Juhlat Rusthollissa

Näsijärven rannalla sijaitse Rustholli toimi pitkään kaikille avoimena kesäravintolana. Veneilijöiden ja itä-tamperelaisten suosimassa ravintolassa nautittiin pitkistä kesäilloista elävän musiikin tahdittamana. Nykyään Rustholli toimii juhla- ja tilausravintolana ja on yhä edelleen erittäin suosittu juhlatila Tampereella.

Ravintolassa on asiakaspaikkoja 180 ja kesäterassi tarjoaa lisäpaikkoja noin sadalla. Rusthollissa on myös vuokrattava rantasauna, jonka sohville ja pitkän pöydän ääreen mahtuu noin 30 henkeä.

Rustholli sijaitsee vain 10 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Juhlista on siis varsin helppoa siirtyä jatkoille Tampereen keskustaan. Liikunnallisempia tilaisuuksia ajatellen kannattaa huomioida, että reitit Kaupin ulkoilupuistoon lähtevät suoraan Rusthollin portilta.

HUOM!
Yllätä juhlavieraat ja kuljeta heidät veneellä Rustholliin. Suoraan juhlatilan edessä on venelaituri, johon on mahdollista ajaa isommallakin veneellä. Harmillisesti Tampere-Jyväskylä -tien silta asettaa rajoituksia veneen korkeuteen, mutta ainakin matalat vesibussit ovat sillan alta mahtuneet kulkemaan. Matka Mustalahden satamasta Rustholliin kestää nopeudesta ja reitistä riippuen 30-60 minuuttia.

 

DJ- ja karaokepalvelut Rusthollissa

Rustholli on tuttu juhlatila Popmasterin DJ- ja karaokejuontajille. Jos suunnittelet juhlia Rusthollissa, ota meihin yhteyttä jo suunnittelun alkuvaiheessa. Pystymme ehkä antamaan sinulle kullanarvoisia vinkkejä kyseisen juhlatilan osalta ja voimme tehdä juhlienne osalta alustavan varauksen Popmasterin varauskalenteriin. Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta.

dj-häihin-hinta

 

Kokemuksia Rusthollista

“Popmasterin kanssa asiointi sujui todella hyvin. Asioista sovittiin ajoissa ja selkeästi ja palveluista ja toimintatavoista kerrottiin selvästi. Oli mukavaa, kun asiat saatiin sovittua aikaisessa vaiheessa, alkuvuodesta, juhlien ollessa loppukesästä. Yhteyden Popmasteriin sai ripeästi ja kysymyksiin vastattiin pian. Olemme todella tyytyväisiä Popmasteriin ja suosittelemme palveluitanne muillekkin! Ammattimaista ja luotettavaa palvelua koko rahan edestä. Mikään muu DJ-palveluita tarjoava taho, jonka olemme löytäneet, ei pystynyt tarjoamaan näin luotettavaa ja hyvää palvelua kuin Popmaster.”
– Heli Lehtonen, häät 10.8.2013, Tampere, Rustholli –

 

Rusthollin kuvia

rustholli_1 rustholli_2 rustholli_3 rustholli_4 rustholli_5 rustholli_6 rustholli_7 rustholli_8 rustholli_9 rustholli_10 rustholli_11 rustholli_12 rustholli_13 rustholli_14 rustholli_15 rustholli_16

 

Muita juhlatiloja Tampereella

Irjalan makasiinit

Haulitehdas

Ikurin Virelä

Laulumaja

Pirkanmaan Musiikkiopisto

Lamminpään Osuuskuntatalo

Tampereen Yliopiston Laulajien (TYL) juhlasali

Varalan Urheiluopisto

Viikinsaari

Hatanpään kartano

Pikkupalatsi

Laterna

Ravintola Myllärit

Ravintola Ziberia

Scandic Hotel Rosendahl