Perinteiset seuraintalolla järjestetyt tanssihäät ovat hiljalleen saaneet merkittävän kilpailijan itselleen. Yhä useampi nuoripari haluaa järjestää itsensä näköiset DJ häät, joiden musiikkilinja räätälöidään erityisen tarkasti musiikin ammattilaisen kanssa. Yksi tärkeimmistä syistä tähän lienee hinta. DJ:n hinta on usein vain puolet orkesterin hinnasta. Popmasterin kautta DJ häihin maksaa alkaen 640 €. Lisäksi DJ soittaa koko juhlien ajan, kun orkesterin soittoaika on usein vain 3 x 45 minuuttia.

Usein DJ häät ovat musiikkilinjaltaan uudenaikaisempia ja vauhdikkaampia kuin perinteiset tanssihäät. Toki DJ:n kanssa on mahdollista sopia musiikkilinja myös siten, että alkuillasta soitetaan perinteisempiä hääkappaleita vanhemman juhlaväen iloksi. Loppuiltaa kohden tunnelmaa voidaan nostaa asteittain lähemmäksi yökerhojen musiikkilinjaa.

LUE MYÖS:
Lue lisää asiakkaiden kokemuksia Popmasterin toiminnasta
Kuuntele suosituimmat häävalssit

dj häät hints

Popmaster tarjoaa musiikin ammattilaisia häihin vastaamaan juhlien tunnelmasta. Popmasterin DJ:t toimivat häissä tarvittaessa myös illan juontajina, mikäli bestman ei halua toimia seremoniamestarina illan aikana. Popmasterin kautta onnistuu DJ häihin äärimmäisen yksinkertaisesti ja selkeästi.

”DJ oli todella mukava ja osaava . Hyvin avoin vieraiden ja hääparin musiikkiehdotuksille. Pystyi myös juontamaan extempore-juontoja, mistä ei oltu sovittu ennen päivää. Vierailta tuli DJ:stä paljon positiivista palautetta ja hän kommunikoi sujuvasti englanniksi, mikä oli meille tärkeää. DJ vaihtui melko viimetingassa, mikä aiheutti meille hieman stressiä, vaikka Popmaster hoitikin kaiken kuntoon. Tämän takia hieman huonompi arvosana toisessa kysymyksessä. DJ:n kanssa kommunikointi kuitenkin pelasi oikein hyvin.”
– Saara Sippola, juhlat, 12.8.2023, Hanasaari Espoo –

”Dj huomioi asiakkaan toiveet ennen tapahtumaa kuten myös illan aikana loistavasti. Yhteydenpito ja kysymyksiin vastaaminen sähköpostitse oli nopeaa ja asiakaslähtöistä kaikin puolin. Palvelu ylitti niin maksajan kuin vieraiden odotukset palautteesta päätellen. Aion suositella teitä ja jos itsellemme vielä isompia juhlia tulee niin käytämme palveluitanne ehdottomasti uudelleen! Kiitos!”
– Sanna Savioja, hääjuhla Tampereella 4.1.2014 –

”Joku vieraista tiivisti hyvin – ”en tiedä miten paljon maksatte tuolle DJ:lle mutta on kyllä joka sentin    arvoinen!” Kiitos upeasta illasta! T. Heikkiset :)
-Timo ja Ella Heikkinen, häät Hotel Onni, Porvoo 3.9.2022 –

DJ häät - hints
DJ häät ovat yleistyneet viime vuosina voimakkaasti.