvittaessa lisäopastusta sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@popmaster.fi.

Ota huomioon kun valitset häämusiikkia

Häät ovat tilaisuutena erityislaatuinen ja juhlien tunnelmaan vaikuttaa suuresti soitettava häämusiikki. Maailma on täynnä kauniita ja romanttisia lauluja. Niistä löytyy jokaiselle parille oma vaihtoehto.

Varaa DJ ajoissa

Suosituimmat hääpäivät ovat DJ-palveluilla kiireisiä aikoja. Ota yhteyttä Popmasterin myyntiin jo juhlasuunnitelmien alkuvaiheessa, jotta voimme tehdä juhlienne osalta alustavan varauksen Popmasterin varauskalenteriin. Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta.