Popmaster on ohjelmatoimisto, joka tarjoaa DJ-palvelua häihin, juhliin ja tapahtumiin. Ota yhteyttä Popmasteriin, jos kaipaat häihin juontajaa, tiskijukkaa ja henkilöä, joka huolehtii siitä, että juhlavierailla on hyvä tunnelma juhlissasi. Kuten jokainen hääjuhlissa vieraana ollut henkilö tietää, ikävintä juhlavieraiden kannalta on kiusallinen hiljaisuus etenkin juhlien alkuvaiheessa. Iloinen puheensorina ei lähde käyntiin, koska osa vieraista ei tunne toisiaan eikä ilolientäkään ole vielä riittävästi nautittu. Popmasterin DJ toimii jääsärkijänä ja tunnelman kohottajana heti alkuillasta alkaen.

Muista käydä DJ:n kanssa läpi häiden ohjelma etukäteen, jotta hän osaa valmistautua juhliisi. Voit myös esittää hänelle musiikkitoiveita etukäteen. Häät ovat sinun juhlasi ja sinä olet juhlien tähti.

Olemme käytettävissä koko Etelä-Suomen alueella. Laskemme aina juhlapakettiemme matkakulut asiakkaan kannalta edullisimmasta mahdollisesta lähtöpisteestä. Popmasterin lähtöpisteinä toimivat Helsinki, Tampere, Turku, Pori, Lahti, Jyväskylä, Vaasa, Oulu ja Kuopio.

Keräämme ahkerasti palautetta asiakkailtamme, jotta pystymme kehittämään omaa toimintaamme. Tässä yksi asiakkaalta saatu palaute syksyltä 2016:

”Hääjuhlamme onnistui täydellisesti niin musiikin osalta kuin muutenkin. Juontaja otti meihin ajoissa yhteyttä ennen juhlaa, perehtyi toiveisiimme ja toteutti ne täydellisesti. Juontaja soitti musiikkia ruokailusta yön pikkutunneille saakka, ja hieman yliaikaakin, mikä oli todella hyvä veto, sillä tanssijoita ja hyvää tunnelmaa riitti. Juontaja otti toiveita vastaan myös vierailta illan aikana. Hän otti myös dj-hommista kiinnostuneita lapsia kanssaan soittamaan musiikkia. Lapset olivat tästä innoissaan. Juontaja oli todella mukava ja selkeästi tykkäsi työstään. Hän toimi myös hyvässä yhteistyössä kaasojen ja bestmanien kanssa juonto- ym. muissa asioissa. Kaiken kaikkiaan olimme erittäin tyytyväisiä ja voimme suositella Popmasteria muillekin!”
– Maarit Kynäslahti, häät 3.9.2016, Haulitehdas, Tampere –


LUE LISÄÄ:

Asiakkaiden kokemuksia Popmasterin toiminnasta
Kuuntele suosituimmat häävalssit

 

DJ häihin - häät - hääDJ
Tilaa DJ häihin Popmasterilta, p. 2925290.