Tiukka taloustilanne näkyy myös pikkujoulujen ohjelmapalvelujen ostossa. Perinteisten orkesterien vaihtoehdoksi on voimakkaasti noussut ammattimaiset DJ-palvelut. Syynä muutokseen on paitsi kustannukset myös DJ-palvelun pidempi soittoaika ja monipuolisuus.

Pikkujoulukausi lähestyy ja monien yritysten kahvipöydissä mietitäänkin jo kuumeisesti juhlien ohjelmaa. Heikko taloustilanne on nakertanut juhlabudjetteja, mutta juhlien tunnelmasta ei kuitenkaan haluttaisi pihistää. Usein pikkujoulujen kipukynnykseksi nousee esiintyjien hankinta, koska laadukkaiden ohjelmapalvelujen hinnat ovat vuosien saatossa nousseet varsin korkeiksi. Tuntemattomastakin bändistä joutuu maksamaan yli 800 euroa ja vähänkään nimekkäämpien esiintyjien hintalaput nousevat yli 2000 euron. Siitäkin huolimatta, että todellinen esiintymisaika on tyypillisesti 2 x 45 minuuttia. Juhlien alkuun on siis ostettava muuta ohjelmaa ja huolehdittava tunnelmasta ennen bändin esiintymistä ja myös heidän esiintymisen jälkeen.

Ratkaisuksi tähän pikkujoulujärjestäjien ongelmaan ovat tulleet ammattimaiset DJ-palvelut, jotka tarjoavat ravintolatason tiskijukkia myös yksityisiin tilaisuuksiin. Toisin kuin orkesterit, DJ kulkee yhden miehen voimin eikä kustannukset näin ollen nouse lähellekään samaan tasoon artistien kanssa. Tyypillisesti tiskijukan peruspalvelut kustantavat noin 600-700 euroa per ilta. Halutessaan asiakkaalla on mahdollisuus tilata DJ:n esiintymiskokoonpanoon lisää näyttävyyttä valoilla ja muilla varusteilla. Parhaimmillaan DJ täyttää isonkin esiintymislavan ja tarjoaa juhlavieraille kokonaisvaltaisen elämyksen. DJ huolehtii myös äänentoiston toimivuudesta ja opastaa puhujia ja juontajia mikrofonien ja muiden laitteiden käytössä.

Usein pikkujoulu venyy yöhön asti ja iltaan liitetään monesti mukaan myös karaoke. Karaoke voidaan räätälöidä pikkujouluihin esimerkiksi jouluteeman mukaisesti tai laulajille voidaan tarjota kaikki Popmasterin yli 16.000 karaokekappaletta valittavaksi. Pikkujoulut karaoken merkeissä on lyömätön hitti, porukasta riippumatta. Loppuyön tunteina jonoa laululavalle syntyy aina ja ihmiset kannustavat toisiaan.

DJ– ja karaoke pikkujouluihin on varsin edullinen ohjelmanumero. Popmasterin Peruspaketti sisältää kaiken tarvittavan laitteiston DJ- ja karaokeiltaan ja pakettiin sisältyy aina DJ-/karaokejuontaja kuudeksi tunniksi. Mikäli pikkujoulut kestävät pidempään, pakettiin voidaan ostaa tarvittava määrä lisätunteja.

Toimimme laajasti koko Etelä-Suomen alueella. Laskemme matkakulut aina asiakkaan kannalta edullisimmasta mahdollista lähtöpisteestä. Popmasterin lähtöpisteinä toimivat Helsinki, Tampere, Turku, Pori, Lahti, Jyväskylä, Vaasa, Oulu ja Kuopio.

Lue asiakkaiden palautteet Popmasterin toiminnasta.