Turku on suosittu karaoke kaupunki kauniine miljöineen. Karaokepalvelut on helppo tilata erilaisiin juhliin Turun seudulle, kuten Ruissaloon, Naantaliin, Raisioon, Kaarinaan, Saloon tai vaikka Loimaalle. Popmasterin karaokepaketit sisältävät aina vähintään kuuden tunnin juonnetun karaokeillan laitteineen ja levystöineen. Laaja levystömme sisältää yli 10.000 karaokekappaletta, joista osa on kotimaisia ja osa ulkomaisia karaokekappaleita. Jokaiselle löytyy siis varmasti mieleinen laulu laulettavaksi.

Jos taas etsit karaokeravintolaa Turussa, kannattaa poiketa ainakin täällä:
Silvermoon
Bar Bryssel

Karaokepalvelut Turun seudun juhliin

Popmasterin toiminnan perustana on pitkäaikaiset yhteistyösopimukset karaokeravintoloiden kanssa. Teemme useita kymmeniä karaokeiltoja ravintoloissa joka kuukausi, joten juontajamme ovat kokeneita ammattilaisia työssään. Nyt sinulla on mahdollisuus saada karaoken konkari viihdyttämään myös omia juhlavieraitasi Turun seudulle.

Karaokejuontajamme tuo Turun juhliin valmiin kaluston paikalle mihin tahansa juhlapaikkaan. Sinun ei tarvitse juhlien järjestäjänä huolehtia kuin riittävästä tilasta laitteistolle. Karaoken vetäjä pitää huolen kyllä kaikesta muusta. Juhlapaikkana voi olla niin ravintola, juhlasali, hotelli kuin mökkikin – kalustomme soveltuu pieniin ja isoihin tiloihin.

Onko Turun seudun juhlatila vielä hakusessa? Tutustu Turun suosituimpiin juhlatiloihin täältä

Karaoke hinnat Turku

Yksinkertaisen ja selkeän hinnoittelun ansiosta pystymme palvelemaan yhtä tehokkaasti niin yksityisiä juhlien järjestäjiä, pitkäaikaisia ravintola-asiakkaitamme kuin yritysasiakkaita. Karaoken saat tilattua Turkuun selkeällä hinnoittelulla

Yksityisjuhliin tarjoamme valmiita paketteja karaokepalveluiden järjestämiseen, joita räätälöimällä luomme juuri sinulle sopivimman ohjelmakokonaisuuden. Voit myös helposti yhdistää juhliisi DJ:n ja karaoken. Tutustu paketteihin alta:

Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous sivun ylälaidan laskurilla DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta.

Karaoke Turku - häihin - juhliin - hinta
Karaokejuontajamme ovat ammattilaisia

Tutustu karaoketeemoihin

Kykenemme toteuttamaan erilaisia karaokekokonaisuuksia halutuilla teemoilla. Karaokea on tarjolla niin lapsille, lapsenmielisille, rokkareille, suomihittien laulajille ja bilettäjille. Turku on täydellinen paikka järjestää juhlat ja niihin on tarjolla jokaiselle sopiva karaoke. Tutustu eri karaokevaihtoehtoihin alta:

Lastenkaraoke
Hevikaraoke
Bilekaraoke
Livekaraoke
Hääkaraoke

Karaoke Turun ravintoloihin

Ravintola-asiakkaiden osalta toimintamme perustuu pääosin pitkäaikaisiin yhteistyösopimuksiin. Alan käytännöistä poiketen Popmaster toimii tuntihinnoittelulla. Tämän myötä ravintolalla on mahdollista tarjota asiakkailleen ohjelmaa juuri oikealla hetkellä kustannustehokkaasti. Voimme toimia joko ravintolan omilla laitteilla tai vaihtoehtoisesti tuomme mukanamme omat karaokelaitteet ja -levystöt. Karaokepalvelut sopivat erinomaisesti myös yritysasiakkaille juhliin ja ravintoloihin. Lue lisää karaoken tilaamisesta ravintolaan

Karaoke Turku - ravintola - ravintolaan - karaokeravintola - karaokejuontaja
Varaa karaoke Turun juhliin ja tapahtumiin