Erilaisia kokemuksia DJ ja karaokepalveluista on yhtä monta kuin on asiakkaitakin. Kaikki tällä sivulla julkaistut asiakaspalautteet on julkaistu sellaisenaan ja asiakkaiden suostumuksella. Yritystilaisuuksien referenssit löydät täältä.

”Iltapäivä ja ilta sujuivat mallikkaasti. Keikkaan oli valmistauduttu ja meikäläisen toiveita oli kuultu. Kaikin puolin onnistuneet setit (DJ ja karaoke) ja näyttävyyttä saatiin juuri sopivasti tiloihin valoilla ja savuilla. DJ:n rauhallinen asenne sai jopa tällaisen aikataulupaineesta stressaavan insinöörin rauhoittumaan ja kaikki toimi :) Iso kiitos.”
– Jaakko Ala-Reinikka, juhlat, 13.4.2024, Kristillan kartano, Tampere –

Meillä vähän erikoisempi ohjelma. Yksi harjoitusveto olis ollut paikallaan.Valojen ja videoiden kautta saa kyllä mahtavasti tunnelmaa lisää. Subbari antaa sopivasti matalia potkuja. DJ sopivan rauhallinen ja otti toiveeni vakavasti.
– Ilkka Huhtala, 6.4.2024, juhlat, Säätiötalo Urjala –

”DJ:n kanssa kaikki sujui taas loistavasti! Musavisat ja sisääntulobiisit hoituivat ja illan aikana soitettu musiikki oli hyvää ja piti tunnelman yllä koko tapahtuman ajan.”
– Henna Koivula, juhlat, 22.3.2024, Sokos Hotel Torni –

Olen 100% tyytyväinen dj:n ammattitaitoon, rento ja ystävällinen. Tälle DJ:lle saattaa tulla keikkoja jatkossa ystäviltäni, kaikki olivat tyytyväisiä 5/5 ja vielä korjattiin se 6/5.”
– Marita Strömmer, juhlat, 17.2.2024, Ravintola Freja, Espoo –

Kaikin puolin hienosti hoidettu keikka ja voin suositella Popmasteria juhliin. Kesti tosin vahan aikaa saada DJ;n vahvistus, mutta kun oltiin yhteydessa niin DJ ymmarsi heti minkalaista musiikkia haluan soitettavan. Tosin illalla muutama ei ollut ihan sita tyylia mita olin toivonut, mutta yleison joukossa oli eri ikaisia eli han yritti ehka miellyttaa eri ika ryhmia. Mutta hienosti miksasi biisit yhteen eli taysi kymppi siita. Ja laitteiden asetus ja poisto meni tosi hienosti ilman mitaan ongelmia.”
– Sari Varp, juhlat, 9.3.2024, Pakin Talo –

”DJ onnistui hienosti ja oli mukana innostuneena koko illan ajan!
Musiikkivalinnat jotka sovittiin etukäteen, toteutuivat täydellisesti ja karaoke meni myös nappiin!
Voin suositella vilpittömästi!”

– Matti Kumpulainen, juhlat, 3.2.2024, Ravintola Palema –

”Erittäin tyytyväisiä oltiin. Kommunikointi oli helppoa ennen tapahtumaa. Vieraat olivat mielissään kun sai toivoo biisejä. DJ oli ammattimainen ja onnistui nopealla aikataululla saamaan musiikit ohjelmanumeroihin. Suositellaan ehdottomasti Popmasteria muillekkin.”
– Julia Pösö, juhlat, 3.2.2024, Juhlatalo Hovi, Tampere –

Djnä toimi Popmasterin DJ ja hän hoisi hommansa kyllä ehdottomasti todella hienosti. DJ saapui jo todella hyvissä ajoin paikalle, järjesti toiveiden mukaan hommat ja monta kertaa illan aikana kävi tekemässä ns. Sound checkin ympäri salia samalla säädellen äänenvoimakkuutta ja laulun soundia. Iso kiitos, vähän myöhässä tämä palaute, mutta parempi kuin ei ollenkaan. Suosittelen Popmasterssia kyllä jos kuulen tarvetta olevan lähipiirissä.
– Juuso Vettenranta, häät, 15.7.2023, Ruosniemen koitto –

”DJ oli aivan huippu! Hän kuunteli toiveet upeasti sekä soitti hääparille mieluisaa musaa. Vieraat pitivät todella paljon kun karaokea pystyi myös laulamaan!”
– Riikka Silmola, häät, 19.8.2023, Einon pirtti –

”DJ oli todella mukava ja osaava . Hyvin avoin vieraiden ja hääparin musiikkiehdotuksille. Pystyi myös juontamaan extempore-juontoja, mistä ei oltu sovittu ennen päivää. Vierailta tuli DJ:stä paljon positiivista palautetta ja hän kommunikoi sujuvasti englanniksi, mikä oli meille tärkeää. DJ vaihtui melko viimetingassa, mikä aiheutti meille hieman stressiä, vaikka Popmaster hoitikin kaiken kuntoon. Tämän takia hieman huonompi arvosana toisessa kysymyksessä. DJ:n kanssa kommunikointi kuitenkin pelasi oikein hyvin.”
– Saara Sippola, häät, 12.8.2023, Hanasaari Espoo –

”Kaikki toimi paremmin kuin olisi voinut toivoa, ei tarvitse itse huolehtia mistään kun osaava väki hoitaa kaiken puolestasi. Vahva suositus!”
– Toni Mikkonen, juhlat, 5.8.2023, Kirkkonummi –

” Toiminta kaiken kaikkiaan erittäin hyvää. Plussat: + DJ ylipäätään (olemme iloisia, että saimme juuri tietyn DJ:n juhliimme) + DJ toiminta juhlapaikalla (sai kehuja myös vierailta, ja pohtivat saman DJ:n käyttöä mahdollisissa omissa juhlissaan) + musiikin soittotapa (miksasi tilanteen mukaan erittäin hyvin etukäteen juhlaparin pyytämää musiikkia, ja luki tilannetta erittäin hyvin. Otti myös toiveet erittäin hyvin vastaan). Miinukset: – ensimmäinen sovittu tapaamisaika vaihtui toiseen DJ:n kirjattua kalenteriaika väärin omaan kalenteriinsa, mutta tämä korjaantui nopeasti. Voisimme näiden juhlien perusteella mieluusti käyttää Popmasterin palveluita, jos tarve palveluille nousee jatkossa.”
–Ville Hulkko, häät, 5.8.2023, Ravintoa Grädda –

”DJ piti huolen musiikista ja tunnelman luomisesta vihkimisen ja hääjuhlan aikana erinomaisesti. Hääjuhlamme oli meille ikimuistoinen ja saimmekin vierailta paljon kehuja musiikkipuolesta. DJ oli helposti lähestyttävä ja soitti myös vieraiden toivekappaleita, mikä oli vieraiden mieleen.”
– Kimmo Ilves, juhlat, 5.8.2023, Katajonkan Kasino Helsinki –

”Symppis iloinen DJ huolehti meidän tärkeän päivän musiikista iloisena ja ammattitaitoisesti. Niin taustamusiikki kuin bilemusiikki luonnistui ja mikrofonit toimivat loistavasti juontoja varten.”
– Pinja Manner, häät, 5.8.2023, Vantaa –

”Erittäin onnistunut DJ -karaoke setti. Ylitti odotukset! Ei mitään negatiivista sanottavaa tai kehitettävää. Olin erittäin tyytyväinen.”
– Kristiina Moilanen, juhlat, 5.8.2023, Turku –

”Todella iso kiitos Dj:lle. Kaikki toimi täydellisesti ja vieraat viihtyivät. Järjestelyt ennen toimi loistavasti, dj otti ajoissa yhteyttä ja asioista sopiminen oli todella helppoa. Lisäksi kävi tuuri ja DJ osottautui samalla myös aivan huipputyypiksi!Kiitos todella paljon kun autoitte tekemään meidän päivästä ikimuistoisen.”
– Emilia ja Riku Korpela, häät, 29.7.2023, Tanhuanpään tila Hämeenlinna –

”Olimme todella kiitollisia ja iloisia kaikesta. Juontaja oli aivan huippu. Ei oikeastaan mitään moitteita mistään, pelkkiä ruusuja. Suosittelemme ehdottomasti myös muille. Suuret kiitokset.”
– Mathias Klärck, juhlat 29.7.2023, Kivijärvisali, Serlachius-museo Mänttä –

”Ammatillinen ja asiakaslähtöinen palvelu. Suosittelen lämpimästi kaikille!”
– Heidi Kiuru, juhlat, 29.7.2023, Isolauhantie Isojoki –

”Kaikki meni hyvin ja niin kuin oli sovittu. Dj olisi ehkä voinut hieman olla vuorovaikutuksessa yleisön kanssa mutta homma toimi näinkin.”
– Kalle Kopo, juhlat, 29.7.2023, Leineperin ruukki –

”Kiitos hienosta juhlasta ja mahtavasta tilanteenlukutaidosta. DJ osasi hienosti ohjata tunnelmaa ja lukea mitkä kappaleet veti tanssiyleisön tunnelman kattoon. Myös alkuillan musiikkivalinnat ja volyymi oli tunnelmaan sopivaa. Erityiskiitos, että DJ venyi vielä soittamaan pari lisätuntia, vaikka tajusimme vasta jälkeenpäin, että kokonaissoittoaika olikin 10 h. Voimme erittäin lämpimästi suositella palveluitanne ja useampi vieras kysyikin, että mistä näin loistava DJ on tilattu. Bändiäkin mietittiin häitä järjestäessä, mutta tämän kokemuksen myötä totesimme, että DJ oli koko illan kulun näkökulmasta ehdottomasti meille sopivampi valinta. Kiitos vielä kerran!”
– Heidi Mäki, häät, 29.7.2023, Venesjärven rantalava –

”Meillä oli häissämme soittamassa Popmasterin DJ, joka oli aivan huikea. Juhlat eivät olisi olleet läheskään niin hyvät ilman häntä. Hänellä oli huikea tilanne taju ja sai heti kiinni mistä pidämme. Tämä oli kyllä paras panostus mitä juhliimme teimme ja saimme myös vierailta kiitosta illan aikana. Oli myös paras päätös ottaa DJ mukaan juhlaan jo heti niiden alusta lähtien, DJ osasi soittaa juuri tilanteeseen sopivaa musiikkia ruokailun taustalla, joka loi tunnelmaa mutta ei häirinnyt yhtään keskustelua. DJ:n asenne ja palveluhenkisyys oli aivan 10+ arvoista.”
Emilia Ryynänen, häät, 28.7.2023, Ravintola Lucy in the Sky –

”Täysi kymppi Popmasterille hääparilta sekä kaikilta vierailta! DJ oli erittäin ammattitaitoinen, sovimme aikataulut ja musiikkitoiveet hyvissä ajoin ennen juhlia ja kaikki toimi suunnitelmien mukaan. Plussana DJ eläytyi hyvin juhlaohjelmaan, esim. laittoi tietokilpaluissa sopivaa taustamusiikkia sekä palkintojen jaoissa puolestaan taas niihin hauskasti osuvia äänileikkeitä. Suosittelemme varmasti teitä myös tarpeen tullen eteenpäin. Toivottavasti tämä palaute menee myös itse juhlissamme olleelle DJ:lle. =)”
– Jesse Ihalainen, häät, 22.7.2023, Villa Smeds Vantaa –

”Huh hu, huikea DJ!! DJ soitti viikolla ennen hääpäivää, toimitimme hänelle ennen sitä Spotify soittolistan jonka pohjalta toteutui unelmiemme bileet. Juonnot ensiluokkaista, tilannetaju erinomainen, musiikki soi juuri sopivalla volyymilla, sovitut hittibiisit löysivät juuri oikeat hetket ja vieraiden toiveet toteutuivat sitä mukaan kun niitä putosi! Laitteisto oli viritelty valmiiksi sovittuun aikaan ja bileet venähti tunnilla sovitusta pidemmäksi, kiitos erinomaisen DJ:n joka piti tunnelmaa yllä! Toivottavasti nämä olivat ainoat häät jotka tulen järjestämään, mutta tämän kaverin voisin palkata vaikka bestmäniksi, sen verran hienosti homma meni maaliin.”
– Lauri Färlan, häät 22.7.2023, Villa Hakkari / Mansikinkammari –

”Toisen kerran hienosti hoidettu tapahtuma teidän puolestanne. Dj oli ystävällinen, asiallinen ja omalla ammattitaidolla ohjasi tarvittaessa puheita ym. Hieman taisi olla haasteellinen vierasväki mutta oli ikäjakauma ja musiikkimakukin hyvin vaihteleva vieraat tuntien. Tästä huolimatta hienosti mennyt ilta teidän puolesta ja yhtään huonoa palautetta ei saatu. Tulevaisuudessa turvallisin mielin otamme jälleen teidät hoitamaan musiikki puolen.”
– Otto Salovaara, juhlat, 22.7.2023, Ryttylä –

”DJ hoiti hommansa loistavasti. Tunnelma oli koko keikan ajan hyvä. Sai porukan lattialle , vauvasta vaariin.”
– Ville Salmela, juhlat, 22.7.2023, Kihniänkylän nuorisoseura –

”Yhteydenotto ennen  häitä oli vähän viimetipassa, mutta muuten kaikki hoitui aivan erinomaisesti! Kiitos!”
– Marjut Koivumäki, häät, 22.7.2023, Furuvik Parainen –

”Paikan päällä kaikki sujui loistavasti. Olisin toivonyt DJ:n vastailevan sähköposteihini, mutta puhelimitse yhteydenotto sujui hienosti.”
– Satu Huusko, juhlat, 22.7.2023, Vanhalinna Lieto –

”Erittäin PRO-vetäjä! DJ on hyvä tyyppi ja hoiti homman just nappiin. Osasi säätää laulajien äänet sopivasti kuuluviksi. Näin se pitääkin hoitaa. Onneksi saatiin hotellilta iso screeni paikalle niin pääsi yleisökin mukaan. Lämmin suosituksemme onkin, että sisällytätte kakkosscreenin pakettiinne, jollei sitä paikalta löydy, se nimittäin on enemmän kuin puoli ruokaa onnistuneelle illalle.”
– BMW Moottoripyöräkerho, juhlat, 21.7.2023, Murikanranta Teisko –

”Soittajalla oli hyvää tilannetajua ja osasi lukea tanssilattiaa hyvin. Dj oli myös hyvin joustava muutosten suhteen sekä kuunteli toiveita.”
– Akseli Sutinen, juhlat, 22.7.2023, Sipuli –

”Juhla sujui musiikin ja juonnon osalta täydellisesti! Toiveitamme kuunneltiin ja DJ:n myötä tanssilattia oli täynnä juhlien loppuun saakka. Vaikka aikataulut eivät pitäneet (meistä johtuvista syistä), luki DJ tilannetta silti loistavasti. Kiitos vielä tuhannesti että olitte tekemässä päivästämme ikimuistoisen!”
– Sani Manerus, häät, 22.7.2023, Pispalan Haulitehdas –

”Dj hoisi hommansa kyllä ehdottomasti todella hienosti. Dj saapui jo todella hyvissä ajoin paikalle, järjesti toiveiden mukaan hommat ja monta kertaa illan aikana kävi tekemässä ns. Sound checkin ympäri salia samalla säädellen äänenvoimakkuutta ja laulun soundia. Iso kiitos D:lle, vähän myöhässä tämä palaute, mutta parempi kuin ei ollenkaan. Suosittelen Popmasterssia kyllä jos kuulen tarvetta olevan lähipiirissä.”
– Juuso & Jenni Vettenranta, häät, 15.7.2023, Ruosniemen koitto –

”Kaikki sujui kuten pitikin. DJ oli asiallinen mutta rento, otti huomioon vieraiden toiveet ja sovitti musiikin kulloinkin tunnelmaan sopivaksi. Tunnelma tanssilattialla oli mahtava koko illan ajan!”
– Jutta Kuosmanen, häät, 8.7.2023, Villa Rullud Espoo –

”Vastasi tarpeitamme ja toiminta oli ammattimaista ja asiallista.”
– Nina Littunen, juhlat, 8.7.2023, Asikkalan Lehmonkärki –

”DJ:ltä loistavaa suorittamista. Oli kokoajan ajantasalla ja yhteistyö sujui hyvin. Häiden alkupuoliskon taustamusiikki niin volyymiltaan kuin tyylin kannalta juuri sopivaa ja tilanteessa huomioitu vieraiden seurustelu mahdollisuus. Vieraat viihtyivät loppuun asti ja kehuja kantautui myös heiltä.”
– Aaro Saaretsalo, häät, 8.7.2023, Ali-Ketolan tila Kokemäki –

”Homma toimi vaivattomasti. Nettiyhteyden haasteet ei välittynyt juhlijoille kiitos DJ:n.”
– Pekka Airiainen, juhlat, 8.7.2023, Ruohtulan maatilamatkailu –

”DJ veti hääjuhlamme keikan todella ammattimaisella otteella. Valmistautuminen meni kaikin puolin erinomaisesti ja aikataulujen mukaisesti. Hän kuulosteli mahtavasti vieraiden tunnelmaa ja tahtotilaa. Ilta meni pääosin karaoken merkeissä, koska vieraat olivat siitä tosi innoissaan. Se ei haitannut lainkaan ja DJ meni siinäkin täysillä mukana! Hän on joustava ja todella ystävällinen. Ei voi kuin suositella mihin tilaisuuteen tahansa!”
– Sonja Vuorsalo, hääjuhla, 8.7.2023, Pakin talo Helsinki –

”Kaikki meni todella hyvin alusta loppuun asti ja siitä kuuluu iso kiitos juontajalle. Laitteet pelasivat niin kuin piti, musiikki oli sitä mitä oli toivottu ja juontaja oli kaikin puolin erittäin ammattitaitoinen ja osaava. Hän onnistui toteuttamaan kaikki toiveet ja pyynnöt ja oli ihmisenä erittäin mukava!”
– André Troberg, juhlat, 1.7.2023, Villa Meri Särkisalo –

”Aivan mahtavaa palvelua! Dj piti tunnelman katossa koko tapahtuman ajan, oli erittäin mukava ja hänen kanssaan oli helppo  kommunikoida. Suosittelen kaikille popmasteria ja aion käyttää heidän palveluitaan jatkossakin.”
– Marika ja Steffen, häät, 1.7.2023, Savutuvan apaja –

Todella hyvä karaokevetäjä, ihmiset viihtyivät ja juontaja veti tilaisuuden hyvin. Laitteet olivat hyvät ja kaikki toimi. Kiitokset erittäin onnistuneesta illasta.”
– Markus Makkonen, juhlat, 23.6.2023, Sääksin leirintäalue –

”DJ oli aivan loistava! Hän luki tilanteet ja illan kulun todella hyvin. Loppuillasta tanssilattia oli aivan liekeissä. Kiitos, todella onnistunut kokonaisuus!”
– Mikko Sattinen, juhlat, 17.6.2023, Ravintola Wanha Bäckby –

”Samuli toimi häissämme DJ:nä, emmekä voi kuin kehua. Osasi lukea yleisöä erinomaisesti, toteutti toiveet ja innosti porukkaa bailaamaan. Biisivalinnat olivat erinomaisia ja miksaus saumatonta. Kaiken kaikkiaan 10/10 suoritus, tulemme suosittelemaan Popmasteria muillekin.”
– Riku ja Elli Siljander, häät, 17.6.2023, poliisien kesäkoti –

DJ:llä oli innokas asenne ja työskentely oli ensiluokkaista. Saimme myös vierailta hyvää palautetta DJ:stä. Kaikki onnistui sujuvasti ja joustavasti. DJ oli myös ihan mahtava karaokejuontajana!”
– Essi Kukkonen, juhlat, 17.6.2023, Savutuvan apaja, Jyväskylä

”Yhteistyö kanssanne on sujunut todella hyvin.
Yhteydenpito sähköpostilla toimi erinomaisesti. Sain kaikkiin tarvittaviin kysymyksiin vastauksen. Neuvottiin ja annettiin vinkkejä miten voisi tehdä juhlapaikalla ja juhlien aikana. DJ Tomi Pahkalan kanssa yhteistyö sujui hyvin. Erittäin tyytyväinen :)”

– Sari Mattila, juhlat, 17.6.2023, Marttilan Majakka –

”Ilta oli todella onnistunut. Voisin antaa kaikesta 10+.
Suosittelen taatusti kaikille ystävillemme tätä vaihtoehtoa juhliin.”

– Marja Kettunen, juhlat, 17.6.2023, Kyntäjäntupa, Pöytyä –

DJ oli mukava, asiallinen ja hillitty, mikä sopi meille erityisen hyvin!
– Katarina Fagerström, juhlat, 17.6.2023, Byagården Kulloo –

”Olavi did an amazing job playing at our wedding! Could not be more happy! :D we definitely recommend him to others!”
– Minna Danbom, häät, 17.6.2023, Valkosaaren Telakka –

”Juontaja hoiti homman loistavasti! Erittäin asiakaspalvelunhenkinen tyyppi ja kaikki oli 10/10”
– Antti Kasanen, juhlat, 16.6.2023, Argoksenmäki Holvikellari –

”Musiikki oli täydellistä. DJ oli mukava ja osasi asiansa. Loppubileet kruunasi päivän.”
–Taavi Jussila, juhlat, 16.6.2023, Villa Ivan Falin –

DJ hoiti homman erittäin hyvin ja illan päättänyt ysäridisco oli hitti! Kiitos loistavasta illasta!”
– Hanna-Mari Hannula, kotibileet, 10.6.2023 –

”DJ oli aivan mahtava tunnelman luoja, meillä oli upeat juhlat!”
– Miia Moisanen, juhlat, 8.6.2023 Luoto, Kuopio –

”Täysi kymppi DJ:n osuudesta kuuden kympin kiitosjuhlassani. Häneltä käytti kaikki, mitä toivottiin kuten musavisan juontaminen, toivebiisien soittaminen sekä karaoken vetäminen. Hienosti esitti itsekin pari kappaletta, kun ei ollut muita jonossa. Huippua oli myös hänen heittäytymisensä mukaan pariin yllätysnumeroon, jotka organisoitiin pikavauhtia paikan päällä yllätykseksi päivänsankarille!
Ehdottomasti jatkoon!”

– Birgitta Vaattovaara, kiitosjuhlat, 9.6.2023, Karemajat, Yllitornio –

DJ suoriutui tehtävästään upeasti, osasi lukea tilannetta ja soittaa juuri sopivaa musiikkia, vierailta tuli erittäin paljon kehuja.”
– Hung Andersin, juhlat, kesäkuu 2023, Trap Factory, Espoo –

”Varasimme DJ:n häihimme Popmasterin kautta. Heti ensikontaktista lähtien kaikki oli ihanan selkeää ja helppoa. Olimmekin siis luottavaisin mielin ja myös itse hääpäivänä kaikki sujui mutkattomasti ja DJ otti hyvin toiveemme huomioon. Voimme suositella Popmasteria kaikille hääpareille.”
– Jenni Huttunen, häät, 27.5.2023, Hannuksen Piilopirtti, Tyrnävä –

”Meillä oli häissämme Popmasterilta DJ ja hän oli aivan mahtava!! Vieraamme kehuivat häntä todella paljon, hän osasi lukea tunnelmaa ja tilanteita, soittaa juuri oikeat kappaleet oikeaan aikaan ja sekoittaa tyylejä ja vuosikymmeniä täydellisesti. Hänelle erityiskiitos ja aivan täyden 10+ suoritus ❤️❤️
– Tia Haverinen, häät, 3.6.2023, Mustion Linna –

”Homma toimi alusta loppuun täydellisesti. Petestä tuli ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen ammattimainen ja mahtava fiilis. Pete osasi neuvoa ja antaa kokemuksen tuomia vihjeitä miten valoja ja musiikkia kannattaa hyödyntää. Juhlapaikalla valot ja musiikki oli täydellistä. Suuret kiitokset popmasterille ja erityiskiitokset Dj Petelle. Ammattimies, joka tekee työnsä suurella sydämellä.”
– Santeri Vouti, juhlat, 3.6.2023, Galleria Bertel, Tampere –

”DJ oli koonnut laitteet hienosti ennakkoon ja tanssijuhlat pääsivät käyntiin heti kun hän aloitti soittamisen. Toivemusiikkia soi koko illan ja DJ otti vastaan kaikki lisätoiveet ennalta sovitusti. Hauska onnistunut ilta!”
– Elisa Ruokola, juhla,t toukokuu 2023, Katajnokan Kasino, Helsinki –

”Popmasterin DJ oli aivan huippu! Kaikki sujui erinomaisesti jo ennen juhlia. Toiveitamme kuunneltiin ja ideoihimme reagoitiin innokkaasti ja mukaan tempautuen. Tekniset toiveet pyrittiin toteuttamaan parhaan mukaan. Huumori oli todella hyvää ja itse juhlissa DJ oli homman ytimessä koko ajan soittaen aina tilanteeseen sopivaa musaa. Jopa tunnelman vaikuttaessa hieman etääntyvän loppuillasta, tämä DJ veti täysin hatusta tanssikilpailun ilman mitään ennakkovaroitusta ja sai koko porukan boostattua tanssimaan hulluna koko loppuillan ajan. Kaikki toiveemme toteutettiin ja palvelukokemus oli todella kympin arvoinen välispiikkeineen kaikkineen. Suosittelen lämpimästi Popmasterin DJ-palveluita!”
– Mikko Heinonen, juhlat, 27.5.2023, Villa Smeds, Vantaa –

”10+ ja 5/5 ei edes riitä arvioinniksi. Jami Airikka oli aivan timantti. Kaikki hoitui paremmin kuin edes pystyi etukäteen kuvittelemaan. KIITOS! Jami teki meidän juhlasta täydellisesti meidän näköisen ja ikimuistoisen”
– Tanja Ryhänen Ratia, häät, 20.5.2023 Järvenpää Seurantalo –

Dj loistava ja ammattitaitoinen. Me sekä juhlaväki olimme enemmän kun tyytyväisiä juhlamusiikkiin. Kaikilla oli hauskaa ja juhlat onnistuivat hienosti.”
– Marika Hiekkamäki, juhlat, 20.5.2023, Suoraman työväentalo –

”DJ oli kertakaikkisen loistava 40v. juhlissamme! Etukäteen soittelimme puhelun, jossa hienosti kyseli juhlasta ja teki erinomaisia ehdotuksia. Kaikki etukäteen sovittu myös piti juhlassa, hän saapui aikataulussa ja oli erittäin joustava! Juontohommat hoiti taitavasti, mutta siten, että pysyi kuitenkin itse juhlassa hienosti taustalla. Popmastersin kanssa muutoinkin asiat sujuivat ammattimaisesti ja ripeästi ja ehdotetut valot olivat todellakin hyvät ja loivat tanssitunnelmaa. Pelkkää hyvää sanottavaa koko kokonaisuudesta ja erityiskiitos vielä!
– Heli Hartman-Mattila, syntymäpäivät, 6.5.2023, Tammikon Talli, Tuusula –

”DJ:n osaamista arvostettiin! Vieraidemme joukossa oli muusikoita, joilla itselläänkin on menestyviä bändejä, ja heiltä sain kommenttia, että DJ Olavi ei ollut selvästikään mikään harrastelija, vaan osaava, kovan luokan ammattilainen. DJ oli lisäksi ystävällinen, huumorintajuinen ja kaikin puolin miellyttävä persoona. Ihan aavistuksen jäi harmittamaan se, että juhlatilamme oli niin iso, että DJ jäi vähän syrjään eikä musiikki kuulunut perimmäiseen saliin. Ehkä tätä olisi voitu suunnitella yhdessä hiukan tarkemmin ja sijoittaa DJ:n piste vähän keskemmälle. Muutoin kaikin puolin hyvä kokemus, kiitos!”
– Mira Lindholm, juhlat, 18.3.2023, Harjattulan kartano –

”Meillä oli täydelliset 50v. bileet mieheni kanssa. Alunperin meinasimme käyttää omia listoja ja itse soittaa musiikkia, mutta onneksi päädyimme teihin.DJ  Pete oli merkittävässä roolissa tunnelman pitäjänä.Olemme saaneet kaikilta vierailta kiitokset ja erityismaininnan DJ:stänne.Aivan loistava tilannetaju.Kaikki omat lempimusat tuli kuulluksi illan aikana ja kaikki pysyivät tanssilattialla.Suurkiitokset onnistuneesta illasta.Pitää varrmaan järjestää vastaavia juhlia useammin vaikka omakustanteisena.Olen suositellut kaikille DJ Peteä.Kiitos ikimuistoisesta tunnelmallisesta illasta.Nyt haikein fiiliksin voi muistella iltaa.Myös karakemahdollisuus oli eriomainen lisä.Ohkelmaa ei tarvittu muuten, ruoka  juoma, huipou DJ.Jopa 18v .mukana ollut poika oli avain fiiksissä j haluaa samanlaiset bileet.”
– Matleena Pikkarainen, 50 -vuotisjuhlat, 11.3.2023 Ravintola Telakka Tampere –

”Täydet pisteet! KIITOS!”
– Olavi Kantonen, juhlat, 4.3.2023 Orimattila Neulomontie –

”Juontaja oli aivan erinomainen ja kaikki kehuivat hänen toimintaansa. Musiikkivalinnat olivat meidän etukäteen jakamamme listan mukaisia ja musiikki oli koko ajan tilanteeseen sopivalla tavalla laitettuna (voimakkuus, tyyli). Suosittelen! DJ:n kanssa tapahtuman suunnittelu sujui hyvin, mutta etukäteen olisi kaivannut enemmän lisätietoa vaihtoehdoista ja tilanteeseen sopivista valinnoista.”
– Marjo Joshi, juhlat, 4.3.2023, Turun Raatihuone –

”DJ hoiti homman hienosti. Musiikkityylit oli mitä oli pyydetty ja itse voitiin pyytää tiettyjä kappaleita Volyymit oli kuten sovittu, ei liian kovalla. DJ laitteineen tuki omien ohjelmanumeroidemme toteutusta juhlapaikalla.”
– Iisakki Korhonen, juhlat, 21.2023, Ravintola Harakanpesä, Espoo –

”Kaikki toimi niinkuin sovittiin. DJ hoiti homman paremmin kuin hyvin. Hyvin otti musiikkitoiveita vastaan ja juhlaväki oli tyytyväinen valitsemaani. illan ohjelmaan. Käytämme palveluitanne varmuudella uudestaan.”
– Jaana Vähäsavo, juhlat, 21.2023, Marjasuon kylätalo Sarvela –

”Kaikki meni oikein hyvin. Palvelu oli ystävällistä ja sovitut aikataulut pitivät. DJ oli oikein mukavan tuntuinen ihminen. Tykkäsin siitä, että kaikki hommat sujuivat niin helposti. Ehkä jos jotain kehitettävää pitää keksiä niin jotain kysymyksiä voisi esittää ekan puhelun aikana musiikista, jota toivotaan kuultavan. Taisin kyllä silti itse sanoa etten oikein osaa sanoa millaista musiikkia toivon, mutta ehkä joihinkin kysymyksiin osaisi vastata ja sitä kautta dj tietäisi millaisella musiikilla aloitellaan. Ehkä ihan aluksi musiikki ei ollut ihan sellaista mistä pidän, mutta sitten kun alettiin toivomaan ja DJ:kin pääsi jyvälle mistä porukka tykkää niin musiikki oli oikein hyvää ja tunnelma katossa. Kiitokset hänelle, jatkossa käytän ehdottomasti uudestaan palveluanne.”
– Pauliina Reuna, juhlat, 20.1.2023, Harjavalta –

”Häätunnelmaa luomassa ja nostattamassa oli DJ, joka oli aivan mahtava ja kaikki toimi todella hyvin. Kiitämme Samulia hänen ammattitaitoisesta työstään ja ystävällisestä palveluasenteesta. Kiitos koko Popmastersille hyvin hoidetusta kokonaisuudesta! 🙏🏻♥️.”
– Nea Koskenkorva, juhlat, 31.12.2022, G18, Helsinki –

”Kiitos! Aivan mahtavaa! Illan kruunasi uuden vuoden countdown ja vastaanotto yhdessä koko juhlakansan kanssa ✨ Super meininki koko illan ja mahtava juontajan tilannetaju yhdistää hetket, tunnelma ja musiikki.”
– Jessica Rosenberg, juhlat, 31.12.2022, Ravintola Sipuli, Helsinki –

”Kaikinpuolin onnistunut ilta. Dj:n hankkiminen oli kaikinpuolin loistovalinta.”
– Saara Rissanen, juhlat, 31.12.2022, Kokkola –

”Oikein hyvä DJ!”
– Katja Järveläinen, juhlat, 14.12.2022 –

”DJ oli loistava! Hän kuunteli toiveita ja juuri sopivasti vaihteli biisejä ja luki tilannetta. Itseä jännitti miten tällainen settinki sopii kotibileisiin, mutta sehän toimi. Musiikki valinnoissa oli huomioitu kuulijakunta ja musiikin kovuus oli koko ajaan optimaalinen. Myös alku-ja loppupurkamiset menivät luontevasti. Kiitos paljon!”
– Pauliina Nieminen, kotibileet, 10.12.2022 –

”Porukka viihtyi oikein mainiosti. Musiikkia ei tarvinnut paljon soitella kun porukasta löytyi niin paljon kultakurkkuja. :) DJ oli mukavan rento, jota oli helppo lähestyä ja esittää toiveita.”
– Hanna Varvas, juhlat, 11.11.2022, Mallaskosken Panimoravintola –

”Dj oli vanha tuttu, on ollut soittamassa työpaikan kekkereissä muutaman kerran. Oli kerrassaan mukava saada hänet myös omiin juhliin. Homma toimi hienosti ja vieraat kiittelivät myös hyvästä palvelusta. Hyvä ehdotus häneltä, että tein oman Spotify-listan, jota hän myös hyödynsi… meillä tuntui olevan sama musiikkimaku :-)”
– Kirsi Jokikokko, juhlat, 20.11.2022, Kasarmiklubi, Oulu –

”Annoinkin jo aikaisemmin, heti tilaisuuden jälkeen palautteen. Kaikki meni kuten sovittiin, olimme erittäin tyytyväisiä toimintaan. Vaikka aikataulu oli meidän puolelta tiukka, silti kaikki toimi hienosti. Annoin palautetta myös suoraan juontajalle… Olemme varmasti jatkossakin teidän asiakkaitanne…
– Tanja Haapalehto, juhlat, 19.11.2022, Ravintola Nallikari –

”Ei olisi paljon paremmin voinut mennä! Musiikki ja aikataulu noudatti ennalta sovittuja linjoja ja äänenvoimakkuus oli aina tilanteeseen sopiva. Tärkeintä oli kuitenkin se, että meidän ei tarvinut tapahtuman aikana murehtia musiikista itse lainkaan ja saimme keskittyä kaikkeen muuhun päivän ja illan aikana. Jos jotain rakentavaa pitää keksimällä keksiä, niin käytännön asioista sopiminen juontajan kanssa olisi voinut olla ihan hieman jouhevampaa ensimmäisten yhteydenottojen aikoihin, mutta sillä ei ollut vaikutusta meidän järjestelyihin tai illan kulkuun. Joka tapauksessa hyvää palvelua ja vielä parempi lopputulos.”
– Eetu Häivälä, juhlat, 8.10.2022, Hotelli Seurahuone, Turku –

”DJ oli täys kymppi!”
– Sini Lehtonen, juhlat, 5.11.2022, Tornihotelli, Helsinki –

”Kaikki vastasi odotuksia. Palvelu oli mukavaa ja sujuvaa alusta loppuun. Tekniikka pelasi, valot olivat näyttävät ja musiikki mieluisaa. Juhlissa DJ oli koko ajan tilanteen tasalla.”
– Panu Alanko, juhlat, 8.10.2022, Katajanokan Kasino –

Juontaja soitti hääjuhlassa toivomaamme musiikkia ja kaikki onnistui yli odotusten. Palvelusta ei jäänyt mitään negatiivista sanottavaa. Suuret kiitokset Popmasterille hääjuhlan äänentoiston järjestämisestä!”
– Tero Hakanen, häät, 10.9.2022, Korvenhovi, Jämijärvi –

”DJ:n toiminta sekä tilannetaju juhlan edetessä oli huippuluokkaa. Odotuksemme ylitettiin ja kaikki toiveemme otettiin huomioon.”
– Teemu Pulliainen, juhlat, 10.9.2022, Majakoski, Jyväskylä –

DJ oli aivan mahtava!! Ei olisi voinut mennä paremmin”
– Irene Varglund, juhlat, 10.9.2022, Kappelinranta –

Aivan mahtava dj! Hoiti hommansa loistavasti ja kaikki tulivat hänen kanssaan erinomaisesti juttuun.
Todella monet kehuivat, kun oli niin mukava tyyppi.”

– Henna Saarihuhta, juhlat, 3.9.2022, Kuohun ylätalo –

Joku vieraista tiivisti hyvin – ”en tiedä miten paljon maksatte tuolle DJ:lle mutta on kyllä joka sentin arvoinen!” Kiitos upeasta illasta! T. Heikkiset :)”
– Timo ja Ella Heikkinen, häät, 3.9.2022, Hotel Onni, Porvoo –

Popmaster oli oleellinen pala hääjuhlaamme! Auttoi valtavasti, kun ammattilainen hoitaa mikrofonia, taustamusiikkia, äänenvoimakkuutta, illan toiveita, lisävalaistusta ja vaikka mitä. Juontajamme myös ehdotti meille soveltuvia valolaitteita ja illan tanssien aloitusseremoniaa! Sovittu aikataulu piti täydellisesti ja asioista sopiminen oli mutkatonta. Jopa jähmeät sukulaiset saatiin parketille illan aikana!”
– Tapio Puukka, häät, 20.8.2022, Wanha Bäckby –

DJ:llä oli hyvä huumori eikä vain lukenut asioita suoraan paperilta monotonisesti. Hän teki tilaisuudesta todella kivan ja rennon kaikille. Kaikki ylimääräinen mitä pyysimme hänen tehdä onnistui heti! Täydet pisteet toiminnasta! Erittäin hyvää ammattitaitoa.”
– Magnus Donner, juhlat, 5.8.2022, Villa Hannus, Espoo –

Dj oli paikalla Varsin hyvää meininkiä pitkin iltaa. Hyvät meno musat loppuun asti. Äänenvoimakkuus sopi tilaan hyvin, joissain kohdissa tausta musiikin soidessa olisi voinut olla myös hieman kovemmalla.”
– Sami Kassimäki, juhlat, 13.8.2022, Seuratalo Väinölä –

”Dj oli paikalla kuinka sovittiin ja pari päivää ennen soiteltiin ja käytiin asioita läpi. Kaikki oli sujuvaa ja mutkatonta. Musiikki mieltymiksiämme arvostettiin ja niitä soitettiin.”
– Mika Mäki, häät, 20.8.2022 –

Ei mitään moittimista, Dj oli omalla rauhallisella mutta aktiivisella tyylillään tosi kivasti läsnä porukalle ja jaksoi kuunnella ja toteuttaa toiveita koko illan, teki myös hommia tapahtuman loppuun saakka eli melkeinpä meni ylityöksikin hänellä. Osallistui kivasti myös välillä olleeseen bändin esiintymiseen ollen yleisönä ja tanssahtelijana meidän muiden joukossa ja valmiina olemaan apuna jos bändi jotain tarvitsee. tuli erittäin ajoissa paikalle ja kamojen kasaaminen ja purkaminen sujui äänettömästi ja muuta toimintaa haittaamatta pienissä tiloissa.”
– Marjo Tossavainen, juhlat 19.8.2022, Kalevantie 3, YTHS –

Musiikkityyli oli juuri tilaisuuteemme sopiva ja vieraat tykkäsivät. Musiikin voimakkuus aiheutti hieman stressiä juhlapaikan desibelirajoituksen vuoksi, kun se oli siinä rajoilla useasti. Yleisesti olimme kuitenki tyytyväisiä ja ilta sujui meidän mielestä hyvin. Vierailta saimme palautetta, että dj  sai aikaan hyvän tunnelman ja otti kivasti vastaan toiveita.
– Elli & Eemi Varjonen, häät, 20.8.2022, Nyynäisten Wintti –

Dj osasi tosi hyvin lukea yleisön musiikki mieltymyksen ja sai porukan mukaan tanssimaan. Vaikka sovimme alustavasti kolme häävalssia, osasi dj hyvin lukea tilanteen, että ihmiset halusivat tanssia enemmän. Dj oli myös pirteä, mukava ja otti biisitoiveita hyvin vastaan.”
– Nina Heiniluoma, häät, 20.8.2022, Jämijärvi, Korsukylä –

”Saimme ihanasti kehuja DJ:stä vierailtamme. Tanssiminen pärähti käyntiin ensimmäisestä biisistä lähtien. Olen erittäin tyytyväinen. Homma hoitui sovitun mukaisesti hyvin. Kiitos.”
– Laura Härkönen, juhlat 17.8.2022, Peurunka –

”Kaikki sujui loistavasti, ja mitään negatiivista sanottavaa ei ole. Plussaa tuli siitä, että DJ huolehti hellepäivänä bileiden väliin rauhallisempia kappaleita, jolloin sai hieman levähtää!”
– Oona Purola, häät, 20.8.2022, Puijon maja, Kuopio –

”Ilta sujui oikein hyvin. Kaikki toiveet toteutettiin vaikka toiveet todellakin olivat laidasta laitaan! DJ myös huomaavaisesti varmisti meiltä että vieraiden musiikkitoiveet on ok koska hänestä alkoi tuntua että vieraiden toiveet täyttivät listan meidän toiveiden yli. Hieman hän joutui odottamaan soittamaan pääsemisen alkua meidän oman aikataulun vuoksi, pahoittelut tästä. Muutama vieras sanoi että yksi kaiuttimista särisi jonkin verran mutta ainakaan itse en tätä huomannut lainkaan. DJ:n omien sanojensa mukaan häät olivat hauskat ja mielenkiintoiset eikä hän ole ennen suomi-englanti häissä ollut soittamassa. Kaiken kaikkiaan musiikki oli juuri sellaista kuin toivottiin, vieraiden toiveita toteutettiin mahtavasti ja kaikilla oli hauskaa!”
– Mari & Steve, häät, 13.8.2022, Kokkola –

”Kaikki meni oikein hyvin.”
– Heli Wendelin, juhlat, 13.8.2022, Söderlångvikin kartano –

”DJ hoiti homman loistavasti ja toteutti kaikki meidän toiveemme illan aikana iloisella asenteella. Kommunikaatio ennen juhlaa sekä sen aikana sujui helposti ja mukavasti. Iso kiitos!”
– Ida Koskinen, juhlat, 13.8.2022, Härmän Rati –

”Hyvää, selkeää ja asiakaslähtöistä toimintaa. Palveli tarvettamme.”
– Tarja Hiirola, juhlat, 4.8.2022, Savion Hovi, Juokslahti –

”Dj onnistui työssään hyvin ja pyrki löytämään juhliimme sopivaa musiikkia. Meillä oli haastava vieraskokoonpano ja musiikki hieman tavallisesta poikkeavaa, mutta juhlat sujuivat hyvin.”
– Raija Nylander, juhlat, 6.8.2022, Hilton Kalastajatorppa, Helsinki –

”Erityiskiitokset DJ:lle. Ei olisi voinut parempaa dj.tä häihimme soittamaan :) Kaikki meni niin nappiin!”
– Maiju Helander, juhlat 6.8.2022, Agroksenmäen holvikellari –

”10 en anna ikinä :) joten 9 ja iso peukku
Kaikki meni niin kuin pitikin, dj soitti musat ja oli palveluvalmis. Hän luki tilaisuutta mielestäni erittäin hyvin. Kamat oli asennettu silloin kun sovittiin ja vehkeet toimi. Suosittelen jos joskus tullaan minulta kyseleen että mistä ja kuka voisi soitella musiikkia heidän juhlissaan.”

– Rami Helenius, juhlat 30.7.2022, Niihamanmaja –

”Super paljon kiitoksia, kaikki sujui lostavasti, kiitos!”
– Tanja Leino, juhlat 30.7.2022, Koski tl, Ravintola Kara –

”Kaikki kympillä läpi 👍Ps naiset tykkäs DJ:stä kuin hullu puurosta , melkein söivät elävältä 😂👍👍”
– Matti Hirvonen, juhlat 30.7.2022, Kangasala –

”Olimme erittäin tyytyväisiä juontajaamme! Hän luki hienosti tilanteita ja osasi toimia joustavasti illan edetessä. Hän toteutti toiveemme musiikin, pukeutumisen ja yleisen ilmapiirin suhteen. Erittäin onnistunut ilta!”
– Heidi Rintala, juhlat 30.7.2022, Vaasa, Villa Sandviken –

”Aivan timanttia”
– Marko Peuraniemi, häät 30.7.2022 Pinsiön maamiesseurantalo –

”Juontaja oli erinomainen meidän hääjuhliin. Hän osasi juontaa tilaisuutta sopivan innostuneesti ja huomioi myös vieraiden musiikkitoiveet.”
– Saga Gussander, häät, 5.7.2022 Mustion linna –

”DJ kruunasi hääjuhlamme aina tilanteeseen sopivalla musiikilla, joka loi hienon tunnelman koko tapahtuman ajaksi. Olemme erittäin tyytyväisiä DJ:n. Kiitos paljon.”
– Lauri Taivainen, häät 15.7.2022, Kulosaaren Casino –

”Koko juhla oli täys kymppi ja dj hoiti homman loistavasti olemme erittäinen tyytyväisiä koko päivään ja dj:n toimintaan… ehdottomasti jos tulee tarvetta käytämme popmasteria jatkossakin.. Terveisin: Linjat”
– Toni Linja, häät 2.7.2022, Leineperi –

”Juhlat onnistuivat täydellisesti ja siitä iso osuus meni dj:lle, joka oli super kaikinpuolin, innostava ja taitava ja lisäksi aivan mahtava laulaja! Kiitokset!”
– Anneli Koivunen, juhlat 16.7.2022, Lohja –

”Juhlat meni loistavasti, ja juuri niin kuin pitikin, kiitos paljon!”
– Etta Toivonen, juhlat 9.7.2022 Mannin navetta, Lieto –

”Eihän tästä voi muuta kuin kiittävän palautteen antaa. Hoiditte homman alusta loppuun juuri niin kuin pitikin – sain myös vierailta sekä kesken juhlan että juhlan jälkeen kehuja ja kiitosta aivan loistavasta DJ-valinnasta, joka oli tilanteen tasalla koko ajan. Kiitos. :)”
– Anne Savela, juhlat 9.7.2022 Klondyke-talo, Kerava –

”Kaikki sujui loistavasti! Musiikki oli erinomaista ja tanssilattialla oli ajoittain jopa ruuhkaa :) DJ hoiti hommansa erittäin mallikkaasti, kiitos!”
– Mia Pietilä, juhlat 9.7.2022 Villa Smeds –

”Dj oli helppo saada kiinni ennen juhlia edeltävinä päivinä. Dj oli aikataulussa, teki kaikki asiat niin kuin oli sovittu etukäteen. Sovelsi musiikkia hyvin tilanteen mukaan. Soitti hyvin hääpärin näköistä musiikkia pienen  alku soittolistan perusteella. Kyseli kokoajan, että kaikki menee hyvin, erittäin vastaanottavainen kaveri!”
– Noora Rostedt, häät 11.6.2022, Kokemäki –

DJ oli erittäin ammattitaitoinen, mukava ja ystävällinen. Soitettu musiikki sopi loistavasti tapahtumamme tunnelmaan ja loppuillan karaoke sai paljon positiivista palautetta. Isot kiitokset!
– Eve Marin, juhlat 7.6.2002, Helsinki –

”Karaokelaulajia  oli tyrkyllä melko vähän koska yleisössä oli paljon sellaisia jotka eivät olleet vuosikausiin nähneet toisiaan. Tarve höpöttelyyn oli suuri – tästä ei karaokemestari yhtään turhautunut vaan toimi innostavan  ammattimaisesti ! Kaveri on ns oikealla alalla!”
– Reijo Lammi, juhlat 30.6.2022, Ahlmanin kartano, Tampere –

”Kaikki meni juuri niin kuin halusimme, ja DJ oli aivan mahtava häissämme! Täydet pisteet popmasterille ja DJ:lle.” – Teemu Väinölä, häät 2.7.2022, Kultaranta Resort, Naantali –

”Kaikki sujui viimeisen päälle, dj luki yleisöä hyvin, soitti toiveita ja sellaista musiikkia mikä sai ihmiset tanssimaan 😊.”
– Laura ja Jasu Tanninen, häät 2.7.2022, Hyrkin Navetta, Sastamala –

Kiitos DJ:lle, teit illastamme onnistuneen :)).”
– Jenni Joensuu, juhlat 16.6.2022, Villa Kivi, Helsinki –

”DJ hoiti hommansa hyvin ja ehdoton suositus hänelle. Ei mitään kehittävää palautetta annettavaksi.” – Josefina Honkanen, juhlat 18.6.2022 Villa Hannus, Espoo –

”Hei🤗 Meitä oli viihdyttämässä DJ Oulusta. Ei olisi paremmin juhlat voineet onnistua👍. Juhlan onnistumisen osalta teidän panos oli äärimmäisen ratkaisevaa. Onnistuminen oli täydellistä Kehuja on sadellut DJ:lle jälkikäteen!!! Annoin DJ:lle juhlien jälkeen suoraan erittäin positiivisen palautteen☺️👍 Fiksu, hyvikäyttäyttyvä nuori mies otti hyvissä ajoin yhteyttä, kysyi toiveet pukeutumista myöten ja hoiti hommat ammattimaisesti toiveita noudattaen valaistuksia myöten. Meillä oli tunnelma katossa ja siitä suuri kiitos teille kun saimme juuri Popmasterin DJ:n minun juhliini🤗☺️ Voin suositella Popmasterin DJ:tä lämpöisesti ihan mihin vain musisoimaan👍 Lämmin kiitos teille”
– Heini Koskela, juhlat 13.11.2021, Oulunsuun Pirtti –

”Ilta meni oikein loistavasti ja DJ toteutti toiveemme ja oli hyvin tilanteen tasalla koko illan. Musiikin voimakkuudesta, ruokailun ajan taustamusiikki ei oikein kuulunut, tosin haastetta tähän toi myös L-muotoinen tila, joten ymmärrän hyvin ettei musa välttämättä kuulu peränurkkaan. DJ kyllä nosti volyymia kun kävin mainitsemassa. Kaikki toimi oikein loistavasti kaikinpuolin, DJ oli ystävällinen, voin lämpimästi suositella illan DJ:tä ja palveluanne toisillekkin. Kiitos onnistuneesta illasta!”
– Anita Kopperi, juhlat 19.11.2021, Kanavasali Sipuli –

DJ hoiti osuutensa todella tyylikkäästi ja kaikki toimi kuten oli sovittu. Hän antoi myös hyviä vinkkejä illan ohjelman yksityiskohtiin. Oli mukava saada ammattilainen hoitamaan juhlamme musiikit. Myös vierailta tuli paljon positiivista palautetta. Voimme todellakin suositella Popmasteria ja erityisesti heidän DJ:tä.”
– Erkki Räty, juhlat 6.11.2021, River Golf klubitalo, Nokia –

”Ei voi antaa muuta kuin täyden kympin! Kaikki sujui paremmin kuin hyvin, toiveita kuunneltiin ja toteutettiin, asiakaspalveluasennetta isolla A:lla toden totta. DJ otti yleisön huomioon jopa poikkeuksellisen hyvin. Esimerkiksi hän sattui kuulemaan erään pöytäkeskustelun tietyn artistin hehkutuksesta, joten hänpä nappasi siitä kiinni ja soitti ko. artistin biisin. Kyllä siinä oli ilmeet näkemisen arvoiset näillä keskustelussa mukana olleilla :) Popmasterilta luvattiin, että heidän henkilöstöllään on pelisilmää, ja sitä kyllä nimenomaan löytyi. Kiitos vielä kerran!”
– Jani, juhlat 29.10.2021, Haikon Kartano, Porvoo –

”Olimme todella tyytyväisiä DJ:hin. Hän osasi soittaa laidasta laitaan musiikkia ja huomioi juhlaväen ikähaarukan musiikin soittamisen kannalta loistavasti. Tilannetaju kappaleiden soittamisen kannalta oli loistava.👍🏼 Muutenkin todella ammattitaitoinen ja mukava sekä asiansa osaava tyyppi.”
– Rebecca Vuorinen, juhlat 1.10.2021, Rautahovi –

”Hääjuhlissamme DJ hoiti tehtävänsä erittäin hyvin ja olimme kaiken puolin tyytyväisiä häneen. Hän oli perehtynyt hyvin hänelle annettuun soittolistaan ja soitti toivomaamme musiikkia. Juhlien aikana hän myös soitti vieraiden toivemusiikkia ja saimme hyvät bileet pitkälle yöhön asti. Hänen kanssaan oli helppo toimia, hän oli mukava ja oli pukeutunut tyylikkäästi sekä hoiti koko tilaisuuden todella hyvin. Voimme kyllä suositella häntä.”
– Henri Lehtomäki, häät 25.9.2021, Ruusula, Seinäjoki –

”Olemme erittäin tyytyväisiä DJ:n toimintaan. Myös moni juhlavieras kehui häntä. DJ tarjoutui jopa auttamaan keittiössä kun oli saanut omat tavaransa paikalleen. Juhlamme onnistui loistavasti ja suuri kiitos siitä kuuluu DJ:n luomalle tunnelmalle.”
–Timo Koukkari, juhlat 11.9.2021, Vahannan Nuorisoseura, Ylöjärvi –

”Tilaisuus meni oikein mallikkaasti! Arvostimme eniten teidän kanssa toimimisen helppoutta, ei ollut missään kohtaa epävarmaa, etteikö asiat hoituisi sovitusti. Joten ISO kiitos teille, että olitte osana tekemässä hääpäivästämme huikean!”
– Nina ja Lauri, häät 11.9.2021, Kytäjän Kartanon talli, Hyvinkää –

”Aivan loistava DJ ja sai porukan innostmaan tanssilattialla :) kiitos!”
– Susanna Paul, juhlat 11.9.2021, Lonna –

Kiitos hirvittävästi DJ:lle ja popmasterille. Juhlamme oli erittäin onnistunut ja DJ sai luotua hyvät bileet!!”
– Jenni Jokinen, juhlat 4.9.2021, Hintsan Vintti, Raisio –

”Kaikki sujui alusta lähtien todella hyvin. DJ osasi valita juuri oikeaa musiikkia oikeaan hetkeen ja sopivalla voimakkuudella. Huippua kun soitti niin paljon toivebiisejä! Jäi todella hyvä fiilis ja voin suositella muillekin!”
– Kati, juhlat 28.8.2021, Nokia –

”Popmasterin DJ, tuo popinkuningas 😊 Loistava tyyppi ja illan musakattaus oli juuri sitä, mitä olin toivonut. Ihmiset viihtyivät ja karaoke raikasi. Kiitos! Nyt ei tunnu yhtään pahalta olla viisikymppinen 😉”
– Hanne Laine, juhlat 28.8.2021, Valmet Automationin ruokala, Tampere –

DJ oli häissämme ja kaikki sujui erinomaisesti ja ammattimaisesti. DJ osasi lukea yleisöä ja soittaa oikeanlaista musiikkia.”
– Tommi Hakala, häät 21.8.2021, Bravo Plaza –

”Häissämme soittanut DJ otti erinomaisesti meidän ja yleisön toiveet huomioon ja soitti juuri sopivaa musiikkia läpi juhlan, alkuvaiheen taustamusiikista loppuillan bileosioon. Loppuillasta DJ:n mukanaan tuomat valotehosteet loivat tanssilattialle upeaa tunnelmaa. Suosittelemme!”
– Annukka Verkko, häät 21.8.2021, Maikkulan kartano, Oulu –

”Koekeatasoinen palvelu. Erinomaiset laitteet ja juontaja alan ammattilainen. Suosittelen lämpimästi.”
– Mika Lehtimäki, juhlat 21.8.2021, Opiskelijatalo Saikku, Pori –

”Aivan loistava DJ ja kaikki sujui muutenkin todella mutkattomasti hänen sekä Popmasterin kanssa! Suuret kiitokset, kun autoitte tekemään hääjuhlastamme ikimuistoisen!”
– Pauliina Seppänen, häät 21.8.2021, Keilaranta –

”Kommunikointi oli sujuvaa kaikissa vaiheissa. Juontaja hoiti seremoniamestarin tehtävät ammattitaidolla, kuunteli ja toteutti toiveet. Juhlat onnistuivat erinomaisesti.”
– Hanna Auranen, juhlat 20.8.2021, Rautialan juhlatalo, Vesilahti –

”DJ hoiti homman hienosti. Ei mitään moitteita. Mies osasi hommansa.”
Ilmo Jokelainen, häät 14.8.2021, Sotkamo –

”Juontaja oli asiansa osaava, hyvin tavoitettavissa, innostunut omasta työstään, yhteistyökykyinen, sosiaalinen ja auttoi kaikessa, jossa suinkin pystyi. Soittokamat, valot ja mikrofonit toimivat koko päivän ja illan moitteettomasti. Kiitokset vielä! ☺️”
– Tiia Pösö, juhlat 14.8.2021, Villa Ruska, Pori –

”Enemmän ruusuja kuin risuja jaettavana. DJ oli asiallinen ja mukava. Musiikkitoiveet tuli toteutettua ja voin todellakin suositella DJ:tä muillekin. Ainoa risu mitä voisin antaa oli langattoman mikrofonin toiminta kun pätki aika paljon, mutta tämäkään ei johtunut DJ:stä vaan ennemminkin paikasta.”
– Ari Nousiainen, häät 14.8.2021, Villa Y-Hovi, Turku –

”Dj oli ammattimainen ja sai heti yhteydenottojen aikana luottamuksemme. Hän huomioi hyvin juhlaväen toiveita ja sai kaikki mukaan tanssilattialle. Fiilis oli hyvä ja musiikki tilanteeseen sopivaa alusta loppuun. Kiitos kun olit osa juhlaamme!”
– Emmi Vuorela, juhlat 7.8.2021, Aurantola, Kouvola –

”Teitte 100-v. Juhlastamme täydellisen❤. Iso kiitos ammattitaitoisesta toiminnastanne.
Voin suositella popmasteria ja dj:tä muillekkin.”

– Tiina Nupponen, juhlat 7.8.2021, Paukarlahti –

”Juhlamme onnistuivat yli odotusten, suurin kiitos siitä kuuluu Popmasterin huikealle DJ:lle! Hän oli yksi meistä ja osallistui ohjelmaan ja bailasi mukana. Biisit olivat täysin niitä, jotka tempaisivat porukan mukaan tanssimaan. Vieraat antoivat kiitosta kaiken muun hyvän lisäksi DJ:n erinomaisesta lauluäänestä. Seuraaviin juhliin otamme ehdottomasti DJ:n Popmasterilta, toiminta kaikenkaikkiaaan huippuluokkaa! Olemme äärimmäisen tyytyväisiä!”
– Satu Ahola, juhlat 31.7.2021, Vaasa –

En muuttaisi mitään, palvelunne oli kaikin puolin erinomaista. Toiveemme huomioitiin paremmin kuin hyvin, vieraatkin ovat kehuneet musiikkia ja tunnelmaa vielä jälkikäteenkin ja siis hääparina emme voisi olla tyytyväisempiä. Kiitos teille ja erityisesti DJ:lle, teitte päivästämme upean!”
– Jenna-Maria ja Sami Pasanen, häät 31.7.2021, Luoma-aho –

”Kiitoksia! Homma hoitui hyvin alusta loppuun saakka, olemme tyytyväisiä palveluunne. Varmasti jatkossakin tulemme käyttämään teidän palveluita isoissa juhlissa.”
– Tomi Toivonen, juhlat 17.7.2021, Leppävesi –

Mukava nuori DJ, soitettu musiikki aivan nappiin, muutenki ilta sujui ilman mitään ongelmia.”
– Joonas Reiniharju, juhlat 17.7.2021, Laitasaaren seurojentalo –

”Juhlapaikalla toiminta oli timanttista ja joustavaa aikataulujen eläessä. Sähköpostiin olisin kaipaillut hieman nopeampaa vastaamista.”
– Niina Pahkamäki, juhlat 17.7.2021, Pinsiön maamiesseuratalo –

”DJ hoiti homman niinkuin pitikin 👍🏼”
– Tomi Eklund, juhlat 17.7.2021, Katajanokan Kasino

”Juontajamme oli erittäin ammattitaitoinen ja hoiti kaiken sovitulla tavalla. Sekä me, että vieraat pidimme musiikista ja hänen kyvystään sopeutua nopeisiinkin suunnitelmien muutoksiin loistavasti. Lisäksi tunnelma pysyi koko juhlien ajan erinomaisena hänen ansiostaan. Myös ennakkovalmistelut sujuivat sovitusti ja tämän ansiosta juhlat oli helppo aloittaa ohjelman mukaisesti.”
– Antto Nykänen, juhlat 10.7.2021, Hyrylän Torppa, Tuusula –

”Koko toiminta oli alusta loppuun asti todella ammattitaitoista. DJ keräsi yleisesti runsaasti pelkkää positiivista palautetta ja täytti kaikki odotukset. Moni vieras oli myös hyvin ihmeissään, että Dj ei ollut meille entuudestaan tuttu, koska heistä vaikutti, että hän olisi meidät tuntenut jo pitkään. Suosittelemme teitä ehdottomasti myös ystäville, jotka alkavat suunnittelemaan omia häitään.”
– Jesse Jaakkola, häät 10.7.2021, Rehtilä, Jokioinen –

”Kokonaisuudessaan olimme tyytyväisiä ja dj ammattitaito ja kokemus näyttäytyi positiivisella tavalla. Meidän juhlissamme soi kokoajan musiikki ja se loi kyllä hyvää tunnelmaa, josta pidimme ja vieraamme myös. Dj osasi valita musiikkia vieraiden mukaan eli ensin soittetiin vanhempaa musiikkia esim. Abbaa ja myöhemmin illalla sitten enemmän nykyaikaan sopivaa. Jos tulevaisuudessa tarvimme hyvää ja ammattitaitoista djtä, tiedämme mihin otamme yhteyttä.”
– Samuli Rautiainen, juhlat 10.7.2021, Varjolan tila, Kuusa –

Pohtisimme kauan, haluammeko häihimme Bändin vai Dj:n. Valitsimme Dj:n ja hyvä niin! Dj soitti meidän sekä vieraiden toivomia kappaleita, osasi soittaa suurelle osalle mieluisaa musiikkia sekä musiikki soi sopivalla voimakkuudella. Vieraamme viihtyivät juhlissamme yömyöhään asti ja uskomme heidän viihtyvyyteen vaikuttaneen Dj:n soittama musiikki!”
– Marika Ihalainen, häät 3.7.2021, Villa Bella Vista, Turku –

”Aivan loistava dj! Reipas kaveri, joka piti yllä erittäin hyvää tunnelmaa. Yllätyksenä vielä, että hän osasi hienosti itsekin laulaa. Vieraat kehuivat myös kovasti musiikkia ja dj:n toimintaa. Aiomme varmasti suositella muillekin!
– Janika Uotila, juhlat 19.6.2021, AaltoSahan juhlahuvila, Orivesi –

”Popmasterin DJ oli kyllä nappi valinta. Voin suositella lämpimästi DJ:tä haasteellisimpiinkin tapahtumiin. Harvinaisen hyväkäytöksinen nuori mies.”
– Kirsti Winter, juhlat 12.6.2021, Valoharju Vehmasmäki, Kuopio –

”Kaikki meni täydellisesti, ei mitään negatiivista sanottavaa! Kiitos tuhannesti! 😊🙏”
– Eveliina Laaksonen, juhlat 19.9.2020, Perniöt asema, Salo –

”Kaikki sujui hääjuhlissamme todella jouhevasti. DJ oli todella ammattitaitoinen ja loi juhlapaikalle hyvän tunnelman. Valotrussikaarella oli saatu aikaan hieno valaistus juhlatilaan. Musiikkitoiveet oli huomioitu ja vieraat viihtyivät.  Musiikki kruunasi juhlamme :)!”
– Laura Piirainen, häät 19.9.2020, Sotkamo –

”Kauttanne tullut DJ oli aivan mahtava. Voin lämpimästi suositella Popmasterin DJ:tä mihin tahansa tilaisuuteen DJ:ksi. Meidät häiden tunnelma oli katossa DJ:n ansiosta, bonuksena vielä häneltä parit laulut. We loved it!”
– Mari Timonen, häät 29.8.2020, Uudenkylän työväentalo, Tampere –

”Popmasterin DJ oli mies paikallaan! Ilman häntä ei olisi hääjulista tullut kunnon hääbileitä! Jengi krepasi niin että hiki virtasi. DJ:nä ja ihmisenä aivan huippu tyyppi.”
– Lari Hotakainen, häät 29.8.2020, Jukkolanmäen Navetanvintti, Kokkola –

”Dj saapui ajallaan, oli valmis silloin kun oli sovittu. Soitti vieraiden toiveita ja hääparin toiveiden mukaan 😊 Olemme todella tyytyväisiä!”
– Patriicia Paavilainen, häät 29.8.2020, Nygårdsin Kartano, Vantaa –

”Kaikki sujui oikein mainiosti ja suunnitelmien mukaan.”
– Anni Malmila, juhlat 22.8.2020, Mekani, Pori –

”Teitte juhlistani täydellisen, vieraatkin kiittivät 🤗”
– Anu Mäkinen, juhlat 22.8.2020, Piiparila, Kirkkonummi –

”Kaikin puolin erinomaista toimintaa ja palvelua varauksen tekemisestä juhlien päättymiseen asti. Juontaja oli innostava, iloinen ja pyrki toteuttamaan kaikkien toiveet. Soittoaikaakin sai pyytämällä lisää mistä iso plussa, joustavuutta teiltä kyllä löytyy! Jouduimme koronan takia siirtämään juhlia, mikä sekin onnistui yhdellä sähköposti viestillä. Erittäin helppoa ja palvelualtista toimintaa, kiitos! Ja Popmasterin DJ:lle kiitokset ja terveiset! T. Henri ja Jenna”
– Henri Hutri, häät 22.8.2020, Riihimäki –

”Paljon kiitoksia, kun olitte häissämme soittamassa tausta- ja tanssimusiikkia. Olemme erittäin tyytyväisiä. DJ täydensi juhlaamme toden teolla. Musiikki oli toiveidemme mukaista ja DJ:n tyyli esiintyä ja juontaa oli ammattimaista ja luontevaa. Suosittelemme Popmasteria ehdottomasti!”
– Julia Vuorela, häät 22.8.2020, Juhlatalo Hovi, Tampere –

”Popmasterin DJ hoiti pitkän keikan rautaisella ammattitaidolla! Lisäksi vielä pirun mukava tyyppi. Juhlavierailta tulleen palautteen perusteella nauttivat suuresti tunnelmasta, itse olen (nyt kohmelonkin jo hellittäessä parin päivän jälkeen, huh..) supertyytyväinen! Kiitoksia!”
– Pasi Toivonen, syntymäpäivät 15.8.2020, Hopearanta, Heinola –

”Popmasterin DJ oli aivan huippu !!! Hän ei tullut vain töihin, tuntui että oli lähes yksi meistä ja biletti pöytänsä takana aivan sataa. Mari oli erittäin tyytyväinen. Joustava huippukaveri joka oli myös mielettömän hyvä laulaja. Tulemme käyttämään teitä ja kyseistä DJ:tä jatkossakin joko yksityisissä tai yrityksemme tilaisuuksissa.”
– Jari Suomalainen, 50-vuotisjuhlat 15.8.2020, Ruissalon Maininki –

”DJ oli aivan mieletön !!! Kaikki sujui alusta loppuun paremmin kuin osattiin edes odottaa. DJ vastasi erittäin hyvin musiikista, valaistuksesta, sekä järjesti ohjelmaa loppuiltaan. Voimme todella suositella palvelujanne, iso kiitos!”
– Heidi ja Tomi Jukola, häät 8.8.2020, Juhlatalo Maisala, Hausjärvi –

”Popmasterin DJ oli aivan huikea – teki meidän päivästä entistä täydellisemmän. Kiitos kaikesta.”
– Joonas Korgan, häät, Terassen Mat & Bar, Turku –

”Juontaja kunnioitti hyvin toiveitamme ja hänellä oli hyvä pelisilmä koko illan. Lisäksi iso plussa joustavuudesta!”
– Anniina Lehtilä, häät 8.8.2020, Haukkalan Tila, Salo –

”Helppoa oli olla morsiamena rennosti ja vain nauttia, kun ammattitaitoinen ja hyvä dj piti huolen musiikista ja tunnelmasta! Kiitos Popmasterin DJ!! Lämpimästi suosittelemme Popmasteria ja heidän DJ:tä, jos haluaa ikimuistoiset juhlat!”
– Sini Poutala, häät 8.8.2020, Aulanko, Hämeenlinna –

”Kiitos erittäin mukavalle, kohteliaalle ja hymyileväiselle dj:lle. Kaikki meni niinkuin sovittiin. Yhteydenottoihin vastattiin nopeasti. Antamamme soittolistan, biisien soittojärjestys meni aivan nappiin. Ehdottomasti ottaisin heti uudelleen teiltä dj:n. Teitte osaltanne hääpäivästämme ikimuistoisen. Hintakin kohtuullinen”
– Annika Saarikosi os. Härkönen, häät 7.8.2020, Villa Smeds, Vantaa –

”Meni hienosti. Popmasterin DJ oli mukava ja heittäytyi mukaan leikkeihin sekä auttoi myös muissa jutuissa kun aikaa liikeni. Musa oli hyvää ja toiveiden mukaista.”
– Pauliina Kavisto, syntymäpäivät 1.8.2020, Merivuoren Vintti, Turku –

”Kiitos erinomaisesta illasta. Dj ja popmasterin palvelu oli huippuluokkaa, tunnelma oli katossa alusta loppuun asti. Dj:n ammattitaito sanoinkuvaamattoman mahtavaa. Vieraat ja hääpari kiittävät!”
– Niko Myllynen, häät 1.8.2020, Kytäjän juhlatila, Hyvinkää –

”Kaikin puolin olemme hyvin tyytyväisiä DJ-palveluun. Saimme sen, mitä tilasimme ja kaikki tapahtui mutkattomasti. Hintalaatusuhde erinomainen. Upea Disco-ilta!!! Kiitos Popmasterin DJ:lle!”
– Vilhelmiina Kallio, häät 1.8.2020, Kavalton Tila, Piikkiö –

”DJ onnistui työssään loistavasti. Sovitut aikataulut ym. asiat oli hoidettu hienosti ilman mitään ongelmia. Meillä oli juhlissamme myös viulubändi, jonka kanssa DJ osasi loistavasti yhteensovittaa soittoajat ja musiikkityylit. Illan bilemusiikit onnistuivat myös loistavasti!”
– Joonas Ilvesmäki, häät 25.7.2020, Villa Pähkinämäki, Nousiainen –

”Loistava DJ sai juhlakansan täysin mukaansa ja ammattitaito soittolistan toteuttamisessa oli kympin suoritus. Juhlakansa bailasin täysin rinnoin ysärihiteistä aina slayerin moshpitin kautta viimeiseen hitaaseen saumattomasti! Mahtava meininki!”
– Satu Riikonen, häät 25.7.2020, Villa Promenade, Ruissalo Turku

”Kaikki meni täydellisesti! DJ jaksoi aina klo 05 asti, en keksi mitään parannettavaa… ”
– Mari Sipilä, syntymäpäivät 9.11.2019, Klubi 57, Tampere –

”Juhlamme pidettiin Haikon Kartanossa. DJ oli perehtynyt juhlapaikkaan hyvin etukäteen. Aikataulut pelasivat, ja toiveita kuunneltiin sopivasti.”
– Niku Roininen, häät 19.10.2019, Haikon Kartano, Porvoo –

“DJ tanssitti häävieraitamme Sastamalan Tervahovissa. Hän oli huippu tyyppi, niin joustava ja hyväntuulinen. Otti toiveemme erinomaisesti huomioon. Suosittelemme lämpimästi, kiitos vielä kerran!”
– Minttu Riutankoski, häät 21.9.2019, Tervahovi, Sastamala –

”Meillä oli häät ja toivoimme sinne dj:tä. Ja sellaisen saimme ja loistavan. Popmasterilta tuli maailman paras ja osaavin dj. Olimme todella tyytyväisiä ja hän osasi hommansa todella hyvin. Hän otti tilanteen kuin tilanteen hyvin haltuun eikä ole huonoa sanottavaa. Meidän häät olivat täydelliset ja yksi syy, niihin oli onnistunut dj valinta. Kiitos paljon 😁 Näitä kemuja muistellaan vielä kiikkustuolissakin.”
– Susanna Järvelä, häät 7.9.2019, Pori –

“Aivan mahtava ilta ja kaikki vauvasta vaariin innostuivat tanssimaan, iso kiitos! Piste iin päälle oli juontajan oma veto All of me -biisistä illan päätteeksi.”
– Sanni Suojasto, häät 7.9.2019, Tammiston Tila, Naantali –

“Kiitos huippu bileistä! Ohjelmanumerotkin saivat aivan uuden ulottuvuuden äänitehosteiden ansiosta. Porukka viihtyi ja kenenkään ei tullut kylmä kun bileet lähti käyntiin,vaikka häiden juhlatilana toimikin vanha ulkorakennus ja sää ei ollut lämmin. Kuten dj:lle mainitsimmekin, niin seuraavien bileiden tullen pidämme teidät mielessä.”
– Noora Koivuluoma, häät 7.9.2019, Noormarkku –

“Kaikki toimi Popmasterin ja DJ:n kanssa juuri kuten sovittu. Kiitos!”
– Arto Ristimäki, häät 31.8.2019, Hotelli Majvik, Kirkkonummi –

“Kiitos tuhannesti DJ:lle juhlamme musiikista. Kaikki sujui mallikkaasti ja sujuvasti hänen kanssaan kokoillan ajan. Hän on osasi upeasti lukea tilanteita ja päättää muusiikin suunnasta niiden mukaan. Voimme ehdottomasti suositella!”
– Sanni Lipasti, häät 17.8.2019, Vanha Pyynikin Panimo, Tampere –

“Suuret kiitokset DJ:lle! Kaikki meni aivan mahtavasti!”
– Tero Mantere, häät 17.8.2019, Ala-Lemun Kartano, Kaarina –

“Popmasterin DJ oli häissämme soittamassa. Hän oli loistava! Alkuillasta hän soitti vuorotellen bändin kanssa ja kun bändi lopetti oli bileiden musiikki kokonaan hänen vastuulla ja se oli mahtavaa. Tanssilattia oli koko illan täynnä aina aamuneljän lopetukseen asti. Kaikki toiveet, etukäteen ja illan aikana kerrotut, toteutettiin. Toiveiden ulkopuolinen musiikki oli myös mahtavaa. Vieraat myös innostuivat esittämään omia versioita kappaleista, johon DJ hienosti antoi taustamusiikin sekä mikit. Aivan loistava ja unohtumaton ilta. Kiitos!”
– Laura Niinikoski, häät 10.8.2019, Brinkhallin Kartano, Turku –

“Oli todella hyvä ja mukava DJ. Ei mitään huonoa sanottavaa :)”
– Essi Harjanti, häät 10.8.2019, Espoon Talli, Espoo –

“Olemme enemmän kuin tyytyväisiä, että valitsimme teidän DJ:n häihimme. Kaikki meni enemmän kuin täydellisesti ja DJ sai jopa passiivisemmat vieraat osallistumaan täysillä juhliimme. En voi kuin suositella!”
– Sami Vähä-Peltomäki, häät 10.8.2019, Tykköön Kylätalo, Jämijärvi –

“Juontaja sai aikaan todella kovan menon loppuillasta, sai todella paljon kehuja vierailta. Ainoa rakentava palaute jonka olen kuullut oli että musiikki soi ruokailun ajan liian hiljaa eikä sitä kuultu. Toki voi olla että sekin oli ainoa oikea ratkaisu koska vauva oli sijoitettu vaunuihin melko lähelle kaijutinta ruokailun ajaksi.”
– Aleksi Elo, häät 3.8.2019, Masku-talo, Masku –

“Aivan loistava dj ja juontaja. Oli aina valmis toteuttamaan toiveita, olipa kyseessä 3 vuotias tai 75 vuotias. Oli hienoa, kun karaokessa pystyi muuttamaan sävelkorkeutta laulajien toiveesta. Porukka ilakoi ja innostuneimmat lauloivat ihan loppuminuuteille. Illan pääsankari poikineen pääsivät haastamaan toisensa rummuilla. Huipennus oli juontajan oma esitys ihan lopussa, upea ääni!”
– Tiina Surakka, syntymäpäiväjuhlat 28.7.2019, Irjalan Makasiini, Tampere –

“Meillä oli melko haastavia toiveita, mutta DJ selvisi niistä hyvin. DJ:n esiintyminen ja tilanteenlukutaito oli loistavaa. Ilahduimme siitä, miten hyvin DJ sai vieraamme tanssimaan ja mukaan juhlatunnelmaan. Vaikea sanoa mikä olisi voinut mennä paremmin. Erityiskiitos DJ:n oma-aloitteisuudesta pöytä-/jatkojohtotarpeiden selvityksessä suoraan ravintolalta.”
– Joonas Haapala, häät 27.7.2019, Uunisaari, Helsinki –

“DJ hoiti hääjuhlamme upeasti ja sai valtavasti kiitosta ystävällisestä olemuksestaan juhlassamme. Kiitokset vielä! :)”
– Eveliina Tervaniemi, häät 27.7.2019, Fagernäsin Kartano, Kuopio –

“Kaikki oli niin täydellistä kuin vain voi olla. Eri ikäiset vieraatkin, ikähaitari 7-81v  olivat haltioissaan ja rohkaistuivat toteuttamaan itseään laulaen ja tanssien. Äitini, 81 v. Ja saman ikäiset ystävänsä toteuttivat haaveensa ja rohkaistuivat laulamaan elämänsä ekan kerran karaokessa! Suuri onni oli tietysti myös kesän paras sää. Dj saattoi ottaa kesäpihan musiikilla haltuunsa.”
– Päivi Lipasti, syntymäpäiväjuhlat 27.7.2019, Vihti –

“Hävettää kun ei ole mitään huonoa sanottavaa. Kaikki meni täydellisesti ja vierailtakin tuli kehuja.”
– Allan Sinisalo, häät 27.7.2019, Hirvilampi, Turku –

“Meillä oli häissämmä tunnelmaa luomassa Popmasterin DJ. Ei ollut tuttu ennen, eikä myöskään Popmasterin toiminta. Tilauksen tekeminen (dj varaus ja lisävarusteet) oli helppoa ja vaivatonta. DJ soitti noin viikkoa ennen tapahtumaa ja heti tippui painolasti harteilta, koska huomasimme että hänellä on oma tonttinsa hallussa. Hänelle juhlapaikka oli entuudestaan tuttu, joten meidän ei tarvinnut miettiä onko tila hänelle sopiva ja missä hänen tulisi olla jne. Hän antoi todella iloisen ja sosiaalisen kuvan itsestään heti ensimetreiltä. Iloisuus jatkui myös juhlapaikalla ja muun hääkansan villiintyessä myös dj keräsi kierroksia koneeseen. Bileet olivat aivan uskomattomat, monet tulivat kehumaan häissä ja häiden jälkeen tunnelmaa, musiikkia ja bileitä – mikä on tietysti isosti djn ansiota! Kaiken kaikkiaan todella kokenut tiskijukka joka varmasti osaa muuntautua erilaisiin juhliin, hän eli koko ajan tunnelman mukana. Ei oltaisi parempaa tiskijukkaa voitu toivoa taikka saada!”
– Matti Aro, häät 20.7.2019, Kutilan Työväentalo, Iittala –

“Musiikki oli juuri sellaista kun toivoimme sekä myös vieraat saivat toivoa omia suosikkejaan. Dj:n toimiessa myös juontaja oli todella mahtava ja hauska. Suosittelen kyllä teidän palvelua muillekin. 🙂 Kiitos kun teitte meidän hääjuhlasta viihtyisät.”
– Anu Jyllilä, häät 20.7.2019, Kauhajoki –

“Dj loi häihimme hyvän tunnelman ja soitti toivomaamme musiikkia. Asiointi Popmasterin kautta sujui vaivattomasti. Voimme suositella lämpimästi!”
– Tiina Kiviluoma, häät 20.7.2019, Kotojärven Juhlatalli, Pornainen –

“Etsimme häihimme dj- ja karaokepalvelua, kun katselimme eri vaihtoehtoja, niin Popmasterista tuli heti fiilis, että ovat varmaan ammattitaitoisia ja osaavat hommansa. Tarjous tuli nopeasti, se oli selkeä ja siihen oli helppo tarttua. Ei tarvinut kyllä pettyä sillä homma toimi loistavasti, eikä tarvinnut itse ressata mistään kun pystyi luottamaan että homma pelaa! DJ:n kanssa suunnittelu ennen häitä onnistui todella kätevästi ja joustavalla aikataululla esim. Whatsappin välityksellä. Juhlapaikalla piti siirtyä toiseen tilaan puolenyön aikaan. DJ kertoi, että tähän menee noin tunti aikaa. Setti saatiin kuitenkin siirtymään 19 minuutissa ja bileet jatkui kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan! Muutenkin DJ oli todella miellyttävä tyyppi ja oli osannut tehdä soittolistastamme huikean kokonaisuuden ja osasi soittaa juuri oikeanlaiset kappaleet oikeisiin kohtiin. 10/10💪”
– Anssi Salakari, häät 13.7.2019, Knuutilan Tila, Nokia –

“Kaikki meni niinkuin suunniteltu. Tunnelma loistava. Ei mitään pahaa sanottavaa. Dj todella ystävällinen ja lämminhenkinen.”
– Iina Hillas, häät 13.7.2019, Tervahovi, Sastamala –

“Kaikki sujui mahtavasti alkuvalmisteluista loppun asti. Musiikki oli mitä sovittiin ja biisitoiveitakin saatiin väliin, ei mitään moitittavaa. Tiskijukkamme oli oikein miellyttävä nuorimies ja toi oikean tunnelman omiin pikku festareihimme! Lisäksi hän editoi loppuun omatekemän festaritunnarimme ja mahdutti sen settiinsä. Kiitos! 👏”
– Hanna Kananen, omat festarit 13.7.2019, Kuusiniemi, Taivalkoski –

“Dj oli oikein lepposa ja asiansa osaava. Musiikki oli juuri meidänlaistamme ja toiveisiin vastattiin nopeasti.”
– Juhani Lohimies, häät 13.7.2019, Wanha Bäckby, Vantaa –

“Dj saatiin nopealla aikataululla, kommunikointi sujui vaivattomasti ja hinta oli läpinäkyvä sekä helposti määritettävissä. DJ hoiti homman kotiin vaikka morsiamella oli pakka täysin hukassa jo edellisenä päivänä. Show eteni aikataulumuutoksista huolimatta jouhevasti eteenpäin ja vieraileville yllätysartisteille tehtiin tilaa. Erityiskiitos lasten (ja lapsenmielisten) huomioimisesta häissä.”
– Meiju-Katariina Vaattovaara, häät 13.7.2019, Tapiola, Jyväskylä –

“Komeesti meni”
– Mikko Katajisto, häät 6.7.2019, Willa Pintele, Pälkäne –

“DJ oli erinomainen lisä juhlaan. Hän osallistui aktiivisesti, oma-aloitteisesti ja selvästi alkuperäistä sovittua laajemmin. Yhtään ei tarvinnut ohjeistaa tms vaan itse sain keskittyä juhlaan. Erityistä tilannetajua DJ osoitti mm siinä kun tarjoutui kaatamaan kuohuviiniä minun puolesta. Harmillisesti DJ:n hieno pienosoolo jäi vähän liian pienelle voluumille kas kun hän ei voinut olla samaan aikaan sekä miksaamassa että soittamassa:) Aivan mahtavaa että lähti juhlavieraista koostuneen bändin mukaan spontaanisti soittamaan. Erittäin särmä ja kaikkien muidenkin asiaa minulle spontaanisti kommentoineiden palautteen mukaan mukava kaveri joka varmasti pärjää juhlassa kuin juhlassa. DJ:n lisäksi arvostin oikein paljon hyvin tuotteistettua palvelua. Alusta asti nettisivuilta selviää helpolla hinta ja sähköpostit ja puhelut oikeaan aikaan ja proaktiivisella otteella. Eli erittäin tyytyväinen olen ja harmillisesti en keksi juurikaan parannusideoita teille nyt:)”
– Aino-Ilona Uusinoka, syntymäpäivät 6.7.2019, Varalan Urheiluopisto, Tampere –

“Kaikki käytännön järjestelyt menivät juuri niin kuin piti. DJ luki yleisöä erinomaisesti.”
– Samu Elovaarava, häät 6.7.2019, Mallusjoen Seurantalo, Orimattila –

“Popmasterin DJ toimi häissämme DJ:nä ja onnistui tehtävässään erinomaisesti. Hän oli innostava, ammattitaitoinen, monipuolinen sekä omasi hyvän tilannetajun. Päivämme sujui mahtavasti DJ:n hoitaessa sekä taustamusiikin että illan tanssimusiikin. Saimme myös vierailtamme erinomaista palautetta DJ:stä.”
– Mikko Nummela, häät 29.6.2019, Finlaysonin Palatsi, Tampere –

“Aivan huikea ilta! Dj hoiti homman kotiin ja juhlistamme puhutaan vielä jälkeenpäinkin kuinka tunnelma oli kohdallaan. Eräs vieraamme totesi: “parhaat häät ikinä ja hyvää musiikkia koko illan”, eikä hän poistunut koko iltana tanssilattialta. Jatkossa jos järjestämme juhlia, käännymme teidän puoleenne ja mieluiten otamme saman dj:n!! :)”
– Satu Mäkinen, häät 15.6.2019, Rautialan Tila, Vesilahti –

“DJ oli mahtava! Aivan huikea persoona ja ylipäätänsä todella mukava heppu.”
– Karel Tagel, häät 15.6.2019, Ruusula, Seinäjoki –

“DJ:lle täysi kymppi. Nuori mies, mutta osasi hommansa. Soitti musiikkia huomioiden tilanteet ja sai vieraat viihtymään. Välitäthän vielä kiitokset minulta ja Harrilta! Kävin facebookissa lisäämässä julkisen kommentin.”
– Päivi Liljeroos, häät 8.6.2019, Juhlatalo Hovi, Tampere –

“Positiivista oli saada dj, joka oli samaa ikäluokkaa kuin me itsekin. Ymmärsi siis meitä ja musiikkimakuamme 😀 Jousti myös extratunnin muodossa!”
– Anna Sarpo, syntymäpäiväjuhlat 8.6.2019, Villa Kuunari, Helsinki –

“DJ oli ammattitaitoinen, oma-aloitteinen, aktiviinen sekä ystävällinen. Pääsimme hyvään yhteisymmärrykseen minkälaista musiikkia haluamme tapahtumassa soitettavan.”
– Sanna Nuojua, häät 25.5.2019, Solbacken, Tuusula –

“Popmasterin DJ hoiti synttärikeikan hyvällä fiiliksellä, palveli upeasti monen tasoisia karaokelaulajia ja lauloi itse hyvin pari biisiä kun ei laulujonoa ollut, ja toi meidän omaan ohjelmaan audiotunnelmaa erikseen pyytämättä (tietovisan efektit). 6/5, suosittelen lämpimästi.”
– Tuija Aalto, syntymäpäiväjuhlat 25.5.2019, Hämeen Suoja, Hämeenlinna –

“Ei voi muuta sanoa kuin iso kiitos. Mistään ei tarvinnut itse huolehtia. Homma hoitui loistavasti. Iso kiitos venymisestä ilakoivan joukon toiveiden mukaan. Jos olikin jotain ongelmaa, se ei näkynyt juhlivalle joukolle millään lailla. Suosittelen ehdottomasti muillekin juhlia järjestäville, on rahan arvoinen paketti.”
– Veli-Pekka Salminen, häät 25.5.2019, Niemisten Maamiesseurantalo, Orimattila –

“Joustavaa, ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua!”
– Päivi Luhtanen, häät 25.5.2019, Wohls Gård, Kirkkonummi –

“Kaikki sujui hyvin, kiitos vielä musiikista.”
– Ritva Pasoja, häät 23.3.2019, Kemi –

“Loistava DJ. Ihan kaikki toiveet ja lyhyen aikavälin muutoksetkin hoituivat erinomaisesti juhlan aikana. Disko oli todella onnistunut; porukka tanssi koko ajan ja meno oli hyvä. Erinomaista toimintaa, suosittelen!”
– Päivi Mayor, syntymäpäiväjuhlat 23.3.2019, Klubi 57, Tampere –

“Olemme erittäin tyytyväisiä juontajaan ja järjestelyihin kaikin puolin! Kaikki meni juuri kuin pitikin, kiitokset!”
– Olli Wimmer, häät 9.3.2019, Alppimaja, Oulu –

“Kaikki toimi priimasti!”
– Elina Lietzen, valmistujaisjuhlat 1.3.2019, Manilla, Turku –

“Dj hoiti illan todella ammattitaitoisesti! Hän huomioi vieraiden ikäjakauman musiikissa hienosti ja oli kaiken kaikkiaan miellyttävä persoona! Suosittelemme häntä tarvittaessa.”
– Juha Väisänen, häät 23.2.2019, Järvenpään Seuratalo, Järvenpää –

“Häidemme DJ oli täyttä timanttia! Hän halusi etukäteen tutustua tarkkaan musiikkimakuumme, jotta osaisi luoda näköisemme illan ja tunnelman. Musiikki ja juonnot rytmittivät luontevasti iltaa ja biisivalinnat loivat juuri hetkeen sopivaa tunnelmaa heti ensi minuuteista lähtien. Erityismainintana DJ:n vetämä lapsidisko alkuillasta, joka sai kaikki paikalla olleet tenavat hyppimään ja pomppimaan riemusta. Loppuillasta DJ otti isompaa vetovastuuta, mikä vapautti seremoniamestarimme nauttimaan juhlista. Kaiken kaikkiaan todella onnistunut keikka!”
– Kari Mustalahti, häät 16.2.2019, Kankaisten Kartano, Masku –

“Mukavaa oli ja hyvä juontaja Olavi Säkkinen :) Kiitos paljon – voin suositella Teitä kyllä ja jos tulee uudet juhlat, niin pidän Teidät mielessä.”
– Marja Kiuru, syntymäpäiväjuhlat 9.2.2019, Viertola, Kerava –

“Omia nelikymppisiäni olin odottanut jo monta vuotta ja päättänyt aikoinaan, että DJ pitää sinne saada. Juhlat olivat äärettömän tärkeät mulle ja DJ:llä on tietysti valtava rooli tuon kaltaisissa bileissä, joissa keskiössä on musiikki ja tanssi. Popmasterin DJ lunasti kyllä paikkansa! Kajareista soi juuri ne oikeat kappaleet oikeaan aikaan. Vierailta tuli paljon kehuja ja kiitoksia juhlien tunnelmasta. Miellyttävä, ystävällinen herrasmies, jonka palkkaisin koska tahansa uudestaan juhliini! Isot kiitokset!”
– Riitta Miikkulainen, syntymäpäivät 2.2.2019, Tommi´s Kitchen, Espoo –

“Sain syntymäpäivieni siivittäjäksi ihanan ja innostuneen nuoren DJ ammattilaisen, joka heittäytyi täysillä tehtäväänsä ja illan tunnelman luomiseen. Hän oli kuin osa meidän perhettämme järkkäillen juhlaa kanssamme kiireessämme ennen vieraiden tuloa. Kaikki vieraamme olivat täysillä mukana menossa ja sain todella paljon positiivista palautetta siitä, että meillä oli juhlassa mukana DJ ammattilainen! Lämmin kiitos hänelle! Teit omalta osaltasi juhlastani ikimuistoisen.”
– Susanna Haarala, syntymäpäiväjuhlat 12.1.2019, Manseri, Tampere –

“DJ oli todella mukava ja ammattitaitoinen. Hän sai juhlaväen tanssimaan. Kaikki hoitui paremmin mitä osasimme toivoa. Kiitos!”
– Satu Ihanamäki, häät 31.12.2018, Bravo Plaza, Tampere –

“Jälleen kerran mahtavat pikkujoulut Popmasterin DJ huipputyyppi, kiitoksia kovasti hienosti taas hommat hoidettu :) Suosittelen lämpimästi.”
– Ritva Lintula, pikkujoulut 10.12.2018, Laterna, Tampere –

“Olimme erittäin tyytyväisiä palveluunne. Kaikki toimi sovitusti, juontaja oli mukava ja palvelualtis. Suosittelemme muillekin!”
– Tiina Patokoski, pikkujoulut 24.11.2019, Pori –

“Loistavasti hoidettu, täyden palvelun paketti.”
– Heidi Avellan, 50-vuotisjuhlat 17.11.2018, Haulitehdas, Tampere –

“Tilasin DJ:n syntymäpäiväjuhlille hoitamaan taustamusiikin sekä hillitympään illalliseen että rennompaan seurusteluun loppuillaksi. Sain asiantuntevaa palvelua Popmasterin asiakaspalvelusta erityisesti valoratkaisuista. Päädyin ottamaan peruspaketin ja lisäksi valojalan 4 spotilla ja valosiilin. DJ hoiti työnsä erinomaisesti ja pystyi lyhyen briiffin perusteella etsimään sopivat biisit hänelle aivan uuden tyyppiseen juhlaan. Juhlien musiikkivalinnat olivat saksalaisen päivänsankarin näköiset, ja siitä iso kiitos DJ:lle! Hän havainnoi tarkasti, miten vieraat reagoivat musiikkiin ja teki sen perusteella hienosäätöä. Vastoin ennakko-odotuksia tanssilattialla kävivät pyörähtämässä miltei kaikki vieraat kaikista ikäryhmistä. Lapsivieraat suorastaan rakastivat pyörähdellä valosiilin valaistuksessa.  Kaiken kaikkiaan, DJ + valaistus vaikuttavat oleellisesti juhlan tunnelmaan, ja mitä todennäköisimmin käytän Popmasteria uudestaan myös tulevissa juhlissa.”
– Päivi Michetschlänger, 50-vuotisjuhlat 10.11.2018, Pukkilan Kartano, Salo –

“Sanotaan vaan että tää meni ihan juuri niinkuin pitikin mennä. Vieraat tyytyväisiä, siis olen minäkin. DJ oli täysillä mukana, suurkiitokset hänelle!”
– Sami Uutto, syntymäpäiväjuhlat 20.10.2018, Punkalaidun –

“Hääjuhlamme onnistu hyvin, moni on kehunut juhliamme ja juhliemme fiilistä, johon varmasti vaikutti hyvä tiskijukka.”
-Martti Koskela, häät 13.10.2018, Levinin Kellari, Porvoo-

“DJ mahdollisti elämämme juhlat alusta loppuun saakka. Todella ystävällinen ja aikaansaava henkilö. Kun saavuin paikalle DJ totesi vain, että homma on hoidossa. Siitä pidän! Olemme todella kiitollisia kokonaisuudesta ja DJ:n palvelusta. Tämän kokemuksen perusteella DJ on ainoa vaihtoehto onnistuneisiin häihin. Vieraat ovat kehunneet hänen tapaa hoitaa tilaisuutta ja koko tunnelmaa ennennäkemättömästi. Olemme enemmän kuin tyytyväisiä juhliimme niin kuin vieraatkin vaikuttavat olevan. Toivottavasti DJ:kin ehti edes hieman nauttia juhlista. Kiitos vielä koko Popmasterin erinomaisesta palvelusta.”
– Joakim Köhler, häät 29.9.2018, Ritarihuone, Helsinki –

“Ihan mahtava DJ! Kiitos!”
– Henna Niemi, häät 29.9.2018, Juhlatila Ankkuri, Nokia –

“DJ oli huippu kaveri, iloinen, hyvä asiakaspalvelija ja hoiti hommansa erinomaisesti. Käytämme palveluanne tarpeen vaatiessa toistekin ja suosittelemme muillekin.”
– Markku Kortesniemi, syntymäpäiväjuhlat 15.9.2018, Vanhankylän nuorisoseurantalo, Isojoki –

“Juhlat olivat aika railakkaat, mutta juontaja ei onneksi pienestä tuntunut säikähtävän. Musalistaa oli mietitty etukäteen, mutta hyvin otti vastaan vielä lisätoiveita pitäen kuitenkin “järjestystä yllä” – innokkaita juhlijoita kun riitti hihasta nykimään. Vieraalta palaute “tanssittu niin, että on varpaankynnet hellänä”. Kiitokset DJ:lle!”
– Sanna Ikonen, syntymäpäiväjuhlat 7.9.2018, Somerniemi –

“Iso iso kiitos DJ:lle! Kaikki vieraat olivat erittäin tyytyväisiä. Moni on kysellyt, että mistä moinen kultakimpale on löytynytkään! Musiikki oli juuri sitä mitä pitikin ja kaikki toimi täydellisesti. Ilta loppui vähän äkkiseltään, mutta se oli juhlien järjestäjästä kiinni ja DJ:lle tuli hieman kiirus purkaa kamat, mutta sitkeenä sissinä hän hoiti kaiken ja todella hyvin! Kiitos vielä kerran ikimuistoisesta illasta myös hänelle!”
– Marika Karevesi, syntymäpäiväjuhlat 1.9.2018, Pietola, Valkeakoski –

“Kokonaisuus aivan loistava ja juontajan toiminta mahtavaa. Täytyy suositella kaikille jotka tarvitsevat tämänkaltaista palvelua. ISO KIITOS!”
– Jouni Lindqvist, häät 1.9.2018, Hyrylän Torppa, Tuusula –

“Todella hyvin onnistui kaikki ja DJ toteutti toiveita kovasti. Meillä oli käytässä myös trassipylväät ja valosiilit, jotka sopivat tilaan tosi hyvin. DJ lauloi meille myös yllättäen todella hienon kappaleen ja mikä upea ääni hänellä on!!! Kiitos kaikesta!”
– Hanna-Leena Pihlajaniemi, syntymäpäivät 25.8.2018, Kristiinankaupunki –

“Kaikki sujui todella hyvin ja helposti aina ensimmäisestä tarjouspyynnöstä juhliin saakka. DJ oli todella mukava tyyppi, hänen kanssaan oli helppo sopia asioista ja sovitut aikataulut pitivät. Kaikenkaikkiaan DJ oli piste iin päälle juhlissani ja voin lämpimästi suositella Popmasterin palveluita kaikille juhliaan suunnitteleville.”
– Heini Lempiäinen, juhlat 25.8.2018, Mauno Circus, Turku –

“Hommat hoitui hyvin ja sovitusti. Huomasi että dj viihtyy työssään ja teki hyviä biisiehdotuksia esim. ohjelmanumeroihin. Iso kiitos teille!”
– Enni Varnamo, häät 18.8.2018, Pontela, Piikkiö –

“DJ:n toiminta hääjuhlamme DJ:nä oli esimerkillistä. Kaikki sujui aivan nappiin eikä toiminnassa ollut mitään ongelmaa tai epäselvyyttä.”
– Aleksi Hietanen, häät 18.8.2018, Heinoon yhteistalo, Sastamala –

“Musiikin suhteen hääpäivämme onnistui täydellisesti ja DJ oli hyvin hengessä mukana sekä soitti juuri sellaista musiikkia mitä olimme toivoneet. Hääpari ja vieraat viihtyivät yöhön saakka. Suosittelen muillekin Popmasterin palveluita!”
– Jari Hautala, häät 18.8.2018, Ylöjärvi –

“DJ valmistautui tapahtumaan hyvin ja otti hyvin huomioon toiveemme sekä lisasi omia hyviä ideoita esim. mitä kappaleita voisi soittaa kimpun ja sukkanauhan heiton yhteydessä.  Kaikki hoitui sujuvasti ja joustavasti valmistautumisen ja laitteiden kasaamisen osalta. Eikä meidän tarvinnut huolehtia mistään ohjeistuksen lisäksi mikä oli hienoa. Juhlissa myös kaikki meni hyvin. DJ soitti musiikkia meidän toiveiden mukaisesti ja huomioi hyvin eri tilanteet ja sovitti niihin musiikin ja voimakkuuden tilanteen mukaisesti sekä sai vieraat tanssimaan. Kiitos!”
– Miira Eranka, häät 11.8.2018, Haikon Kartano, Porvoo –

“DJ hoiti hommansa todella hyvin. Sai nuoremmat ja vanhemmat innostumaan tanssimisesta. Minulle tuli 65v setäni innoissaan kertomaan kuinka DJ soitti hänen suosikki rautalankakappaleen 50 vuoden päästä. Yleensä DJ:t ovat joko nuorille tai vanhemmalle porukalle, mutta meidän DJ sai kaikki innostumaan.”
– Niko Eskola, häät 11.8.2018, Mustiala, Tammela –

“Palvelunne oli kaiken kaikkiaan helppoa, joustavaa sekä otitte huomioon kaiken mitä pyysimme. 5/5”
– Marianna Aarnio, häät 11.8.2018, Turku –

“Tuhannesti kiitoksia. Dj oli rautainen ammattilainen ja teki päivästämme täydellisen!”
– Ville Tuovinen, häät 11.8.2018, Villa Wolax, Kaarina –

“DJ sai paljon kehuja. Täyden kympin DJ ! Sai ihmiset liikkeelle jo heti alkuillasta ja piti menoa yllä koko soiton ajan. Kuunteli ja toteutti toiveet, kuten halusimme.”
– Susanna Maaninen, häät 4.8.2018, Muhos –

“Kiitos,  DJ hoiti tehtävänsä erinomaisesti. Porukka oli alusta saakka tanssilattialla ja karaoket sekä esiintymiset saatiin hienosti sovitettua illan kulkuun. Musiikkivalinnat sopivat tilaisuuteen etukäteiskeskustelun avulla ja ammattitaidon ansiosta hienosti.”
– Matti Hannuksela, syntymäpäiväjuhlat 4.8.2018, Köyliö –

“Aivan täydellistä! Juontaja hoiti hommansa yli odotusten. Sisätilat osoittautu liian kuumaksi paikaksi tansseille, mutta DJ siirti laitteet kädenkäänteessä ulkoterassille ja tanssit jatku hieman viileämmässä. Vieraat eivät malttaneet syödä ruokiaan loppuun, koska hyvä musiikki veti tanssilattialle :) Toivelistan musiikista oli tehty mahtava soittolista! Ei tässä osaa sanoa muuta kuin ISO KIITOS DJ:lle ja Popmasterille”
– Virpi Hirvonen, häät 4.8.2018, Nilsiä –

“Kiitos paljon palvelustanne! Täysi pelastus hääjuhlissamme, joissa toinen kaasoista sairastui kesken päivän. DJ oli ammattitaitoinen ja hoiti myös tilaisuuden muuta ohjelmaa kuten leikkejä lopun iltaa. Olemme todella tyytyväisiä, mikään muu palvelu (kuten bändi) olisi pelastanut loppu iltaa näin hyvin!”
– Veera Ahonen, häät 28.7.2018, Toivakka –

“Me emme voisi olla tyytyväisempiä palveluihinne! Dj soitti häissämme ja teki sen upeasti! Kaikki toiveemme huomioitiin, dj tuli etukäteen kotiimme tapaamaan meitä ja suunnittelemaan juhliamme. Hän oli jopa vieraillut tapahtumapaikalla etukäteen! Toiminta oli alusta loppuun erittäin ammattimaista ja osaavaa, saimme juuri toivomamme valoshown! Dj oli erittäin joustava, päätimme siirtää juhlien jatkot isolle terassille kuumuuden takia ja dj hoiti kaiken, myös illan yllätysvieraamme esitykseen kuuluvan musiikin. Hän luki tunnelmaa tarkasti ja sai todella vipinää juhlaväkeen! Olemme niin tyytyväisiä, musiikki on iso osa juhlia ja dj:mme kohotti tunnelman kattoon. Voimme todella suositella palvelujanne, iso kiitos!”
– Elisa ja Joel Kanerva, häät 28.7.2018, Kiialan Kartano, Porvoo –

Aivan mahtavat juhlat ja kiitos siitä kuuluu teidän DJ:lle, Mahtavasti heittäytyi mukaan kaikkeen ja sai ihmiset innostumaan, suosittelen teitä varmasti ystävilleni. Iso kiitos teille ja eritoten DJ:lle.”
– Jessica Ulmala, häät 28.7.2018, Hartola –

“Ihan rehellisesti sanoen paras dj jonka olen missään hääjuhlissa tai vastaavissa tapahtumissa kohdannut. Aivan erinomainen tilannetaju ja kyky innostaa. Teki juhlistamme paremman.”
– Antti Rutanen, häät 21.7.2018, Korsukylä, Jämijärvi –

“Dj suoriutui erinomaisesti hommastaan, kahvin lomassa taustamusiikki oli oikealla äänenvoimakkuudella ja mukavan rentoa. Hääohjelmana suoritettu Speden Spelit kisailu pidettiin aiottua myöhemmin, johon DJ joutui lonkalta heittämään taustamusiikit ja onnistui täydellisesti. Hyvää pelisilmää myös alkuillasta, kun lapsia oli vielä paikalla, kun oli aluksi pieni “lasten disco” tanssilattialla. Loppuillasta väki intoutui vielä karaokeen, vaikka sitäkään ei ollut etukäteen sovittu ja sekin meni loistavasti. Olemme erittäin tyytyväisiä ja häistämme tuli meille ikimuistoinen päivä ja jälkeenpäin ajateltuna Dj:n valinta oli loistava valinta tuplasti kalliimman hääbändin sijaan, joka soittaa vain tietyt kappaleet. Dj oli miellyttävä käytökseltään ja tuli juttuun kaikkien kanssa, pelkkää hyvää sanottavaa meiltä palvelustanne.”
– Kai Viitanen, häät 21.7.2018, Kokkola –

“Kiitos! Teitte meidän juhlasta aivan mahtavat! Dj oli mukava ja joustava, kuunteli toiveita ja noudatti etukäteen sovittuja musiikkityylejä. Kun sisällä oli liian kuuma ja väki siirtyi ulos, dj siirsi toisen kaiuttimen osoittamaan ulos, jotta saimme sielläkin fiilistellä musiikin tahtiin. Viimeiseen biisiin asti oli tanssilattialla porukkaa. Ihan mahtava meininki! Kiitos!”
– Viivi Sarvijärvi, häät 21.7.2018, Parkkuun Seurantalo, Ylöjärvi –

“Pohdittiin pitkään hääbändi ja dj:n välillä. Luojankiitos päädyttiin dj:hin. Popmasterin DJ hoiti homman kotiin niin hyvin kuin vaan saattaa. Musiikit toimi ruokailusta yön pikkutunteihin. Tunnelmavalot oli laitettu todella nätisti koristamaan juhlapaikkaa. Musiikin voimakkuus ja tyyli oli myös kokoajan moitteetonta. Dj sai kehuja vielä viikkoja häiden jälkeen ja oli varmasti avainasemassa tekemässä meidän juhlasta ihan huikean hienot ja viihtyisät. Lisätunnit hoitui mutkitta ja niitä tulikin 2,5h koska tanssijoita riitti. Juonnot ja muut välispiikit meni myös muittamutkitta. Ammattimaista ja ihan huikeeta toimintaa. Käytetään varmasti uudelleen parin vuoden päästä pyöreitä juhlittaessa. Voidaan lämpimästi suositella ihan kaikille!”
– Jenni Silvennoinen, häät 14.7.2018, Kaarina –

“Juhlat onnistuivat hyvin ja yksi osatekijä oli hyvä juontaja sekä positiivinen asenne koko juhlien ajan. Musiikki toivomuksen mukaista ja se sai juhlaväen tanssimaan jan laulamaan karaokea. Suosittelen!”
– Jorma Naroma, syntymäpäiväjuhlat 14.7.2018, Ikurin Virelä, Tampere –

“Oli kyllä DJ niin loistava!! Meillä hääjuhlassa ruokailussa oli taustamusiikkia ja sit tanssittiin valssia ja poppia ja rokkia.
Etukäteen laitettiin musiikkilistaa, josta selvisi vähän millaisesta musiikista tykätään. Muutoin annoimme ammattilaiselle vapaat kädet. Haluttiin vielä parilla tunnilla jatkaa musiikin soittamista ja se onnistui muitta mutkitta! Onnistuneet juhlat kertakaikkiaan!”
– Tarja Aalto, häät 14.7.2018, Mämmen Metsäpirtti, Äänekoski –

“Kaikki todellakin meni juuri niin kuin oli sovittukin ja voin todellakin suositella muille teidän palvelujanne :)”
– Kari Hakala, vihkimistilaisuus 7.7.2018, Alalemun Kartano, Kaarina –

“Erityiskiitos DJ:n muokkautumistaidoista sekä ihanasta mieleenjäävästä laulusta yllätysnumerona!”
– Jenny Terävä, häät 7.7.2018, Tuurun Linna, Piikkiö –

“Täyden 10 palvelua! DJ piti huolen, että niin me, kuin häävieraamme viihdyimme loistavasti juhlissa. Olimme etukäteen lähettäneet vieraiden toiveita kappaleiden suhteen ja näiden lisäksi myös illan aikana tulleet toiveet otettiin ihanasti huomioon! DJ lupautui vielä jäämään puolituntia sovittua pidempään ja taisi vielä sen viimeisen biisin jälkeenkin tulla kaksi lisää :D we want more! :) I S O KIITOS!”
– Lotta Levo, häät 7.7.2018, Pukkilan Kartano, Salo –

“Kaikki toimi aivan nappiin ja juontajamme hoiti homman täydellisesti. Kiitos :)”
– Birgitta Gylden, syntymäpäiväjuhlat 7.7.2018, Pitkäjärven Maamiesseurantalo, Somero –

“Aivan erinomainen palvelu. Hommat toimii ammattimaisesti niin tilauksesta toimitukseen. DJ oli nappivalinta syntymäpäiväjuhliin. Juhlat olivat pienet (alle 20 henkilöä) ja varmasti intiimein tilaisuus missä levyjä pyörittänyt. Hommat hoituivat tyylikkäästi ja innostavasi. Loppujen lopuksi kaikki vieraan hyppivät tanssimassa aina siihen kun juhlapaikan rajat tulivat vastaan. Suositellen!”
– Jouni Holopainen, syntymäpäiväjuhlat, 16.6.2018, Helsinki –

“DJ veti varmalla ja rauhallisella tyylillä synttäreistä yllätyshäiksi muuttuneet juhlamme läpi. Toteutti musiikkitoiveeni täysin sovitun mukaisesti.”
– Hannele Vänskä, yllätyshäät 11.6.2018, Laaksolahden Monitoimitalo, Espoo –

“Suuret kiitokset Popmasterille ja DJ:lle häidemme DJ-palveluista! Saimme paljon kehuja sekä vierailta että juhlapaikan omistajalta ammattimaisesta otteesta ja hyvästä meiningistä. DJ:llä oli mainio pelisilmä soitettavan musiikin suhteen, ja tanssilattialla viihtyi sekä vanhempi että nuorempi väki. Myös ruokailun ja kahvitteluiden taustalla soinut rauhallinen musiikki sopi erittäin hyvin tilanteeseen, ja musiikkilinja oli tunnelmaan sopivaa alusta loppuun asti. Suosittelen lämpimästi Popmasterin palveluita!”
– Johanna Heikura, häät 26.5.2018, Savion Hovi, Jämsä –

“Ei mitään moitittavaa, täysi kymppi DJ:lle!”
– Liisa Häkkinen, häät 26.5.2018, Anttola, Mikkeli –

“Harmi kun 10 on maksimi arvosana. Kaikki toimi todella mallikkaasti. Yhteydenpito DJ:n kanssa ennen juhlia toimi hienosti. Illan aikana DJ soitti toivomaamme musiikkia, ja vieraiden toiveet toteutettiin sujuvasti ns. “sopivassa välissä”. DJ:n pukeutuminen toiveiden mukaista, ja vaikka laitteet koottiin hääjuhliemme aikana oli toiminta hyvin huomaamatonta. SUURI KIITOS JA VAHVA SUOSITUS!!”
– Petri Vironen, häät 19.5.2018, Haulitehdas, Tampere –

“Aktiivinen yhteydenpito koko prosessinajan. Dj valittu juhlan osallistujien ikähaarukka huomioiden=samalla aaltopituudella. Erittäin ammattitaitoisesti hoidettu kokonaisuus.”
– Minna Aula, syntymäpäiväjuhlat 5.5.2018, Furuhed, Kirkkonummi –

“Ei lisättävää. Selkeää ammattimaista toimintaa.”
– Jussi Ruonamo, syntymäpäiväjuhlat 30.4.2018, Ravintola Bruukki, Turku –

“Paljon on tullut kiitosta. Musiikki oli hyvin valittua, toiveet ja eri ikäiset juhlijat huomioitu hyvin. Juontaja oli ammattitaitoinen. Ruokailun aikana musiikki oli maltillista, mutta esiintymisten alettua tunnelma räjäytettiin kattoon. Juhlat onnistuivat hienosti. Suuret kiitokset Popmasterille ja DJ:lle!”
– Marja-Liisa Venesmaa, juhlat 16.3.2018, Lahti –

“Hienosti toimiva palvelu, ja kaikki pelasi hyvin.”
– Ari Suikkanen, häät 24.2.2018, Mäntyharjun Nuorisoseurantalo, Mäntyharju –

“Juontaja huomioi hyvin juhlaväen toiveet ja oli erinomaisesti huomioinut jo aiemmin sovitun juhliin sopivan musiikkityylin. Hän piti hyvin tunnelmaa yllä.”
– Mervi Heiskanen, syntymäpäiväjuhlat 24.2.2018, Vehmasmäen Nuorisoseurantalo, Kuopio –

“Juhlat onnistuivat hyvin, DJ oli ajoissa paikalla ja hoiti kaiken asiallisesti, rauhallisella tyylilla. Kaikki sujui odotusten mukaan. Loppuillasta musiikki oli mielestamme  liian kovalla, mutta DJ vahensi heti voimakkuutta kun mainitsimme asiasta. Hän myos soitti kaikki vieraiden toivekappaleet. Kiitokset!”
– Sirpa Saari, häät 24.2.21018, Huvitupa, Vantaa –

“DJ oli huipputyyppi. Kaikki meni sovitusti ja hienosti. Musiikki oli juuri sitä, mitä pitikin ja toiveet onnistuivat hyvin.”
– Janne Kekki, syntymäpäiväjuhlat 10.2.2018, Pori –

“Kaikki meni hienosti, suosittelen mielelläni muillekin :)”
– Emma Lehtisaari, juhlat 3.2.2018, Pori –

“Olimme todella tyytyväisiä Dj toimintaan. Musiikki oli aivan mahtavaa ja selvästi rentoutti häiden tunnelmaa alusta lähtien. Todellakin suosittelen häitä järjestäville teidän palveluitanne.”
– Katriina Kivitalo, häät 3.2.2018, Haulitehdas, Tampere –

“Tiesimme saavamme ammattilaisen paikalle, mutta DJ ylitti kyllä täysin odotuksemme! Hän osasi lukea tilanteita hyvin ja tarpeen vaatiessa viihdytti yleisöä juuri oikealla tavalla. Juhlissamme viihtyivät niin nuoret kuin vanhukset. Kiitos Popmastersille ja DJ:lle, kun autoitte tekemään juhlistamme ikimuistoiset! :)”
– Oona Lod, häät 31.12.2017, Juhlatila Sukkatehdas, Tampere –

“Kiitos, tapahtuma onnistui hyvin, ihmiset olivat todella tulleet laulamaan karaokea, myös vanhempaa väkeä, ikärakenne yllätti järjestäjät :)  Oli hienoa vaan olla nauttimassa, kun tekniikka toimi, oli laaja valikoima esitettäviä biisejä ja ammattitaitoisesti hoidettu kokonaisuus karaoken osalta!”
– Riitta Mikkola, yhdistyksen pikkujoulut 9.12.2017, Sälinkään Kartano, Mäntsälä –

“DJ oli asiantunteva ja suhtautui hyvin joustavasti meidän toiveisiin, kaikki toteutettiin toivomamme tavalla. Soittolistamme noudatettiin ja tanssilattia täyttyi heti ensimmäisen kappaleen (Sata salamaa)  alkaessa illallisen jälkeen. Ilta oli kaikkien 70 vieraiden mielestä erittäin onnistunut, “en muista milloin olisin tanssinut näin paljon”. ISO kiitos DJ:lle, näitä juhlia muistetaan pitkään!”
– Anne-Maj Grimm, Suomi 100 -juhlat 6.12.2017, Laurinlahden Venekerho, Espoo –

“Kaikki toimi jälleen kerran loistavasti,olemme erittäin tyytyväisiä :)”
– Ritva Lintula, juhlat 2.12.2017, Ravintola Laterna, Tampere –

“DJ oli aivan loistava, eikä pelkästään minun mielestäni, moni kävi erikseen kehumassa! Lupasin antaa myös kehittämispalautetta, mutta vaikka kuinka mietin, en keksi mitään :-) Erinomaisen hyvin vedetty ja kiitos myös siitä, että minun ei tarvinnut puuttua setuppiin millään tavalla (esim. mihin lamput laitetaan tai millaista musiikkia missä välissä) vaan asiantuntija tiesi mitä teki ja hoiti hommansa superisti ja sai jengin hyvin mukaan!”
– Kirsi Rantalainen, syntymäpäivät 25.11.2017, Helsinki –

“Tiedän mistä otan dj:n myös seuraavalla kerralla, jos järjestän juhlia.”
– Arttu Lindroth, häät 18.11.2017, Wanha Bäckby, Vantaa –

“Kaikki sujui erittäin hyvin Popmasterin kanssa ja häissämme vieraillut DJ oli tyylikkäästi pukeutunut!  Oli huippua kun biisitoiveissa oli vain taivas rajana! Meillä oli vieraita vauvasta vaariin ja jokainen biisitoiveensa antanut sai kuulla toivomansa biisin! Ehdottomasti DJ palkattaisiin seuraaviinkin bileisiin! :)”
– Sanna Saarinen, häät 11.11.2017, Sammin Ratsutila, Siikainen –

“Kohtelias, tunnollinen ja ystävällinen nuori DJ. Hän kuunteli ja toteutti vieraiden musiikki toiveita ja soitti musaa koko illan taukoa pitämättä. Hän loi omalta osaltaan hauskan ja rennon ilmapiirin juhliimme.”
– Merja Hirvijärvi, syntymäpäivät 4.11.2017, Pyynikin Vanha Panimo, Tampere –

“DJ onnistui todella hyvin, homma sujui todella ammattitaitoisesti. Hän huomioi hyvin illan ohjelman ja ennakoi tilanteet mainiosti. Suuret kiitokset!”
– Minna Luomalahti, syntymäpäivät 28.10.2017, Kärkölä –

“DJ oli ihan mieletön! Hän onnistui nostattamaan tunnelmaa ja soitti juuri oikeita biisejä!”
– Veera Lempiäinen, syntymäpäivät 14.10.2017, Salo –

“DJ oli aivan nappivalinta juhlaamme. Hän hoiti hienosti musiikin ja vieraiden ohjeistamisen seremoniamestarina. Musiikki oli oikein hyvää ja ihmiset saivat esittää toiveitaan. Popmasterin kautta tulleet spottivalot, valotehosteet ja savukone kruunasivat juhlan. Saatiin jotain “spessua” ja todella hienoksi laitettu tila!”
– Piia Piili, häät 7.10.2017, Haulitehdas, Tampere –

“DJ soitti juurikin sellaista musiikkia kuin halusimme. Yhteydenotto ennen häitä toimi juuri niin hyvin kuin se vaan toimia vaan voi. DJ oli aivan mahtava tyyppi, otti myös kaasojen pyynnöt sujuvasti huomioon. En voi muuta kuin kehua palvelua ja varsinkin DJ:tä joka oli häissämme soittamassa!!!!”
– Turkka Leppäaho-Hellevaara, häät 30.9.2017, Kakskerran Hirvilampi, Turku –

“Todella hyvin hoidettu kokonaisuus. Olemme todella tyytyväisiä!”
– Janne Taka-Prami, häät 30.9.2017, Huhkon Kartano, Raisio –

“Kiitos että teitte osaltanne hääpäivästämme täydellisen. Kaikki meni sovitusti ja DJ todella osasi hommansa.”
– Jaana & Tuukka Kivi, häät 30.9.2017, Vaihmalan Hovi, Lempäälä –

“Popmasterin toiminta kruunasi illan juhlat. Erittäin ammattimaista toimintaa. Suurkiitokset DJ:lle!”
– Tomi Lipponen, syntymäpäivät 23.9.2017, Galleria Bertel, Tampere –

“DJ huolehti ammattaitaitoisesti, monipuolisesti ja hienosti hääjuhlamme musiikipuolesta. Toiveemme otettiin hyvin huomioon, väki viihtyi tanssilattialla, ja jälkeenpäin olemmekin saaneet kiitosta DJ:n toiminnasta. Suuret kiitokset!”
– Kirsi Korhonen, häät 9.9.2017, Kanteenmaan Nuorisoseurantalo, Punkalaidun –

“Olimme hyvin tyytyväisiä, että DJ kunnioitti biisivalintojamme ja järjestikin meille ihan mahtavat häät musiikin puolesta. :) Tuli tanssittua niin paljon, että liikkuminen oli vaikeaa kolmen päivän ajan. :D Voimme suositella!”
– Mari Havia, häät 9.9.2017, Männistön lava, Tuusula –

“Varmaa ammattitaitoa ja hyvää asiakaspalvelua. Luotin täysin siihen, että saamme luvatun laadukkaan Dj:n häihimme.”
– Milka Koivunen, häät 9.9.2017, Ravintola Kaupinpuisto, Tampere –

“Juontaja oli ammattitaitoinen ja luonnikas kaveri. Kaikki asiat sujuivat hänen kanssaan hienosti.”
– Ville Kauppi, syntymäpäivät 2.9.2017, Lapin Salamakallio, Rauma –

“Olimme äärimmäisen tyytyväisiä koko pakettiimme, jonka tilasimme teiltä! DJ oli loistava, ammattitaitoinen ja kaikki sujui todella hyvin hääpäivänä. Olemme todella tyytyväisiä! Kiitos :)”
– Elina Luumi, häät 19.8.2017, Kytäjän Juhlatila, Hyvinkää –

“Aivan loistava dj. Voisi järjestää uudet juhlat ihan vaan juhlimisen ilosta. En voisi kuvitella että olisi voinut paremmin mennä pl pientä teknistä ongelmaa. Vieraat juhlissa kyselivät että mistä on jne, sekä myös juhlien jälkeen. Olen saanut erittäin paljon kiitosta juhlista. Kaikki oli loistavasti asteikko loppui kesken :). Eikä yritetty myydä enempää kuin mikä oli tarpeen ja riittävää.”
– Jukka Välimäki, syntymäpäivä 19.8.2017, Luvia –

“DJ oli todella loistava. Mukavaa, että hänkin lauloi pari biisiä vieraiden toiveiden mukaan. Ilma oli katastrofaalinen. Teltan lattia täyttyi vedestä ja salamat valaisivat menoa. DJ varmaan pelkäsi laitteiden ja ehkä myös omasta puolestaan, mutta se ei näkynyt meille. Me naiset saatiin mieleistämme lattarisävytteistä musaa ja miehet hevimpää. Joten kaikki olivat tyytyväisiä. Vieraat viihtyivät ja olisivat bailanneet ja laulaneet varmaan aamuun asti, mutta illan emäntänä päädyin siihen, että musiikki loppui sovitusti puolen yön maissa. Tosin juhlatalossa olivat musiikkilaitteet jo soittovalmiudessa ja meno jatkui sisällä vielä pari tuntia pienemmällä porukalla. Suuri kiitos vielä DJ:lle. Hänkin sanoi juhlien olleen unohtumattomat.”
– Pia Romo, syntymäpäivät 12.8.2017, Vääksy –

“Meillä oli aivan ihanat häät ja oman osansa teki kyllä musiikki. Ruokailun ja kahvin ajan oli sopivan rauhallista musiikkia ja kun morsian ilmoitti, että nyt voi alkaa soittamaan menevämpää musiikkia niin se toteutui samantien. Musiikin oli niin hyvin soittaja valinnut, että morsiankin jaksoi monta tuntia putkeen tanssia (eikä malttanut sittenkään lopettaa) Kiitos popmaster ja DJ!!!”
– Katja Sulasalmi, häät 12.8.2017, Petäjälinna, Kuusamo –

“Kiitoksia paljon ja olimme erittäin tyyväisiä palveluunne. Juontaja erittäin mielyttävä ja ammattitaitoinen. Seuraavan kerran kun tarvetta tulee niin tiedetään mihin otetaan yhteyttä.”
– Satu ja Olli-Heikki Haavisto, häät 11.8.2017, Karhulampi, Paimio –

“Paras mahdollinen Dj häihimme! Hän oli täysillä mukana ja huomioi kaikki musiikkitoiveet. Myös juonnot olivat luontevia. Hän sai paljon kehuja häiden aikana sekä nyt häiden jälkeenkin. Emme voisi kiitollisempia olla! Kiitos!”
– Emilia Wallenius, häät 5.8.2017, Mouhijärvi –

“Juontaja oli tosi mukava ja siististi pukeutunut. Hän kuunteli musiikkitoiveemme tarkkaan ja otti huomioon myös vieraiden toiveet ja musiikki oli koko illan todella hyvää ja tanssijoita riitti. Häidemme musiikkia kehuttiin paljon vieraiden puolelta ja ilta oli juuri meidän “kuuloinen”. DJ osasi aina soittaa juuri oikealla äänenvoimakkuudella ja lukea tanssijoita ja valita hyviä kappaleita oikeisiinkohtiin. Annoimme vapaat kädet valssien valintaan ja nekin olivat erittäin hyvät. Suosittelisin ehdottomasti Popmasteria muillekin. Kiitos!”
– Valpuri Karinen, häät 5.8.2017, Marttilan Majakka, Kärkölä –

“Heti ensimmäisesti puhelusta lähtien DJ hoiti kaiken erittäin hyvin ja ammattitaitoisesti. Hän käyttäytyi juhlan luonteeseen sopivalla tavalla ja osasi ottaa hienosti sekä vieraat että hääparin huomioon. Erittäin miellyttävä persoona. Myös vieraat kehuivat sekä DJ:tä että hänen soittamaansa musiikkia kovasti. Musiikki oli erittäin monipuolista ja DJ otti hienosti huomioon pitkin iltaa esitetyt toiveet. Vaihtelut musiikkityylistä toiseen olivat erittäin sujuvia ja hän onnistui ujuttamaan listalle kaikki toivekappaleemme. Vieraat sekä hääpari viihtyivät tanssilattialla koko illan. Ja erityisen iso plussa joustavuudesta, DJ jäi soittamaan puoleksi tunniksi sovittua pidempään pyynnnöstämme. Kaiken kaikkiaan ihan loistavasti hoidettu ilta, iso kiitos!!!”
– Ari-Pekka Piilola, häät 29.7.2017, Ali-Marttilan Tila, Kangasala –

“Kaikki sujui tosi mutkattomasti, en tiedä mitään negatiivista sanottavaa. Pelkkiä ruusuja vain!”
– Elina Rönnberg, häät 29.7.2017, Ravintola Alma, Seinäjoki –

“Aivan loistava DJ!! Vieraat kehuivat ja ylistivät dj:tä useaan kertaan häissä!! Täys kymppi suoritus!! Kiitos!!”
– Saila Järvinen, häät 22.7.2017, Johteenpooki, Oulu –

“Aivan mahtavasti vedetty ilta! Ruokailun aikana musiikki toi todella hyvän lisän tunnelmaan. Illemmalla lähtikin meno täysille ja vieraat vaikuttivat viihtyvän todella hyvin tanssilattialla. Suuret kiitokset DJ:lle, kun auttoi tekemään meidän hääpäivästä ikimuistoisen.”
– Kevin Hauger, häät 22.7.2017, Rustholli, Tampere –

“Dj juhlapaikalla toimi ammattimaisesti ja arvioi musiikin laadun hienosti yleisönsä huomioonottaen. Otti toiveet huomioon, oli joustava tarvittaesa ja muutoinkin mukava tyyppi. Voin suositella muillekin.”
– Tiia Lehtonen, häät 22.7.2017, Karhulampi, Paimio –

“Aivan huikea Dj oli meille valittu! Iso kiitos teille!”
– Sanni Saario, häät 15.7.2017, Finlaysonin Palatsi, Tampere –

“DJ did an excellent job, and was very proactive in making sure everything was in order beforehand and on-site. In some cases went even above and beyond the call of duty :) . So our thanks to DJ for helping us out under short notice, and our thanks to Popmaster!”
– Paulo Lyytinen, häät 15.7.2017, Kulosaaren Casino, Helsinki –

“Huippua! Kaikki meni juuri kuten pitikin. DJ oli rento, rempseä ja iloinen tyyppi joka sopi juhlamme fiilikseen kuin nenä päähän. Emme antaneet varsinaisia biisitoiveita, vaan lähes vapaat kädet, ja se kannatti! DJ luki yleisöä loistavasti ja soitti toimivaa musiikkia monipuolisesti, jokaiselle juhlijalle jotain, riippumatta iästä tai musiikkimausta! Suuri kiitos Popmasterille ja DJ:lle!”
– Jyri ja Sini Kankaanpää, häät 8.7.2017, Suikkalan Lava, Ruokolahti –

“DJ saapui paikalle ja otti tilanteen haltuun, hääjuhlissamme oli oikea meno joka tilanteessa: vihkimisestä aina aamun viimeisiin hitaisiin!”
– Henri Luukkanen, häät 8.7.2017, Taipaleen Tila, Petäjävesi –

“Hääpäivänä tunnelma oli loistava. Ruokailun aikana ihana taustamusiikki toi rennon sekä lämpimän fiiliksen, hääpari sekä vieraat saivat vain nauttia olostaan. Iltaa kohden meno lähti hienosti käyntiin, tanssilattialle eksyi jo alkuillasta porukkaa ja siellä viihdyttiin pilkkuun asti. Vieraat kävivät pitkin iltaa kyselemässä (ja soittelivat vielä perään juhlien jälkeenkin) että mistä olemme löytäneet näin hyvän dj:n.”
– Anette Örn, häät 1.7.2017, Kellohalli, Helsinki –

“DJ oli todella hyvä, pysyi kärryillä kokoajan ja tiesi kyllä mistä musiikista meidän väki tykkäsi. Kuunteli toiveita ja tuli vieraiden kanssa hyvin juttuun. Kiitos!”
– Kirsi Yli-Nissilä, häät 1.7.2017, Pappisten lava, Loimaa –

“Olimme erittäin tyytyväisiä illan juontajaan. Hän oli fiksu ja hyvin käyttäytyvä nuori mies. Hän soitti pyytämäämme musiikkia ja toteutti myös vieraiden toiveita. Voimme lämpimästi suositella Popmastersia ja erityisesti juontajaanne.”
– Arja Meriläinen, häät 1.7.2017, Kukkaistalo, Vaasa –

“Kiitos hyvästä palvelusta. DJ hoiti homman erittäin hyvin ja vieraat viihtyivät hyvin.”
– Petri Joensuu, häät 1.7.2017, Manttaalitalo, Lempäälä –

“Kiitos dj:lle! Soittolistat oli erinomaisia ja vieraiden toiveita kuunneltiin hyvin. Häävalssin miksaus meni nappiin. Yhteydenotto meni vähä myöhälle, mutta eipä se haitannut koska homma toimi niin hyvin. Ruusuja koko palvelulle ja voin suositella koska vain ja kelle tahansa ;)”
– Anniina Pukkila, häät 17.6.2017, Onnela, Härmä –

“Täydellinen päivä ja DJ oli erittäin hyvin ajantasalla. Onneksi oli hyvät kengät, niin jaksoi tanssata viimeiseen biisiin asti. Kiitos paljon, varmasti suosittelen teitä eteenpäin!”
– Ilona Satola, häät 10.6.2017, Rustholli, Tampere –

“Hää DJ:lle iso kiitos aivan mahtavasta setistä. Ei olisi voinut parempaa toivoa, juhlamme olivat ikimuistoiset.”
– Toni Niittylahti, häät 3.6.2017, Sahalahti Resort, Puumala –

“Ensimmäistä kertaa tilasin DJ:n juhliin ja kyllä kannatti. On se hienoa kun ammattimies soittaa levyt ja vetää karaoket eikä itellä huolen häivää, siten voi täysin keskittyä juhlimaan ja vieraat viihtyi.”
– Jouni Heikkinen, syntymäpäivät 27.5.2017, Nousiainen –

“Muutamia “karaokekonkareita”oli porukassa,ja kehuivat kovasti.Vaimon kanssa juuri juteltiin,että hyvin juontaja luki yleisön fiiliksiä ja sopivaan kohtaan laittoi muutaman diskobiisin.Kaikin puolin asiallinen setti suosittelen muillekkin.”
– Markku Salmesvuori, syntymäpäivät 27.5.2017, Maisansalo, Tampere –

“DJ otti hyvin toiveemme huomioon ja kaikki sujui hyvin! Ei valittamista!”
– Anni Kulju, häät 27.5.2017, Rauhalahden Kartano, Kuopio –

“Juhlat sujuivat hyvin ja musiikki toimi koko juhlan ajan moitteettomasti. Dj:llä oli hyvä tilannetaju musiikin suhteen ja toiveita oli kuunneltu. Mukavaa oli myös, että lopetusaika oli joustava, kun bileet jatkuivat pidempään kuin oli alkuun ajateltu. Tunnelma oli loppuun asti katossa ja kaiken kaikkiaan ei negatiivista sanottavaa. Kiitos!”
– Veera Kallio, häät 20.5.2017, Vammalan Seurantalo, Sastamala –

“Kaikki meni ihan nappiin. DJ oli meihin yhteydessä useita kertoja, varmisti että musiikkivalinnat menevät toiveiden mukaan. Kaikki oli paikoillaan saapuessamme paikalle. DJ veti hyvän setin, spiikkasi kun tarvittiin ja innosti muutenkin. Ei voi muuta kuin suositella! Loistava valinta!”
– Marja Lankinen, häät 19.5.2017, Villa Kataya, Helsinki –

“Kaikki sujui hyvin, dj jopa auttoi juhlien pienissä asioissa luppoajallaan ennen starttia, patongit tuli pilkottua ja kynttilät sytytettyä :)”
– Päivi Hynell, syntymäpäiväjuhlat 13.5.2017, Saukkola –

“DJ oli tosi hyvä, tuli ajoissa, käyttäytyi moitteettomasti ja vastasi täysin meidän toiveita. Suosittelen!”
– Maiju Rantanen, syntymäpäiväjuhlat 25.3.2017, Nuutilan Navetta, Kärkölä –

“DJ:n kanssa päästiin heti suunnitteluvaiheessa samalle aaltopituudelle musiikin suhteen. Itse juhlassa niin ruokailun aikana soitettu taustamusiikki kuin illemmalla soitettu biletysmusiikkikin keräsivät kehuja myös vierailta. DJ myös toteutti ihailtavalla pieteetillä hääparin ja vieraiden hieman erikoisempiakin biisitoiveita illan mittaan. Emme voisi olla tyytyväisempiä!”
– Tanja ja Alexander Winqvist, häät 11.2.2017, Hintsan Vintti, Raisio –

“DJ hoiti hommat todella mallikkaasti häissämme Ravintola Sipulissa. Soitti sovitunlaista musiikkia oikeilla hetkillä, ja otti musiikkitoiveita vastaan myös lennosta. Onnitteluista ja ruokailusta tuli todella arvokkaan oloinen Olavin täydellisillä musiikkivalinnoilla ja illalla tanssilattialla osasi lukea juhlaväen musiikkimieltymyksiä. Emme siis olleet antaneet lainkaan biisitoiveita, joka teki Olavin työstä asteen haastavampaa, mutta hän suoriutui täyden kympin arvoisesti tilaisuudesta. Ehdottomasti buukkaisin dj:n uudestaan Popmastersin kautta.”
– Mervi Veijonen, häät 21.1.2017, Ravintola Sipuli, Helsinki –

“Juontaja hoiti homman hienosti. Soitettu musiikki oli tilaisuuteen sopivaa ja vieraat innostuivat myös karaokesta. Kympin suoritus :)”
– Elise Salminen, juhlat 21.1.2017, Tampereen Pursiseura, Tampere –

“DJ hoiti homman todella hienosti. Asiat menivät, kuten oli sovittu. DJ:llä oli pelisilmää kulloiseenkin tilanteeseen. Musiikki sopi täydellisesti tilaisuuteen. DJ oli osannut soveltaa soittolistaani hienosti. Yhteinen esiintymisemme meni nappiin; kuvien ja musiikin synkronointi osui kohdalleen. DJ sai myös lapset innostumaan ja osallistumaan ohjelmaan. Savukone ja karaoke oli lasten mieleen. Näki miten DJ itsekkin nautti, kun sai viihdyttää lapsia. Yhteistyö DJ:n kanssa illan aikana sujui kitkattomasti. Kaiken kaikkiaan voin suositella DJ palveluja lämpimästi.”
– Esko Sarin, syntymäpäiväjuhlat 14.1.2017, Jukola, Tottijärvi –

“DJ aisti hyvin juhlakansan tunnelmaa ja reagoi musiikkivalinnoillaan tunnelmaa edelleen kohottavasti. Kaikki toiveet toteutettiin ja DJ:n sekä ulkoinen olemus että käyttäytyminen oli esimerkillistä. Erinomainen lauluääni illan päätteeksi sankarittarelle osoitetussa kappaleessa oli ekstraa, joka todella sinetöi hyvän mielen. Erittäin onnistunut tapahtuma ja asioimme kanssanne takuulla myös uudelleen”
– Kate Helleharju, syntymäpäiväjuhlat 7.1.2017, Kangasalan Pirtti, Kangasala –

“Tilasin häihini karaoke/dj settiä vähän viime hetkellä – taisiko olla alle kuukausi H-hetkestä ja teille se oli no problem. Itse asiassa, en keksi mitään mikä ei olisi järjen rajoissa teille no problem. DJ veti meidän setin rautaisella ammattitaidolla, villiten suomalais-englantilaisen hääyleisön karaoken pauloihin, rehellisesti sanottuna, tuhannesti suuremmalla menestyksellä kuin me suunnittelupäässä olisimme uskoneetkaan. Meidän häitä ollaan tanssimassa toivottavasti vain sen kerran ja mikään ei olisi voinut sujua sutjakammin Täyden kympin palvelua!”
– Tiina Lilja, häät 31.12.2016, Koijärvitalo, Forssa –

“Suurkiitos! En voisi olla tyytyväisempi tarjoamaanne kokonaisuuteen – se oli juhliimme täydellinen. Ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien kaikki sujui todella ammattimaisesti, koko ajan oli tunne, että kaikki on hyvissä ja osaavissa käsissä.”
– Katriina Pajari, läksiäisjuhlat 16.12.2016, Ravintolalaiva Wäiski, Helsinki –

“Valitettavasti mitään rakentavaa palautetta ei ole, sillä kaikki meni nappiin ensimmäisestä biitistä viimeiseen. Suurkiitos DJ:lle! Aivan jäätävä setti! Täydensi tunnelman ja loi siitä huikean! Suosittelemme täysin palkein!”
– Henriikka Kivinen, häät 19.11.2016, Einon Pirtti, Orivesi –

“Kiitos Popmasterille kokonaisuudesta. Sain varman tunteen heti ensimmäisestä yhteydenotostani alkaen, että tilaisuudessani tämä homma on hyvässä hoidossa, eikä minun tarvitse asiaa enempää murehtia. Tilaisuuteeni nimetyn dj:n kanssa keskusteltuani, tunne vahvistui entisestään. Suurkiitos siis!!. Toiveeni otettiin hienosti huomioon jo suunnitteluvaiheessa, mutta myös tilaisuudessani vieraiden musiikkitoiveet tulivat hienosti toteutettua. Voin suositella mihin tahansa tilaisuuteen :) Joka tavalla hienosti hoidettu kokonaisuus ja selkeä palvelupaketti hinnoitteluineen!”
– Anne-Marie Ylikangas, syntymäpäiväjuhlat 12.11.2016, Submarina, Turku –

“DJ toi mukavan lisän juhliin. Vieraat tunsivat, että juhliin on panostettu. On ihan eri tunnelma jos olisi tuotu paikalle omat kotistereot ja niiden kanssa säädetty. Seuraavalla kerralla isompi tila, eikä loppumisaikaa :)”
– Tero Väihkönen, syntymäpäiväjuhlat 22.10.2016, Mäkitupatalo, Turku –

“DJ oli kyllä huipputyypppi! Eläytyi työhönsä, kuunteli toiveet ja tietty täytti ne parhaansa mukaan! Suosittelen vilpittömästi!”
– Katja Honkanen, häät 24.9.2016, Villa Meri, Särkisalo –

“Meidän DJ ja karaokejuontaja oli huikee, osasi nostattaa tunnelmaa ja pitää tunnelmaa yllä. Vieraat tykkäsivät kovasti myös. Lämpimästi jatkossa suosittelen Popmasteria. Kaikki hoidettiin vimpan päälle ja sovitussa aikataulussa.”
– Teresa Kalapudas, häät 24.9.2016, Ravintolalaiva Väiski, Helsinki –

“Olemme todella tyytyväisiä palveluunne! Saimme DJ:n helposti varattua vaikka olimme todella myöhään liikkeellä (3 viikoa ennen häitä). DJ hoiti loistokkaasti työnsä, oli mahtavalla tuulella ja meiningissä mukana. DJ otti meidän musiikkitoiveemme huomioon ja osasi hyvin solveltaa musiikkia niin että me ja vieraamme viihtyivät tanssilattialla koko illan. :-) Suosittelen lämpimästi! Kiitos!”
– Johanna Laakso, häät 17.9.2016, Kavalton Tila, Piikkiö –

“Aivan loistavaa palvelua. Suurkiitokset! Kaikki sujui kuin rasvattu. Tuplapisteet DJ:lle! Ei voi sanoa muuta kuin kaikkea positiivista.”
– Ritva Koivu, syntymäpäiväjuhlat 17.9.2016, Honkapirtti, Ruissalo, Turku –

“Ihan super DJ ja keikka! Suurkiitokset vielä! Ja toivottavasti ei tullut traumoja =) =) Ehdottomasti suosittelen palveluitanne jatkossakin!”
– Meri Rajaniemi, yksityisjuhlat 17.9.2016, Soutupaviljonki, Helsinki –

“Mielestäni kaikki sujui hyvin ja sovitusti. DJ huomioi musiikkitoiveemme ja jousti tarpeen mukaan. Ei mitään moitteen sijaa. :) Olen tyytyväinen, että päädyin palkkaamaan DJn häihimme.”
– Päivi Karppanen, häät 3.9.2016, Tammiston Tila, Naantali –

“Popmasterin karaokejuontaja ja DJ teki häistämme ikimuistoiset ja tunnelma pysyi katossa. Musiikki oli juuri sitä mitä toivoimme ja aikataulut pelasivat täydellisesti. Aiomme jatkossakin tilata juhliimme Popmasterin Dj:n.”
– Henriikka Järvenperä, häät 3.9.2016, Ruskopirtti, Vihti –

“Hääjuhlamme onnistui täydellisesti niin musiikin osalta kuin muutenkin. Juontaja otti meihin ajoissa yhteyttä ennen juhlaa, perehtyi toiveisiimme ja toteutti ne täydellisesti. Juontaja soitti musiikkia ruokailusta yön pikkutunneille saakka, ja hieman yliaikaakin, mikä oli todella hyvä veto, sillä tanssijoita ja hyvää tunnelmaa riitti. Juontaja otti toiveita vastaan myös vierailta illan aikana. Hän otti myös dj-hommista kiinnostuneita lapsia kanssaan soittamaan musiikkia. Lapset olivat tästä innoissaan. Juontaja oli todella mukava ja selkeästi tykkäsi työstään. Hän toimi myös hyvässä yhteistyössä kaasojen ja bestmanien kanssa juonto- ym. muissa asioissa. Kaiken kaikkiaan olimme erittäin tyytyväisiä ja voimme suositella Popmasteria muillekin!”
– Maarit Kynäslahti, häät 3.9.2016, Haulitehdas, Tampere –

“DJ oli loistava! Hieman jännitimme millainen DJ tulee, kun ostimme Popmasterin kautta ns. sian säkissä. Mutta ei olisi kyllä parempaa DJ:tä voinut löytää! Emme osanneet antaa DJ:lle kovin tarkkoja musiikkiohjeita, mutta hän ymmärsi täysin mitä haemma takaa. DJ eli mahtavasti vieraiden mukana ja osasi soittaa juuri sopivaa musiikkia kaikissa tilanteissa. Vieraamme olivat todella tyytyväisiä juhlien musiikkiin ja kehuivat DJ:tä kovasti. Tuotantoalalla työskentelevä ystävämme jopa pyysi DJ:n yhteystietoja, koska oli niin vakuuttunut hänen ammattitaidostaan.”
– Jenna Silveri, häät 3.9.2016, Jazzvintti, Oulu –

“Olemme erittäin tyytyväisiä Dj:me toimintaan. Kaikki sujui paljon paremmin kuin ikinä osasimme kuvitella. Palkkaisimme ehdottomasti DJ:n kauttanne myös uudelleen! Kiitos DJ:lle hienosta työstä! Meillä oli parhaat juhlat ikinä!”
– Heini Jurva, häät 3.9.2016, Kulosaaren Casino, Helsinki –

“Todella ammattitaitoinen juontaja ja hyvin miellyttävä mies. Soitti toivomaamme musiikkia ja meininki oli sellaista kuin halusimmekin.”
– Marja Alila, syntymäpäivät 3.9.2016, Kyntäjätupa, Pöytyä –

“Oli todella onnistuneet juhlat,musiikki oli toiveidemme mukaista, vieraat tykkäsivät kovin. Me saimme omannäköiset häät. Karaoketoiveetkin meni erinomaisesti ja juontaja oli hyvin mukana mitä yleisö halusi. Kiitos vielä teille kaikille jotka olitte vaikuttamassa tilaisuuden onnistumisesta.”
– Sirpa ja Markku Nurminen, häät 27.8.2016, Villa Sofia, Tampere –

“Dj oli todella hyvä valinta häihin, suosittelen muillekin hääpareille. Dj sai kehuja myös vierailta ja parasta oli kun ei itse tarvinnut stressata musiikista. Dj todellakin kruunasi meidän päivän ja vieraat tanssivat aamuun asti, dj sopii myös vanhempaa väkeä varten. Käytämme ehdottomasti popmasterin palveluita toisekin kerran ja iso kiitos meidän juhlien Dj:lle!”
– Mia ja Henri Korhonen, häät 27.8.2016, Rauhalahden kartano, Kuopio –

“DJ saa meiltä enemmän kuin täydet pisteet. Musiikkitoiveemme oli huomioitu täydellisesti. Juotajan oma persoona on ihanan iloinen, sympaattinen sekä innostava ja sen ansiosta hän sai luotua juhliimme hyvän tunnelman. Monet juhlavieraistakin kiinnittivät huomiota positiivisessa mielessä ja kysyivät kuka tämä DJ oikein on ja kehuivat häntä sekä Popmasteria. Voin sanoa, että yrityksenne sekä kyseinen DJ on täyttänyt odotuksemme paremmin kuin osasimme haaveillakaan. Iso kiitos!”
– Hannele Huippula, syntymäpäiväjuhlat 27.8.2016, Karkun työväentalo, Sastamala –

“DJ oli aivan mainio! Todella ammattitaitoinen, ystävällinen ja pilke silmäkulmassa. Keinutti myös lastenrattaat siinä ohessa jotta äiti sai syödä rauhassa. =) Suosittelen häntä varmasti kaikille jotka tarvitsee DJ:n! Iso kiitos!”
– Sofia Kohtala, häät 20.8.2016, Kepon Kartano, Jepua –

“Erinomainen ammattitaito ja tilannetaju. Koko illan oli sopivaa musiikkia ja kaikki ihmeellisimmätki musiikkitoiveet löyty. Pysty hyvin omalla toiminnallaan kohottamaan juhlakansan fiilistä. Kaikin puolin täyden kympin suoritus.”
– Mira Salmela, häät 20.8.2016, Lounais-Hämeen Pirtti, Tammela –

“Kiitos Popmasterille ja kiitos juhliemme juontajalle, juhlat onnistuivat paremmin kuin osasimme odottaa ja kaikki olivat tyytyväisiä musiikkiin sekä juontajaan=). Jos joskus juhlia järjestämme otamme ehdottomasti Popmasterin uudestaan.”
– Heidi Siimos, häät 13.8.2016, Hopearanta, Heinola –

“Vaikka olin liian myöhään liikkeellä, saitte DJ:n silti järjestymään juhliini. Kaikki meni hienosti, vieraat viihtyivät tanssilattialla ja välillä karaokessa. He pyysivät lähettämään DJ:lle kiitokset juuri oikeanlaisen ja monipuolisen musiikin soittamisesta.”
– Tanja Toikka, syntymäpäiväjuhlat 13.8.2016, Orimattila –

“Haluamme kiittää DJ:tä onnistuneesta illasta. Kaikki meni nappiin ja saimme positiivisella tavalla ikimuistoisen päätöksen hääpäivällemme. Jopa juhlapaikkamme isäntä piti DJ:tämme erityisen hyvänä hää-DJ:nä. :)”
– Miia ja Antti Manninen, häät 6.8.2013, Töyrylän Kartano, Artjärvi –

“Juontaja oli nappivalinta hääjuhlaamme! Hänellä oli hyvä tilannetaju; kun tunnelma kävi esimerkiksi puheen jälkeen vähän hartaaksi, hän täräytti reippaan biisin taustalla ja iloinen puheensorina palasi juhlatilaan samantien. Muutenkin juontajan biisivalinnat toimivat meidän tekemiemme valintojen rinnalla erinomaisesti. Juontaja ylläpiti tunnelmaa todella hienosti ja oli iloinen näky aina, kun häneen päin vilkaisikin! :)”
– Mira Linnamaa, häät 6.8.2016, Ravintola Saaristo, Helsinki –

“Kaikki sujui todella hyvin ja laadukkaasti. Juontaja oli oikein asiantunteva ja mukava.”
– Sanna Himberg, syntymäpäiväjuhlat 6.8.2016, Tuusula –

“Kaikki meni erinomaisesti. Dj:tä kehuttiin paljon. Hän teki meidän täydellisestä hääpäivästä vielä täydellisemmän, soitti toivebiisit ja jopa illan aikana tulleita toiveita monta. Hänellä oli tilannetajua ja iloinen mieli koko illan.”
– Eeva Arponen, häät 6.8.2016, Tammiluodon Viinitila, Parainen –

“DJ soitti antamamme kategorioiden mukaista musiikkia. Hän osasi todella hyvin saada porukan mukaan ja tunnelma oli katossa aina viimeiseen biisiin asti.”
– Minttu Lehtonen, häät 6.8.2016, Puimalan Lato, Liedon Vanhalinna –

“DJ hoisi homman ammattimaisesti ja kuitenkin rennolla otteella (niinkuin oli suunniteltu). Lisäksi hänen reagointi musiikkivalinnoillaan juhlamme eri ohjelmanumeroihin ansaitsee erityiskiitokset!”
– Antti Lähteenmäki, häät 6.8.2016, Venesjärven rantalava, Kankaanpää –

“Kiitokset juontajallemme, musiikki ja mukanaolo oli aivan loistavaa! Loppuillan karaoke sai myös juhlaväen irrottelemaan oikein kunnolla! Hauskaa oli!”
– Hanna Niemi, häät 6.8.2016, Lamminpään Osuuskuntatalo, Tampere –

“Meidän dj oli aivan mahtava. Koko ajan ajan hermolla ja kärsivällisesti toteutti kaikki toiveet. Täysi 10.”
– Outi Mäenpää, häät 23.7.2016, Villa Näsirinne, Ylöjärvi –

“Kaikki meni oikein mallikkaasti alusta loppuun! Ei mitään korjattavaa!”
– Jonna Koivunen, häät 16.7.2016, Ravintola Haukilahden Paviljonki, Espoo –

“DJ hoiti homman todella tyylikkäästi ja ammattimaisesti. Vierailtakin kuultu pelkkää positiivista. Suosittelemme lämpimästi muillekin.”
– Jari-Pekka Hokkanen, häät 23.7.2016, Rievelinmutka, Heinola –

“Kaikki meni loistavasti. Työntekijänne oli erinomainen työssään. Kiitämme häntä ja yritystänne Popmasteria
kiitettävästä toiminnasta juhlassamme. Toivotamme yrityksellenne menestystä edelleen!”
– Tiina ja Matti Myllylä, häät 23.7.2016, Bladhin Talo, Kaskinen –

“Tilasimme Popmasterilta Hää-DJ Häihimme. Popmaster ja DJ otti huomioon kaikki meidän toiveet ja kaikki sujui odotetusti ilman minkäänlaisia ongelmia. Olimme erittäin tyytyväisiä palveluun ja vieraat oli myös tyytyväisiä DJ:n esitykseen. Suosittelemme!”
– Daniel Panelius, häät 23.7.2016, Nygårds, Vantaa –

“Häävalmisteluiden aikana halusimme hyvän dj:n viihdyttämään musiikilla. Sopimuksen tekeminen popmasterin kanssa oli helppoa ja ystävällistä. Alkuun en tiennyt minkälaista musiikkilistaa tekisin etukäteen, mutta juteltuani dj:n kanssa, hän ymmärsi hyvin mitä olen toivomassa juhlistamme. Lähetin soittolistan ja hän osasi todella hyvin toteuttaa sen. DJ oli ystävällinen, innostava, ymmärtäväinen ja sopeutui hyvin hääjoukkoon. Musiikki oli juuri selaista mitä toivoinkin; aivan kuin hän olisi lukenut ajatukseni. :) Etikettiä noudatettiin loppuun asti. Alkuun olin huolissani onko hän eksynyt kun ei ollut sovittuun aikaan perillä, mutta tärkeintä oli että hän ehti sopivasti laittamaan tavaransa valmiiksi, kun juhla alkoi. Olimme erittäin tyytyväisiä dj-palveluun ja kuulin myös vieraiden sanovan, että täytyykin ensi juhlissa ottaa yhteyttä Popmasteriin.
Suuri kiitos teille, että teitte juhlastamme vieläkin täydellisemmän!”
– Jenni Tuunainen, häät 16.7.2016, Alajärvi –

“Juontajamme on todella mukava ja miellyttävä kaveri, joka hoitaa hommansa juuri niin kuin on toivottu. Hän on sopivan neutraali, mutta ottaa yleisön juuri niin kuin tilanne vaatii. Häneen on helppo ottaa kontaktia. Kiva ja ammattitaitoinen kaveri, joka sopii mielestämme oikein hyvin alalle! Kaikki muutenkin toimi oikein hyvin ja kaikilla oli kivaa, mikä on pääasia.”
– Heli ja Upi Penttinen, häät 16.7.2016, Tarinmaan VPK, Janakkala –

“Suoraan sanottuna DJ oli h******n hyvä!! Suuri kiitos hänelle sekä koko Popmasterille. Tulen käyttämään teitä toistekin.”
– Juha Nieminen, häät 16.7.2016, Vaihmalan Hovi, Lempäälä –

“Oli ihan mahtavat häät ja yksi merkittävin tekijä juhlien onnistumiselle oli hyvä musiikki, joka piti tunnelmaa yllä!”
– Susanna Roto, häät 9.7.2016, Hotel Kämp, Helsinki –

“DJ:lle äärimmäisen iso kiitos hänen tärkeästä työstään, hän hoiti homman erittäin ammattitaitoisesti ja extra kiitos perjantain palaverista, jossa asiat käytiin läpi. Loistava tilannetaju ja upea käytös ja äärimmäisen mukava herrasmies. Lämpimät suosittelut ja kiitos myös Popmasterille asioiden hyvästä hoitamisesta. Suosittelemme teitä lämmöllä muillekin!”
– Petra Heikkilä, häät 9.7.2016, Finlaysonin Palatsi, Tampere –

“Ei periaatteessa täydellistä voi olla, mutta kun mitään valittamista ei keksi niin pakko on antaa täydet 10. Juontajamme/DJ tuli paikalle, löysi tilansa, laittoi vielä lipun salkoon ja alkoi soittamaan sovitusti ja hyvällä tahdilla kappaleita. Sai ihmiset innostumaan ja tanssimaan lattialle vaikka me pidimme kahvittelutkin häävalssin jälkeen. Eikä tullut parku vaikka vedettiin karaokea hieman välillä nuotin vierestä ;D Todellakin suosittelen kaikille. Juontajan tyyli toimia ja olla mukana on todellakin mahtavaa nähdä tällaiselle monessa juhlassa olleelle.”
– Juuso Laakso, häät 9.7.2016, Kalliopohja, Nousiainen –

“Työntekijänne oli ammattitaitoinen DJ ja muutenkin huipputyyppi ja merkittävä osa täydellisesti onnistunutta päiväämme. Kaikki vieraat tykkäsivät illan musiikkivalinnoista ja tunnelma pysyi huipussaan pikkutunneille saakka.”
– Soila Tuomainen, häät 2.7.2016, Zoolandian Makasiinisali, Lieto –

“Olimme todella tyytyväisiä Popmasterin ja DJ:n toimintaan juhlan aikana. Sekä palaute juhlayleisöltä oli myös pelkästään positiivista. DJ otti täysin huomioon toiveemme, niin kappale valinnoissa kuin illan musiikin kulussa. Parempaa ei olisi voinnut toivoa!”
– Akseli Rahikainen, häät 2.7.2016, Bygdebo, Porvoo –

“Dj oli pukeutunut hyvin, käytös asiallista ja mitä itse kerkesin jutella kun hän saapui niin omalle kohdalle laskeutui luottamus että tästä ei seuraa muutakuin täydellinen ilta musiikin kannalta. Häämme oli hyvin normaalista poikkeavat ja dj otti homman haltuun hyvin ja sovitut asiamme kävivät hyvin toteen. Ylistys sanoja varmasti tulisi vielä vaikka kuinka paljon mutta hyvän kiteytyksen antaa se että Jatkakaa samaan malliin niin hyvä tulee ja uskon että tulee onnistuneita tapahtumia. Kiitos omasta & vieraiden puolesta.”
– Otto Salovaara, häät 2.7.2016, Hausjärvi –

“DJ:n toiminta illan osalta oli täydellistä kaikin puolin. Musiikkivalinnat sopivat juhlan tunnelmaan hienosti ja oli myös hyvä, että juhlaväki sai käydä esittämässä kappaletoiveita. DJ oli hauska persoona ja voisin suositella häntä juhliin soittamaan ehdottomasti. Juhlaväki oli todella tyytyväinen ja ilta sujui mahtavasti!”
– Juuso Lepola, häät 2.7.2016, Villa Åkerblom, Espoo –

“Meillä oli noin 60 hengen häät joihin tarvitsimme äänentoistolaitteet ja henkilön, joka huolehtisi musiikistamme. Valitsimme popmasterin, koska saimme kaikki haluamamme tavarat yhdestä paikasta ja asioitin yrityksen henkilöiden kanssa oli mielyttävää. Tilasimme häihimme DJ, äänentoistolaitteet ja valot joita DJ:n ehdotuksesta ei kuitenkaan käytetty tilan puutteen ja normaalin valaistuksen takia. DJ:n antama näkemys asiasta oli erittäin ammattimainen. Kaikista henkilöistä jotka olivat paikalla häissämme kaikki kehuivat DJ:tä jollain tapaa. Musiikkia ei soitettu missään vaiheessa liian kovaa ja DJ osasi muuttaa äänentasoa omatoimisesti häiden aikana kun oli tarve ja soitti musiikkia kovempaa kun meno hieman vapautui. Lisäksi DJ avusti kiitettävästi paikalla ollutta esiintyjää. DJ oli pukeutunut tilaisuuteen sopivalla tavalla ja toimi hääparin toiveiden mukaisesti. Meitä molemmilta ja kaikilta vierailta lämpimät kiitokset DJ:lle ja popmasterille.”
– Olli Ala-Hakula, häät 24.6.2016, Kultaranta Resort, Naantali –

“Meidät huomioitiin erittäin hyvin ja palvelu oli henkilökohtaisen tuntuista. Tapahtuma sujui upeasti ja juontaja oli joustava sekä iloinen. Iso kiitos!”
– Katja Tila, häät 11.6.2016, Uskilan lava, Haukila –

“Kaikki meni niin kuin oli sovittu. Vieraat ja hääpari viihtyivät. Hyvillä mielin voin suositella toisillekin”
– Eija Lehtisalo & Juha Nurminen, häät 28.5.2016, Wallilan kartano, Uusikaupunki –

“Ei voi kun nöyrästi kiittää, miten hienosti Dj hoiti hommansa. Kaikki sujui alusta loppuun erinomaisesti ja ammattitaitoisesti. Musiikki on hyvää ja vieraat viihtyivät. Dj oli nappivalinta meidän häihin.”
– Hanna Patamaa, häät 28.5.2016, Tuomiston Tila, Muurame –

“Käytimme häissämme Popmasterin palveluita ja emme voisi olla tyytyväisempiä! Päivästä tuli ikimuistoinen ja iso kiitos siitä kuuluu mahtavan rennolle ja asialliselle DJ:llemme!”
– Matti Salminen, häät 28.5.2016, Koivurannan Kartano, Alavus –

“Juontaja piti hyvin tunnelmaa yllä ja innosti laulamaan myös sellaisia jotka eivät normaalisti karaokea vedä. Hyvä veto.”
– Olli Saira, hevikaraoke-ilta 14.5.2016, Nummitupa, Vihti –

“Kiitoksia juontajalle, oikein ammattitaitoista työtä ja ylitti kaikki odotukset.”
– Sami Perttula, häät 23.4.2016, Albergan kartanon holvikellari, Espoo –

“Juontajanne oli tosi hyvä tyyppi, innostava ja positiivinen! Jos meille tulee karaoken tarvetta, otamme teihin yhteyttä.”
– Katja Auvinen, syntymäpäiväjuhlat 16.4.2016, Knuutilan Kartano, Nokia –

“Tomppa oli hyvä ja rento. Hoiti kaikki meidän mielestä hyvin, ei jäänyt mitään mitä olisimme halunneet toisin. Myös yhteydenotot toimivat hyvin ja aktiivisesti. Tuli luottamus, että homma toimii, niinkuin toimikin.”
– Hannu Paunikallio, juhlat 16.4.2016, Media 54, Tampere –

“Olimme erittäin tyytyväisiä palveluun, kaikki asiat hoituivat hienosti yhteydenotosta alkaen. DJ oli erinomainen ja musiikkivalinnat loistavia. DJ toteutti kaikki toiveet ja auttoi tekemään juhlistamme ikimuistoisen, suuri kiitos!”
– Tiina Vepsäläinen, häät 12.3.2016, Hämeen Linna, Hämeenlinna –

“Vaimoni 50 v. päivä oli onnistunut. Dj hoiti homman ammattitaidolla. Musiikki oli sovitun mukaista ja toivotut kappaleet löytyi saman tien.”
– Kari Rainto, syntymäpäiväjuhlat 12.3.2016, Pontela, Piikkiö –

“Homma toimi ! Hyvä toivemusiikki, nopea reagointi illan ohjelmaan. Dj:n musiikkimaku oli hyvin paljon omaa makuani. KYLLÄ VOIN SUOSITELLA TOIMINTAANNE !”
– Mikko Eskola, syntymäpäivät 5.3.2016, Kukonkoivun nuorisoseuratalo, Hollola –

“Dj hoiti työnsä todella mallikkaasti, eikä pahaa sanottavaa ole.”
– Kristian Ruusuhovi, häät 20.2.2016, Katajanokan Kasino, Helsinki –

“DJ oli energinen, tilanne tajuinen ja loistava persoona. Täydellinen Hää Dj. Iso KIITOS!”
– Ville Paananen, häät 6.2.2016, Ravintola Pörssi, Helsinki –

“DJ hoiti työnsä todella ammattimaisesti, sekä itse juhlissa että ennen sitä. Hän otti minuun hyvissä ajoin yhteyttä ja selitti miten homma toimii. Juhlissa hän nostatti fiiliksen kattoon. Käytän varmasti Popmasterin DJ:tä juhlissa jatkossakin.”
– Hanna Hakola, syntymäpäivät 6.2.2016, Tapahtumahotelli Huone, Helsinki –

“Selkeä hinnoittelu ja hyvä kuvaus palvelusta auttoivat valitsemaan tämän palvelun hääjuhlaamme. Helppo valinta, ei ylimääräistä säätämistä.”
– Joni Ohtonen, häät 30.1.2016, Tampereen Yliopiston Laulajien juhlasali, Tampere”

“Olen kaikin puolin tyytyväinen sekä DJ:hin että palveluun ylipäätään. Dj otti tosi hyvin huomioon toiveeni, oli hyvin joustava aikatauluissa ja toiveissa ja muutenkin meni nappiin. Juhlissa porukka viihtyi tanssilattialla ja karaoke raikasi, oikein onnistuneet kekkerit. Kiitoksia!”
– Annika Blomberg, väitöskaronkka 29.1.2016, Juhlatalo Mekani, Pori –

“Haluamme kiittää ja kehua DJ:nne. Oli aivan mahtava setti minkä veti. Vieraat olivat oikein innoissaan joten pisteet DJ:lle. Kehujen lisäksi kehitettäväksi sanottakoon, että valssi/ humppa osuus kannattaa vetää perinteisempänä ilman liikaa kikkailua, että vanhempi väki pystyy normaalisti humppaamaan. Kokonaisuus kuitenkin 10-.”
– Juha Kareinen, häät 23.1.2016, Wanha Bäckby, Vantaa –

“Kyllä kannatti ottaa dj juhliin! Toi taustaa ja eloa tapahtumaan. Saatiin juuri sellaista musiikkia kuin oli haluttukkin ja juontaja oli aivan mahtava tyyppi ja pelisilmää löytyi. Todella tyytyväinen, tulemme varmasti jatkossakin käyttämään Popmasterin palveluita.”
– Janika Talja, syntymäpäiväjuhlat 5.1.2016, Pancho Villa, Lahti –

“Kaikki meni aivan niinkuin oli suunniteltukin. Oli aivan huippu DJ ja vierailta saatiin kanssa erittäin hyvää palautetta . Varmasti tulemme käyttämään jatkossakin jos on tarve erilaisiin tilaisuuksiin. Musiikki oli erittäin menevää ja tarpeentullen sopivan tunnelmallista :) kiitämme erittäin paljon että teitte meidän tärkeästä päivästä ikinuistoisen !:)  Annika & Pauli”
– Annika Suoniemi, häät 31.12.2015, Juhlatalo Kontula, Sahalahti –

“Hei, suuri kiitos DJ:lle erittäin onnistuneesta musiikista häätapahtumassamme. Olimme kaikin puolin erittäin tyytyväisiä ja mikäli jatkossa meillä tulee olemaan jotain tapahtumaa, joissa tarvitaan musiikkia, käännymme ihan varmasti uudelleen puoleenne :)”
– Merja Uusitalo, häät 12.12.2015, Kakskerran Hirvilampi, Turku –

“Ilta sujui kaikin puolin aivan loistavasti! Työntekijänne on aivan omaa luokkaansa sekä laulajana, juontajana, karaokemestarina että ihmisenä. Lämmin kiitos hänelle ja teille kaikille, koko elämäni aikana en mitään näin sujuvaa ja ystävällistä ja ammattitaitoista toimintaa kuin nämä juhlani etukäteisjärjestelyineen kaikkineen ole kohdannut. Voimme mieheni kanssa rentoutua täysin ja nauttia juhlistamme, kun kaikki hoitui kuin itsestään. Myös vieraat erikseen kiittelivät juontajaa ja erityisesti hänen Kirka-tulkintojaan. Kiitos!
– Anneli Koivunen, syntymäpäiväjuhlat 12.12.2015, Teatterimuseo Kaapelitehdas, Helsinki –

“Ihan kaikkia toiveita ei illan aikana tullut, mutta se ei haitannut. DJ on niin ammattilainen ja niin huippu tyyppi, että saa väen jo vauhtiin ruokailun aikana. Suuret kiitokset hänelle, en voi kiittää häntä kyllin lämpimästi. Myös kaikki asiointi Popmastersin kanssa sujui todella hienosti!”
– Susanna Kultalahti, väitöskaronkka 4.12.2015, Kotirannan Työväentalo, Vaasa –

“Kaikki meni oikein hyvin. Toiveet otettiin huomioon ja DJ oli kaikinpuolin asianmukainen.”
– Eeva-Liisa Sävelä, syntymäpäiväjuhlat 20.11.2015, Massin Maja, Ulvila –

“Olimme erittäin tyytyväisiä, sillä kaikki hoitui juuri kuten oli sovittu! DJ oli positiivinen ja hyvin hengessä mukana. Kaikki kappaleet (jopa ex tempore toiveet) järjestyivät. Kaikkineen erinomainen palvelukokonaisuus. Suosittelen lämpimästi!”
– Mari Takala, häät 19.9.2015, Mekani, Pori –

“Kaikki sujui todella loistavasti alusta asti! Kaikkiin kyselyihin sain vastaukset todella nopeasti ja vielä paria päivää ennen saimme lisättyä pakettiin vielä valot. Kaikki toiveemme toteutettiin ja musiikki oli aina tunnelmaan sopivaa. Ainut mistä on pakko antaa hieman palautetta, on se ettei DJ ottanut meihin yhteyttä, ennen kuin itse soitin hänelle muutama päivä ennen häitä, meille kuitenkin sanottiin, että hän on yhteydessä hyvissä ajoin. Mutta tästäkin huolimatta olen todella tyytyväinen saamamme palveluun, kiitos!”
– Teija Eklin, häät 5.9.2015, Pirkanmaan Musiikkiopisto, Tampere –

“DJ oli luonnollisesti ammattitaitoinen ja palvelu oli ensiluokkaista. Minuun teki silti suurimman vaikutuksen DJn äärettömän positiivinen asenne ja halu tehdä päivästämme ikimuistoinen ja kaikki viihtyivät tanssilattialla. Koska häidemme teemavärinä oli positiivisuus ja rakkaus, niin saimme juurikin tähän teemaan sopivan DJn. Kiitos paljon! :)”
– Sari Rekonius, häät 8.8.2015, Mäntän Klubi, Mänttä –

“DJ hoiti tehtävänsä mallikkaasti! Hän soitti hyvin etukäteen toivomiamme biisejä ja otti toiveita vastaan myös illan aikana. Hän luki hyvin tunnelmaa ja juhlijoiden liikkeitä ja teki musiikkivalinnat sen mukaan. Olimme erittäin tyytyväisiä palveluun, kiitos siitä!”
– Jenni Salminen, häät 8.8.2015, Manilla, Turku –

“Onneksi turvauduin ammattilaisten apuun, ilta oli menestys :)”
– Tanja Mäkelä, 50-vuotisjuhlat 1.8.2015, Ruissalon  Moottorivenekerho, Turku –

“Erittäin joustava ja ammattitaitoinen, kohtelias, charmantti juontaja! Voimme sydämellisesti suositella (myös) kansainvälisiin tilaisuuksiin, kielitaitoa löytyi ja ylitti kaikki odotuksemme. Häävieraamme Saksasta ja Sveitsistä olivat erittäin otettuja valitusta ja soitetusta musiikista! Ja kuten toivoimme- tanssilattia oli aina käytössä!! Mieleen jäi myös aivan mahtava live-performance!”
– Tanja ja Ralf Barthel, häät 25.7.2015, Koivulahden Rapukartano, Vilppula –

“Mielestämme todella hyvät bileet olivat DJ:n ansiota! Sekä se että DJ soitti jo ruokailun aikana taustamusiikkia (DJ:n ansiosta ei tylsiä hetkiä toisia tuijotellen ollut). Hienosti pyrki saamaan hiljaa lämpiävät juhlavieraat mukaan oikeeseen tunnelmaan! Varmasti tulemme puskaradiona kertomaan ja kehumaan jos joku toivoo juhliinsa hyvää fiilistä ja musiikkia!”
– Nina Leikkilä, häät 25.7.2015, Urjalan Säätiötalo

“Täysi kymppi. Ei voi muuta sanoa. Aivan upeasti järjestetty kokonaisuus kaikkeudessaan. Tarkoituksenamme oli pitää rennot ja mukavat häät ja teidän avullanne se todella onnistui! Arvuuttelimme ensin bändin välillä, mutta päätyminen DJ:n oli todellakin oikea valinta. Musiikki soi läpi päivän mukautuen aina sopivaksi jokaiseen hetkeen. Häissä ei ollut yhtään hiljaista tai kiusallista hetkeä, koska musiikki kevensi tunnelmaa. Loistavaa. Erityiskiitos DJ:lle, joka hoiti musiikki toivemme täydellisesti ja jatkoi soittamista vielä myöhälle yöhön asti. Tulemma varmasti käyttämään ja suosittelemaan palveluitanne jatkossa, kun järjestämme juhlia.”
– Tuomas Toivola, häät 11.7.2015, Kelhin Juhlatalo, Valkeakoski –

“Kiitos, kiitos ja kiitos. On hienoa kun asioita hoidetaan ammattitaidolla ja kuitenkin hommasta näkyy poikamainen innostus hyvällä tavalla. Annoimme pohjustavaa soittolistaa josta juontaja poimi ehdottomat helmet soittoon, kuitenkin lukien tyylilinjaa ja yleisöä. Kiitos ei tule pelkästään meiltä synttärisankareina vaan koko juhlaväki oli haltioissaan, varsinkin juontajan laulu osuuksien jälkeen. Kaikki oli alusta loppuun vaivatonta, helppoa ja luotettavaa. Tästä on hyvä jatkaa iloisin mielin uudelle vuosikymmenelle.”
– Hannu Luostarinen, syntymäpäivät 11.7.2015, Estelle, Vääksy –

“Dj häissämme oli mukana tekemässä juhlista ikimuistoiset. Hän oli erittäin ammattitaitoinen, ja kaikki sujui paremmin kuin olisi edes osannut toivoa. Mukava tyyppi, ja täysi kymppi työssään. :) Kiitos hänelle!”
– Aino Brommels, häät 4.7.2015, Ahjola, Nurmijärvi –

“Saimme erittäin hyvää palvelua alusta loppuun asti. Kaikki toiveemme otettiin huomioon ja saimme hyviä pakettiratkaisuehdotuksia. DJ:mme oli aivan huikea!! Kaikilta tuli kehuja illan musiikista! Koko ilta meni aivan nappiin siis myös musiikin osalta. Kaikille oli jotakin ja tanssilattialla viihtyivät kaikki vieraat vauvasta vaariin. Vaikka ohjelmaan tuli illan aikana pieniä muutoksia esim aikatauluihin, osasi DJ hoitaa homman kotiin. Suurkiitos DJ:lle! Ps. Letkajenkkabiisi soi vieläkin monen päässä!! ;)”

– Laura & Frans Koivuniemi, häät 27.6.2015, Sammin Ratsutila

“Heti alkuyhteydenotosta tuli vaikutelma, että Popmastereilla homma toimii, ja niin toimikin poikani häissä. Työntekijänne on loistava tiskijukka. Sain häneltä hyviä neuvoja hääohjelmajärjestyksen suunnittelussa. Juhlissa hän hoiti asian rennon tyylikkäästi ja ammattitaidolla vetäen juhlayleisöä mukaan tanssimaan. Karaokekin toimi moitteettomasti. Samoin tekniikka pelasi. Löytyipä mieheltä vielä upea lauluääni. Hinta-laatusuhde erittäin hyvä. Ei voi kun kiittää ja suositella Popmastereita lämpimästi.”
– Kaija-Liisa Honkanen, pojan häät 6.6.2015, Iisalmi, Raatihuone

“Juhlat onnistuivat täydellisesti ja Dj kruunasi illan! Taustamusiikki ruokailutilanteessa toi tunnelmaa ja rentoutta. Välillä tanssilattia täyttyi ja koko juhlaporukka saatiin mukaan. Toiveita toteutetettiin pyyntöjen mukaan. Kehuja sateli myös vierailta. Iso kiitos! :)”
– Krista Huhta, häät 23.5.2015, Kiikoinen, Kiikoisten Seurantalo

“DJ sai tunnelman kirjailellisesti kattoon! Ollaan tosi onnellisia! Vierailta ollaan moneen otteeseen kuultu kehuja DJ.stä. “Ilonen, reipas ja helposti lähestyttävä” Kaikilla oli hauskaa ja jalat kipeänä tanssimisesta ja hyppimisestä. Suuri kiitos DJ:lle!”
– Laura Ihanamäki, häät 23.5.2015, Rauma, Kuuskari

“Esimerkillistä työtä, homma meni niinkuin pitikin. Vaikka aikaa varattiin reilusti juhlapäiväksi, tuntui se silti luistavan käsistä, olisin mielellään soitattanut juontajalla enemmänkin.”
– Jouni Pulkkinen, häät 23.5.2015, Akaa, Karllundin Kivinavetta

“Hääjuhlastamme tuli ikimuistoiset juuri DJ:n ansiosta sillä hän sai musiikillaan tunnelman kattoon,hän oli kuunnellut toiveitamme.Juhlaväkikin on jälkeenpäin kiitellyt illasta,toiset sanomalla OLI OIKEIN VUOSISADAN BILEET.”
– Timo Valtonen, häät 23.5.2015, Lieto, Villa Järvelä

“Kyllä huomaa, että on ammattilaiset asialla. Olen todella tyytyväinen tekemäämme dj-ratkaisuun. DJ oli todella aurinkoinen ja ystävällinen – voisin lämpimästi suositella Popmasteria kenelle tahansa juhlanjärjestäjälle.”
– Emmi Asplund, häät 9.5.2015, Turku, Logomo

“Lämpimästi suosittelen tätä yritystä kaikenlaisiin yksityis- ja yritystapahtumiin. Popmaster oli 4-kymppisilläni hoitamassa DJ-karaoken ja voin sanoa, että kaikki viihtyivät! Juontaja kunnioitti kaikkia toiveita niin sankarilta kuin yleisöltäkin ja omasi hyvän pelisilmän mitä milloinkin kannatti soittaa. Käytetyt laitteet ja mm. karaokelistat olivat todella korkealaatuiset ja toimivat. Kiitos!”
– Mariia Bognomini, syntymäpäiväjuhlat 28.3.2015, Espoo, Carlberg

“Annamme täyden kympin toiminnastanne ja palveluistanne omissa synttärijuhlissamme. Musiikki oli juuri sitä mitä oli sovittu, karaoke oli hyvin ohjattua, DJ hoiti hommansa täydellisesti!!! Myös vieraat antoivat 10 pistettä!!! Tulemme varmasti jatkossa käyttämään palvelujanne ja suosittelemme teitä eteen päin. Erikoiskiitos DJ:lle, teit tyttäremme juhlista täydelliset!!!”
– Anu Parviainen, tyttären 18-vuotisjuhlat 27.3.2015, Vihti, Tervalammen Sampola

“Toimintanne oli hyvää ja ammattimaista. Olen erittäin tyytyväinen.”
– Riittakerttu Kaltiala-Heino, syntymäpäiväjuhlat 7.3.2015, Tampere, Laulumaja

 “DJ hoiti homman loistavasti koko illan ja löysit porukalle just sopivaa musiikkia! Olemme tosi tyytyväisiä musiikistä ja palvelusta, ja niin olivat myös vieraimme!”
– Maria Holm, häät 31.12.2014, Porvoo, Kiialan Kartano

“Suuri kiitos DJ:lle joka oli häissämme. Emme olisi voineet parempaa henkilöä saada, toivottavasti annatte kiitoksen vielä kerran hänelle meidän puolestamme. Kaikki sujui todella hienosti ja mallikkaasti. DJ teki hääjuhlasta ainutlaatuisen omalta osaltaan. Ja kiitos Popmaster.”
– Annika Töyrylä, häät 31.12.2014, Iitti, Kausalan Ponni

“Vaikka juhlamme tulivat lyhyellä varoitusajalla saimme todella hyvän ja joustavan palvelun. Kaikki toimi ajallaan, toiveemme huomioitiin todella hyvin ja kommunikointi toimi.”
– Ilkka Ahola, juhlat 10.11.2014, Agroksenmäen Holvikellari

“Kaikki järjestelyt sujuivat erinomaisesti ja todella joustavasti ja juontaja oli aivan loistava! Hän oli selvästi mukana touhussa koko sydämellään ja olin todella tyytyväinen kaikkeen. Juontaja laittoi myös välillä taustalta tulemaan aplodeja yms. efektejä, mitkä sopivat tilanteeseen. Hän kuunteli koko ajan mitä mm. puheissa mainittiin ja kun esim. yhdessä puheessa kerrottiin yhdestä biisistä, joka liittyi erääseen tilanteeseen, niin juontaja laittoi kyseisen biisin soimaan, se tuntui todella mukavalta :) Kiitos! Voin todella suositella teitä! “
– Heidi Ågren, syntymäpäiväjuhlat 25.10.2014, Turku, Hirvilammen Paviljonki

“Olimme kaikin puolin erittäin tyytyväisiä juontajan toimintaan sekä ennen juhlaa että itse juhlassa. Juontaja oli mukava ja hän toimi erittäin joustavasti soittaen myös vieraiden pyytämiä kappaleita. Musiikki oli täysin toiveidemme mukaista ja vieraatkin viihtyivät tanssilattialla koko illan. Voimme lämpimästi suositella Popmasteria, etenkin jos kaikki juontajanne ovat näin ammattitaitoisia! Tulemme varmasti myös jatkossa käyttämään palveluitanne, mikäli tarvitsemme juhliin musiikkia. Iso kiitos ja kumarrus!”
– Ristomatti Savimäki, hääjuhla 25.10.2014, Tuusula, Solbacken

“Olemme erittäin tyytyväisiä palveluun. Dj kuunteli toiveemme musiikin suhteen, joka todellakin poikkesi “valtavirrasta”, ja oli innostunut. Kommunikointi toimi puolin ja toisin koko illan. Myös Dj tuntui viihtyvän kuten myös vieraamme. Iltamme oli onnistunut.”
– Eija-Sinikka ja Jari Myöhänen, häät 27.9.2014, Savonlinna, Olavinlinna

“Kaikki sujui viime lauantaina häissämme hienosti. Erityiskiitos DJ:lle siitä, että hän toteutti suuren osan etukäteen tekemistämme musiikkitoiveista ja spiikkasi häävalssimme alun tosi hyvin!”
– Anni ja Tero Lukkala, häät 20.9.2014, Vantaa, Hämeenkylän kartano

“Olimme todella tyytyväisiä tiskijukkaamme. Itse olimme aikataulusta myöhässä mutta hän soitteli hyvää musiikkia niin kauan kunnes tanssit alkoi. Hääväki viihtyi mainiosti ja mielestäni tanssilattia oli täynnä melkein koko ajan. Juhlat olivat täydelliset!”
– Susanna Hellström-Liekola, häät 23.8.2014, Agroksenmäen Holvikellari

“Dj huomioi asiakkaan toiveet ennen tapahtumaa kuten myös illan aikana loistavasti. Yhteydenpito ja kysymyksiin vastaaminen sähköpostitse oli nopeaa ja asiakaslähtöistä kaikin puolin. Palvelu ylitti niin maksajan kuin vieraiden odotukset palautteesta päätellen. Aion suositella teitä ja jos itsellemme vielä isompia juhlia tulee niin käytämme palveluitanne ehdottomasti uudelleen! Kiitos!”
– Sanna Savioja, häät 4.1.2014, Tampere, Irjalan makasiinit –  

“Positiivista DJ:ssä oli että hän soitti hyvää musiikkia ja otti häissämme olleet lapsetkin ihanasti huomioon.”
– Maija Salonen, häät 17.8.2013, Luhanka –

“DJ tuli ajoissa, hoiti tavarat paikoilleen hienosti ja omatoimisesti, oli kohtelias ja mukava. Hän soitti klo 18-24 ja korjasi sitten kamat pois, niin saimme tanssia aivan loppuun asti eli sen mitä huvilan järjestyssääntö salli.”
– Kirsi Aho, syntymäpäiväjuhlat 10.8.2013, Helsinki, Villa Salin

“Popmasterin kanssa asiointi sujui todella hyvin. Asioista sovittiin ajoissa ja selkeästi ja palveluista ja toimintatavoista kerrottiin selvästi. Oli mukavaa, kun asiat saatiin sovittua aikaisessa vaiheessa, alkuvuodesta, juhlien ollessa loppukesästä. Yhteyden Popmasteriin sai ripeästi ja kysymyksiin vastattiin pian. Olemme todella tyytyväisiä Popmasteriin ja suosittelemme palveluitanne muillekkin! Ammattimaista ja luotettavaa palvelua koko rahan edestä. Mikään muu DJ-palveluita tarjoava taho, jonka olemme löytäneet, ei pystynyt tarjoamaan näin luotettavaa ja hyvää palvelua kuin Popmaster.”
– Heli Lehtonen, häät 10.8.2013, Tampere, Rustholli

“No oli ihan huippua musaa just niinkuin haluttiin. Ei mitään valittamista. Päinvastoin!”
– Annika Vasalampi, häät 3.8.2013, Punkalaidun, Vartialan lava

“Olemme enemmän kuin tyytyväisiä lauantain ohjelmaan! Musiikkipuoli hoitui juhlissa hyvin, ja oli juuri sen tyylistä kuin mitä olimme toivoneetkin. Illan virallisuuksien päätyttyä juontaja hoiti hommansa hyvin ja sai mukavasti porukan liikkeelle ja veisaamaan karaokea… :) Aiomme kyllä jatkossa suositella teidän palveluja muillekin!!”
– Marja ja Eeropekka Valkeajoki, häät 20.7.2013, Juupajoki, Heimola

“Vaimon ja juhlakansan puolesta tahdon kiittää Popmasteria ja sen työntekijöitä panoksesta. Kaikki olivat todella tyytyväisiä pakettiinne.”
– Roope Liljeberg, häät 6.7.2013, Tampere –

“Mitä toimintaan tulee niin ei meillä ole kyllä mitään muuta kuin suitsutusta tarjolla :). Kaikki pelasi Pirtillä kuin rasvattu. Ei muuta kun jatkatte samaan malliin niin voin ainakin henkilökohtaisesti suositella teidän palvelua.”
– Juha Koskensalo, häät 29.6.2013, Tampere –

Ei VOI sano mitään negatiivista Kaikki toimi, kuten sovittiin, DJ, todella taitava ja hoiti upeasti hääparinkin haastattelut ja muut juonnot.  Minulla ei mistään häistä ollut tällaista kokemusta – nyt on enkä kadu – voisi sano, tämä oli jopa orkesteriakin parempi ja sopi erittäin hyvin häiden suuren nuorisomäärän vuoksi hyvin. Yksi asia jäi itseä harmittamaan, kun DJ, oli vain klo 24. Näin se sovittiin ja se oli ok. Sain itse sitten palautetta hääväeltä, kun karaoke loppui niin “aikaisin”. Minut yllätti se, että hääväessä oli tosi paljon karaokelaulajia. Nyt jatkossa tämänkin osaa huomioida, jos vielä tulee tilanteita joissa tällaista voisi harkita. Nyt on kuitenkin jo molemmat tyttäret naimisissa, joten häitä ei ainakaan tule. Kiitos Tommi! Parasta oli juuri tuo, että se mitä sovittiin piti pilkulleen. Varmaa on se, että jos minulta joku kyselee kokemuksia – voin ehdottomasti teitä suositella. KIITOS.”
– Harri Snellman, tyttären häät 29.6.2013 –