Vinyyli-DJ tuo aitoa tunnelmaa juhliin. Vinyyleiltä soitetussa musiikissa on oma jäljittelemätön soundinsa, joka sytyttää etenkin varttuneemman väen ja saa tanssijalan vipattamaan. Viime aikoina vinyylilevyt ovat uudelleen nostaneet suosiotaan ja juhlakansakin arvostaa entistä enemmän perinteikkäämpiä musiikkiammattilaisia. Maailmanlaajuisesti CD-levyjen myynti on ollut laskussa jo useiden vuosien ajan, mutta vinyylilevyjen myynti on sen sijaan kasvanut voimakkaasti.

Vinyylilevy on kiekko, jolle tallennetaan ääni analogisessa muodossa kiekon molemmille puolille. Vinyylilevysoittimen neula seuraa vinyylilevyn urien muotoja ja muuttaa sen musiikiksi ja ääneksi. Monet 1970- ja 1980-luvun nuorista muistavat vielä perinteikkäät LP-levyt sekä C-kasetit! Vinyyli-DJ on kuin paluu nuoruuden Retro-DJ:den maailmaan.

Mitä Vinyyli-DJ tekee?

VinyyliDJ:t soittavat musiikkia juhlakansalle pääasiassa perinteikkäiltä vinyyleiltä. DJ kasaa settinsä juhlapaikalle niin, että hän toimii myös omana ohjelmanumeronaan. Taitavaa ja näppärää vinyylilevyjä käyttävää DJ:tä on ilo seurata tanssin lomassa. Tilaamalla juhliisi Vinyyli-DJ:n, et saa pelkästään haluamaasi musiikkia koko illaksi vaan kokonaisvaltaisen shown, joka miellyttää takuulla juhlakansaa, jopa niitä jotka eivät tanssilattialle rohkene!

Vinyyleillä soittavat tiskijukat ovat kokeneita konkareita, joilla ei mene sormi suuhun kiperässäkään tilanteessa. Perinteisen tietokoneelta musiikkia soittavan DJ:n rinnalla vinyyli-DJ tekee työtään konkreettisemmin läpi illan, kun levyjä vaihdetaan soittimiin fyysisesti. Vinyyli-Dj:n soittimet ja mikserit ovat viimeisintä huutoa, jotka varmistavat musiikin laadun retrosta tunnelmasta huolimatta.

Vinyyli DJ hinnoittelu:

Veloitamme Vinyyli-DJ:n keikoista vinyylilisänä 100 € / keikka. Muilta osin noudatamme normaalia hinnoitteluamme. Voit tilata vinyyli-DJ:n mihin tahansa Suomessa. Peruspakettimme pitää sisällään kuuden tunnin mittaisen vinyylikeikan laitteineen ja levyineen.

Tarjoamiamme juhlapaketteja on kolmea eri tasoa: Peruspaketti, Extra-paketti ja Deluxe-paketti. Kaikkiin juhlapaketteihin sisältyy kuuden tunnin mittainen DJ- tai karaokekeikka laitteineen. Popmasterin musiikkityöntekijä toimittaa, kasaa ja purkaa kaluston, joten asiakas saa kaiken avaimet käteen -periaatteella. Extra-paketissa tulee peruspaketin lisänä valaistu trussikaari, savukone ja neljä spottivaloa. Deluxe-paketti sisältää kaiken lisäksi myös isot kuvanäytöt, liikkuvat valot sekä savukoneen.

DJ pakettihinnat alkaen:

Valmiit juhlapaketit helpottavat palvelukokonaisuuden hahmottamista ja antavat suuntaa juhlapakettien hinnoitteluille. Kuuden tunnin mittaiseen DJ-keikkaan voi halutessaan ostaa myös lisätunteja, jos tapahtuman odotetaan kestävän pidempään. Jokainen juhlapaketti on myös räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan. Laskurimme avulla pystyt laskemaan hinnan tarpeidesi mukaan ja lähettämään meille alustavan tarjouspyynnön. Laskurin löydät sivun oikeasta ylälaidasta.

Voit olla myös yhteydessä suoraa asiakaspalveluumme:

Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 2925290
asiakaspalvelu@popmaster.fi

Kyselyjä, tarjouspyyntöjä sekä lisätietopyyntöjä voit lähettää nopeasti yhteydenottolomakkeen kautta täältä

DJ-palvelut kaikkiin juhlatiloihin

DJ-palvelut ovat saatavilla koko Suomen alueelle. Ovatko juhlatilat vielä etsinnässä? Lue kokemuksia ja toteutuksia Suomen suosituimmissa julatiloissa.

Lue suosituimmista juhlatiloista kaupungeittain:

Juhlatilat ja DJ Helsinki
Juhlatilat ja DJ Tampere
Juhlatilat ja DJ Turku
Juhlatilat ja DJ Pori
Juhlatilat ja DJ Lahti
Juhlatilat ja DJ Jyväskylä
Juhlatilat ja DJ Hämeenlinna
Juhlatilat ja DJ muu Suomi

LUE MYÖS:
Asiakkaiden kokemuksia Popmasterin toiminnasta
DJ pikkujouluihin

vinyyli-dj toimii tiskijukkana
VinyyliDJ – Retroa tunnelmaa juhliisi!
tilaa vinyyli-dj juhliin ja tapahtumiin
Vinyyli-DJ – Ammattitasoiset DJ keikat

Vinyyli-DJ ja karaoke juhliin

Tiesitkö, että voit myös yhdistää juhliisi DJ- ja karaokepalvelut. Ammattilaisemme voivat toteuttaa juhliin sekä muihin tapahtumiin kattavan ohjelmanumeron, joka sisältää DJ:n soittamaa musiikkia sekä mahdollisuuden myös karaokeen. Näin show kulkee monipuolisesti läpi koko illan!

Vinyyli-Dj tuo aitoa tunnelmaa juhliin. Vinyyleiltä soitetussa musiikissa on oma jäljittelemätön soundinsa. Tilaa vinyyli-DJ nyt juhliin ja tapahtumiin!