Oulu on täydellinen juhlakaupunki, joten tilaa myös karaoke juhliin ja ravintoloihin juhlakansaa viihdyttämään! Ammattitasoinen karaokejuontaja saapuu juhliisi Oulun seudulle. Valmiit karaokepaketit sisältävät vähintään kuuden tunnin juonnetun karaokeillan laitteineen ja levystöineen. Laaja musiikkivalikoima sisältää yli 10 000 suosituinta karaokekappaletta, joista osa on kotimaisia ja osa ulkomaisia kappaleita. Jokaiselle löytyy siis varmasti mieleinen laulu laulettavaksi.

Jos etsit karaokeravintolaa Oulusta, kannattaa tutustua seuraaviin vaihtoehtoihin:

Bar Ihku
Karaoke Bar

Karaokejuontaja Oulu - juhliin - tapahtumaan - häihin - pikkujouluihin
Tilaa karaokejuontaja Ouluun

Karaoke hinnat Oulu

Yksinkertaisen ja selkeän hinnoittelun ansiosta pystymme palvelemaan Oulussa yhtä tehokkaasti niin yksityisiä juhlien järjestäjiä, ravintola-asiakka kuin yritysasiakkaita. Karaoken saat tilattua Oulun seudulle selkeällä hinnoittelulla

Yksityisjuhliin tarjoamme valmiita paketteja karaokepalveluiden järjestämiseen, joita räätälöimällä luomme juuri sinulle sopivimman ohjelmakokonaisuuden. Voit myös helposti yhdistää juhliisi DJ:n ja karaoken. Tutustu paketteihin alta:

Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous sivun ylälaidan laskurilla DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta.

Karaoken ammattilainen Ouluun

Popmasterin toiminnan perustana on pitkäaikaiset yhteistyösopimukset karaokeravintoloiden kanssa. Teemme useita kymmeniä karaokeiltoja ravintoloissa joka kuukausi, joten juontajamme ovat kokeneita ammattilaisia työssään. Nyt sinulla on mahdollisuus saada karaoken konkari viihdyttämään myös omia juhlavieraitasi Oulun seudulle.

Kaikki juontajamme ovat käyneet läpi Popmaster Akatemian ja lisäksi jokainen heistä on alkuvaiheessa tehnyt useita keikkoja kokeneemman juontajan mukana. Koulutuksella ja laajalla perehdytyksellä haluamme varmistaa sen, että pystymme lähettämään asiakkaillemme vain innostuneita ja työnsä osaavia henkilöitä.

Ammattitaitoisen juontajan tehtävänä on vapauttaa asiakkaiden tunnelma ja kannustaa kaikkia laulamaan. Osaava juontaja ei välttämättä osaa itse laulaa, vaan on erityisen taitava houkuttelemaan asiakkaita laulamaan. Juontajan tehtävänä on luoda asiakkaille unohtumattomia lauluelämyksiä. Lauluäänen miksauksella on erittäin suuri rooli siinä millaisena laulaja oman äänensä kuulee. Miksauksen harjoittelu onkin isossa roolissa Popmaster Akatemiassa ja aloittelevien juontajien koekeikoilla kokeneempien juontajien ohjauksessa.

Karaoke Oulu - häihin - juhliin - hinta
Karaoke Ouluun

Tutustu karaoketeemoihin Oulussa

Kykenemme toteuttamaan erilaisia karaokekokonaisuuksia halutuilla teemoilla. Karaokea on tarjolla niin lapsille, lapsenmielisille, rokkareille, suomihittien faneille kuin teknokansalle. Oulu on täydellinen paikka järjestää juhlat ja niihin on tarjolla jokaiselle sopiva karaoke. Tutustu eri karaokevaihtoehtoihin alta:

Lastenkaraoke
Hevikaraoke
Bilekaraoke
Livekaraoke
Hääkaraoke

Halutessasi voit myös yhdistellä eri teemoja ja järjestää alkuillasta juhliisi vaikka lastenkaraoke, josta siirrytään hevikaraoken kautta suoraa bilekaraokeen. Sinä päätät!

Karaoke Oulun ravintoloihin

Ravintola-asiakkaiden osalta toimintamme perustuu pääosin pitkäaikaisiin yhteistyösopimuksiin. Alan käytännöistä poiketen Popmaster toimii tuntihinnoittelulla. Tämän myötä Oulun seudun ravintoloilla on mahdollista tarjota asiakkailleen ohjelmaa juuri oikealla hetkellä kustannustehokkaasti. Voimme toimia joko ravintolan omilla laitteilla tai vaihtoehtoisesti tuomme mukanamme omat karaokelaitteet ja -levystöt. Karaokepalvelut sopivat erinomaisesti myös Oulun yritysasiakkaille juhliin ja ravintoloihin. Lue lisää karaoken tilaamisesta ravintolaan

Karaoken järjestäminen Oulu
Järjestä karaoketapahtuma Oulussa
Karaoke Ouluun - ravintola - karaokeravintola