Karaoke toimii juhlissa kuin juhlissa. Muutamien rohkaisuryyppyjen jälkeen jokaisessa juhlijassa herää oma penttihietanen, juiceleskinen tai olavivirta. Ohjelmatoimisto Popmaster tuottaa juonnettua karaokepalvelua juhliin, tapahtumiin ja ravintoloihin koko Pirkanmaan alueella.

Voi koota oman juhlapakettisi suoraan verkkosivuillamme ja näet heti mitä pakettisi sisältää ja paljonko se maksaa. Kaikki karaokepakettimme sisältävät kuuden tunnin juonnetun tapahtuman, mutta voit vapaasti valita pakettiisi lisätunteja tai -laitteita oman halusi mukaan. Lauluelämystä voit korostaa valitsemalla muutamia värivaloja ja savukoneen laulajan ympärille. Trussirakenteilla nostat esiintymistunnelman kattoon ja lisänäytöillä saat myös yleisön laulamaan mukana. Pyörittele vapaasti erilaisia vaihtoehtoja verkkopalvelussamme ja lopuksi voit lähettää meille varaustiedustelun haluamastasi paketista. Vastaamme sinulle aina 24 tunnin kuluessa.

Kaikki juontajamme ovat käyneet läpi Popmaster Akatemian ja lisäksi jokainen heistä on alkuvaiheessa tehnyt useita keikkoja kokeneemman juontajan mukana. Koulutuksella ja laajalla perehdytyksellä haluamme varmistaa sen, että pystymme lähettämään asiakkaillemme vain innostuneita ja työnsä osaavia henkilöitä. Ammattitaitoisen juontajan tehtävänä on vapauttaa asiakkaiden tunnelma ja kannustaa kaikkia laulamaan. Osaava juontaja ei välttämättä osaa itse laulaa, vaan on erityisen taitava houkuttelemaan asiakkaita laulamaan. Juontajan tehtävänä on luoda asiakkaille unohtumattomia lauluelämyksiä. Lauluäänen miksauksella on erittäin suuri rooli siinä millaisena laulaja oman äänensä kuulee. Miksauksen harjoittelu onkin isossa roolissa Popmaster Akatemiassa ja aloittelevien juontajien koekeikoilla kokeneempien juontajien ohjauksessa.

Jos etsit karaokeravintolaa Tampereella, klassikkopaikat löydät täältä:

Tiikerihai
Kaijakka
Gloria
Viihdemaailma Ilona

Karaoke Tampere - bilekaraoke - bileetKaraoke Tampere - Tiikerihai - karaokeravintolaKaraoke Tampere - Kivenheitto - karaokejuontajaKaraoke Tampere - ravintolaan - ravintola - karaokeravintolaKaraoke Tampere - Popmaster- karaoke - PopmastersKaraoke Tampere - juhliin - juhlat - juhlatila - hintaKaraoke Tampere - Sibriina - karaokejuontaja - Sibrina - SoundKaraoke Tampere - karaokekilpailu - karaokejuontajaKaraoke Tampere - pikkujoulut - pikkujouluihin