Vinyyli-DJ tuo aitoa tunnelmaa juhliin. Vinyyleiltä soitetussa musiikissa on oma jäljittelemätön soundinsa, joka sytyttää etenkin varttuneemman väen. Viime aikoina vinyylilevyt ovat uudelleen nostaneet suosiotaan. Maailmanlaajuisesti CD-levyjen myynti on ollut laskussa jo useiden vuosien ajan, mutta vinyylilevyjen myynti on sen sijaan kasvanut voimakkaasti.

Vinyyli-DJ on musiikin lisäksi ohjelmanumero. Vinyyleillä soittavat tiskijukat ovat kokeneita konkareita, joilla ei mene sormi suuhun kiperässäkään tilanteessa. Perinteisen tietokoneelta soittavan DJ:n rinnalla vinyyli-DJ tekee työtään konkreettisemmin kun levyjä joudutaan vaihtamaan soittimiin fyysisesti. Retro-tunnelmasta huolimatta vinyyli-DJ tekee työtään nykyaikaisilla soittimilla tai miksereillä, jotta musiikin laatu voidaan varmistaa.

Vinyyli DJ - vinyyliDJ - vinyl - retro

 

Veloitamme vinyyli-DJ:n keikoista vinyylilisänä 100 € / keikka. Muilta osin noudatamme normaalia hinnoitteluamme. Voit tilata vinyyli-DJ:n mihin tahansa Suomessa. Peruspakettimme pitää sisällään kuuden tunnin mittaisen vinyylikeikan laitteineen ja levyineen. Lähtöhinnan lisäksi laskutamme edestakaisina matkakuluina 0,60 € / km. Lähtöpisteinä toimivat Helsinki, Tampere, Turku, Lahti, Pori, Jyväskylä, Vaasa, Oulu ja Kuopio. Matkakulut lasketaan aina asiakkaan kannalta edullisimmasta mahdollisesta lähtöpisteestä.

LUE MYÖS:
Asiakkaiden kokemuksia Popmasterin toiminnasta
DJ pikkujouluihin

 

vinyyli-DJ