Onko etsinnässä karaoke ja tapahtumapaikkana olisi Helsinki? Osuit oikeaan. Ohjelmatoimisto Popmaster tuottaa juonnettua karaokea kaikkialla pääkaupunkiseudulla. Toimimme kaikkialla, joten meille sopii karaoke Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi ja kaikki muutkin lähialueet. Popmasterin karaokepaketit sisältävät aina vähintään kuuden tunnin juonnetun karaokeillan laitteineen ja levystöineen. Laaja levystömme sisältää yli 10.000 karaokekappaletta, joista osa on kotimaisia karaokekappaleita ja osa ulkomaisia karaokekappaleita. Jokaiselle löytyy siis varmasti sopiva kappale laulettavaksi.

Popmasterin toiminnan perustana on pitkäaikaiset yhteistyösopimukset karaokeravintoloiden kanssa. Teemme useita kymmeniä karaokeiltoja ravintoloissa joka kuukausi, joten juontajamme ovat kokeneita ammattilaisia työssään. Nyt sinulla on mahdollisuus saada karaoken konkari viihdyttämään myös omia juhlavieraitasi.

Voit rakentaa oman juhlapakettisi suoraan verkkosivuillamme. Näet suoraan mitä valitsemasi karaokekokonaisuus sisältää ja paljonko se maksaa. Olemme koonneet sivuillemme myös joitain kuvia toteutuksistamme. Voit halutessasi ottaa yhteyttä myös myyntiimme numeroon 010 2925290. Voimme yhdessä rakentaa haluamasi kokonaisuuden ja keskustella tarkemmin tarpeistasi.

Jos etsit karaokeravintolaa Helsingissä, sinun kannattaa poiketa ainakin näissä:
Satumaa
Pataässä

Todellisille karaoken ystäville on nyt myös oma kuljetusyhtiö, Karaokebussi.

Oletko järjestämässä asiakastilaisuutta, syntymäpäiviä tai muuta tapahtumaa, jossa myös lapset ovat mukana. Popmasterin lastenkaraoke on veikeä ohjelmanumero kaikenikäisille.

Karaoke Helsinki - juhliin - tapahtumaan - häihin

Karaoke Helsinki - lastenkaraoke - lasten karaoke

Karaoke Helsinki - karaokekilpailu - karaokejuontajaKaraoke Helsinki - ravintola - ravintolaanKaraoke Helsinki - bilekaraoke - bileet