Häät on ainutlaatuinen juhla meille jokaiselle. Häiden suunnittelu aloitetaan usein jo vuosia etukäteen ja jokainen yksityiskohta halutaan miettiä tarkasti. Musiikilla on erittäin tärkeä rooli hääjuhlien onnistumisen kannalta. Musiikilla kevennetään tunnelmaa, täytetään hiljaisia hetkiä ja nostatetaan juhlatunnelmaa loppuillasta. Asiantunteva häädj vapauttaa juhlaparin, kaason ja bestmanin keskittymään muihin juhlajärjestelyihin.

Häiden musiikkityyli sovitaan DJ:n kanssa hyvissä ajoin ennen juhlapäivää. Juhlaparilla on mahdollisuus esittää tarkkojakin musiikkitoiveita tai antaa suuntaviivoja musiikkityylin osalta. Kaikki Popmasterin häädt:t ovat kokeneita musiikkityöntekijöitä, joilla on kyky lukea juhlien tunnelmaa myös illan aikana ja muokata musiikkityyliä sen mukaisesti.

“Dj teki työnsä ammattitaidolla ja hänellä oli pelisilmää sille, millainen musiikki kullakin hetkellä toimi parhaiten yleisöön. Hän sai vieraamme tanssimaan viisi tuntia yhtä soittoa, mitä emme osanneet etukäteen odottaa. Hän mahdollisti erittäin hauskan päätöksen häillemme.”
Viivi ja Justin Carr, häät Espoossa 5.4.2014

Musiikki on tärkeässä roolissa heti hääjuhlien alusta alkaen. Häädj ottaa vieraasi vastaan kun itse olette vielä matkalla kirkosta juhlapaikalle. Hän toimii myös jäänsärkijänä juhlien alkuvaiheessa kun iloinen puheensorina ei ole vielä kunnolla lähtenyt käyntiin. Popmasterin äänentoistolaitteita voidaan vapaasti hyödyntää myös juhlien muuhun ohjelmaan, esim. juontoihin, kilpailuihin ja puheisiin. Häädj on paikalla koko juhlien ajan varmistamassa että laitteet toimivat ja haluttu tunnelma saavutetaan.

Saat tilattua DJ häihin helpoiten Popmasterin verkkosivuilta. Valitse yllä olevasta valikosta “Kokoa pakettisi” ja kokoa sen kautta juuri teille sopiva kokonaisuus. Halutessanne annamme myös opastusta ja vinkkejä puhelimitse. Toimimme laajasti koko Suomen alueella. Toimialueinamme ovat Helsinki, Tampere, Turku, Pori, Lahti, Jyväskylä, Vaasa, Oulu ja Kuopio lähialueineen.

LUE MYÖS:
Hääbändi vai DJ?
Kokemuksia Popmasterin toiminnasta
Suosituimmat häävalssit

 

hääDJ - häät
HääDJ – Nostaa tunnelman!
häät - dj - häihin
HääDJ – Musiikki luo tunnelman!