Oletko valmistelemassa juhlia? Muistettavien asioiden lista on pitkä, mutta olethan huomannut miettiä myös illan tunnelmaa? Usein juhlien järjestäjät keskittyvät liiaksikin juhlien pieniin yksityiskohtiin ja illan tunnelman miettiminen jää taka-alalle. Musiikilla on erittäin merkittävä rooli juhlien tunnelman rakentamisessa ja vieraiden viihtyvyydessä. Pohdi olisiko DJ juhliin soveltuva tapa varmistaa se, että äänentoisto toimii, oikeanlainen musiikki soi ja vieraasi viihtyvät.

Kun valitset DJ juhliin, mieti seuraavia kysymyksiä:

1. Onko sinulla valmiita ajatuksia juhlien musiikkilinjasta? Listaa ehdottomat toivekappaleet ja myös se mitä et missään nimessä halua kuulla juhlissasi.

2. Ammattimaiset DJ:t osaavat lukea juhlien tunnelmaa illan aikana, mutta varmista että DJ tietää jo etukäteen juhlien aiheen, mahdolliset teemat, illan ohjelmarungon, mahdolliset muut esiintyjät, ym.

3. Millä varmistetaan DJ saapuminen juhliin 100 prosentin varmuudella? Jos tilaat DJ-palvelun yksittäiseltä soittajalta suoraan, sinun tulee tiedostaa riski mahdollisten sairastumisten ja muiden yllättävien esteiden osalta. Popmasterilla ja muilla ammattimaisilla DJ-yhtiöillä työskentelee kymmeniä ammattimaisia soittajia, joten voit olla varma että saat tilaamasi palvelun juhliisi.