Onko etsinnässä karaoke juhliin? Popmaster tarjoaa karaokepalvelut juhliin, häihin ja tapahtumiin koko Suomen alueelle. Olemme yksi Etelä-Suomen suurimmista karaoketapahtumia tarjoavista yrityksistä. Popmasterin listoilla on kymmeniä innokkaita ja sanavalmiita juontajia, jotka pitävät taatusti tunnelman korkealla viimeisille minuuteille asti.

Tutustu karaokepalveluihin paikkakunnittain:

Karaoke Helsinki
Karaoke Turku
Karaoke Tampere
Karaoke Jyväskylä
Karaoke Lahti
Karaoke Oulu

Ovatko juhlatilat vielä etsinnässä? Voit tutustua Suomen suosituimpiin juhlatiloihin täältä

Tutustu karaoketeemoihin

Kykenemme toteuttamaan erilaisia karaokekokonaisuuksia halutuilla teemoilla. Karaokea on tarjolla niin lapsille, lapsenmielisille, rokkareille, suomihittien laulajille ja bilettäjille. Tutustu eri karaokevaihtoehtoihin alta:

Lasten karaoke
Hevikaraoke
Bilekaraoke
Livekaraoke
Hääkaraoke

Karaoke juhliin koko Suomen alueella
Tilaa karaoke juhliin

Karaoke juhliin ja yksityistapahtumiin

Yksinkertaisen ja selkeän hinnoittelun ansiosta pystymme palvelemaan yhtä tehokkaasti niin yksityisiä juhlien järjestäjiä, pitkäaikaisia ravintola-asiakkaitamme kuin yksittäisiä tapahtumajärjestäjiä.

Yksityisjuhliin tarjoamme valmiita paketteja karaokepalveluiden järjestämiseen, joita räätälöimällä luomme juuri sinulle sopivimman ohjelmakokonaisuuden. Voit myös helposti yhdistää juhliisi DJ:n ja karaoken. Tutustu paketteihin alta:

Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous sivun ylälaidan laskurilla DJ- ja karaokepalveluista häihisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta.

Karaoke ravintolaan

Ravintola-asiakkaiden osalta toimintamme perustuu pääosin pitkäaikaisiin yhteistyösopimuksiin. Alan käytännöistä poiketen Popmaster toimii tuntihinnoittelulla. Tämän myötä ravintolalla on mahdollista tarjota asiakkailleen ohjelmaa juuri oikealla hetkellä kustannustehokkaasti. Voimme toimia joko ravintolan omilla laitteilla tai vaihtoehtoisesti tuomme mukanamme omat karaokelaitteet ja -levystöt. Karaokepalvelut sopivat erinomaisesti myös yritysasiakkaille juhliin ja ravintoloihin. Lue lisää karaoken tilaamisesta ravintolaan

Karaoke yrityksille ja ravintoloille
Karaoke yrityksille ja ravintoloille