Tapahtumatalo Original Sokos Hotelli Presidentti rakennettiin vuoden 1980 Moskovan olympialaisia varten, jolloin vieraiden odotettiin majoittuvan Helsingissä asti. Hotelli Presindentin kokoustiloissa ja auditorioissa onnistuvat kaikenkokoiset juhlat ja tapahtumat 8-370 hengelle. Yhdistämällä klassisen Presidentti-salin sekä Sylvi-salin, juhlia voidaan järjestää jopa 400 ruokailijalle tai 800 cocktail-vieraalle.

Hotelli Presidentti on suuri kokonaisuus, joka taipuu niin häihin, syntymäpäiviin kuin yritysjuhliin. Hotellin ravintoloihin mahtuu yhteensä noin 900 vierasta ja yhdistämällä hotellin kaikki ravintolatilat, juhlimaan mahtuu jopa 2200 juhlijaa.

Kuvia Hotelli Presidentin juhlatiloista

DJ - karaoke - juhlat - Hotelli Presidentti
Hotelli Presidentti – Ohjelmat juhliit – DJ ja karaokepalvelut Popmaster
yritysjuhla - Hotelli Presidentti - DJ - karaoke
Esiintymislava juhlatiloihin Hotelli Presidentissä – Popmaster

Juhlatilat Helsingissä

Hotelli Presidentti on vain yksi esimerkki Helsingin lukuisista juhlatiloista. Vaihtoehtoja on runsaasti erilaisiin tarkoituksiin ja löydät itsellesi taatusti sopivan. Voit lukea lisää Helsingin juhlatiloista täältä

Jos Helsinki on vain yksi vaihtoehto ja etsit juhlatiloja myös muualta Suomesta, voit tutustua Suomen suosituimpiin juhlatiloihin täältä

DJ- ja karaokepalvelut Hotelli Presidentissä

Jos suunnittelet juhlia Hotelli Presidentissä, ota meihin yhteyttä jo suunnittelun alkuvaiheessa. Pystymme antamaan sinulle kullanarvoisia vinkkejä kyseisen juhlatilan osalta ja teemme alustavan varauksen Popmasterin varauskalenteriin.

Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta. Voit myös vapaasti ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysyä paketeistamme lisää:

Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 2925290
asiakaspalvelu@popmaster.fi

Hotelli Presidentin Facebook-sivut löytyvät täältä