Helsinki on DJ -ammattilaisten ykköspaikka, sillä pääkaupunkiseutumme on täynnä juhlia ja tapahtumia vuodenajasta ja viikonpäivästä riippumatta. Popmaster tuottaa laadukkaat ja luotettavat DJ-palvelut Helsingissä ja sen lähiympäristössä, kuten Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella, Kauniaisissa, Porvoossa ja koko Uudellamaalla.

Luotettavan toimintamme perustana on pikäaikaiset DJ-palvelut yhteistyössä ravintoloiden ja yökerhojen kanssa. Vuosien kokemus kaikista vaativimmalta tanssikansalta on muokannut ohjelmistopalvelustamme Suomen laadukkaimman. Nyt tarjoamme ammattitaitoiset DJ:t myös yksityisjuhliin koko Suomen alueelle. Lue DJ-palveluistamme lisää ja pyydä tarjous.

Tarjoamiamme juhlapaketteja on kolmea eri tasoa: Peruspaketti, Extra-paketti ja Deluxe-paketti. Kaikkiin juhlapaketteihin sisältyy kuuden tunnin mittainen DJ- tai karaokekeikka laitteineen. Popmasterin musiikkityöntekijä toimittaa, kasaa ja purkaa kaluston, joten asiakas saa kaiken avaimet käteen -periaatteella. Extra-paketissa tulee peruspaketin lisänä valaistu trussikaari, savukone ja neljä spottivaloa. Deluxe-paketti sisältää kaiken lisäksi myös isot kuvanäytöt, liikkuvat valot sekä savukoneen.

Hinnat DJ Helsinki alkaen:

  • Perus DJ-paketti: 520 €
  • Extra-paketti: 790 €
  • Deluxe-paketti: 1280 €

Valmiit juhlapaketit helpottavat palvelukokonaisuuden hahmottamista ja antavat suuntaa juhlapakettien hinnoitteluille. Kuuden tunnin mittaiseen DJ-keikkaan voi halutessaan ostaa myös lisätunteja, jos tapahtuman odotetaan kestävän pidempään. Jokainen juhlapaketti on myös räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan. Valitse spottivalot, savukone, bassokaiutin tai trussikaari DJ:n ympärille, mikäli haluat näyttävämmän kokonaisuuden. Annamme mielellämme vinkkejä ja ajatuksia myös puhelimitse, joten älä epäröi soittaa myyntipalveluumme. Laskurimme avulla pystyt laskemaan hinnan tarpeidesi mukaan ja lähettämään meille alustavan tarjouspyynnön. Laskurin löydät sivun oikeasta ylälaidasta.

Voit olla myös yhteydessä suoraa asiakaspalveluumme:

Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 2925290
asiakaspalvelu@popmaster.fi

Kyselyjä, tarjouspyyntöjä sekä lisätietopyyntöjä voit lähettää nopeasti yhteydenottolomakkeen kautta täältä

Lue myös yritysreferenssejämme sekä yksityisasiakkaiden kokemuksia Popmasterin DJ- ja karaokepalveluista. Olemme myös listanneet Helsingin alueen suosituimmat juhlatilat ja kokemukset niiden käytöstä. Mikään juhlatila ei ole meille haaste, joten juhlien järjestämisessä vain mielikuvituksesi on rajana. Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juhliisi täydellinen ohjelmakokonaisuus.

BileDJ
DJ Helsinki – Ammattitason DJ juhliin, häihin, tapahtumiin ja ravintoloihin
naisDJ - DJ nainen - DJ Helsinki
DJ Helsinki – Ammattitason nais DJ:t
DJ Helsinki - juhliin - ravintolaan
DJ Helsinki – Lastenjuhliin ja aikuisten bileisiin
DJ - Finland - tiskijukka
Tilaa tiskijukka eli DJ Helsinkiin Popmasterilta