Karaoke ja Tampere kulkevat käsikädessä juhlien musiikkiohjelman järjestämisessä. Ohjelmatoimisto Popmaster tuottaa juonnettua karaokepalvelua juhliin, tapahtumiin ja ravintoloihin koko Pirkanmaan alueella, kuten Ylöjärvellä, Kangasalla, Lempäälässä ja Pirkkalassa. Popmasterin karaokepaketit sisältävät aina vähintään kuuden tunnin juonnetun karaokeillan laitteineen ja levystöineen. Laaja levystömme sisältää yli 10 000 suosituinta karaokekappaletta, joista osa on kotimaisia ja osa ulkomaisia kappaleita. Jokaiselle löytyy siis varmasti mieleinen laulu laulettavaksi.

Jos etsit karaokeravintolaa Tampereella, klassikkopaikat löydät täältä:

Bar Ihku Tampere
Kaijakka
Heidis Bier Bar
Viihdemaailma Ilona

Karaokejuontaja Tampereelle
Amattitaitoiset karaokejuontajat Tampereella

Karaokepalvelut Tampereen seudun juhliin

Popmasterin toiminnan perustana on pitkäaikaiset yhteistyösopimukset karaokeravintoloiden kanssa. Teemme useita kymmeniä karaokeiltoja ravintoloissa joka kuukausi, joten juontajamme ovat kokeneita ammattilaisia työssään. Nyt sinulla on mahdollisuus saada karaoken konkari viihdyttämään myös omia juhlavieraitasi Tampereen seudulle.

Kaikki juontajamme ovat käyneet läpi Popmaster Akatemian ja lisäksi jokainen heistä on alkuvaiheessa tehnyt useita keikkoja kokeneemman juontajan mukana. Koulutuksella ja laajalla perehdytyksellä haluamme varmistaa sen, että pystymme lähettämään asiakkaillemme vain innostuneita ja työnsä osaavia henkilöitä.

Ammattitaitoisen juontajan tehtävänä on vapauttaa asiakkaiden tunnelma ja kannustaa kaikkia laulamaan. Osaava juontaja ei välttämättä osaa itse laulaa, vaan on erityisen taitava houkuttelemaan asiakkaita laulamaan. Juontajan tehtävänä on luoda asiakkaille unohtumattomia lauluelämyksiä. Lauluäänen miksauksella on erittäin suuri rooli siinä millaisena laulaja oman äänensä kuulee. Miksauksen harjoittelu onkin isossa roolissa Popmaster Akatemiassa ja aloittelevien juontajien koekeikoilla kokeneempien juontajien ohjauksessa.

Onko Tampereen seudun juhlatila vielä hakusessa? Tutustu Tampereen suosituimpiin juhlatiloihin täältä

Karaoke hinnat Tampere

Yksinkertaisen ja selkeän hinnoittelun ansiosta pystymme palvelemaan yhtä tehokkaasti niin yksityisiä juhlien järjestäjiä, pitkäaikaisia ravintola-asiakkaitamme kuin yritysasiakkaita. Karaoken saat tilattua Tampereelle selkeällä hinnoittelulla

Yksityisjuhliin tarjoamme valmiita paketteja karaokepalveluiden järjestämiseen, joita räätälöimällä luomme juuri sinulle sopivimman ohjelmakokonaisuuden. Voit myös helposti yhdistää juhliisi DJ:n ja karaoken. Tutustu paketteihin alta:

Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous sivun ylälaidan laskurilla DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta.

Karaoke Tampere - pikkujoulut - pikkujouluihin
Karaokejuontajamme ovat ammattilaisia

Tutustu Tampereen karaoke teemoihin

Kykenemme toteuttamaan erilaisia karaokekokonaisuuksia halutuilla teemoilla. Karaokea on tarjolla niin lapsille, lapsenmielisille, rokkareille, suomihittien laulajille ja bilettäjille. Tampere on täydellinen paikka järjestää juhlat ja niihin on tarjolla jokaiselle sopiva karaoke. Tutustu eri karaokevaihtoehtoihin alta:

Lastenkaraoke
Hevikaraoke
Bilekaraoke
Livekaraoke
Hääkaraoke

Halutessasi voit myös yhdistellä eri teemoja ja järjestää alkuillasta juhliisi vaikka lastenkaraoke, josta siirrytään hevikaraoken kautta suoraa bilekaraokeen. Sinä päätät!

Karaoke Tampereen ravintoloihin

Ravintola-asiakkaiden osalta toimintamme perustuu pääosin pitkäaikaisiin yhteistyösopimuksiin. Alan käytännöistä poiketen Popmaster toimii tuntihinnoittelulla. Tämän myötä Tampereen ravintolalla on mahdollista tarjota asiakkailleen ohjelmaa juuri oikealla hetkellä kustannustehokkaasti. Voimme toimia joko ravintolan omilla laitteilla tai vaihtoehtoisesti tuomme mukanamme omat karaokelaitteet ja -levystöt. Karaokepalvelut sopivat erinomaisesti myös Tampereen yritysasiakkaille juhliin ja ravintoloihin. Lue lisää karaoken tilaamisesta ravintolaan

Karaoke Tampere - juhliin - juhlat - juhlatila - hinta
Tilaa karaoke Tampereelle juhliin ja tapahtumiin
Karaoke Tampere - Tiikerihai - karaokeravintola
Tampereen karaokejuontajat ovat ammattilaisia
Karaoke Tampere - bilekaraoke - bileet
Piristä juhliasi karaokeohjelmalla Tampereella