Helsinki on DJ ja karaokeammattilaisten ykköspaikka, sillä pääkaupunkiseutumme on täynnä juhlia ja tapahtumia vuodenajasta ja viikonpäivästä riippumatta. Popmaster tuottaa laadukkaat ja luotettavat DJ-palvelut Helsingissä ja sen lähiympäristössä, kuten Espoossa, Vantaalla, Kirkkonummella, Kauniaisissa, Porvoossa ja koko Uudellamaalla. Olemme tehneet lukuisia keikkoja Uudellamaalla ja tanssittaneet juhlakansaa niin yksityisjuhlissa kuin klubeilla:

Luotettavan toimintamme perustana on pikäaikaiset DJ-palvelut yhteistyössä ravintoloiden ja yökerhojen kanssa ympäri Suomen erityisesti Helsingin seudulla, Tampereella ja Turun seudulla. Vuosien kokemus kaikista vaativimmalta tanssikansalta on muokannut ohjelmistopalvelustamme Suomen laadukkaimman. Nyt tarjoamme ammattitaitoiset DJ:t myös yksityisjuhliin koko Suomen alueelle. Lue DJ-palveluistamme lisää ja pyydä tarjous.

Hinnat DJ Helsinki alkaen:

Tarjoamiamme DJ-juhlapaketteja Helsinkiin ja pääkaupunkiseudulle on kolmea eri tasoa: Peruspaketti, Extra-paketti ja Deluxe-paketti. Kaikkiin juhlapaketteihin sisältyy kuuden tunnin mittainen DJ- tai karaokekeikka laitteineen. Popmasterin musiikkityöntekijä toimittaa, kasaa ja purkaa kaluston, joten asiakas saa kaiken avaimet käteen -periaatteella. Extra-paketissa tulee peruspaketin lisänä valaistu trussikaari, savukone ja neljä spottivaloa. Deluxe-paketti sisältää kaiken lisäksi myös isot kuvanäytöt, liikkuvat valot sekä savukoneen.

Valmiit juhlapaketit helpottavat palvelukokonaisuuden hahmottamista ja antavat suuntaa juhlapakettien hinnoitteluille. Kuuden tunnin mittaiseen DJ-keikkaan voi halutessaan ostaa myös lisätunteja, jos tapahtuman odotetaan kestävän pidempään. Jokainen juhlapaketti on myös räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan. Valitse spottivalot, savukone, bassokaiutin tai trussikaari DJ:n ympärille, mikäli haluat näyttävämmän kokonaisuuden. Annamme mielellämme vinkkejä ja ajatuksia myös puhelimitse, joten älä epäröi soittaa myyntipalveluumme. Laskurimme avulla pystyt laskemaan hinnan tarpeidesi mukaan ja lähettämään meille alustavan tarjouspyynnön. Laskurin löydät sivun oikeasta ylälaidasta.

DJ-ammattilaiset Helsingissä

“Meillä oli melko haastavia toiveita, mutta DJ selvisi niistä hyvin. DJ:n esiintyminen ja tilanteenlukutaito oli loistavaa. Ilahduimme siitä, miten hyvin DJ sai vieraamme tanssimaan ja mukaan juhlatunnelmaan. Vaikea sanoa mikä olisi voinut mennä paremmin. Erityiskiitos DJ:n oma-aloitteisuudesta pöytä-/jatkojohtotarpeiden selvityksessä suoraan ravintolalta.”
– Joonas Haapala, häät 27.7.2019, Uunisaari, Helsinki –

“Omia nelikymppisiäni olin odottanut jo monta vuotta ja päättänyt aikoinaan, että DJ pitää sinne saada. Juhlat olivat äärettömän tärkeät mulle ja DJ:llä on tietysti valtava rooli tuon kaltaisissa bileissä, joissa keskiössä on musiikki ja tanssi. Popmasterin DJ lunasti kyllä paikkansa! Kajareista soi juuri ne oikeat kappaleet oikeaan aikaan. Vierailta tuli paljon kehuja ja kiitoksia juhlien tunnelmasta. Miellyttävä, ystävällinen herrasmies, jonka palkkaisin koska tahansa uudestaan juhliini! Isot kiitokset!”
– Riitta Miikkulainen, syntymäpäivät 2.2.2019, Tommi´s Kitchen, Espoo –

Ohjelmatoimisto Popmasterin palveluksessa on yli 100 musiikkityöntekijää, joista iso osa on tiskijukkia. Oma pysyvä henkilökuntamme takaa sen, että palvelumme laatu pysyy tasaisena ja luotettavana. Valitsemme jokaiseen tapahtumaan oikean soittajan kun kuulemme ensin tilaajan toiveet musiikin ja muiden yksityiskohtien osalta. Teemme vuosittain yli 4000 DJ- ja karaokekeikkaa, joten voit luottaa vahvaan ammattitaitoomme. Keräämme ahkerasti palautetta asiakkailtamme ja asiakastyytyväisyytemme on yli 96 prosenttia. Julkaisemme asiakkaiden kokemuksia Popmasterin toiminnasta avoimesti myös verkkosivuillamme.

Kysy lisää DJ-palveluista Helsingin seudulla asiakaspalvelustamme:

Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 2925290
asiakaspalvelu@popmaster.fi

Lue myös yritysreferenssejämme Helsingin seudulla järjestetyistä DJ-keikoista. Olemme myös listanneet Helsingin alueen suosituimmat juhlatilat ja kokemukset niiden käytöstä. Mikään juhlatila ei ole meille haaste, joten juhlien järjestämisessä vain mielikuvituksesi on rajana. Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juhliisi täydellinen ohjelmakokonaisuus.

BileDJ - Dj Espoo ja Vantaa
DJ Helsinki – Ammattitason DJ juhliin, häihin, tapahtumiin ja ravintoloihin
naisDJ - DJ nainen - DJ Helsinki
DJ Helsinki – Ammattitason nais DJ:t
DJ Helsinki - juhliin - ravintolaan
DJ Helsinki – Lastenjuhliin ja aikuisten bileisiin
DJ Helsinki - Finland - tiskijukka
Tilaa tiskijukka eli DJ Helsinkiin Popmasterilta

Popmaster – viihteen ammattilainen

Olemme kotimainen ohjelmatoimisto, joka on tuottanut DJ- ja karaokepalveluja vuosien ajan. Sijaitsemme keskeisellä paikalla Tampereella Pirkanmaalla. Popmaster on osa Restbar Groupia, johon kuuluu lisäksi ravintolat Pepper Bar & Restaurant sekä Olutravintola Konttori sekä cateringpalveluja tarjoava Pepper Catering.

Seuraathan meitä myös Facebookissa ja Instagramissa