Ohjelmatoimisto Popmaster tarjoaa DJ ja karaokepalvelut ravintolaan kaikkialla Suomessa. Toteutamme ravintola-asiakkaille erikoisiltoja, tarjoamme taustamusiikkia sekä toimimme pitkäaikaisina kumppaneina niin yökerhoille kuin baareille.

Toimintamme perustuu selkeään tuntihinnoitteluun, joten aloitus- ja lopetusaikoja viilaamalla saamme rakennettua yhteistyöstämme mahdollisimman kustannustehokkaan yritysasiakkaiden toiveiden mukaisesti. Minimiaika yhdelle keikalle on neljä tuntia.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous DJ ja karaokepalvelut ravintolaan:

Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 2925290
asiakaspalvelu@popmaster.fi

DJ ja karaokepalvelut ravintolaan
Tilaa DJ ja karaokejuontaja ravintoloille

Erikoisillat tuovat vaihtelua ravintoloille

Erikoisiltojen järjestäminen ravintoloissa ei ole koskaan huono idea. Se aktivoi vanhoja asiakkaita ja herättää mielenkiintoa uusissa asiakkaissa. Yökerhoissa, baareissa ja ravintoloissa on helppo järjestää erikoisiltoja esimerkiksi karaokeillan muodossa. Karaoke on suosittu ohjelmanumero ja tarjoammekin kattavan levystön ikiklassikoita sekä viimeisimpiä hittejä. Valitse teemaksi esimerkiksi hevikaraoke tai bilekaraoke.

Jos karaoke ei sovi juuri teidän ravintolaanne, tilaa Dj ravintolaan tarjoamaan asiakkaillenne erilaisen musiikkielämyksen. Normaalista taustamusiikista poiketen voimme järjestää ohjelmaksi esimerkiksi BileDJ:n tai VinyyliDJ:n. Ota yhteyttä ja ideoidaan yhdessä juuri teidän yrityksellenne sopiva erikoisilta!

Varaa vakituinen DJ tai karaokejuontaja

Erikoisiltojen lisäksi voit varata myös vakituisen DJ:n tai karaokejuontajan, joka viihdyttää asiakkaitanne esimerkiksi kerran viikossa. Ravintola-asiakkaiden osalta toimintamme perustuu pääosin pitkäaikaisiin yhteistyösopimuksiin. Jos haluat luotettavan ammattilaisen tarjoamaan ohjelmaa ravintola-asiakkaillesi, ota yhteyttä meihin!

Lue kymmenen syytä valita Popmaster