Popmasterin referenssit on kerätty asiakkailta ja julkaistu sellaisenaan asiakkaiden suostumuksella. Keräämme aktiivisesti palautetta kehittääksemme toimintaamme. Lue alta Popmasterin yrityspuolen referenssit!

Yksityishenkilöiden kokemuksia häistä, syntymäpäivistä ja pikkujouluista Popmasterin toteuttamana, voit lukea täältä

Referenssit yritysasiakkailta

”Todella rento ja mukava DJ! Hän tuli hyvissä ajoin ja hoiti erittäin ammattitaitoisesti tilaisuutemme alusta loppuun. Hienoa kun voi jättää musiikin ammattilaisen käsiin. Voin suositella lämpimästi!”
– Eeva Kuutschin, juhlat, 30.4.2024, Seurasaaren Juhlatalo –

”DJ toimi mallikkaasti ja antoi kilpailijoille mahdollisuuden loistaa. Kiitos ja Pus :)”
– Riina Sunila, Ikaalinen SAUstars, 23.4-25.4.2024, Ikaalinen –

”Hyvä tyyppi, joustava ja kaikki onnistui mitä pitikin.”
– Data Group Finland Oy, juhlat, 22.3.2024, Scandic Aulanko, Hämeenlinna –

”Palvelu oli kaikkinensa sujuvasti ja erittäin hyvin hoidettu alkutiedustelusta alkaen.”
– Asianajotoimisto Norra Oy, juhlat, 24.8.2023, Oulu –

”Kaikki meni erinomaisen hyvin! :) Mika hoiti asiat loistavasti (vaikka kutsuinkin häntä ekat muutaman tuntia Miroksi :D) ja homma hoitui kuten sovittu ja tilattu. Olemme erinomaisen tyytyväinen pakettiin ja muistamme teitä mielellämme jälleen seuraavia juhliamme suunnitellessamme. :)”
– Ritva Mustonen, juhlat, 17.6.2023 Tampere –

”Tilaisuudessa olleelle juontajalle suuret, suuret kiitokset, hän oli ”mies paikallaan”. Hän oli innostava, osallistava sekä kohtelias ja läsnäoleva.
Kaikki sujui täydellisesti!”

– Minna Pihko, juhlat, 9.6.2023 Pursiseuran Maja, Pirttiniemi Kuopio –

”Tilaisuus oli onnistunut ja kaikki hoitui mallikkaasti! Juontaja oli hienosti ajantasalla koko ajan.”
– Essi Valle, yritysjuhla, 15.4.2023 Ravintola Perla Oulu –

”Ilta oli hyvin onnistunut ja Dj:n loistavien musiikkivalintojen avulla tanssilattia saatiin täyteen. Discosiilit sopivat täydellisesti disco-aiheiseen juhlaamme!”
– Sanna Moijanen, henkilökunnan virkistyspäivä, 1.4.2023 Turku Radisson Blue Marina –

”Homma toimi JÄLLEEN kuten pitikin!

Laitteisto ja henkilökunta saapui silloin kun olimme sopineet, laitteet kasattiin hyvissä ajoin ennen ovien avaamista, musiikki niin asiakkaiden kuin järjestäjän puolelta oli sopivaa sekä laitteisto että ukot purettiin siinä ajassa minkä olimme sopineet.

Ei mitään huonoa sanottavaa ja tulemme jatkossakin käyttämään teidän ammattitaitoa ja tuntemusta tämän kaltaisten tapahtumien järjesämisessä.

Petelle JÄLLEN isot kiitokset, on helppo tehdä yhteistyötä kun pystyy luottamaan toiseen. Se mitä sovitaan se myös pitää. Näin asioiden tulisi olla kaikissa asioissa.”
– Ville Tuominen, nuorisotapahtuma, 24.3.2023 Kerava kaupunki / nuorisopalvelut –

”Kiitos paljon Jukalle! Jukka kävi viime perjantaina meillä vetämässä karaokea. Torstaina hän kävi vapaa-ajallansa laittamassa karaokelaitteet toimimaan; vaihdoimme juuri feelmentiin ja alku oli kankea. Jukka teki ison työn, että saatiin kaikki toimimaan. Koko Milla Makian henkilökunta kiittää ja asiakkaat olivat erittäin tyytyväisiä. Mahtavaa, hyvä Jukka!”
– Nelli Nyyssönen, karaoke, 3.3.2023 Milla Makia Pirkkala –

”DJ oli tehtävänsä tasalla ja hoiti hommansa juuri niin kuin pitikin. Tässä juhlassa häneltä ei toivottu juontoja vaan musiikin soittamista tarkasti tietyissä kohdissa sekä taukomusiikin soittamista. Lisäksi Pete huolehti ylimääräisten valojen asennuksesta ja hänen kauttaan tulivat myös mikit juhlan ohjelmaa varten. Kaikki huitui hyvin ja mallikkaasti ja mielellään käytetään palvulua jatkossa myös.”
– Johanna Mäki, juhlat, 20.1.2023, OP Vallila / Helsinki –

”Yleisö tykkäsi kovasti DJ:sta ja kaikki viihtyivät tosi hyvin. Meistä johtuvista syistä dj ei päässyt antamaan ihan niin paljoa, kuin olisi pystynyt, mutta niistäkin selvittiin hienosti. Kiitos paljon 😉”
– Kati Tamminen, juhlat, 20.1.2023, Suoraman työväentalo –

”Hei
jälleen kerran olimme oikein tyytyväisiä palveluun. Kiitos. Käytämme jatkossakin .

– Kirsi Nordblom, juhlat, 4.1.2023, Ravintola Pörssi-

”Meillä oli aivan mahtava ilta ja vietimme ikimuistoiset pikkujoulut. Kaikki järjestelyt onnistui moitteettomasti ja dj soitti meidät tanssilattialle monet kerrat :-)
Kiitos tuhannesti!!!

– Taija Saarela, pikkujoulut, 16.12.2022, Raisio –

”Jälleen todella hyvin hoidettu tapahtuma! Nuoret viihtyivät ja meininki oli loistava läpi tapahtuman.
– Noora Salo, juhlat, 15.12.2022, Järvenpään lukio

”Kaikki sujui hienosti ja sovitusti. Juhlaväki oli tyytyväinen ”bilemusiikkiin”. Kiitos!
– Marianna Nurmi, juhlat, 9.12.2022, Pori –

”Kiitos paljon kun olitte mukana järjestämässä toimistollamme onnistuneet pikkujoulut! Saimme juuri sellaista musiikkia kuin pyysimme ja DJ otti kaikki toivomuskappaleet huomioon. Lavasteet olivat mielettömät ja meininki hyvä. Voimme iloisesti suositella palvelua myös muille!
– Elena Lindborg, yrityksen pikkujoulut, 9.12.2022, Nordcloud office –

”Hoiditte homman aivan nappiin! :) Kiitos vielä! Oli oikein tyytyväistä karaokekansaa meillä pikkujouissamme. Teemme mielellämme yhteistyötä kanssanne jatkossakin, kun tilaisuuksia tulloo.
– Ritva Mustonen, yrityksen pikkujoulut, 9.12.2022, Innovation Home –

”Juontaja otti hienosti huomioon yrityksemme pikkujouluissa sen, että olemme monikansallinen työyhteisö. Kaikille löytyi tanssijalkaa vipattavaa musiikkia!”
– Anni Lestinen, yrityksen pikkujoulut, 9.12.2022, Sofia Helsinki –

”Dj oli erittäin ammattimainen. Soitti ennakkoon sovittuja soittolistoja, houstasi karaoken hyvin ja piti hyvää meininkä yllä oikeilla biisivalinnoilla. Oman arviointini mukaisesti numero 9 on erittäin kiitettävä. Ei mitään negatiivista sanottavaa.”
– Matti Juven, yritysjuhlat, 25.11.2022, If Celebration Tampere –

”Kiitos, kaikki meni loistavasti. Yleisö tykkäsi!”
– Raimo Alarova, juhlat, 18.11.2022, VAAO 70+2 juhla –

Ilta onnistui musiikin ja valaistuksen kannalta upeasti. DJ oli miettinyt asioita askelta pidemmälle kuin me itse ja näin saimme tilaisuudesta vielä onnistuneemman. Lämmin kiitos hänelle.”
– Mia Laakso, yritysjuhlat, 16.11.2022, CapMan Oyj:n toimisto Helsinki –

”Juontaja vaihtui lennosta viime tipassa, ja itse asiassa useampaan kertaan. Kaikki meni kuitenkin hyvin ja juontaja joka tuli paikan päälle, tiesi mitä oli sovittu. Juontaja oli ammattitaitoinen ja otti homman haltuun.”
– Sarita Åkerfelf, juhlat, 11.11.2022, Vaasan jäähalli –

”Kaikki toimi kuten oli sovittu. DJ otti hyvin huomioon soittolistan yhteydessä toiveet ja näin saimme myös omannäköistä musiikkiamme kuultavaksi. Meiltä oli toivottu myös karaokemahdollisuutta, joka hienosti sovitettiin tasaisin ajoin väliin.”
– Heli Mäkinen, Vehon pikkujoulut, 5.11.2022, Saunaravintola Kuuma Tampere –

”Täyden kympin suoritus, kuten edelliselläkin kerralla! Juhlien järjestelyssä on monenlaisia liikkuvia osia, joten on helpottavaa kun voi olla täysin huolettomin mielin siitä, että DJ:n palvelu pelaa kuten on sovittu :)”
– Janita Koskiluoma, juhlat, 4.11.2022, Dylan Böle –

”Nämä olivat kuulemma parhaat bileet ikinä ja dj:llä oli siinä iso rooli. 
Tullaan tilaamaan jatkossakin.

– Jenni Jalava, yrityksen pikkujoulut, 28.10.2022, Scandic Tampere City –

”DJ:llä oli superhyvä pelisilmä ja vaikka järjestelyt hotellin puolelta tökkivät, niin saimme illan ohjelman kasaan hienosti. Se oli myös sinun ansiotasi. Välimusiikki toi mukavasti väkeä lattialle ja laulajiakin oli laidasta laitaan. Tunnelma juhlissani oli rento ja riehakas. Juuri sellainen kuin halusinkin. Kiitos Teille:-)”
– Arja Salo, yritysjuhlat, 27.8.2022, Hotelli Rantapuisto Helsinki –

Karaoke veti porukkaa, juontaja oli tosi hyvä ja ammattilainen – tykättiin kovasti.”
– Jaana Jokinen, juhlat, 19.8.2022, Messukeskus –

”Eräs Popmasterin dj on ollut useissa juhlissamme DJ:nä, koska haluamme nimenomaan hänet. Hänen kanssaan on niin helppo toimia, koska hän ymmärtää jo pienestä vinkistä, mitä musiikkia (tai äänitehosteita) ja millä volyymilla tilaisuuden eri vaiheissa halutaan. Meillä on kokemusta myös eri yrityksen kautta hankitusta DJ:stä ja siitä, miten lähes kaikki voi mennä pieleen.”
– Marja Sydänmäki, juhlat, 12.8.2022, Pikku-Finalndia –

”Ei mitään valitettavaa, pelkkiä ruusuja Popmasterin sekä DJ:n kanssa asioimiselle. Ekstraruusu ja plussa kymppi plussan päälle Popmasterin DJ:lle siitä, että hän auttoi tilaisuutemme baarimikkoa, jolla oli vähän kuviot sekaisin. Kaikkea hyvää teille, ja varmasti hyödynnän palveluitanne tulevaisuudessakin!”
– Ilona Vehmas, Dionysos Films Oy, elokuvakaronkka 26.6.2020, Hotelli Rosendahl, Tampere –

”Meille tuli pikkujoulut erittäin nopealla aikataululla, mutta niin vain saatiin meille Popmasterin DJ soittamaan lauantai-illaksi. DJ oli aivan mahtava! Parempaa karaokeisäntää/DJ:tä ei oltaisi voitu toivoakaan. Hän soitti todella hyviä kappaleita ja toiveetkin hän totetutti mukisematta. DJ:n kanssa kaikki sujui niin hyvin! Koko meidän porukka oli ihan fiiliksissä koko illan. Karaoken laululistoilla oli ihan kaikenlaisia lauluja joista sai valita. Ilta oli ihan mahtava ja varmasti tulen suosittelemaan Popmasterin DJ:tä muillekin. Muutenkin nopealla aikataululla kaikki sujui Popmasterin kanssa täydellisesti. Ei minkäänlaista valittamista! Ihan huippua! Varmasti tulen pyytämään tarjousta mikäli tulee uusi tarve karaokelle/DJ:lle :)”
– Verna Kossila, Sulava Oy, pikkujoulut 14.12.2019, Lehmonkärki, Asikkala –

”Popmasterin Dj oli ihana! :) Kiitos vielä kovasti onnistuneesta illasta, otan Popmasterin DJ:n mielellään myös tulevaisuudessa soittamaan tapahtumiimme.”
– Sofia Ylihärsilä, Suomen Talousverkko Oy, pikkujoulut 13.12.2019, Villa Haka, Helsinki –

Moikka! Tämä oli ensimmäinen kerta, kun tilasin karaoken tapahtumaamme, joten vertailukohteita ei oikein ole. En tosin koe, että tarvitseekaan, sillä toiminta Popmasterin kanssa oli helppoa ja vaivatonta eikä tuonut lisästressiä tilaajalle ollenkaan. Kokonaisuus toimi moitteettomasti, ja myös loppuasiakkaalta tuli kiitosta karaokesta. Karaokejuontaja oli miellyttävä ja asiakaspalveluhenkinen, ja hän priorisoi hyvin asiakkaiden tarpeita, vaikka ne poikkesivatkin alkuperäisestä toimeksiannosta – eli hyvää tilannetajua löytyi. DJ myös auttoi meitä tapahtumapaikalla muissa hommissa, mikä helpotti kovasti illan kulkua. Ihanaa uutta vuotta ja kiitos vielä yhteistyöstä!
– Emmi Kalavainen, White Label Company Oy, yritystilaisuus 13.12.2019, Valkoinen Sali, Helsinki –

”Todella hyvin toimiva konsepti. DJ:lle kiitos illasta! :)”
– Heidi Elakshar, Tehy ry, pikkujoulut 10.12.2019, Helsinki –

Juontaja soitti hyvin monipuolista ja tapahtumaan soveltuvaa musiikkia. Myöskin toivebiisit tulivat mukavasti illan aikana huomioitua. Hän oli myös mukavasti mukana tapahtumassa ja hoiti sen kokonaisuudessaan oikein loistavasti.
– Mira Ketola, Tampereen Sähkölaitos Oy, pikkujoulut 5.12.2019, Laterna, Tampere –

”Todella hyvä ja pikkujouluväki tykkäsi kovasti. Voin kyllä suositella teitä. Karaokessa riitti kivasti vilinää koko illan ja välillä soi pikkujouluihin sopivaa musiikkia. Dj osasi hyvin ottaa yleisönsä. Kiitos koko Monetran puolesta”
– Minna Hiltunen, Monetra Pirkanmaa, pikkujoulut 29.11.2019, Tampere –

Kiitokset vielä Popmasterin DJ:lle todella hyvästä musiikkitarjonnasta ja asiantuntevasta työotteesta. Ilta meni todella hienosti hyvän musiikin parissa ja olimme erittäin tyytyväisiä dj:n erinomaiseen palveluun iltamme aikana. Ystävällisin terveisin Johanna Harju/Tampereen yliopisto
– Johanna Harju, Tampereen Yliopisto, pikkujoulut 27.11.2019, Tampere –

Popmasterin DJ oli juhlissamme dj:nä ja olemme erittäin tyytyväisiä! Yhteydenpito ennen juhlia oli helppoa ja todella ystävällistä, kaikki tarpeemme huomioitiin ja Popmasetrin DJ osasi myös antaa hyviä vinkkejä, joita emme olleet itse tulleet ajatelleeksi.
Juhlassa DJ oli erittäin miellyttävä, musiikkivalinnat olivat todella hyviä ja tanssilattia oli koko illan täynnä iloisia ihmisiä. Lisäksi hän piti minut perillä mitä tapahtuu ja kysyi kun oli kysyttävää, ilta meni sujuvasti.
Käytämme Popmasterin DJ:n palveluita mielellämme tulevissakin juhlissa. Todella ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Täysi 10! :)
– Heli Norokorpi, Domedi Oy, yritysjuhlat 23.11.2019, Helsinki –

”Tilasin dj:n asiakaamme pikkujoulutilaisuutteen. Täysi kymppi koko palveluketju niin Popmasterilta kuin dl:ltä. Myös asiakkaamme antoi erinomaisen palautteen illasta.”
– Marko Arvonen, Varalan Urheiluopisto, yritystilaisuus 23.11.2018, Tampere –

”Hienoa ja vaivatonta palvelua 👌 Kokonaisuutena erittäin tyytyväinen pieniin yhdistysjuhliin.”
– Jenni Uusi-Oukari, Kankaanpään VPK, pikkujoulut 23.11.2019, Kankaanpää –

”Kaikki toimi erinomaisesti!”
– Toni Talasjoki, Tapahtumantekijät Oy, yritystilaisuus 25.10.2019, Kauppakeskus Tripla, Helsinki –

”Kaikki sujui erittäin hienosti, tuhannet kiitokset!”
– Jussi Hietala, Eläkeliitto Ry, karaokekilpailu 7.-8.10.2019, Ikaalisten Kylpylä

”Juontaja soitti erinomaisesti tapahtumaan soveltuvaa musiikkia sopivalla voimakkuudella. Musiikki nosti hyvin tilaisuuden tunnelmaa.”
– Rosa Sinisalo, Itä-Suomen Yliopiston ylioppilaskunta, avajaiset 5.9.2019, Kuopio –

”Kiitos pikkujoulujemme DJ oli oikein hyvä ja hoiti tilaisuuden hienolla ammattitaidolla. Sain muutamia kyselyitä mistä olen löytänyt DJ:n ja annoin heille Popmasterin nimen :)”
– Heini Pennanen, Suomen Kirjastopalvelu Oy, pikkujoulut 16.11.2018, Ravintola Alia, Helsinki –

”Kaikki sujui taas niin hyvin kuin vain voi. Kiitos paljon ja palataan samoissa merkeissä viimeistään ensi vuoden juhlien aikaan.”
– Tuula Arola, Juhlakeskus Mancester, juhlat 3.11.2018, Tampere –

”Karaokejuontaja oli oikein innostunut ja hyvä työssään. Hän oli myös erittäin asiallinen ja ammattilainen. Ilta sujui suunnitellusti ja hänestä oli paljon apua meidän karoaokekisamme yhtenä tuomarina. Kiitos yhteistyöstä ja sujuvuudesta, tehdään työtä yhdessä jatkossakin.”
– Arja Salo, Teollisuusliitto, tapahtuma 20.10.2018, Murikka-opisto, Tampere –

”Kaikki toimi hienosti ja mutkattomasti. Kiitos!”
– Leila Karkkola, Teollisuusliitto, tapahtuma 18.10.2018, Murikka-opisto, Tampere –

”DJ oli mainio! Todella osuva biisivalikoima, innostava ote, koko ajan hymy huulilla ja bailasi mukanamme! Jos meillä jatkossakin tarvetta DJ:lle, niin tiedämme tarkalleen, kenet haluamme! Kiitos paljon!”
– Mesi Poittinen, Talent Base Oy, tilaisuus 31.8.2018, Ravintola Savu, Helsinki –

”Oikein joustava ja mukava palvelu. Voin suositella:)”
– Katri Räisänen, Pöyry Finland, henkilökunnan tilaisuus 29.8.2018, Seikkailulaakso, Porvoo –

”Voin suositella palveluanne! Oltiin todella tyytyväisiä musiikkiin, juontajaan ja kaikki onnistui nappiin. Kiitos, te kyllä teitte juhlasta vielä paremman!”
– Piritta Kuoppala, Rakennusliike Kuoppala, yrityksen 40-vuotisjuhlat 15.6.2018, Vaasa –

”Kaikki toimi juuri niin kuin oli sovittu. Asiat varmistettiin muutamaan kertaan ja paikalle saapunut DJ kysyi illan aikana useaan kertaan vielä ohjeitani. Hän oli koko ajan erittäin hyvin ajan tasalla ja toteutti hyvin ihmisten biisitoiveita ollen itse innokkaasti mukana. Erittäin hyvä ilta. Kiitos!”
– Laila Nikkanen, HHP Asianajotoimisto, kesäjuhlat 15.6.2018, Herrankukkaro, Rymättylä –

”Hei! Meillä oli englanninkielinen ilta, koska puolet henkilöstöstämme on ulkolaisia ja käyttökielemme on enkku. Juontaja hoiti hommansa 10 + tasoisesti, taustamusiikki, karaoke ja juonnot olivat loistavia! Meillä oli onni saada niin mahtava DJ. Kiitokset ja ruusut hänelle!  Tulen suosittelemaan yhtiötänne jos minulta kysytään.”
– Maija Lepistö, Helsingin yliopiston biotekniikan instituutti, juhlat 25.5.2018, Helsinki –

”Hyvää, ammattitaitoista ja joustavaa palvelua. Voimme suositella teitä hyvillä mielin muillekin.”
– Sari Lintula, Palmia Oy, avajaiset 22.5.2018, Helsinki –

”Ammattitaitoista laadukasta yhteistyötä jo vuosien ajan.”
– Janne-Caro Pykälä, Parone Design Hää- ja Juhlasuunnittelu, juhlat 21.3.2018, Rake-Sali, Helsinki –

”DJ hoiti homman hienosti alusta loppuun ja olin tyytyväinen että juhlan valaistus hoitui myös teidän kauttanne. Valaistus toi tilaan juhlavuutta ja vieraamme viihtyivät tanssilattialla koko illan. Vieraat otettiin hyvin huomioon musiikkivalinnoissa sekä tilanteessa käytettiin myös pelisilmää illan edetessä.”
– Hanna-Kaisa Sorjonen, GoGolf, messujen jatkobileet 3.3.2018, Helsinki –

”Keikka meni viimeisen päälle hyvin!”
– Ville Maunu, Kespro, henkilökunnan juhlat 24.2.2018, Ravintola Pepper, Kangasala –

”Loistavaa toimintaa ja nopeisiinkin kommunikaatio- ja aikatauluongelmiin meidän puolelta reagoitiin rauhallisesti ja homma toimimaan saaden! Täydellinen suoritus, mielellään tehdään uudestaan yhteistyötä!”
– Juho Roimaa, Fondia, henkilökunnan juhlat 26.1.2018, Ravintola Meripaviljonki, Helsinki –

”DJ oli ihan huippu. Superkohtelias ja erinomaiset musavalinnat, iso peukku myös tilannetajusta. Suurkiitokset hänelle, voi mielellään tulla toistekin juhliimme!”
– Anna-Maria Pasanen, Lähitapiola, juhlat 19.1.2018, Akatemiatalo, Turku –

”Huippukeikka oli jälleen kerran! isot kiitokset DJ:lle :)”
– Riitta Miikkulainen, Elisa Appelsiini, henkilökunnan juhlat 12.1.2018, Helsinki –

”DJ soitti todella hyvää tanssittavaa musiikkia, juuri niinkuin oli toivottukin! Kaikki viihtyivät todella hyvin!”
– Mia Halonen, SOK, henkilökunnan juhlat 12.1.2018, Helsinki –

”DJ oli loistava toimissaan. Hän sopii meidän juhliin täydellisesti – osaa juontaa luontevasti ja hauskasti. Musiikkivalinnat teeman ja tilaisuuden mukaan toimivat. Kiitos jälleen!”
– Riina Heritty, Leanware Oy, henkilökunnan pikkujoulut 15.12.2017, Hotelli Ilves, Tampere –

”Ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu, voin suositella lämpimästi.”
– Riitta Sokka, Jyväskylän Yliopisto, juhlat 14.12.2017, Jyväskylä –

”Hienosti toimi kaikki ja sain jo paljon positiivista palautetta illankin aikana vierailta. Aion käyttää jatkossakin ja suosittelen asiakkailleni ja tutuilleni teitä!”
– Tiina Granlund, Pitopalvelu Pilke, juhlat 9.12.2017, Helsinki –

”Olimme todella tyytyväisiä. Sain vielä muiltakin kiitosta hyvin hoidetusta tilaisuudesta, jonka lupasin näin eteen päin välittää! Saatamme hyvinkin haluta teidät uudestaan juhliimme :)”
– Mira Alfreds-Välimäki, Alexandria Pankkiiriliike, pikkujoulut 8.12.2017, Tampere –

”Kaikki sujui erinomaisesti! DJ hoiti hommansa hienosti. Musiikkivisakin järjestyi DJ:n toimesta ex tempore! Musiikki oli tilanteeseen sopivaa ja toiveita otettiin huomioon, väki tanssi ja karaokeakin laulettiin. Pelkkää hyvää sanottavaa! Kiitos:):):)”
– Terhi Miettinen, Röntgentutka, pikkujoulut 8.12.2017, Ravintola Piha, Tampere –

”Ilta meni hienosti ja sovituista asioista pidettiin kiinni. Kaikki halukkaat pääsivät laulamaan karaokea toivomillaan kappaleilla ja kilpailut menivät juuri niin kuin piti. Iso kiitos koko henkilökuntamme puolesta! Voimme lämpimästi suositella Popmasteria myös muille.”
– Heli Salminen, Autotalo Laakkonen, henkilökunnan pikkujoulut 2.12.2017, Hyvinkää –

”Juhlat olivat oikein onnistuneet, DJ oli todella hyvin hereillä muokkaamaan soitettavaa musiikkia sen mukaan, miten ihmiset tanssilattialla viihtyivät. Juhlaväki oli erittäin tyyväinen musiikista vastavaan tahoon ja lisäksi kiiteltiin myös soittolistaa ruokailun&kahvien aikana. Kaikille tuli olo, että DJ oli hyvin valmistautunut juhlaan eikä tullut sinne ”takki auki” soittelee mitä nyt mieleen juolahtaa.”
– Jonna Lindstedt, Inion, pikkujoulut 1.12.2017, Ravintola Piha, Tampere –

”Karaokejuontajan ja Dj:n, molempien toiminta oikein esimerkillistä. Saapuivat paikalle hyvissä ajoin, selvittivät illan kulun ja siihen liittyvät asiat, minkä jälkeen kykenivät toimimaan itsenäisesti. Molemmilla toimi loistavasti myös tilannetaju musiikin tyylin ja voimakkuuden suhteen sekä kyky lukea illan yleisöä oli hyvä. Hienoa palvelua, kiitos!”
– Elina Saaristo, Hotelli Ellivuori, asiakastilaisuus 1.-2.12.2017, Sastamala –

”Erinomaista toimintaa, kiitos!”
– Tuukka Heikkilä, Energiateollisuus ry, pikkujoulut 1.12.2017, Ravintola Story, Helsinki –

”DJ osasi lukea hyvin yleisöä ja pitää tanssitunnelman korkealla. Hän myös otti kaikki toivomukset välittömästi huomioon, ja avasi heti keskustelun, jos jokin mietitytti. Karaoke oli suuri hitti, erinomaista, että valikoimaa oli  siinäkin niin runsaasti. Oikein hyvät pikkujoulut saimme, kiitokset teille päin!”
– Tiina Luotola, Takeda, pikkujoulut 30.11.2017, Katajanokan Kasino, Helsinki –

”Olemme käyttäneet palvelua nyt 3 vuotena ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä. Palaamme taas ensivuonna.”
– Kirsi Nordblom, Citymarket, pikkujoulut 18.11.2017, Ravintola Faro –

”Homma toimi jälleen erinomaisesti ja DJ:lle iso kiitos juhlien järjestäjien ja juhlijoiden puolesta.”
– Mikko Karvinen, Etteplan, pikkujoulut 17.11.2017, Suomenlinna –

”Juontajan toiminta erittäin ammattitaitoista ja otti erittäin hienosti huomioon kuulijansa. Osasi hyvin mukauttaa soittamansa musiikin siihen mistä yleisö piti, vaikka kuulijakunnan ikähaitari laaja. Sai erittäin hyvin houkuteltua karaokeen arempiakin henkilöitä. Hienoa toimintaa!”
– Vesa Niemi, A-Katsastus, pikkujoulut 10.11.2017, Soutupaviljonki, Tampere –

”DJ osasi hyvin lukea tilanteita ja huomioida yleisön, tilaisuuden vetäjien toiveet ja tarpeet. Voi suositella muillekin :)”
– Katja Luukkonen, HH-Kiinteistöpalvelu, pikkujoulut 3.11.2017, Hotel Scandic City, Tampere –

”DJ hoiti homman hienosti ja porukka viihtyi.”
– Antti Hämäläinen, Sandvik, henkilöstöjuhla 22.9.2017, Soutupaviljonki, Tampere –

”DJ oli mahtava tyyppi ja ihana piriste juhlissamme. Todellinen luonnonlahjakkuus siellä DJ pöydän takana. DJ sai paljon kehuja meidän porukalta. Soitti tosi hyvää musaa ja jengi diggas, kun sai esittää toiveitaan. Myös karaoket sujahti hienosti tanssibiisien väleihin juuri sopivina annoksina. Yksi asiantuntijoistamme kommentoi, että paras musakeikka, mitä firman juhlissa on koskaan ollut! Isot kiitokset!”
– Riitta Miikkulainen, Elisa Appelsiini, henkilöstöjuhla 15.9.2017, Helsinki –

”Asiakas oli todella tyytyväinen palveluun!”
– Niina Seppänen, Tapahtumatuotanto Voltti, asiakastilaisuus 1.9.2017, Orimattila –
”Asiakkailta pelkkää positiivista palautetta, samoin minulta eli tilaajalta. Kaikki hoitui ammattimaisesti ja sovitusti. Kiitos!”
– Minna Kuivanen, HimosLomat, asiakastilaisuus 19.8.2017, Himos, Jämsä –

”Saimme erittäin lyhyellä varoitusajalla tapahtumaamme yrityksenne DJ:n. Meillä ei ollut antaa juurikaan muuta ennakko-ohjeistusta, kuin minkä tyylistä musikkia. Annoimme siis vapaat kädet toteuttaa musiikillista osaamista. DJ oli erittäin ajoissa paikalla, otti omatoimisesti selvää paikoista ja tavarat oli laitettu paikalleen jo ennen treeniä, jolloin saimme jo harjoituksiin musiikin mukaan. Musiikkivalinnat olivat niin nappisuoritus, ettei ylistyssanat tähän riitä. DJ sai yleisön sekä lavalle olleiden mallien puolesta paljon kehuja, tunnelma oli katossa ja kaikki rakastivat ja tanssivat mukana. Lisäksi DJ oli itsenäisesti sopinut erään ohjelmanumeron järjestäjän kanssa soitettavasta musiikista, joka sytytti koko lattian tuleen. (Ei kirjaimellisesti) Kiitos Popmaster ja Ville että olitte mukana toteuttamassa tätä huippua tapahtumaa!”
– Minna Sinervo, Glohair, asiakastilaisuus Olympia-korttelissa Tampereella 17.6.2017 –

”Kaikki sujui paremmin kuin hienosti. Ihmiset viihtyivät, juontaja sai kaikki mukaan ja toteutti kaikkien toiveita tasapuolisesti. En voi muuta kuin suositella ko. yritystä vastaavien tapahtumien hoidon johdosta. Täydellistä.”
– Harri Ruusunen, Gainer Oy, pikkujoulut 25.11.2016 –

”Juontaja erittäin fiksu kaikilla mittareilla. Osasi laatia musiikin yleisön mukaan. Hänet haluamme toistekin. Ammattimaista toimintaa jälleen.”
– Pekka Lerkkanen, pikkujoulut 18.11.2016, Hotelli Kumpeli, Heinola –

”DJ hoiti tilaisuuden hienosti ja toteutti nopeasti kaikki toiveemme täällä paikan päällä musiikkityyliin ja valoihin liittyen. Olimme erittäin tyytyväisiä ja tulemma jatkossakin kääntymään puoleenne tapahtumien järjestämisessä.”
– Pertti Tsupukka, Käyttöauto, asiakastilaisuus 18.11.2016, Vaasa –

”Kiitos juonnosta ja musiikin soittamisesta. Todella hyvää palautetta saatu osallistujilta :)”
– Krista Ramsi, Veripalvelu, pikkujoulut 18.11.2016, Ravintola Koskenranta, Helsinki –

”Hei ja kiitos taas erinomaisesta osallisuudesta juhlassamme. Kaikki sujui taas hienosti ja tulemme jatkossakin käyttämään ja suosittelemaan palvelujanne muillekin tarvitsijoille.”
– Tuula Arola, asiakastilaisuus 5.11.2016, Juhlakeskus Mancester, Tampere –

”Kaikki toimi loistavasti ja voin jatkossakin suositella palveluitanne.”
– Terhi Peltoniemi, Raholan Pyrkivä ry, yhdistyksen 70-vuotisjuhlat 10.9.2016, Tampere –

”DJ oli loistava valinta juhliimme. Hän hoiti ammattitaitoisesti ja innostuneesti juhliemme musiikin ja karaoken. Hän saapui paikalle hyvissä ajoin, hoiti itsenäisesti keikkapaikan kuntoon ja oli valmiina, kun juhlamme alkoivat. DJ hoiti ansiokkaasti ja täysin oma-aloitteisesti myös ovimiehen ja roudarin tehtäviä, mistä oli suuri apu sekä meille että tapahtumapaikan henkilökunnalle. Käytökseltään hän oli kohtelias, mutta sopivan rento. Hän huomioi jokaisen yksilöllisesti ja ystävällisesti. Huumorintajua ja tilannetajua riitti ja hän sai kaikki viihtymään. Suuri kiitos DJ:lle ja koko Popmasterille! Suosittelemme ehdottomasti palveluitanne muillekin.”
– Maija Helin, Rastor, yritysjuhlat 16.6.2016, Calliola Conferens & Event Center, Snappertuna –

”Kaikki toimi juuri niin kuin pitikin, oli hyvä meininki ja dj osasi ottaa tilan haltuun tapahtumaa ennen ja sen aikana, sai aseteltua johdot ja laitteet tila huomioiden ja vaikka jouduimme kesken iltaa siirtämään laitteita, sekään ei tuottanut ongelmia. Iso kiitos!”
– Anri Vuori,Lahden Seudun Kehitys Ladec Oy, kesäjuhlat 9.6.2016, Lahden Tiedepuisto, Lahti

”Asiointi todella helppoa kanssanne, helppo varata ja käytännön asoista oli helppo sopia.  DJ hoiti hommat ammatimaisesti ja soitti hyvää musiikkia. Voin suositella palveluitanne muillekin.”
– Antti Hämäläinen, Sandvik, henkilöstötilaisuus 20.5.2016, Knuutilan tila, Sastamala –

”Aivan mahtava ilta – kaikki osallistujat kiittivät jälkeenpäin karaoke-osuutta. Juontaja oli täysi 10!!!!!!!! Kiitos vielä kerran!”
– Terttu Suonkanta, Nordea, yritystilaisuus 19.5.2016, Hilton Airport, Vantaa –

”Todella hyvin hoidettu tapahtuma. DJ osasi haistella tunnelmaa ja soittaa sellaista musaa, mikä upposi yleisöön ja sai porukan tanssimaan.”
– Jussi Granberg, Toyota Auto Finland, pikkujoulut 11.12.2015, Hietaniemen Paviljonki, Helsinki –

”Olimme enemmän kuin tyytyväisiä DJ:n palveluihin ja ylipäänsä hänen luonteeseen. Meinaamme jatkossakin käyttää palveluitanne!”
– Siili Solutions Oyj, pikkujoulut yrityksen omissa tiloissa 11.12.2015 –

”Olimme erittäin tyytyväisiä. Musa valinnat oli nappiin ja kaikilla oli hauskaa. Varmasti suosittelemme palvelua ja käytämme itsekkin jos toisten tarvetta djlle. Helppo ja halpa tapa saada porukka viihtymään.”
– Kirsi Nordblom, Citymarket, henkilökunnan pikkujoulut 28.11.2015, Magito, Helsinki –

”DJ hoiti työnsä ammattitaitoisesti, hyvällä tilannetajulla vaihteli kasariteemamme sopivaa musiikkia ja tiesi mitkä biisit saavat porukan tanssimaan! Kaikki sujui juuri niinkuin olimme etukäteen sopineet ja juhlijoilta on tullut kiitoksia hyvästä bileillasta!”
– Merja Stålhammar, Tampereen Ammattikorkeakoulu, henkilökunnan pikkujoulut 27.11.2015 –

”Toimikuntamme sai äärimmäisen hyvää palautetta siitä että meillä oli juhlissa DJ.”
– Daniel Backström, Helsingin Yliopisto, Oikeuslääketieteenlaitos, juhlat 27.11.2015 –

”Kaikki meni hyvin ja sovitun mukaisesti. Juontaja oli symppis, ei mitään negatiivista sanottavaa. Kiitos! :)”
– Päivi Nurminen, F9 Distribution Oy, pikkujoulut 27.11.2015, Werstas, Tampere –

”Voimme lämpimästi suositella yhtiötä ja juontajaa muillekin.”
– Herkko Mali, Marvaco Oy, pikkujoulut 20.11.2015, Winecellars, Helsinki –

”Löysin googlettamalla karaoke-palveluita tarjoavan yrityksen. Hiukan jännitti tilata näkemättä, mutta kokonaispalvelu ylitti kirkkaasti odotukseni! Avasimme uuden tavan,ensin tanssieatteriesitys, sitten Karaoketanssit. Kokonaisuus toimi hienosti. Karaoke-emäntä oli mainio!”
– Anja Lappi, Anya Productions Oy, teatteriesityksen jatkot Savoy-teatterissa 13.-14.10.2015 –

”Olin erittäin tyytyväinen DJ:n työpanokseen tapahtumassamme! Kaikki hoitui ammattimaisesti ja voin suositella kyllä palveluitanne muillekin!”
– Pertti Tsupukka, Käyttöauto Oy, uuden BMW-malliston lanseeraus 14.10.2015 –

”Erinomaisen hyvää palvelua ja asiakkaan kannalta kaikin tavoin helppo prosessi alusta loppuun. Erityiskiitos DJ:lle, jolla oli asiakaspalveluasenne todella kohdillaan. Hymyä ja hyvää fiilistä alusta loppuun.”
-Katja Eskola, Helsinki Business Hub, kesäjuhlat 28.8.2015 –

”Hirveän kätevää että kaiken tekniikan voi teiltä tilata samassa paketissa, ja hinta/laatu-suhde on erittäin kohdallaan! Tosi paljon kiitosta myös teidän DJ:n joustavuudesta ja pitkäpinnaisuudesta logistiikan kanssa, kun meni niin säätämiseksi niiden lauttakyytien kanssa. Henkilökohtaisesti yritän voimakkaasti ajaa juhlatoimikunnassa asiaa, että pikkujouluihin tilaisimme teiltä samanmoisen setin, ja tälläkertaa sitä karaokea myös :)”
– Maija Salminen, Tekla Oy, yritystapahtuma 5.6.2015 –

”Kiitos erittäin mahtavista bileistä, DJ oli todella mukava ja yhteistyö sujui hänen kanssaan alusta alkaen erittäin hyvin. DJ osasi hyvin lukea juhlijoita ja soittaa juuri sellaista musiikkia, että porukka viihtyi tanssilattialla biisi toisensa jälkeen. Bileiden huipennus oli loppujamit DJ:n kanssa lavalla. Kiitos kiitos kiitos!”
-Henna Pitkänen, Elenian henkilöstöjuhlat 5.6.2015 – 

”Kaikki toimi erittäin hienosti ja vieraat olivat oikein tyytyväisiä ja iloisia.”
– Irma Malm, Veljekset Laakkonen Oy, MINI-talon avajaiset 22.5.2015

”Tilasimme ensimmäistä kertaa karaokepalveluita Popmasterilta ja meitä hieman jännitti käyttää uutta yritystä isossa asiakkaamme tilaisuudessa. Olemme kuitenkin todella tyytyväisiä Popmasterin järjestämään karaokeen: juontaja hoiti homman todella hyvin ja juonsi myös tilaisuuden karaokekilpailun mallikkaasti, vaikka sai briiffin juontoon vasta paikan päällä. Karaokejuontaja oli myös innostunut työstään ja hyvin yhteistyöhaluinen. Hyvä kokemus kokonaisuudessaan ja varmasti käytetään jatkossakin Popmasterin palveluita.”
– Sara Kopola, Lataamo Group, asiakastapahtuma 6.3.2015 –

”Todella ammattimaista ja tilaisuuden luonteen huomioinutta toimintaa. Kaikilla oli hauskaa!”
– Pia Johansson, Berggren Oy, pikkujoulut 21.11.2014 –

”Kiitokset DJ:lle! :) Ilta sujui hienosti ja musiikki sai paljon kiitosta vierailta.”
– Katja Koski, Qentinel Oy, pikkujoulut 21.11.2014 –

”DJ oli ammattilainen, osasi aistia tunnelman ja soitti sitä musiikkia mitä ihmiset tarvitsivat. Jatkossa yritän ensimmäiseksi tätä kautta saada ohjelman juhliimme.”
– Petri Valkkinen, Nordea Pankki Oyj, pikkujoulut 14.11.2014 –

”Koivupirtissä järjestettiin omaistenilta, jossa Popmaster oli karaoke mestarina. Tilaisuus olisi saanut olla pidempi, koska asukkaat ja omaiset tykkäsivät kovasti. Palvelutalon toiminnan kannalta tapahtuma oli kuitenkin suunniteltu niin lyhyeksi. Juontaja osasi huomioda hienosti yleisön , eikä haitannut yhtään vaikka kuuliakunnan keski-ikä oli melko korkea :D. Vanhat kotimaiset iskelmät toivat kyyneliäkin silmiin, muistot nousivat pintaan. Seuraavana päivänäkin vielä kertailtiin iltaa. Kiitos vielä todella paljon!
– Leena Rantamäki, Koivupirtin palvelukoti, omaistenilta 13.11.2014 –

”Musiikki oli juuri sopivaa rentoon, cocktail-henkiseen tilaisuuteemme toimistotiloissamme. DJ:n yhteystietojakin kyseltiin ja palaute vierailta oli muutenkin erittäin positiivista! Dj jaksoi innostavasti tanssahdella pöytänsä takana koko illan pingviiniasuumme pukeutuneena. Yhteistyö sujui moitteettomasti, ja dj soitti koko illan ajan sovitun mukaisesti.”
– Laura Ylä-Pietilä, Boco IP Oy, asiakastilaisuus 30.10.2014 –

”Jälleen kerran hieno asenne ja hyvä meininki. Onnistunut ilta!”
– Jyrki Ristilä, Tampereen kaupunki / Tampereen Infra, henkilökunnan tapahtuma 29.8.2014 –  

Popmasterilla on huikeat referenssit!