Turku ja sen lähialueiden juhlatilat esimerkiksi Naantalissa ja Ruissalossa ovat mykistävän kauniita sekä taipuvat monipuolisiin ja erilaisiin juhliin. Listalta löydät erilaisia juhlatiloja Turussa ja sen lähikaupungeissa, joissa olemme toteuttaneet menestyksekkäästi DJ- ja karaokepalveluja. Löydät jokaisen juhlatilan takaa joko kuvia tai asiakasarvosteluja juhlatilaan liittyen. Jos haluat kuulla kyseisestä juhlatilasta lisää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin kerromme mielellämme myös omia kokemuksiamme.

Turku: suosituimmat juhlatilat

Honkapirtti – Ruissalo – Turku
Kakskerran Hirvilampi – Turku
Logomo – Turku
Manilla – Turku
Ruissalon Moottorivenekerho – Turku
Submarina – Turku

Lieto: suosituimmat juhlapaikat

Puimala – Vanhalinna – Lieto
Villa Järvelä – Lieto
Zoolandia – Lieto

Naantali: suosituimmat juhlapaikat

Kultaranta Resort – Naantali
Tammiston Tila – Naantali

Piikkiö: suosituimmat juhlapaikat

Tuurunlinna – Kavalton Tila – Piikkiö

Nousiainen: suosituimmat juhlapaikat

Seurantalo Kalliopohja – Nousiainen

Salo: suosituimmat juhlapaikat

Villa Meri – Salo

Turun alueen sekä koko Varsinais-Suomen DJ- ja karaokepalvelujen toteutus ei tietenkään rajoitu pelkästään näihin edellä mainittuihin juhlapaikkoihin. Toteutamme monipuoliset ohjelmat juhliinne mihin tahansa juhlatilaan. Toimialueinamme ovat Helsinki, Tampere, Turku, Pori, Lahti, Jyväskylä, Vaasa, Kuopio ja Oulu sekä näiden kaikkien kaupunkien lähialueet, eli käytännössä koko Suomi! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, niin mietitään yhdessä juuri teille paras juhlapaketti.

Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 2925290
asiakaspalvelu@popmaster.fi

Millaiset juhlatilat Turku tarjoaa?

Vuonna 2020 ja tulevina vuosina juhlatiloissa arvostetaan erityisesti monikäyttöisyyttä ja luonnonläheisyyttä. Turussa on lukuisia kauniita ja uniikkeja juhlapaikkoja erilaisissa miljöissä, joita niin vieraat kuin juhlien järjestäjät eivät taatusti tule unohtamaan. Juhlatilojen tarjonta on laajaa ja Turun seudulta löydät niin pienet juhlatilat kuin suuret juhlapaikat.

Turku ja sen juhlatilat ovat tapahtumien järjestämisen kohteena yksi Suomen suosituimmista sijaintinsa sekä ihastuttava merenrantamiljöön vuoksi. Juhlat voi järjestää keskellä Turun kaupungin hulinaa, ihastuttavissa merimaisemissa tai laitakaupungin rauhassa. Turusta ja sen palveluista voit lukea lisää mm. Turun kaupungin verkkosivuilta.

Miten valita oikea juhlatila Turusta?

Olivatpa juhlasi sitten häät, syntymäpäivät tai pikkujoulut, löydät oikean paikan Turusta. Juhlatilan valintaan vaikuttaa mm.:

  1. Juhlien osallistujamäärä
  2. Järjestettävä ruokailu
  3. Juhlan luonne
  4. Haluttu juhlamiljöö
  5. Juhlapaika koristelu
  6. Juhlien sijainti

Ensimmäiseksi laadi lista osallistujista ja laske, ovatko juhlati kymmenille vai sadoille ihmisille. Sen mukaan kannattaa ensisijassa lähteä hakemaan hyvää juhlatilaa Tampereelta. Liian suuri tila voi käydä suhteettoman kalliiksi ja toisaalta kaikua tyhjyyttään, jos osallistujia on vähän. Liian pieni tila voi olla halvempi, mutta tunnelma saattaa käydä turhankin tiiviiksi.

Onko juhlissasi ruokailua vai ei? Huomioi se juhlapaikkaa valittaessa. Ruokailu on usein yksi keskeisimpiä ohjelmanumeroita musiikin lisäksi, joten varaa tarjoilulle ja ruokailulle riittävästi tilaa. Jos tarkoitus on vain tarjoilla pientä purtavaa, ei suuria ruokailutiloja välttämättä tarvita. Tutustu mm. Pepper Cateringin palveluihin, joka tarjoaa katering-palveluja jokaiseen Suomen juhlatilaan, myös Turussa.

Moni Turun seudun juhlatila on muokattavissa juhlan luonteeseen sopivaksi, mutta kannattaa silti miettiä, millainen olisi se täydellinen paikka juuri sinun juhlasi luonteeseen. Millainen on osallistujakunta, lähtevätkö he helposti tanssilattialle jalkaa vispaamaan vai haluavatko he ennemmin fiilistellä tunnelmamusiikkia paikoiltaan? Jos haluat tanssikansan parketille, varaa riittävästi tilaa myös tähän tarkoitukseen. Musiikkinumeron vetäjäksi kannattaa valita Popmasterin Dj, joka on asiakaspalautteiden perusteella täydellinen tanssitunnelman luoja sekä hallitsee myös tunnelmallisen taustamusiikin!

Erilaisia juhlamiljöitä löytyy Turusta runsaasti. Halusitpa sitten ydinkeskustan humuun, tyylikkääseen historialliseen miljööseen tai merenrantamaisemiin, oikean paikan löydät Turun seudulta. Ydinkeskustan plussana on se, että juhlakansa voi halutessaan siirtyä jatkoille Turun yöelämään. Jos taas haluatte pitää juhlavieraat samassa paikassa, rauhallisempi juhlatila voi olla tarpeen. Kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen, että saako juhlatilaan ottaa mukaan omat juomat vai ei, jos tarkoituksenasi on tarjota juhlakansalle miestä vahvempaa.

Koristelu on yksi keskeinen tunnelman luoja. Kiinnitä juhlatilassa huomiota siihen, vastaako se koristelusuunnitelmiasi. Voiko sinne ripustaa helposti koristeasetelmia seinille tai kattoon vai eikö tämä ole tarpeen.

Sijainti on toki erittäin tärkeä seikka, mutta juhlatiloihin saavutaan usein kauempaakin, sijaitsivat ne missä tahansa. Turun juhlatilojen plussapuolena on se, että sinne on erinomaiset kulkuyhteydet ja majoituspaikkoja on runsaasti eri hintaluokista.