Agroksenmäen Holvikellari Helsingissä on tuttu juhlatila Popmasterin DJ- ja karaokejuontajille. Popmasterin DJ:t ovat olleet mukana niin häissä kuin muissa juhlissa, sillä Agroksenmäen Holvikellari taipuu erittäin moneen juhlaan, niin häihin, kokouksiin, syntymäpäiviin, polttareihin kuin muihinkin juhliin.

Agroksenmäen holvikellari sijaitsee Helsingin Hermannissa ja on rakennettu 150 vuotta vanhaan oluttehtaan varastoon ja tynnyrintekijän verstaaseen. Luonnongraniitista holvattu 300 neliömetrin holvikellari on puoliksi maan alla ja huonekorkeutta sillä on parhaimmillaan jopa 5 metriä. Ihanteellinen paikka järjestää 100-200 hengen juhlat.

Kokemuksia Agroksenmäen Holvikellarista

”Vaikka juhlamme tulivat lyhyellä varoitusajalla saimme todella hyvän ja joustavan palvelun. Kaikki toimi ajallaan, toiveemme huomioitiin todella hyvin ja kommunikointi toimi.”
– Ilkka Ahola, juhlat 10.11.2014, Agroksenmäen Holvikellari –

”Olimme todella tyytyväisiä tiskijukkaamme. Itse olimme aikataulusta myöhässä mutta hän soitteli hyvää musiikkia niin kauan kunnes tanssit alkoi. Hääväki viihtyi mainiosti ja mielestäni tanssilattia oli täynnä melkein koko ajan. Juhlat olivat täydelliset!”
– Susanna Hellström-Liekola, häät 23.8.2014, Agroksenmäen Holvikellari –

Lue kaikki kokemukset täältä

Juhlatilat Helsingissä

Agroksenmäki ja Holvikellari ovat vain yksi esimerkki Helsingin lukuisista juhlatiloista. Vaihtoehtoja on runsaasti erilaisiin tarkoituksiin ja löydät itsellesi taatusti sopivan. Lue lisää Helsingin juhlatiloista täältä

Jos Helsinki on vain yksi vaihtoehto ja kartoitat myös juhlatiloja muualta Suomesta, voit tutustua Suomen suosituimpiin juhlatiloihin täältä

DJ- ja karaokepalvelut Agroksenmäen Holvikellarissa

Jos suunnittelet juhlia Agroksenmäen Holvikellarissa, ota meihin yhteyttä jo suunnittelun alkuvaiheessa. Pystymme antamaan sinulle kullanarvoisia vinkkejä kyseisen juhlatilan osalta ja teemme alustavan varauksen Popmasterin varauskalenteriin.

Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta. Voit myös vapaasti ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysyä paketeistamme lisää:

Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 2925290
asiakaspalvelu@popmaster.fi

Agroksenmäen Holvikellarin Facebook-sivut löytyvät täältä