Hää-DJ on suosiotaan kasvattava ohjelmavaihtoehto häihin ympäri Suomen. Häät ovat ainutlaatuinen juhla jokaiselle, niin alttarille asteleville, bestmaneille, kaasoille kuin juhlavieraille. Häiden suunnittelu aloitetaan usein jo kuukausia, ellei jopa vuosia etukäteen ja jokainen yksityiskohta mietitään tarkkaan. Musiikilla on erittäin tärkeä rooli hääjuhlien onnistumisen kannalta. Musiikilla kevennetään tunnelmaa, täytetään hiljaisia hetkiä ja nostatetaan juhlatunnelmaa loppuillasta. Asiansa osaava ammattilais-dj, tässä tapauksessa hää dj, osaa lukea juhlakansaa ja mukauttaa musiikin toiveiden mukaan, saa juhlaväen tanssilattialle sekä vapauttaa sulhasen, morsiamen, kaason ja bestmanin muihin juhlajärjestelyihin.

Mitä DJ tekee häissä?

Häiden musiikkityyli sovitaan DJ:n kanssa hyvissä ajoin ennen juhlapäivää. Juhlaparilla on mahdollisuus esittää tarkkojakin musiikkitoiveita tai antaa suuntaviivoja musiikkityylin osalta. Kaikki Popmasterin hää-dj:t ovat kokeneita musiikkityöntekijöitä, joilla on kyky lukea juhlien tunnelmaa myös illan aikana ja muokata musiikkityyliä sen mukaisesti.

”DJ oli aivan huippu! Hän kuunteli toiveet upeasti sekä soitti hääparille mieluisaa musaa. Vieraat pitivät todella paljon kun karaokea pystyi myös laulamaan!”

Riikka Silmola, häät 19.8.2023, Einon pirtti

”Häissämme soittanut DJ otti erinomaisesti meidän ja yleisön toiveet huomioon ja soitti juuri sopivaa musiikkia läpi juhlan, alkuvaiheen taustamusiikista loppuillan bileosioon. Loppuillasta DJ:n mukanaan tuomat valotehosteet loivat tanssilattialle upeaa tunnelmaa. Suosittelemme!”

Annukka Verkko, häät 21.8.2021, Maikkulan kartano, Oulu

”Dj teki työnsä ammattitaidolla ja hänellä oli pelisilmää sille, millainen musiikki kullakin hetkellä toimi parhaiten yleisöön. Hän sai vieraamme tanssimaan viisi tuntia yhtä soittoa, mitä emme osanneet etukäteen odottaa. Hän mahdollisti erittäin hauskan päätöksen häillemme.”

Viivi ja Justin Carr, häät Espoossa 5.4.2014

Musiikki on tärkeässä roolissa heti hääjuhlien alusta alkaen. Hää-DJ ottaa vieraasi vastaan kun itse olette vielä matkalla kirkosta juhlapaikalle. Hän toimii myös jäänsärkijänä juhlien alkuvaiheessa kun iloinen puheensorina ei ole vielä kunnolla lähtenyt käyntiin. Popmasterin äänentoistolaitteita voidaan vapaasti hyödyntää myös juhlien muuhun ohjelmaan, esim. juontoihin, kilpailuihin ja puheisiin. Hää-DJ on paikalla koko juhlien ajan varmistamassa että laitteet toimivat ja haluttu tunnelma saavutetaan.

Hää-DJ koko Suomen alueelle!

Hää DJ-palvelujemme toimialueina ovat pääsääntöisesti Helsinki, Tampere, Turku, Pori, Lahti, Jyväskylä, Vaasa, Oulu ja Kuopio lähialueineen. Meillä on kuitenkin yli 100 musiikkiammattilaisen verkosto, joten pystymme tarjoamaan häihisi DJ:n koko Suomen alueella. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä vaan katsotaan teille yhdessä paras häiden ohjelmapaketti paikkakunnasta ja juhlapaikasta riippumatta!

Hää-DJ: hinnoittelu

Yksinkertaisen ja selkeän hinnoittelumme ansiosta pystymme palvelemaan onnistuneesti kaikki häiden järjestäjiä, itse juhlaparia kuin hääsuunnittelijoitakin. Valmiiden juhla- ja tapahtumapakettien avulla pystyt helposti ja nopeasti järjestämään hääjuhliisi musiikkia, valoshown ja erilaista ohjelmaa. DJ-palvelut on helppo ja nopea tilata Popmasterin kautta.

Tarjoamiamme juhlapaketteja on kolmea eri tasoa: Peruspaketti, Extra-paketti ja Deluxe-paketti. Kaikkiin juhlapaketteihin sisältyy kuuden tunnin mittainen DJ- tai karaokekeikka laitteineen. Popmasterin musiikkityöntekijä toimittaa, kasaa ja purkaa kaluston, joten asiakas saa kaiken avaimet käteen -periaatteella. Extra-paketissa tulee peruspaketin lisänä valaistu trussikaari, savukone ja neljä spottivaloa. Deluxe-paketti sisältää kaiken lisäksi myös isot kuvanäytöt, liikkuvat valot sekä savukoneen.

Hää-DJ hinnat alkaen:

Valmiit juhlapaketit helpottavat palvelukokonaisuuden hahmottamista ja antavat suuntaa juhlapakettien hinnoitteluille. Kuuden tunnin mittaiseen DJ-keikkaan voi halutessaan ostaa myös lisätunteja, jos häiden ja juhlahumun odotetaan kestävän pidempään. Jokainen juhlapaketti on myös räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan. Laskurimme avulla pystyt laskemaan hinnan tarpeidesi mukaan ja lähettämään meille alustavan tarjouspyynnön. Laskurin löydät sivun oikeasta ylälaidasta.

Kuvauskampanja: Popmasterilla on käynnissä kuvauskampanja, johon osallistumalla saat tapahtumaasi juhlavan lisävalaistuksen (edun arvo noin 100 €). Tutustu kuvauskampanjaan täällä.

Voit olla myös yhteydessä suoraa asiakaspalveluumme:

Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 2925290
asiakaspalvelu@popmaster.fi

Kyselyjä, tarjouspyyntöjä sekä lisätietopyyntöjä voit lähettää nopeasti yhteydenottolomakkeen kautta täältä

DJ-palvelut kaikkiin juhlatiloihin

DJ-palvelut ovat saatavilla koko Suomen alueelle. Onko häiden juhlatilat vielä etsinnässä? Lue kokemuksia ja toteutuksia Suomen suosituimmista juhlatiloista.

Lue suosituimmista juhlatiloista kaupungeittain:

Juhlatilat ja DJ Helsinki
Juhlatilat ja DJ Tampere
Juhlatilat ja DJ Turku
Juhlatilat ja DJ Pori
Juhlatilat ja DJ Lahti
Juhlatilat ja DJ Jyväskylä
Juhlatilat ja DJ Hämeenlinna
Juhlatilat ja DJ muu Suomi

Lue myös artikkeleja ja arvosteluja:

Hääbändi vai DJ?
Kokemuksia Popmasterin toiminnasta
Suosituimmat häävalssit

hää-DJ - tilaa dj ja karaoke häihin
Hää-DJ – Häiden tunnelman nostattaja!
hää-dj - tilaa dj häihin
Hää-DJ – Musiikki luo tunnelman!

Hää-DJ ja karaoke häihin

Tiesitkö, että voit myös yhdistää häihisi DJ- ja karaokepalvelut. Ammattilaisemme voivat toteuttaa häihin sekä muihin juhliin kattavan ohjelmanumeron, joka sisältää DJ:n soittamaa musiikkia sekä mahdollisuuden myös karaokeen. Näin show kulkee monipuolisesti läpi koko illan!

Tilaa helposti ja nopeasti DJ häihin haluamallasi musiikkityylillä – toimimme koko Suomen alueella! Hää-DJ on täydellinen tunnelman nostattaja.