Tampere ja sen lähikaupunkien juhlatilat ovat ihanteellisia paikkoja järjestää yritysjuhlat, häät ja syntymäpäivät – niin pienet kuin isotkin. Listalta löydät erilaisia juhlatiloja Tampereella ja sen lähikaupungeissa, joissa olemme toteuttaneet menestyksekkäästi DJ- ja karaokepalveluja. Löydät jokaisen juhlatilan takaa joko kuvia tai asiakasarvosteluja juhlatilaan liittyen. Jos haluat kuulla kyseisestä juhlatilasta lisää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin kerromme mielellämme myös omia kokemuksiamme.

Tampere: suosituimmat juhlatilat

Finlaysonin Palatsi – Tampere
Hatanpään kartano – Tampere
Haulitehdas – Tampere
Ikurin Virelä – Tampere
Irjalan Makasiini – Tampere
Lamminpään Osuuskuntatalo – Tampere
Laterna – Tampere
Laulumaja – Tampere
Media 54 – Tampere
Pikkupalatsi – Tampere
Pirkanmaan Musiikkiopisto – Tampere
Ravintola Myllärit – Tampere
Ravintola Ziberia – Tampere
Rustholli – Tampere
Scandic Hotel Rosendahl – Tampere
Tampereen Yliopiston Laulajien (TYL) juhlasali – Tampere
Varalan Urheiluopisto – Tampere
Villa Härmälänranta – Tampere
Villa Sofia – Tampere
Viikinsaari – Tampere

Nokia: suosituimmat juhlatilat

Knuutilan Kartano – Nokia
Knuutilan Tila – Nokia
Ravintola Pepper – Nokia

Kangasala: suosituimmat juhlatilat

Ravintola Pepper – Kangasala

Akaa: suosituimmat juhlatilat

Karllundin Kivinavetta – Akaa

Lempäälä: suosituimmat juhlatilat

Vaihmalan Hovi – Lempäälä

Ylöjärvi: suosituimmat juhlatilat

Ravintola Pepper – Ylöjärvi

Valkeakoski: suosituimmat juhlatilat

Kelhin Juhlatalo – Valkeakoski

Sahalahti: suosituimmat juhlatilat

Juhlatalo Kontula – Sahalahti

Orivesi: suosituimmat juhlatilat

Einon Pirtti – Orivesi

Sastamala: suosituimmat juhlatilat

Tervahovi – Sastamala

Kiikoinen: suosituimmat juhlatilat

Kiikoisten Seurantalo – Kiikoinen

Punkalaidun: suosituimmat juhlatilat

Vartialan Lava – Punkalaidun

Urjala: suosituimmat juhlatilat

Urjalan Säätiötalo – Urjala

Vilppula: suosituimmat juhlatilat

Koivulahden Rapukartano – Vilppula

Mänttä: suosituimmat juhlatilat

Mäntän Klubi – Mänttä

Tampereen, tuon rakkaan kotikaupunkimme, sekä sen alueen alueen DJ- ja karaokepalvelujen toteutus ei tietenkään rajoitu pelkästään näihin alla mainittuihin tiloihin. Toteutamme monipuoliset ohjelmat juhliinne mihin tahansa juhlatilaan. Toimialueinamme ovat Helsinki, Tampere, Turku, Pori, Lahti, Jyväskylä, Vaasa, Kuopio ja Oulu sekä näiden kaikkien kaupunkien lähialueet, eli käytännössä koko Suomi! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, niin mietitään yhdessä juuri teille paras juhlapaketti.

Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 2925290
asiakaspalvelu@popmaster.fi

Millaiset juhlatilat Tampere tarjoaa?

Vuonna 2020 ja tulevina vuosina juhlatiloissa arvostetaan erityisesti monikäyttöisyyttä. Tampereella on lukuisia kauniita ja uniikkeja juhlapaikkoja, joita vieraat, saatika itse juhlien järjestäjät, eivät tule hetkessä unohtamaan. Juhlatilojen tarjonta on laajaa ja Tampereen seudulta löydät niin pienet juhlatilat kuin suuret juhlapaikat.

Tampere ja sen juhlatilat ovat tapahtumien järjestämisen kohteena yksi Suomen suosituimmista sijaintinsa sekä ihastuttava miljöönäs vuoksi. Juhlat voi järjestää keskellä Tampereen kaupungin kuuminta sykettä, ihastuttavissa järvimaisemissa tai laitakaupungin rauhassa. Tampereesta ja sen palveluista voit lukea lisää mm. Tampereen kaupungin verkkosivuilta.

Miten valita oikea juhlatila Tampereelta?

Olivatpa juhlasi sitten häät, syntymäpäivät tai pikkujoulut, löydät oikean paikan Tampereelta. Juhlatilan valintaan vaikuttaa mm.:

  1. Juhlien osallistujamäärä
  2. Järjestettävä ruokailu
  3. Juhlan luonne
  4. Haluttu juhlamiljöö
  5. Juhlapaika koristelu
  6. Juhlien sijainti

Ensimmäiseksi laadi lista osallistujista ja laske, ovatko juhlati kymmenille vai sadoille ihmisille. Sen mukaan kannattaa ensisijassa lähteä hakemaan hyvää juhlatilaa Tampereelta. Liian suuri tila voi käydä suhteettoman kalliiksi ja toisaalta kaikua tyhjyyttään, jos osallistujia on vähän. Liian pieni tila voi olla halvempi, mutta tunnelma saattaa käydä turhankin tiiviiksi.

Onko juhlissasi ruokailua vai ei? Huomioi se juhlapaikkaa valittaessa. Ruokailu on usein yksi keskeisimpiä ohjelmanumeroita musiikin lisäksi, joten varaa tarjoilulle ja ruokailulle riittävästi tilaa. Jos tarkoitus on vain tarjoilla pientä purtavaa, ei suuria ruokailutiloja välttämättä tarvita. Tutustu mm. Pepper Cateringin palveluihin.

Moni Tampereen seudun juhlatila on muokattavissa juhlan luonteeseen sopivaksi, mutta kannattaa silti miettiä, millainen olisi se täydellinen paikka juuri sinun juhlasi luonteeseen. Millainen on osallistujakunta, lähtevätkö he helposti tanssilattialle jalkaa vispaamaan vai haluavatko he ennemmin fiilistellä tunnelmamusiikkia paikoiltaan? Jos haluat tanssikansan parketille, varaa riittävästi tilaa myös tähän tarkoitukseen. Musiikkinumeron vetäjäksi kannattaa valita Popmasterin Dj, joka on asiakaspalautteiden perusteella täydellinen tanssitunnelman luoja sekä tunnelmallisen taustamusiikin pioneeri!

Erilaisia juhlamiljöitä löytyy Tampereelta runsaasti. Halusitpa sitten ydinkeskustan humuun, tyylikkääseen tehdasmiljööseen tai järjenrantamaisemiin, oikean paikan löydät Tampereen seudulta. Ydinkeskustan plussana on se, että juhlakansa voi halutessaan siirtyä jatkoille Tampereen yöelämään. Jos taas haluatte pitää juhlavieraat samassa paikassa, rauhallisempi juhlatila voi olla tarpeen. Kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen, että saako juhlatilaan ottaa mukaan omat juomat vai ei, jos tarkoituksenasi on tarjota juhlakansalle miestä vahvempaa.

Koristelu on yksi keskeinen tunnelman luoja. Kiinnitä juhlatilassa huomiota siihen, vastaako se koristelusuunnitelmiasi. Voiko sinne ripustaa helposti koristeasetelmia seinille tai kattoon vai eikö tämä ole tarpeen.

Sijainti on toki erittäin tärkeä seikka, mutta juhlatiloihin saavutaan usein kauempaakin, sijaitsivat ne missä tahansa. Tampereen juhlatilojen plussapuolena on se, että sinne on erinomaiset kulkuyhteydet ja majoituspaikkoja on runsaasti eri hintaluokista.