Helsinki on täydellinen paikka järjestää juhlat ja niihin tarvitaan usein myös karaoke. Ohjelmatoimisto Popmaster tuottaa juonnettua karaokea kaikkialla pääkaupunkiseudulla ja sen lähialueilla, kuten Espoossa, Vantaalla, Kauniaisissa, Porvoossa ja Kirkkonummellaa. Popmasterin karaokepaketit sisältävät aina vähintään kuuden tunnin juonnetun karaokeillan laitteineen ja levystöineen. Laaja levystömme sisältää yli 10.000 karaokekappaletta, joista osa on kotimaisia ja osa ulkomaisia karaokekappaleita. Jokaiselle löytyy siis varmasti mieleinen laulu laulettavaksi.

Jos etsit karaokeravintolaa Helsingissä, sinun kannattaa poiketa ainakin näissä:
Satumaa
Pataässä

Todellisille karaoken ystäville on nyt myös tarjolla oma kuljetusyhtiö, Karaokebussi.

Ammattimaiset karaokepalvelut Helsinkiin

Popmasterin toiminnan perustana on pitkäaikaiset yhteistyösopimukset karaokeravintoloiden kanssa. Teemme useita kymmeniä karaokeiltoja ravintoloissa joka kuukausi, joten juontajamme ovat kokeneita ammattilaisia työssään. Nyt sinulla on mahdollisuus saada karaoken konkari viihdyttämään myös omia juhlavieraitasi.

Karaoken ammattilainen juhliin Helsinkiin
Karaoken ammattilainen juhliin Helsinkiin

Karaoke hinnat Helsinki

Yksinkertaisen ja selkeän hinnoittelun ansiosta pystymme palvelemaan yhtä tehokkaasti niin yksityisiä juhlien järjestäjiä, pitkäaikaisia ravintola-asiakkaitamme kuin yritysasiakkaita. Jos paikkakuntasi on Helsinki, tilaa karaoke Popmasterilta.

Yksityisjuhliin tarjoamme valmiita paketteja karaokepalveluiden järjestämiseen, joita räätälöimällä luomme juuri sinulle sopivimman ohjelmakokonaisuuden. Voit myös helposti yhdistää juhliisi DJ:n ja karaoken. Tutustu paketteihin alta:

Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous sivun ylälaidan laskurilla DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta.

Helsingissä karaokepalvelut juhliin
Helsingissä karaokepalvelut juhliin

Ovatko juhlatilat Helsingissä vielä etsinnässä? Tutustu Helsingin suosituimpiin juhlatiloihin täältä

Tutustu karaoketeemoihin

Kykenemme toteuttamaan erilaisia karaokekokonaisuuksia halutuilla teemoilla. Karaokea on tarjolla niin lapsille, lapsenmielisille, rokkareille, suomihittien laulajille ja bilettäjille. Helsinki on täydellinen paikka järjestää juhlat ja niihin on tarjolla jokaiselle sopiva karaoke. Tutustu eri karaokevaihtoehtoihin alta:

Lastenkaraoke
Hevikaraoke
Bilekaraoke
Livekaraoke
Hääkaraoke

Karaoke Helsingin ravintolaan

Ravintola-asiakkaiden osalta toimintamme perustuu pääosin pitkäaikaisiin yhteistyösopimuksiin. Alan käytännöistä poiketen Popmaster toimii tuntihinnoittelulla. Tämän myötä ravintolalla on mahdollista tarjota asiakkailleen ohjelmaa juuri oikealla hetkellä kustannustehokkaasti. Voimme toimia joko ravintolan omilla laitteilla tai vaihtoehtoisesti tuomme mukanamme omat karaokelaitteet ja -levystöt. Karaokepalvelut sopivat erinomaisesti myös yritysasiakkaille juhliin ja ravintoloihin. Lue lisää karaoken tilaamisesta ravintolaan

Karaoke helsinkiin häihin
Karaoke helsinkiin häihin
Tilaa karaoke Helsinkiin!
Tilaa karaoke Helsinkiin!