Kuuntele tämän hetken suosituimmat häätanssit suoraan yläpuolelta. Kaikkia hääpareja ei perinteiset häävalssit sytytä, vaikka nekin ovat toki klassinen ja hyvä vaihtoehto häätanssiksi. Järjestämme musiikkiohjelmaa lukuisiin häihin vuosittain ja tiedämme, mistä hääparit eniten pitävä. Siksi kokosimmekin Spotify-listallemme suosituimmat hääkappaleet, jotta hääparin häätanssin valinta helpottuisi. Häätanssien Spotify-listamme löytyy täältä >>

Häätanssit haastavat perinteiset häävalssit

Häävalssi on yksi perinteisimmistä häiden ohjelmanumeroista. Valssin tilalle on kuitenkin viime vuosina nousseet nykyaikaisemmat häätanssit, joiden avulla tanssista tehdään entistä enemmän hääparin näköinen. Useimmilla häätansseilla on jokin tarina hääparin yhteiseltä taipaleelta, jolloin sanoitukset nousevat melodian rinnalla tärkeäksi osaksi häätanssia. Hääkappaileita ei kuitenkaan ole oikeaa eikä väärää, sillä jokainen hääpari valitsee juuri heille sopivimman kappaleen, oli se sitten valssi, rokkiklassikko, iskelmä tai disco-kappale.

LUE LISÄÄ
Kuuntele suosituimmat häävalssit

Häämusiikki on olennainen osa juhlien tunnelmaa

Häät ovat ainutlaatuinen tapahtuma, josta jokainen hääpari haluaa tehdä juuri omaan tyyliinsä sopivat. Häämusiikki, sekä häätanssi, näyttelevät erittäin suurta roolia juhlien tunnelman luomisessa. Ei siis ole yhdentekevää, minkälaista musiikkia juhlissa soitetaan ja miten musiikinsoitto on järjestetty.

DJ-palvelut ovat lisääntyneet häissä räjähdysmäisesti viimeisten vuosien aikana. Yksi tärkeimmistä syistä tähän on kustannukset, jotka DJ-palveluissa jäävät huomattavasti elävää musiikkia edullisemmaksi. Monelle hääparille on myös tärkeää, että juhlissa soi juuri heidän määrittämänsä musiikki eikä illan kappaleita tarvitse valita bändin harjoitteleman kappalelistan pohjalta.

Jos kuitenkin haluat DJ:n rinnalle myös elävää musiikkia, häihin voit helposti tilata niin hääbändin kuin DJ:n. Häiden musiikkiohjelman järjestäminen on kauttamme helppoa ja ohjelman voi muuntaa jokaisen hääparin tarpeiden mukaisiksi. Häätanssin voi näin soittaa joko DJ tai hääbändi, oman valintanne mukaan.

LUE LISÄÄ:
Hääbändi vai DJ? Vai molemmat?

Varaa DJ häihin ajoissa

Suosituimmat hääpäivät ovat DJ-palveluilla kiireisiä aikoja. Ota yhteyttä Popmasterin myyntiin jo juhlasuunnitelmien alkuvaiheessa, jotta voimme tehdä juhlienne osalta alustavan varauksen Popmasterin varauskalenteriin.

Tarjoamme valmiita paketteja häiden ohjelman järjestämiseen, joita räätälöimällä luomme juuri sinulle sopivimman ohjelman. Tutustu paketteihin alta:

Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous sivun ylälaidan laskurilla DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta.

Tiedätkö jo häiden päivämäärän, mutta juhlatilat ovat vielä etsinnässä? Katso lista Suomen suosituimmista häätiloista, joihin lukeutuvat mm.:

Häätanssit - Suomen suosituinta häämusiikkia popmasterilta
Häätanssit ja häämusiikin hoitaa Popmasterin DJ