Popmasterin Bile-DJ huolehtii, että vieraasi ja juhlakansa viihtyvät ja juhlien tunnelma pysyy korkealla aina alusta loppuun saakka. Kaikki tiskijukkamme ovat kokeneita musiikkialan ammattilaisia ja ravintolasoittajia, joille ihmisten viihdyttäminen musiikin avulla on arkipäivää.

Mikä on Bile-DJ?

Juhlien ehdoton tunnelman nostattaja on ammattitaitoinen DJ, joka laittaa bileet kuin bileet pystyyn hetkessä, eli Popmasterin Bile-DJ. Popmasterin DJ:t ovat niin sanotusti vakituista kalustoa emmekä käytä satunnaisia freelancereita, joiden kanssa emme ole ennen tehneet töitä. Näin varmistamme monipuolisen, laadukkaan ja luotettavan palvelukokemuksen jokaiseen juhlaan. Listoillamme on tiskijukkia kymmeniä eri tyylien edustajia, joten pystymme valitsemaan tapahtumaan juuri oikean henkilön asiakkaan toiveista riippuen. Kaikki Popmasterin DJ:t ovat käyneet läpi Popmasterin Akatemian ja saaneet kattavan perehdytyksen ammattitaitoiseen toimintaan. Popmasterin DJ:t ovat musiikkityöntekijöitä, joiden ensisijaisena tavoitteena on saada ravintolan tai tapahtuman vieraat viihtymään.

Bile-DJ soittaa musiikkia nykyaikaisilla tietokonelaitteilla, jotka soveltuvat kaiken sorttisen musiikin esittämiseen eri kokoisissa tiloissa ja juhlapaikoissa. Jos etsit perinteikkäämpää tiskijukkaa, kannattaa tilata juhliin Vinyyli-DJ, joka soittaa musiikkia vinyylilevyillä. Näin saat musiikin lisäksi juhliisi myös retron DJ-shown!

Bile-DJ hinnoittelu

Yksinkertaisen ja selkeän hinnoittelumme ansiosta pystymme palvelemaan onnistuneesti niin pitkäaikaisia ravintola-asiakkaitamme kuin yksittäisiä juhlajärjestäjiä. Valmiiden juhla- ja tapahtumapakettien avulla pystyt helposti ja nopeasti järjestämään juhliisi musiikkia, valoshown ja erilaista ohjelmaa.

Tarjoamiamme juhlapaketteja on kolmea eri tasoa: Peruspaketti, Extra-paketti ja Deluxe-paketti. Kaikkiin juhlapaketteihin sisältyy kuuden tunnin mittainen DJ- tai karaokekeikka laitteineen. Popmasterin musiikkityöntekijä toimittaa, kasaa ja purkaa kaluston, joten asiakas saa kaiken avaimet käteen -periaatteella. Extra-paketissa tulee peruspaketin lisänä valaistu trussikaari, savukone ja neljä spottivaloa. Deluxe-paketti sisältää kaiken lisäksi myös isot kuvanäytöt, liikkuvat valot sekä savukoneen.

Hinnat alkaen:

Valmiit juhlapaketit helpottavat palvelukokonaisuuden hahmottamista ja antavat suuntaa juhlapakettien hinnoitteluille. Kuuden tunnin mittaiseen DJ-keikkaan voi halutessaan ostaa myös lisätunteja, jos tapahtuman odotetaan kestävän pidempään. Jokainen juhlapaketti on myös räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan. Laskurimme avulla pystyt laskemaan hinnan tarpeidesi mukaan ja lähettämään meille alustavan tarjouspyynnön. Laskurin löydät sivun oikeasta ylälaidasta.

Voit olla myös yhteydessä suoraa asiakaspalveluumme:

Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 2925290
asiakaspalvelu@popmaster.fi

Kyselyjä, tarjouspyyntöjä sekä lisätietopyyntöjä voit lähettää nopeasti yhteydenottolomakkeen kautta täältä

DJ-palvelut kaikkiin juhlatiloihin

DJ-palvelut ovat saatavilla koko Suomen alueelle. Onko juhlatilat vielä etsinnässä? Lue kokemuksia ja juhlatoteutuksia juhlatiloista Suomessa.

Lue suosituimmista juhlatiloista kaupungeittain:

Juhlatilat ja DJ Helsinki
Juhlatilat ja DJ Tampere
Juhlatilat ja DJ Turku
Juhlatilat ja DJ Pori
Juhlatilat ja DJ Lahti
Juhlatilat ja DJ Jyväskylä
Juhlatilat ja DJ Hämeenlinna
Juhlatilat ja DJ muu Suomi

LUE MYÖS:
Bilekaraoke
DJ pikkujouluihin
Asiakkaiden kokemuksia Popmasterin toiminnasta

Katso hinnat ja tilaa Bile-DJ
BileDJ – Juhliin, häihin, ravintoloihin ja tapahtumiin

Bile-DJ ja karaoke juhlisi

Tiesitkö, että voit myös yhdistää juhliisi DJ- ja karaokepalvelut. Ammattilaisemme voivat toteuttaa juhliin sekä muihin tapahtumiin kattavan ohjelmanumeron, joka sisältää DJ:n soittamaa musiikkia sekä mahdollisuuden myös karaokeen. Näin show kulkee monipuolisesti läpi koko illan!

Popmasterin Bile-DJ huolehtii juhlien tunnelmasta. Tilaa ammattitaitoinen ja luotettava DJ nyt kaikkiin juhliin ympäri Suomen!