Täältä löydät erilaiset juhlatilat ympäri Suomen, jossa Popmaster toteuttaa DJ- ja karaokepalveluja yli 500 yksityis- ja yritysjuhlaan vuosittain. Tapahtumiin lukeutuu niin hääjuhlia, syntymäpäiviä, kesäjuhlia, pikkujouluja kuin yritysten henkilöstöpäiviä. Mikään juhla ei ole meille liian pieni tai suuri, koska voimme räätälöidä kokemuksen juuri teidän tarpeisiinne ja valitsemiinne juhlatiloihin sopiviksi.

Tapahtumat, joita olemme toteuttaneet, sijoittuvat juhlapaikkoihin ympäri Suomea. Alle olemme koonnet listauksia juhlatiloista, joissa olemme olleet tarjoamassa ohjelmistopalveluja ja joista pystymme tarjoamaan kuvamateriaaleja, arvosteluja tai muita esittelyjä. Annamme mielellämme lisätietoa DJ- ja karaokepalveluista kyseisissä juhlatiloissa.

Listauksessa on vain kourallinen Suomen hienoimmista ja monipuolisimmista juhlatiloista. Henkilöstömme ja kalustomme kykenee sopeutumaan kuitenkin mitä moninaisimpiin tiloihin, joten älä anna juhlatilan rajoittaa kokemustasi: pyydä tarjous ja anna meidän huolehtia juhlasi ohjelma alusta loppuun, tilasta ja paikkakunnasta riippumatta.

Puuttuuko juhlatilasi listalta tai ovatko tiedot vajavaiset? Otamme mielellämme vastaan kuvia, videoita ja esittelytekstejä juhlatiloista ympäri Suomea.

Lähetä materiaalia, kuvia ja arvosteluja osoitteeseen asiakaspalvelu@popmaster.fi

Pyydä tarjous DJ- ja karaokepalveluista:

Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 2925290
asiakaspalvelu@popmaster.fi

Juhlatilat Helsinki ja lähialueet

Helsingin ja lähialueiden juhlatiloista löydät esimerkkejä ja kokemuksia karaoke- ja DJ-palvelujen toteuttamisesta. Listauksesta löytyy Helsingin lisäksi mm. Vantaan, Espoon ja muiden lähikaupunkien juhlatiloja, joissa olemme vastanneet ohjelmistopalvelujen toteuttamisesta. Lue asiakasarvostelut, katso kuvat sekä vinkkaa omat kokemuksesi Popmasterista, niin lisäämme ne listallemme!

Juhlatilat Tampere ja lähialueet

Tampereen seudun ja lähikaupunkien juhlatiloista löydät esimerkkejä ja kokemuksia karaoke- ja DJ-keikkojen toteuttamisesta. Tampereen, rakkaan kotikaupunkimme, lisäksi toimimme lähikaupungeissa tarjoten laadukkaat ohjelmistopalvelut koko Pirkanmaan alueelle. Lue asiakasarvostelut, katso kuvat sekä vinkkaa omat kokemuksesi Popmasterista, niin lisäämme ne listallemme!

Juhlatilat Turku ja lähialueet

Turun ja lähikaupunkien juhlatiloista löydät arvosteluja ja kokemuksia karaokekeikkojen ja DJ-palvelujen toteuttamisesta. Legendaarinen Ruissalo ja kaunis Naantali eivät petä juhlatiloillaan koskaan. Lue asiakasarvostelut, katso kuvat sekä vinkkaa omat kokemuksesi Popmasterista niin lisäämme ne listallemme!

Juhlatilat Pori ja lähialueet

Porin ja Rauman sekä lähikaupunkien juhlatiloista löydät esimerkkejä ja kokemuksia karaoke- ja DJ-palveluistamme Porissa, Raumalla ja koko Satakunnan alueella. Lue asiakasarvostelut, katso kuvat sekä vinkkaa omat kokemuksesi Popmasterista niin lisäämme ne listallemme!

Juhlatilat Lahti ja lähialueet

Lahden lähialueiden juhlatiloista löydät esimerkkejä ja kokemuksia karaoke- ja DJ-palvelujemme toteuttamisesta. Lue asiakasarvostelut, katso kuvat sekä vinkkaa omat kokemuksesi Popmasterista niin lisäämme ne listallemme!

Juhlatilat Jyväskylä ja lähialueet

Jyväskylän alueen juhlatiloista löytyy esimerkkejä ja kokemuksia karaoke- ja DJ-palveluiden toteuttamisesta. Lue asiakasarvostelut, katso kuvat sekä vinkkaa omat kokemuksesi Popmasterista niin lisäämme ne listallemme!

Juhlatilat Hämeenlinna ja lähialueet

Hämeenlinnan alueiden juhlatiloista löytyy esimerkkejä ja kokemuksia karaoke-, DJ- sekä muiden ohjelmistopalveluiden toteuttamisesta. Lue asiakasarvostelut, katso kuvat sekä vinkkaa omat kokemuksesi Popmasterista niin lisäämme ne listallemme!

Juhlatilat muu Suomi

Muualta Suomesta löytyy erilaisia juhlatiloja suurimpien kaupunkialueiden ulkopuolelta, joissa olemme toteuttaneet karakoe- ja DJ-palvelujamme. Lue asiakasarvostelut, katso kuvat sekä vinkkaa omat kokemuksesi Popmasterista niin lisäämme ne listallemme!