Popmasterin hevikaraoke on varma piristysruiske karaokeiltojen tarjontaan. Tämä resepti toimii etenkin Suomessa, jossa lienee asukaslukuun suhteutettuna enemmän hevibändejä ja -faneja kuin missään muualla. Tällä paketilla ei tule laulajista ja meiningistä pula. Popmasterin hevikaraokessa on tiettävästi Suomen laajin biisivalikoima eli lähes 700 kappaletta. Sortimenttia siis riittää vaativallekin yleisölle. Hevikaraoken juontajat ovat tietenkin itsekin vannoutuneita raskaamman rokin harrastajia.

Mitä kaikkea hevikaraoke sisältää

Näissä iltamissa itkuvirret ja balladit poljetaan maan rakoon. Hevikaraokessa laula raikuu korkealta ja kovaa! Kuten karaokessa muutenkin, esiintyjät saavat esittää muille paikallaolijoille musiikkiesityksiä – hevin henkeen tietenkin. Esitykset järjestetään soittamalla halutun kappaleen taustamusiikkia, jonka tahdissa esiintyjä laulaa kyseisen laulun sanoja, jotka näkyvät tahdissa televisioruudulta. Me tuomme tietenkin mukanamme kaikki tarvittavat laitteet.

Heavy Metal ja Rock valikoimasta löytyy kaikille tuttuja kappaleita:

Teräsbetoni – Orjatar
Sonata Arctica – Victoria´s Secrets
Black Sabbath – Paranoid
Kiss – I was made for loving you
Guns ´n Roses – Paradise city
Whitesnake – Still of the night
Mötley Crue – Girls, girls, girls
Dio – Holy Diver
Lambretta – Bimbo
Pantera – Cowboys from hell
Iron Maiden – Phantom of the opera
Sentenced – Noose
Judas Priest – Turbo lover

Ja noin 700 muuta raskasta hittiä!

Hevikaraoke - heavykaraoke juhliin ja tapahtumiin
Hevikaraoke on suomalaisten suosikki

Karaoken järjestäminen juhliin

Karaoke on suosittu ohjelmanumero niin ravintoloissa, juhlissa kuin erilaisissa tapahtumissa. Popmaster on yksi Etelä-Suomen suurimmista karaokepalveluja tarjoavista yrityksistä.

Hevikaraoken tilaaminen juhliin ja tapahtumiin on helppoa. Voit joko laskea karaokejuontajan hinnan Laskurimme kautta sivun oikeasta ylälaidasta tai pyytämällä tarjouksen yhteydenottolomakkeen kautta.

Hevikaraoke hinta

Tarjoamme kolmen eri pakettivaihtoehtoa, joita räätälöimällä saat taatusti juhliisi mieleisen ohjelmanumeron karaoken, musiikin tai DJ:n muodossa. Vaihtoehdot lähtevät 640 euron hintaisesti Peruspaketista ja 870 euron hintaisesta Extra-paketista aina 1440 euron arvoiseen Deluxe-pakettiin asti.

Kaikki Popmasterin juhlapaketit ja karaokepalvelut sisältävät kuuden tunnin mittaisen karaokekeikan laitteineen. Juontajallamme on aina mukana myös laaja musiikkivalikoima, joten alkuillasta juontaja voi toimia DJ:nä nostaen hiljalleen tunnelmaa. Juhlapaketteihin on mahdollisuus valita lisätunteja ja tarvittavia lisälaitteita tarpeen mukaan. Kaiken tämän kokoaminen käy helposti Laskurimme kautta. Palvelussa näet koko ajan, mitä valitsemasi kokonaisuus sisältää ja mitä se maksaa. Annamme mielellämme opastusta ja vinkkejä myös puhelimitse, joten älä epäröi soittaa ja kysyä lisää ohjelmapalveluistamme.

Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 2925290
asiakaspalvelu@popmaster.fi

Lue asiakkaidemme kokemuksia Popmasterista ja tutustu muihinkin karaokelajeihin, joita tarjoamme juhliin ja tapahtumiin:

Lastenkaraoke
Bilekaraoke
Livekaraoke