Suomen suosituimmat juhlatilat ovat Popmasterille tuttuja. Toteutamme DJ- ja karaokepalveluja yli 500 yksityis- ja yritysjuhlaan vuosittain. Tapahtumiin lukeutuu niin hääjuhlia, syntymäpäiviä, kesäjuhlia, pikkujouluja kuin yritysten henkilöstöpäiviä. Mikään juhla ei ole meille liian pieni tai suuri, koska voimme räätälöidä kokemuksen juuri teidän tarpeisiinne ja valitsemiinne juhlatiloihin sopiviksi.

Suosituimmat juhlatilat eri tapahtumiin

Toteutamme ohjelmanumerot niin häihin, syntymäpäiviin, kesäjuhliin, pikkujouluihin kuin yritysten henkilöstöpäiviin niin suuriin kuin pieniin juhlatiloihin. Pakettimme ovat räätälöitävissä juhlien koon ja paikan mukaan. Henkilöstömme ja kalustomme kykenee sopeutumaan kuitenkin mitä moninaisimpiin tiloihin, joten älä anna juhlatilan rajoittaa kokemustasi: pyydä tarjous ja anna meidän huolehtia juhlasi ohjelmasta alusta loppuun, tilasta ja paikkakunnasta riippumatta.

Alle olemme koonnet listauksia juhlapaikoista ja paikkakunnista, joissa olemme olleet tarjoamassa ohjelmistopalveluja ja joista pystymme tarjoamaan kuvamateriaaleja, arvosteluja tai muita esittelyjä. Annamme mielellämme lisätietoa DJ- ja karaokepalveluista kyseisissä juhlatiloissa.

Juhlatilat Helsingissä ja lähialueilla

Helsingin ja lähialueiden juhlatiloista löydät esimerkkejä ja kokemuksia karaoke- ja DJ-palvelujen toteuttamisesta. Listauksesta löytyy Helsingin suosituimpien juhlatilojen lisäksi mm. Vantaan, Espoon ja muiden lähikaupunkien juhlatiloja, joissa olemme vastanneet ohjelmistopalvelujen toteuttamisesta. Lue asiakasarvostelut, katso kuvat sekä vinkkaa omat kokemuksesi Popmasterista, niin lisäämme ne listallemme! Katso lista Helsingin seudun juhlatiloista

Juhlatilat Tampereella ja lähialueilla

Tampereen seudun ja lähikaupunkien juhlatiloista löydät esimerkkejä ja kokemuksia karaoke- ja DJ-keikkojen toteuttamisesta. Tampereen, rakkaan kotikaupunkimme, lisäksi toimimme lähikaupungeissa tarjoten laadukkaat ohjelmistopalvelut koko Pirkanmaan alueelle. Lue asiakasarvostelut Tampereen parhaista juhlapaikoista, katso kuvat sekä vinkkaa omat kokemuksesi Popmasterista, niin lisäämme ne listallemme! Katso lista Tampereen seudun juhlatiloista

Juhlatilat Turussa ja lähialueilla

Turun ja lähikaupunkien juhlatiloista löydät arvosteluja ja kokemuksia karaokekeikkojen ja DJ-palvelujen toteuttamisesta. Legendaarinen Ruissalo ja kaunis Naantali eivät petä juhlatiloillaan koskaan. Lue asiakasarvostelut Turun suosituimmista juhlapaikoista, katso kuvat sekä vinkkaa omat kokemuksesi Popmasterista niin lisäämme ne listallemme! Katso lista Turun seudun juhlatiloista

Juhlatilat Porissa ja lähialueilla

Porin ja Rauman sekä lähikaupunkien juhlatiloista löydät esimerkkejä ja kokemuksia karaoke- ja DJ-palveluistamme Porissa, Raumalla ja koko Satakunnan alueella. Lue asiakasarvostelut alueen parhaista juhlapaikoista, katso kuvat sekä vinkkaa omat kokemuksesi Popmasterista niin lisäämme ne listallemme! Katso lista Porin seudun juhlatiloista

Juhlatilat Lahdessa ja lähialueilla

Lahden lähialueiden juhlatiloista löydät esimerkkejä ja kokemuksia karaoke- ja DJ-palvelujemme toteuttamisesta. Lahti on tunnetusti Suomen suosittu bilekaupunki, josta löydät suositut juhlapaikat jokaiseen juhlaan. Lue asiakasarvostelut, katso kuvat sekä vinkkaa omat kokemuksesi Popmasterista niin lisäämme ne listallemme! Katso lista Lahden seudun juhlatiloista

Juhlatilat Jyväskylässä ja lähialueilla

Jyväskylän alueen juhlatiloista löytyy esimerkkejä ja kokemuksia karaoke- ja DJ-palveluiden toteuttamisesta. Lue asiakasarvostelut, katso kuvat sekä vinkkaa omat kokemuksesi Popmasterista niin lisäämme ne listallemme! Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysyä vinkkejä juuri sinulle soveltuvista juhlatiloista. Katso lista Jyväskylän seudun juhlatiloista

Juhlatilat Hämeenlinnassa ja lähialueilla

Hämeenlinnan alueiden juhlatiloista löytyy esimerkkejä ja kokemuksia karaoke-, DJ- sekä muiden ohjelmistopalveluiden toteuttamisesta. Lue asiakasarvostelut, katso kuvat sekä vinkkaa omat kokemuksesi Popmasterista niin lisäämme ne listallemme! Katso lista Hämeenlinnan seudun juhlatiloista

Juhlatilat muualla Suomessa

Muualta Suomesta löytyy erilaisia juhlatiloja suurimpien kaupunkialueiden ulkopuolelta, joissa olemme toteuttaneet karakoe- ja DJ-palvelujamme. Lue asiakasarvostelut, katso kuvat sekä vinkkaa omat kokemuksesi Popmasterista niin lisäämme ne listallemme! Katso koko muun Suomen juhlatilat

Puuttuuko juhlatilasi listalta tai ovatko tiedot vajavaiset? Otamme mielellämme vastaan kuvia, videoita ja esittelytekstejä juhlatiloista ympäri Suomea. Lähetä materiaalia, kuvia ja arvosteluja osoitteeseen: asiakaspalvelu@popmaster.fi

Ohjelmatoimisto - esiintyjät - ohjelma - juhlatilat - tapahtumaan - ravintolaan
Juhlatilat ovat musiikin lisäksi tärkeä valinta

Miten valita oikea juhlatila?

Olivatpa juhlasi sitten häät, syntymäpäivät tai pikkujoulut, juhlatila on yksi tärkeimmistä tekijöistä (ohjelman lisäksi, tietenkin), joka määrittää juhlien onnistumisen. Hyvän juhlatilan valinnassa kannattaa pohtia mm. seuraavia asioita:

  1. Osallistujamäärä
  2. Ruokailu
  3. Juhlan luonne
  4. Haluttu miljöö
  5. Koristelu
  6. Sijainti

Juhlatilat eri osallistujamäärille

Ensimmäiseksi laadi lista osallistujista ja laske, ovatko juhlat kymmenille vai sadoille ihmisille. Sen mukaan kannattaa ensisijassa lähteä ensisijaisesti etsimään hyvää juhlapaikkaa. Liian suuri tila voi käydä suhteettoman kalliiksi ja toisaalta kaikua tyhjyyttään, jos osallistujia on vähän. Liian pieni tila voi olla halvempi, mutta tunnelma saattaa käydä turhankin tiiviiksi.

Mieti myös juhlan luonteen mukaan, onko se enemmän cocktail-tyyppinen illanvietto, jossa vieraat seisoskelevat, kävelevät ja tanssivat ympäriinsä vai tarvitsetko paljon istuma- ja pöytätilaa.

Ruokailu juhlatiloissa

Onko juhlissasi ruokailua vai ei? Huomioi se valitessasi sitä oikeaa juhlatilaa. Ruokailu on usein yksi keskeisimpiä ohjelmanumeroita musiikin lisäksi, joten varaa tarjoilulle ja ruokailulle riittävästi tilaa. Jos tarkoitus on vain tarjoilla pientä purtavaa, ei suuria ruokailutiloja välttämättä tarvita.

Monet catering-palvelut toimivat ympäri suomen, joten juhlien ruokapuolesta ei tarvitse sen kummemmin kantaa huolta. Pääasia, että löydät hyvän ja joustavan tarjoajan. Suosittelemme tutustumaan mm. Pepper Cateringin palveluihin, joka palvelee koko Suomen alueella!

Mikä on juhlien luonne ja haluttu miljöö?

Moni juhlatila on muokattavissa juhlan luonteeseen sopivaksi, mutta kannattaa silti miettiä, millainen olisi se täydellinen paikka juuri sinun juhlasi luonteeseen. Millainen on osallistujakunta, lähtevätkö he helposti tanssilattialle jalkaa vispaamaan vai haluavatko he ennemmin fiilistellä tunnelmamusiikkia paikoiltaan? Jos haluat tanssikansan parketille, varaa riittävästi tilaa myös tähän tarkoitukseen. Musiikkinumeron vetäjäksi kannattaa valita Popmasterin Dj, joka on asiakaspalautteiden perusteella täydellinen tanssitunnelman luoja sekä tunnelmallisen taustamusiikin pioneeri!

Erilaisia juhlamiljöitä löytyy koko Suomen alueella runsaasti. Halusitpa sitten suurkaupungin humuun, rauhalliseen merenrantapaikkaan, metsän siimekseen tai perinteikkääseen maalaislatoon, Suomi tarjoaa näihin kaikkiin täydelliset puitteet!

Ydinkeskustan plussana on se, että juhlakansa voi halutessaan siirtyä jatkoille yöelämään. Jos taas haluatte pitää juhlavieraat samassa paikassa, rauhallisempi juhlatila voi olla tarpeen. Kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen, että saako juhlatilaan ottaa mukaan omat juomat vai ei, jos tarkoituksenasi on tarjota juhlakansalle miestä vahvempaa.

Koristele juhlatila mieleiseksesi

Koristelu on yksi keskeinen tunnelman luoja. Kiinnitä juhlatilassa huomiota siihen, vastaako se koristelusuunnitelmiasi. Voiko sinne ripustaa helposti koristeasetelmia seinille tai kattoon vai eikö tämä ole tarpeen.

Koristeitakin saa vuokrattua useista paikoista, joten kaikkea ei välttämättä tarvitse lähteä ostamaan. Voit myös palkata juhliisi suunnittelija, jonka kautta koristeet varmasti tulevat huokeaan hintaan ja joka luo sinulle juuri oikeanlaisen tunnelman!

Juhlatilan sijainti on ykkönen – vai onko?

Sijainti on toki erittäin tärkeä seikka, mutta juhlatiloihin saavutaan usein kauempaakin, varsinkin jos juhlat ovat suuret ja suku tai työyhteisö on levittäytynyt asumaan ympäri Suomen. Esimerkiksi Helsingin, Tampereen, Turun ja Oulun juhlatilojen plussapuolena on se, että niihin on erinomaiset kulkuyhteydet ja majoituspaikkoja on runsaasti eri hintaluokista.

Välttämättä et siis joudu valitsemaan sitä oman kotikyläsi juhlapaikkaa, mutta vaikka valitsisitkin, tarjoamme sinulle musiikilliset elämykset jokaiseen Suomen kylään kaupunkiin!

Pyydä tarjous DJ- ja karaokepalveluista juhlatiloihisi

Olivatpa juhlasi missä tahansa päin Suomea, voimme järjestää juhliesi ohjelmanumeron vaivatta laadukkaiden DJ- ja karaokeammattilaistemme kanssa. Kalustomme pystyy mukautumaan mihin tahansa juhlapaikkaan sen koosta riippumatta.

Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 2925290
asiakaspalvelu@popmaster.fi