Lue kymmenen syytä valita Popmasterin DJ tai karaokejuontaja ravintolaan.
- Työntekijämme eivät pelkää mikrofonia. Noudatamme ravintolan määrittelemää ohjeistusta juontojen aktiivisuudesta ja sisällöstä.
- Työntekijöillämme on anniskelupassit, joten heillä on perusymmärrys anniskelutoiminnasta.
- Ravintolakohtaiset asiakaskortit ohjaavat työtämme ja edesauttavat tasalaatuisuuden säilyttämisessä.
- Ravintolalla on mahdollisuus antaa palautetta jokaisen keikan osalta osoitteessa www.popmaster.fi/ravintolapalaute.
- Seuraamme aktiivisesti työmme laatua tekemällä pistoseurantaa ravintoloissa.
- Kaikilta Popmasterin uusilta työntekijöiltä edellytetään osallistumista Popmaster Akatemiaan ja sen lisäksi he tekevät vähintään 1-3 harjoituskeikkaa kokeneemman juontajan kanssa.
- Popmasterin juontajat ovat musiikkityöntekijöitä, jotka auttavat myös ravintolan yleisissä töissä. Ravintola pystyy työvuorosuunnittelussaan huomioimaan Popmasterin työntekijän ns. puolikkaana työntekijänä.
- Tilaajavastuulain edellyttämät tiedot yhtiöstämme on ladattavissa Tilaajavastuu.fi –palvelun kautta milloin tahansa veloituksetta.
- Hinnoittelumme perustuu selkeään tuntihinnoitteluun. Palvelun aloitus- ja lopetusaikoja viilaamalla asiakas pystyy hiomaan toiminnasta mahdollisimman kustannustehokkaan.
- Popmasterin työntekijöiden ensisijaisena tavoitteena on edistää ravintolan myyntiä.