SF-Caravan ry on sopinut karaoke- ja DJ-palveluita tarjoavan Popmasterin kanssa jäseneduista. Edut ovat käytettävissä paitsi SFC-yhdistysten toiminnassa, myös jäsenille henkilökohtaisesti esimerkiksi syntymäpäivillä, häissä ja muissa juhlissa. Popmaster tarjoaa musiikkielämyksiä yli 70 juontajan voimin ympäri Suomea.

 

JÄSENETU KARAOKE- JA DJ-PALVELUISTA

Popmasterilla on selkeät paketit karaoke- ja DJ-palveluista. Kaikki Popmasterin juhlapaketit sisältävät kuuden tunnin mittaisen karaoke- ja/tai DJ-keikan laitteineen. SF-Caravan ry:n jäsenet saavat 100 euron arvoisen lisäedun Popmasterin juhlapaketteihin. Mainitsemalla varaustiedustelun yhteydessä SF-Caravan ry:n jäsennumeron, Popmaster tarjoaa 100 euron arvosta vapaavalintaisia lisävarusteita juhlapakettiin kaupan päälle. Lisävarusteeksi voidaan valita esimerkiksi spottivaloja, savukone tai esimerkiksi isompi TV-näyttö karaokeiltaa vauhdittamaan.

Jäsennumero mainitaan varaustiedustelun lisätiedoissa, jonka pohjalta Popmaster huomioi lisäedun laskutuksessaan. Popmasterin edustaja soittaa asiakkaalle aina varaustiedustelun jälkeen ja sopii tapahtuman yksityiskohdista.

 

KAHDEN PÄIVÄN TREFFIPAKETTI

Karaoke on kustannustehokas ohjelmanumero treffeille ja siihen pääsevät kaikki osallistumaan. Popmaster on räätälöinyt erityisen treffipaketin SC-Caravan jäsenyhdistyksille, joille tarjotaan kahteen peräkkäiseen päivään sijoittuva karaoke- ja DJ-palvelu hintaan 690 euroa (norm. 1040 €). Hinta sisältää 10 tuntia soivaa aikaa ja tunnit voidaan jakaa kahdelle päivälle yhdistyksen toiveiden mukaisesti.

Hintaan lisätään ainoastaan matkakulut 0,60 €/km. Lähtöpisteinä toimivat Helsinki, Turku, Tampere, Lahti, Pori, Jyväskylä, Vaasa, Oulu ja Kuopio. Matkakulut lasketaan aina asiakkaalle edullisimmasta lähtöpaikasta.

 

SF-CARAVAN YHTEYSHENKILÖ

SF-Caravan ry:n jäsenetujen kontaktihenkilönä Popmasterin myyntipalvelussa toimii Tommi Innala. Tavoitatte Tommin numerosta p. 010 292 5290 tai sähköpostilla tommi.innala@popmaster.fi.