HääDJ on suosiotaan kasvattava ohjelmavaihtoehto häihin ympäri Suomen. Häät ovat ainutlaatuinen juhla jokaiselle, niin alttarille asteleville, bestmaneille, kaasoille kuin juhlavieraille. Häiden suunnittelu aloitetaan usein jo kuukausia, ellei jopa vuosia etukäteen ja jokainen yksityiskohta mietitään tarkkaan. Musiikilla on erittäin tärkeä rooli hääjuhlien onnistumisen kannalta. Musiikilla kevennetään tunnelmaa, täytetään hiljaisia hetkiä ja nostatetaan juhlatunnelmaa loppuillasta. Asiansa osaava ammattilais-dj, tässä tapauksessa häädj, osaa lukea juhlakansaa ja mukauttaa musiikin toiveiden mukaan, saa juhlaväen tanssilattialle sekä vapauttaa sulhasen, morsiamen, kaason ja bestmanin muihin juhlajärjestelyihin.

Mitä DJ tekee häissä?

Häiden musiikkityyli sovitaan DJ:n kanssa hyvissä ajoin ennen juhlapäivää. Juhlaparilla on mahdollisuus esittää tarkkojakin musiikkitoiveita tai antaa suuntaviivoja musiikkityylin osalta. Kaikki Popmasterin häädj:t ovat kokeneita musiikkityöntekijöitä, joilla on kyky lukea juhlien tunnelmaa myös illan aikana ja muokata musiikkityyliä sen mukaisesti.

“Dj teki työnsä ammattitaidolla ja hänellä oli pelisilmää sille, millainen musiikki kullakin hetkellä toimi parhaiten yleisöön. Hän sai vieraamme tanssimaan viisi tuntia yhtä soittoa, mitä emme osanneet etukäteen odottaa. Hän mahdollisti erittäin hauskan päätöksen häillemme.”

Viivi ja Justin Carr, häät Espoossa 5.4.2014

Musiikki on tärkeässä roolissa heti hääjuhlien alusta alkaen. Hää-DJ ottaa vieraasi vastaan kun itse olette vielä matkalla kirkosta juhlapaikalle. Hän toimii myös jäänsärkijänä juhlien alkuvaiheessa kun iloinen puheensorina ei ole vielä kunnolla lähtenyt käyntiin. Popmasterin äänentoistolaitteita voidaan vapaasti hyödyntää myös juhlien muuhun ohjelmaan, esim. juontoihin, kilpailuihin ja puheisiin. HääDJ on paikalla koko juhlien ajan varmistamassa että laitteet toimivat ja haluttu tunnelma saavutetaan.

HääDJ koko Suomen alueelle!

Hää DJ-palvelujemme toimialueina ovat pääsääntöisesti Helsinki, Tampere, Turku, Pori, Lahti, Jyväskylä, Vaasa, Oulu ja Kuopio lähialueineen. Meillä on kuitenkin yli 100 musiikkiammattilaisen verkosto, joten pystymme tarjoamaan häihisi DJ:n koko Suomen alueella. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä vaan katsotaan teille yhdessä paras häiden ohjelmapaketti paikkakunnasta ja juhlapaikasta riippumatta!

HääDJ: hinnoittelu

Yksinkertaisen ja selkeän hinnoittelumme ansiosta pystymme palvelemaan onnistuneesti kaikki häiden järjestäjiä, itse juhlaparia kuin hääsuunnittelijoitakin. Valmiiden juhla- ja tapahtumapakettien avulla pystyt helposti ja nopeasti järjestämään hääjuhliisi musiikkia, valoshown ja erilaista ohjelmaa. DJ-palvelut on helppo ja nopea tilata Popmasterin kautta.

Tarjoamiamme juhlapaketteja on kolmea eri tasoa: Peruspaketti, Extra-paketti ja Deluxe-paketti. Kaikkiin juhlapaketteihin sisältyy kuuden tunnin mittainen DJ- tai karaokekeikka laitteineen. Popmasterin musiikkityöntekijä toimittaa, kasaa ja purkaa kaluston, joten asiakas saa kaiken avaimet käteen -periaatteella. Extra-paketissa tulee peruspaketin lisänä valaistu trussikaari, savukone ja neljä spottivaloa. Deluxe-paketti sisältää kaiken lisäksi myös isot kuvanäytöt, liikkuvat valot sekä savukoneen.

HääDJ hinnat alkaen:

  • Perus DJ-paketti: 520 €
  • Extra-paketti: 790 €
  • Deluxe-paketti: 1280 €

Valmiit juhlapaketit helpottavat palvelukokonaisuuden hahmottamista ja antavat suuntaa juhlapakettien hinnoitteluille. Kuuden tunnin mittaiseen DJ-keikkaan voi halutessaan ostaa myös lisätunteja, jos häiden ja juhlahumun odotetaan kestävän pidempään. Jokainen juhlapaketti on myös räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan. Laskurimme avulla pystyt laskemaan hinnan tarpeidesi mukaan ja lähettämään meille alustavan tarjouspyynnön. Laskurin löydät sivun oikeasta ylälaidasta.

Voit olla myös yhteydessä suoraa asiakaspalveluumme:

Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 2925290
asiakaspalvelu@popmaster.fi

Kyselyjä, tarjouspyyntöjä sekä lisätietopyyntöjä voit lähettää nopeasti yhteydenottolomakkeen kautta täältä

Lue myös artikkeleja ja arvosteluja:

Hääbändi vai DJ?
Kokemuksia Popmasterin toiminnasta
Suosituimmat häävalssit

hääDJ - häät
HääDJ – Häiden tunnelman nostattaja!
häät - dj - häihin
HääDJ – Musiikki luo tunnelman!