Popmasterin bilekaraoke on perinteistä karaokea vauhdikkaampi toteutus. Discomainen karaoke on esiintyvän DJ:n ja karaokeohjelman välimuoto, jossa karaokekappaleiden välissä soitetaan vauhdikasta bilemusiikkia.

Miten Bilekaraoke toimii?

Bilekaraokessa kappalelistat on muokattu siten, että esiintyjien valittavana on ainoastaan vauhdikkaampia lauluja. Näin ollen raskaille ja surumielisille tulkinnoille ei anneta mahdollisuutta. Bilekaraokessa kaikilla on hauskaa ja tunnelma on katossa!

Bilekaraoke toimii erityisen hyvin juhlien loppuillan ohjelmanumerona. Juhlatuulella olevat ihmiset on helppo saada innostumaan laulamisesta ja tunnelma nousee pilviin kun kaikki lauluesitykset ovat luonteeltaan vauhdikkaita ja tunnelmaa nostavia.

Bileitä nostattava karaoke on myös helppo yhdistää muihin karaokemuotoihin, kuten lasten karaokeen. Jos juhliisi osallistuu paljon lapsia, voitte järjestää niin lapsia kuin aikuisia ilahduttavan ohjelmanumeron lasten omalla karaokella ja pikkutunteina siirtyä bilekaraokeen.

Bilekaraoke yritystilaisuudessa Submarinassa Turussa

Karaoken järjestäminen juhliin

Karaoke on suosittu ohjelmanumero niin ravintoloissa, juhlissa kuin erilaisissa tapahtumissa. Popmaster on yksi Etelä-Suomen suurimmista karaokepalveluja tarjoavista yrityksistä.

Karaoken tilaaminen juhliin ja tapahtumiin on helppoa. Voit joko laskea karaokejuontajan hinnan Laskurimme kautta sivun oikeasta ylälaidasta tai pyytämällä tarjouksen yhteydenottolomakkeen kautta.

Bilekaraoke hinta

Tarjoamme kolmen eri pakettivaihtoehtoa, joita räätälöimällä saat taatusti juhliisi mieleisen ohjelmanumeron karaoken, musiikin tai DJ:n muodossa. Vaihtoehdot lähtevät 640 euron hintaisesti Peruspaketista ja 870 euron hintaisesta Extra-paketista aina 1440 euron arvoiseen Deluxe-pakettiin asti.

Kaikki Popmasterin juhlapaketit ja karaokepalvelut sisältävät kuuden tunnin mittaisen karaokekeikan laitteineen. Juontajallamme on aina mukana myös laaja musiikkivalikoima, joten alkuillasta juontaja voi toimia DJ:nä nostaen hiljalleen tunnelmaa. Juhlapaketteihin on mahdollisuus valita lisätunteja ja tarvittavia lisälaitteita tarpeen mukaan. Kaiken tämän kokoaminen käy helposti Laskurimme kautta. Palvelussa näet koko ajan, mitä valitsemasi kokonaisuus sisältää ja mitä se maksaa. Annamme mielellämme opastusta ja vinkkejä myös puhelimitse, joten älä epäröi soittaa ja kysyä lisää ohjelmapalveluistamme.

Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 2925290
asiakaspalvelu@popmaster.fi

Lue asiakkaidemme kokemuksia Popmasterista ja tutustu muihinkin karaokelajeihin, joita tarjoamme juhliin ja tapahtumiin:

Lastenkaraoke
Hevikaraoke
Livekaraoke