Näsijärven rannalla sijaitseva Rustholli toimi pitkään kaikille avoimena kesäravintolana. Veneilijöiden ja itä-tamperelaisten suosimassa ravintolassa nautittiin pitkistä kesäilloista elävän musiikin tahdittamana. Nykyään Rustholli toimii juhla- ja tilausravintolana ja on yhä edelleen erittäin suosittu juhlatila Tampereella.

Juhlat Rusthollissa

Ravintola Rusthollissa on asiakaspaikkoja 180 ja kesäterassi tarjoaa lisäpaikkoja noin sadalla. Juhlatilassa on myös vuokrattava rantasauna, jonka sohville ja pitkän pöydän ääreen mahtuu noin 30 henkeä.

Rustholli sijaitsee vain 10 kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Juhlista on siis varsin helppoa siirtyä jatkoille Tampereen keskustaan. Liikunnallisempia tilaisuuksia ajatellen kannattaa huomioida, että reitit Kaupin ulkoilupuistoon lähtevät suoraan Rusthollin portilta.

Rustholli terassi asiakaspaikat
Rusthollin terassi kesäaikaan

VINKKI! Yllätä juhlavieraat ja kuljeta heidät veneellä Rustholliin. Suoraan juhlatilan edessä on venelaituri, johon on mahdollista ajaa isommallakin veneellä. Harmillisesti Tampere-Jyväskylä -tien silta asettaa rajoituksia veneen korkeuteen, mutta ainakin matalat vesibussit ovat sillan alta mahtuneet kulkemaan. Matka Mustalahden satamasta Rustholliin kestää nopeudesta ja reitistä riippuen 30-60 minuuttia.

DJ- ja karaokepalvelut Rusthollissa

Rustholli on tuttu juhlatila Popmasterin DJ- ja karaokejuontajille. Jos suunnittelet juhlia Rusthollissa, ota meihin yhteyttä jo suunnittelun alkuvaiheessa. Pystymme antamaan sinulle kullanarvoisia vinkkejä kyseisen juhlatilan osalta ja voimme tehdä juhlienne osalta alustavan varauksen Popmasterin varauskalenteriin. Tarjoamme valmiita paketteja juhlien ohjelman järjestämiseen, joita räätälöimällä luomme juuri sinulle sopivimman ohjelmakonaisuuden. Tutustu paketteihin alta:

Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous sivun ylälaidan laskurilla DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta.

Kokemuksia Rusthollista

“Aivan mahtavasti vedetty ilta! Ruokailun aikana musiikki toi todella hyvän lisän tunnelmaan. Illemmalla lähtikin meno täysille ja vieraat vaikuttivat viihtyvän todella hyvin tanssilattialla. Suuret kiitokset DJ:lle, kun auttoi tekemään meidän hääpäivästä ikimuistoisen.”
– Kevin Hauger, häät 22.7.2017, Rustholli, Tampere –

“Popmasterin kanssa asiointi sujui todella hyvin. Asioista sovittiin ajoissa ja selkeästi ja palveluista ja toimintatavoista kerrottiin selvästi. Oli mukavaa, kun asiat saatiin sovittua aikaisessa vaiheessa, alkuvuodesta, juhlien ollessa loppukesästä. Yhteyden Popmasteriin sai ripeästi ja kysymyksiin vastattiin pian. Olemme todella tyytyväisiä Popmasteriin ja suosittelemme palveluitanne muillekkin! Ammattimaista ja luotettavaa palvelua koko rahan edestä. Mikään muu DJ-palveluita tarjoava taho, jonka olemme löytäneet, ei pystynyt tarjoamaan näin luotettavaa ja hyvää palvelua kuin Popmaster.”
– Heli Lehtonen, häät 10.8.2013, Rustholli, Tampere –

LUE MYÖS:
Asiakkaiden kokemukset Popmaster karaoke- ja DJ-palveluista

Tustustu Rusthollin Facebook-sivuihin

Rusthollin kuvia

Rusthollin terassi
Rusthollin terassi
Rusthollin laituri
Laiturille pääsee veneellä
Rusthollin asiakaspaikat
Asiakaspaikkoja riittää ruokailijoille
Rustholli koristelu
Rusthollissa saat kauniit juhlat
Rustholli juhlasali
Juhlasalissa riittää tilaa
Rustholli maisemat
Juhlasalin kauniit luonnonläheiset maisemat
Rustholli tila muokattava
Pöytiä voi asetella haluamallaan tavalla
Rustholli valaistus
Tuo Rusthollin juhliin valoa ja loistetta
Rustholli catering
Caterign-palvelut toimivat myös Rusthollissa
Rustholli juhlat
Valitse juhlille haluamasi tyyli
Rustholli kalusteet
Juhlatilat ovat kauniisti muokattavissa
Kalusteet juhlatilaan
Rusthollin kalusteita
Rustholli häihin
Rusthollin taipuu moneen juhlaan
Rustholli sisäänkäynti
Sisäänkäynti toivottaa vieraat tervetulleeksi
Juhlien teema
Yhdistele juhlassa erilaisia tyylejä
rustholli_16
Rustholli on täydellinen juhlapaikka!

Muita juhlatiloja Tampereella

Irjalan makasiinit
Haulitehdas
Ikurin Virelä
Laulumaja
Pirkanmaan Musiikkiopisto
Lamminpään Osuuskuntatalo
Tampereen Yliopiston Laulajien (TYL) juhlasali
Varalan Urheiluopisto
Viikinsaari
Hatanpään kartano
Pikkupalatsi
Laterna
Ravintola Myllärit
Ravintola Ziberia
Scandic Hotel Rosendahl

Tutustu myös muihin Suomen suosituimpiin juhlatiloihin