Turku on suosittu hää- ja juhlakaupunki, johon kokenut DJ on helppo tilata kaikkiin juhlapaikkoihin. Popmaster tuottaa laadukkaat ja luotettavat DJ-palvelut Turkuun, Ruissalon juhlatiloihin sekä koko lähiseudulle. DJ-palvelujen ulottuvilla ovat mm. Naantali, Raisio, Lieto, Kaarina, Loimaa, Salo tai vaikka Uusikaupunki. Juhlien sijainti ei ole ongelma, sillä toimitamme DJ- ja karaokepalveluja koko Suomen alueelle.

Luotettavan toimintamme perustana on pikäaikaiset DJ-palvelut yhteistyössä erilaisten ravintoloiden ja yökerhojen kanssa. Vuosien kokemus kaikista vaativimmalta tanssikansalta on muokannut ohjelmistopalvelustamme Suomen laadukkaimman. Nyt tarjoamme ammattitaitoiset DJ:t myös yksityisjuhliin koko Suomen alueelle. Lue DJ-palveluistamme lisää ja pyydä tarjous.

Hinnat DJ Turku alkaen

Tarjoamiamme DJ-palvelupaketteja Turun, Naantalin ja lähiseudun juhliin on kolmea eri tasoa: Peruspaketti, Extra-paketti ja Deluxe-paketti. Kaikkiin juhlapaketteihin sisältyy kuuden tunnin mittainen DJ- tai karaokekeikka laitteineen. Popmasterin musiikkityöntekijä toimittaa, kasaa ja purkaa kaluston, joten asiakas saa kaiken avaimet käteen -periaatteella. Extra-paketissa tulee peruspaketin lisänä valaistu trussikaari, savukone ja neljä spottivaloa. Deluxe-paketti sisältää kaiken edellä mainitun lisäksi myös isot kuvanäytöt, liikkuvat valot sekä savukoneen.

Valmiit juhlapaketit helpottavat palvelukokonaisuuden hahmottamista ja antavat suuntaa juhlapakettien hinnoitteluille. Kuuden tunnin mittaiseen DJ-keikkaan voi halutessaan ostaa myös lisätunteja, jos tapahtuman odotetaan kestävän pidempään. Jokainen juhlapaketti on myös räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan. Valitse spottivalot, savukone, bassokaiutin tai trussikaari DJ:n ympärille, mikäli haluat näyttävämmän kokonaisuuden. Annamme mielellämme vinkkejä ja ajatuksia myös puhelimitse, joten älä epäröi soittaa myyntipalveluumme. Laskurimme avulla pystyt laskemaan hinnan tarpeidesi mukaan ja lähettämään meille alustavan tarjouspyynnön. Laskurin löydät sivun oikeasta ylälaidasta.

DJ-ammattilaiset Turussa

Olemme toteuttaneet viihdepalveluja lukuisiin juhliin Turussa ja lähiseuduille:

“Aivan mahtava ilta ja kaikki vauvasta vaariin innostuivat tanssimaan, iso kiitos! Piste iin päälle oli juontajan oma veto All of me -biisistä illan päätteeksi.”
– Sanni Suojasto, häät 7.9.2019, Tammiston Tila, Naantali –

“Popmasterin DJ oli häissämme soittamassa. Hän oli loistava! Alkuillasta hän soitti vuorotellen bändin kanssa ja kun bändi lopetti oli bileiden musiikki kokonaan hänen vastuulla ja se oli mahtavaa. Tanssilattia oli koko illan täynnä aina aamuneljän lopetukseen asti. Kaikki toiveet, etukäteen ja illan aikana kerrotut, toteutettiin. Toiveiden ulkopuolinen musiikki oli myös mahtavaa. Vieraat myös innostuivat esittämään omia versioita kappaleista, johon DJ hienosti antoi taustamusiikin sekä mikit. Aivan loistava ja unohtumaton ilta. Kiitos!”
– Laura Niinikoski, häät 10.8.2019, Brinkhallin Kartano, Turku –

Ohjelmatoimisto Popmasterin palveluksessa on yli 100 musiikkityöntekijää, joista iso osa on tiskijukkia. Oma pysyvä henkilökuntamme takaa sen, että palvelumme laatu pysyy tasaisena ja luotettavana. Valitsemme jokaiseen tapahtumaan oikean soittajan kun kuulemme ensin tilaajan toiveet musiikin ja muiden yksityiskohtien osalta. Teemme vuosittain yli 4000 DJ- ja karaokekeikkaa, joten voit luottaa vahvaan ammattitaitoomme. Keräämme ahkerasti palautetta asiakkailtamme ja asiakastyytyväisyytemme on yli 96 prosenttia.

Pyydä tarjous helposti ja nopeasti viihdepalveluista Turkuun! Voit olla myös yhteydessä suoraa asiakaspalveluumme:

Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 2925290
asiakaspalvelu@popmaster.fi

Lue myös yritysreferenssejämme sekä yksityisasiakkaiden kokemuksia Popmasterin DJ- ja karaokepalveluista. Olemme myös listanneet Turun seudun suosituimmat juhlatilat ja kokemukset niiden käytöstä. Mikään juhlatila ei ole meille haaste, joten juhlien järjestämisessä vain mielikuvituksesi on rajana. Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juhliisi täydellinen ohjelmakokonaisuus.

DJ Turku - ravintola - ravintolaan
DJ Turku – Ravintoloihin, pubeihin ja yökerhoihin
DJ Turku - juhlat - häät - tapahtuma
DJ Turku – Juhliin, häihin ja tapahtumiin

Popmaster – viihteen ammattilainen

Olemme kotimainen ohjelmatoimisto, joka on tuottanut DJ- ja karaokepalveluja vuosien ajan. Sijaitsemme keskeisellä paikalla Tampereella Pirkanmaalla. Popmaster on osa Restbar Groupia, johon kuuluu lisäksi ravintolat Pepper Bar & Restaurant sekä Olutravintola Konttori, cateringpalveluja tarjoava Pepper Catering sekä leipomo Pepper Bakery.

Seuraathan meitä myös Facebookissa ja Instagramissa