Livekaraoke on karaokepalvelujen mersu. Siinä perinteiset karaokelevyt on korvattu oikealla orkesterilla eli laulaja pääsee kokemaan miltä tuntuu laulaa elävän musiikin säestämänä. Bändin säestämä karaoke on todellinen elämys!

Miten livekaraoke toimii

Livekaraokessa jokainen saa olla tähti. Bändin tai orkesterin säestämä karaoke on mahdollista toteuttaa kahden, kolmen tai neljän hengen bändikokoonpanoilla. Soittajien lisäksi paikalla on aina juontaja, joka pitää illan narut käsissään koko illan ajan.

Livekaraoke sopii energiseksi ohjelmanumeroksi ravintoloihin ja yritysjuhliin. Livekaraoken tarjoajia on Suomessa erittäin vähän, joten saatavuus kannattaa kysyä hyvissä ajoin! Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää tästä huikeasta ohjelmanumerosta

Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 2925290
asiakaspalvelu@popmaster.fi

Livekaraoke oikean bändin säestyksellä
Livekaraoke on todellinen kokemus

Karaoken järjestäminen juhliin

Karaoke on suosittu ohjelmanumero niin ravintoloissa, juhlissa kuin erilaisissa tapahtumissa. Popmaster on yksi Etelä-Suomen suurimmista karaokepalveluja tarjoavista yrityksistä.

Lue asiakkaidemme kokemuksia Popmasterista ja tutustu muihinkin karaokelajeihin, joita tarjoamme juhliin ja tapahtumiin:

Lastenkaraoke
Hevikaraoke
Bilekaraoke