Kuuntele häätanssit suoraan yläpuolelta. Vieraile myös Popmasterin Spotify-tilillä ja merkitse itsesi kyseisten soittolistojen seuraajaksi. Saat Spotifyltä aina ilmoituksen kun teemme soittolistoihin muutoksia ja täydennyksiä. Löydät Popmasterin profiilin Spotifystä kun kirjoitat Spotifyn hakukenttään “Spotify:User:PopmasterDJ”. Pyydä tarvittaessa lisäopastusta sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@popmaster.fi”.

Perinteiset häävalssit edelleen suosiossa

Nykyaikaisten häätanssien rinnalla perinteisillä häävalsseilla on edelleen vahva asema suomalaisten sydämissä. Mikäpä nostaisi paremmin tunteet pintaan kuin nostalginen Akselin ja Elinan häävalssi kuulaassa kesäillassa soitettuna peltojen keskellä. Moni perinteisiä hääkaavoja rikkova nuorempi parikin haluaa säilyttää pienen osan hääjuhlien pitkiä perinteitä ja valitsee juhliinsa kaikkien tunteman häävalssin. Tärkeintä häävalssin tai -tanssin valinnassa on se, että kappale on hääparin itse valitsema ja heille sen myötä tärkeä. Valittu kappale seuraa hääparin matkassa koko elämän ajan ja merkitseviä katseita vaihdetaan aina kun yhteinen kappale lähtee soimaan.

LUE LISÄÄ:
Kuuntele suosituimmat häävalssit

Moni säästää hääbändin kuluissa

DJ-palvelut ovat lisääntyneet häissä räjähdysmäisesti viimeisten vuosien aikana. Yksi tärkeimmistä syistä tähän on kustannukset, jotka DJ-palveluissa jäävät huomattavasti elävää musiikkia edullisemmaksi. Monelle hääparille on myös tärkeää, että juhlissa soi juuri heidän määrittämänsä musiikki eikä illan kappaleita tarvitse valita bändin harjoitteleman kappalelistan pohjalta.

LUE LISÄÄ:
Hääbändi vai DJ? Vai molemmat?

Varaa DJ ajoissa

Suosituimmat hääpäivät ovat DJ-palveluilla kiireisiä aikoja. Ota yhteyttä Popmasterin myyntiin jo juhlasuunnitelmien alkuvaiheessa, jotta voimme tehdä juhlienne osalta alustavan varauksen Popmasterin varauskalenteriin. Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta.

Onko juhlapaikka häillesi vielä etsinnässä? Katso Suomen suosituimmat juhlatilat täältä >>