Tampere on tuttu paikka DJ ja karaokejuontajillemme. Tamperelainen Popmaster tuottaa laadukkaat DJ-palvelut koko Tampereen ja Pirkanmaan seudulle. Oli juhlapaikan sijainti sitten Ylöjärvi, Pirkkala, Kangasala, Nokia, Lempäälä tai Akaa, ota yhteyttä ja pyydä tarjous! Juhlapaikan sijainti ei ole ongelma, sillä toimitamme DJ- ja karaokepalveluja koko Suomen alueelle.

Luotettavan ohjelmatoimiston perustana on pikäaikaiset DJ-palvelut yhteistyössä erilaisten ravintoloiden, pubien ja yökerhojen kanssa. Vuosien kokemus kaikista vaativimmalta tanssikansalta on muokannut ohjelmistopalvelustamme taatusti Suomen laadukkaimman. Edustamamme DJ:t on valittu tarkan seulan läpi ja voimme taata, että jokainen työskentelee intohimolla ja ammattitaidolla tanssikansan viihtyminen tärkeimpänä kriteerinä

Hinnat DJ Tampere alkaen:

Tarjoamiamme Dj-palveluiden peruspaketteja Tampereen juhliin on kolmea eri tasoa: Peruspaketti, Extra-paketti ja Deluxe-paketti. Kaikkiin juhlapaketteihin sisältyy kuuden tunnin mittainen DJ- tai karaokekeikka laitteineen. Popmasterin musiikkityöntekijä toimittaa, kasaa ja purkaa kaluston, joten asiakas saa kaiken avaimet käteen -periaatteella. Extra-paketissa tulee peruspaketin lisänä valaistu trussikaari, savukone ja neljä spottivaloa. Deluxe-paketti sisältää kaiken edellä mainitun lisäksi myös isot kuvanäytöt, liikkuvat valot sekä savukoneen.

Valmiit juhlapaketit helpottavat palvelukokonaisuuden hahmottamista ja antavat suuntaa juhlapakettien hinnoitteluille. Kuuden tunnin mittaiseen DJ-keikkaan voi halutessaan ostaa myös lisätunteja, jos tapahtuman odotetaan kestävän pidempään. Jokainen juhlapaketti on myös räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan. Valitse spottivalot, savukone, bassokaiutin tai trussikaari DJ:n ympärille, mikäli haluat näyttävämmän kokonaisuuden. Annamme mielellämme vinkkejä ja ajatuksia myös puhelimitse, joten älä epäröi soittaa myyntipalveluumme. Laskurimme avulla pystyt laskemaan hinnan tarpeidesi mukaan ja lähettämään meille alustavan tarjouspyynnön. Laskurin löydät sivun oikeasta ylälaidasta.

Ammattilais-DJ:t vuosien kokemuksella

Tamperelaiset ovat tyytyväisiä ja vakiintuneita asiakkaitamme:

“Kiitos tuhannesti DJ:lle juhlamme musiikista. Kaikki sujui mallikkaasti ja sujuvasti hänen kanssaan kokoillan ajan. Hän on osasi upeasti lukea tilanteita ja päättää muusiikin suunnasta niiden mukaan. Voimme ehdottomasti suositella!”
– Sanni Lipasti, häät 17.8.2019, Vanha Pyynikin Panimo, Tampere –

“Aivan loistava dj ja juontaja. Oli aina valmis toteuttamaan toiveita, olipa kyseessä 3 vuotias tai 75 vuotias. Oli hienoa, kun karaokessa pystyi muuttamaan sävelkorkeutta laulajien toiveesta. Porukka ilakoi ja innostuneimmat lauloivat ihan loppuminuuteille. Illan pääsankari poikineen pääsivät haastamaan toisensa rummuilla. Huipennus oli juontajan oma esitys ihan lopussa, upea ääni!”
– Tiina Surakka, syntymäpäiväjuhlat 28.7.2019, Irjalan Makasiini, Tampere –

Popmasterin palveluksessa on yli 100 musiikkityöntekijää, joista iso osa on tiskijukkia. Oma pysyvä henkilökuntamme takaa sen, että palvelumme laatu pysyy tasaisena ja luotettavana. Valitsemme jokaiseen tapahtumaan oikean soittajan kun kuulemme ensin tilaajan toiveet musiikin ja muiden yksityiskohtien osalta.

Teemme vuosittain yli 4000 DJ- ja karaokekeikkaa, joista suuren osan Tampereelle, joten voit luottaa vahvaan ammattitaitoomme. Keräämme ahkerasti palautetta asiakkailtamme ja asiakastyytyväisyytemme on yli 96 prosenttia. Julkaisemme asiakkaiden kokemuksia viihdetoimisto Popmasterin toiminnasta avoimesti myös verkkosivuillamme. Nyt tarjoamme ammattitaitoiset DJ:t myös yksityisjuhliin koko Suomen alueelle. Lue DJ-palveluistamme lisää ja pyydä tarjous.

Pyydä nyt helposti tarjous viihdepalveluista Tampereelle! Voit olla myös yhteydessä suoraa asiakaspalveluumme:

Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 2925290
asiakaspalvelu@popmaster.fi

Lue myös yritysreferenssejämme sekä yksityisasiakkaiden kokemuksia Popmasterin DJ- ja karaokepalveluista. Olemme myös listanneet Tampereen seudun suosituimmat juhlatilat ja kokemukset niiden käytöstä. Mikään juhlatila ei ole meille haaste, joten juhlien järjestämisessä vain mielikuvituksesi on rajana. Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juhliisi täydellinen ohjelmakokonaisuus.

Dj Tampere - juhliin - juhlat - hinta
DJ Tampere – Juhliin ja häihin
DJ Tampere - ravintola - ravintolaan
Dj Tampere – Ravintoloihin ja yökerhoihin
DJ Tampere - hääDJ - DJ häihin
DJ Tampere – Yksityisjuhliin ja yritysjuhliin
DJ Tampere - pikkujoulut
DJ Tampere – Pikkujouluihin, uudenvuodenjuhliin ja juhannusjuhliin

Popmaster tuottaa ammattimaista DJ-palvelua Tampereella, mutta emme ole ainoita lajissamme. Voit tutustua myös muihin vaihtoehtoihin täältä: DJ Tampere.

DJ-palvelut ovat Tampereella varsin monipuolisia ja useat DJ-toiminnan uranuurtajista on kotoisin Tampereelta. Moni nuorempikin Dj Tampereella tuntee näitä DJ Hall of Fameen nostettuja konkareita, joista yksittäisenä esimerkkinä voidaan mainita DJ Topi, joka on soittanut levyjä tamperelaisissa ravintoloissa jo yli 40 vuotta. Myös nuoremmat DJ:t Tampereella ovat keränneet mainetta alalla. Esimerkkinä mainittakoon DJ SAMPL, joka on voittanut useita suomenmestaruuksia DJ-kilpailuissa.

Tampereella DJ:n löytää soittamasta lukuisista ravintoloista niin keskustasta kuin sen ulkopuolelta. Ydinkeskustan kuumimpia yökerhoja ovat mm. FL-Venua, Union ja Ilona. Näissä ja monessa muussa yökerhossa soittaa samana iltana jopa useita tiskijukkia. Käy rohkeasti kuuntelemassa DJ:n soittoa erilaisissa ravintoloissa. Ota meihin yhteyttä, jos löydät yökerhosta jonkun ylivoimaisen DJ:n, jonka haluat omiin juhliisi. Muistathan kuitenkin, että DJ:t vaihtavat soittopaikkaa lähes joka illan jälkeen, joten tarvitsemme sinulta tarkan soittoajan, jotta pystymme jäljittämään haluamasi DJ:n.

Popmaster – viihteen ammattilainen

Olemme kotimainen ohjelmatoimisto, joka on tuottanut DJ- ja karaokepalveluja vuosien ajan. Sijaitsemme keskeisellä paikalla Tampereella Pirkanmaalla. Popmaster on osa Restbar Groupia, johon kuuluu lisäksi ravintolat Pepper Bar & Restaurant sekä Olutravintola Konttori, cateringpalveluja tarjoava Pepper Catering sekä leipomo Pepper Bakery.

Seuraathan meitä myös Facebookissa ja Instagramissa