Popmaster tarjoaa DJ-palvelut juhliin, häihin, tapahtumiin ja ravintoloihin. Mitä DJ sitten tekee? DJ, eli disc jockey eli tiskijukka, soittaa juhlayleisölle haluttua musiikkia äänilevyiltä, tietokoneelta ja muista äänilähteistä. DJ:n tärkein tehtävä on huolehtia koko juhlayleisön viihtymisestä. Huippuluokan DJ:mme pitävät koko juhlaillan musiikillisesti monipuolisena, mukautuvat asiakkaiden toiveisiin ja tekevät tärkeimmästä illastanne juuri teidän näköisen huikealla musiikkielämyksellä.

Popmasterin DJ:t ovat niin sanotusti vakituista kalustoa emmekä käytä satunnaisia freelancereita, joiden kanssa emme ole ennen tehneet töitä. Näin varmistamme monipuolisen, laadukkaan ja luotettavan palvelukokemuksen jokaiseen juhlaan. Listoillamme on tiskijukkia kymmeniä eri tyylien edustajia, joten pystymme valitsemaan tapahtumaan juuri oikean henkilön asiakkaan toiveista riippuen. Kaikki Popmasterin DJ:t ovat käyneet läpi Popmasterin Akatemian ja saaneet kattavan perehdytyksen ammattitaitoiseen toimintaan. Näin pystymme takaamaan huippulaatuiset tiskijukkapalvelut koko Suomen alueelle. Popmasterin DJ:t ovat musiikkityöntekijöitä, joiden ensisijaisena tavoitteena on saada ravintolan tai tapahtuman vieraat viihtymään.

DJ-palvelujen hinnat

Yksinkertaisen ja selkeän hinnoittelumme ansiosta pystymme palvelemaan onnistuneesti niin pitkäaikaisia ravintola-asiakkaitamme kuin yksittäisiä juhlajärjestäjiä. Valmiiden juhla- ja tapahtumapakettien avulla pystyt helposti ja nopeasti järjestämään juhliisi musiikkia, valoshown ja erilaista ohjelmaa. DJ-palvelut on helppo ja nopea tilata Popmasterin kautta.

Tarjoamiamme juhlapaketteja on kolmea eri tasoa: Peruspaketti, Extra-paketti ja Deluxe-paketti. Kaikkiin juhlapaketteihin sisältyy kuuden tunnin mittainen DJ- tai karaokekeikka laitteineen. Popmasterin musiikkityöntekijä toimittaa, kasaa ja purkaa kaluston, joten asiakas saa kaiken avaimet käteen -periaatteella. Extra-paketissa tulee peruspaketin lisänä valaistu trussikaari, savukone ja neljä spottivaloa. Deluxe-paketti sisältää kaiken lisäksi myös isot kuvanäytöt, liikkuvat valot sekä savukoneen.

Hinnat alkaen:

Perus DJ-paketti: 640 €
Extra-paketti: 870 €
Deluxe-paketti: 1440 €

Valmiit juhlapaketit helpottavat palvelukokonaisuuden hahmottamista ja antavat suuntaa juhlapakettien hinnoitteluille. Kuuden tunnin mittaiseen DJ-keikkaan voi halutessaan ostaa myös lisätunteja, jos tapahtuman odotetaan kestävän pidempään. Jokainen juhlapaketti on myös räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan. Laskurimme avulla pystyt laskemaan hinnan tarpeidesi mukaan ja lähettämään meille alustavan tarjouspyynnön. Laskurin löydät sivun oikeasta ylälaidasta.

Tilaa DJ-palvelut Popmasterilta. Toimiauleena on koko Suomi, kuten Helsinki, Tampere, Turku, Pori, Lahti, Jyväskylä, Vaasa, Oulu ja Kuopio. Voit olla myös yhteydessä suoraa asiakaspalveluumme:

Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 2925290
asiakaspalvelu@popmaster.fi

Kyselyjä, tarjouspyyntöjä sekä lisätietopyyntöjä voit lähettää nopeasti yhteydenottolomakkeen kautta täältä

Mietityttääkö vielä? Lue referenssejämme sekä kokemuksia Popmasterin DJ- ja karaokepalveluista.

DJ-palvelut kaikkiin juhlatiloihin

DJ-palvelut ovat saatavilla koko Suomen alueelle. Onko juhlatilat vielä etsinnässä? Lue kokemuksia ja toteutuksia Suomen suosituimmista juhlatiloista

Lue suosituimmista juhlatiloista kaupungeittain:

Juhlatilat ja DJ Helsinki
Juhlatilat ja DJ Tampere
Juhlatilat ja DJ Turku
Juhlatilat ja DJ Pori
Juhlatilat ja DJ Lahti
Juhlatilat ja DJ Jyväskylä
Juhlatilat ja DJ Hämeenlinna
Juhlatilat ja DJ muu Suomi

DJ-palvelut popmaster
Luotettavat DJ-palvelut koko Suomeen – Popmaster

DJ-palvelut ja karaoke

Tiesitkö, että voit myös yhdistää DJ- ja karaokepalvelut. Ammattilaisemme voivat toteuttaa juhliisi kattavan ohjelman, joka sisältää niin DJ:n soittamaa musiikkia kuin mahdollisuuden myös karaokeen. Näin show kulkee monipuolisesti läpi koko illan!