Kokemuksia Tervahovista

“DJ tanssitti häävieraitamme Sastamalan Tervahovissa. Hän oli huippu tyyppi, niin joustava ja hyväntuulinen. Otti toiveemme erinomaisesti huomioon. Suosittelemme lämpimästi, kiitos vielä kerran!”
– Minttu Riutankoski, häät 21.9.2019, Tervahovi, Sastamala –

”Kaikki sujui erinomaisesti. En toki itse ollut paikalla kun kamoja pystytettiin, mutta juhlakalun kannalta kaikki näytti menevän hyvin. Tanssilattialla viihtyivät kaikenikäiset! Vierailta saatiin palautetta: ”musiikki oli melkein liian hyvää kun ei tanssilattialta päässyt pois missään vaiheessa” :) Ainoa että meillä oli ennen dj:tä kitaristi ja liittimien varmistus jäi hieman myöhäiseksi mutta eipä sekään haitannut mitään.”
– Heini Huhtinen, juhlat 7.6.2014, Tervahovi, Sastamala

DJ- ja karaokepalvelut Tervahovissa

Tervahovi on tuttu juhlatila Popmasterin DJ- ja karaokejuontajille. Jos suunnittelet juhlia Tervahovissa, ota meihin yhteyttä jo suunnittelun alkuvaiheessa. Pystymme ehkä antamaan sinulle kullanarvoisia vinkkejä kyseisen juhlatilan osalta ja voimme tehdä juhlienne osalta alustavan varauksen Popmasterin varauskalenteriin. Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta.