Hotel Kämp sijaitsee ihanteellisella paikalla Helsingin keskustassa. Suosittu juhlatila avasi ovensa vuonna 1887 ja hotellista muodostui heti suomalaisen kulttuurin keskiö. Hotellin toiminta lakkautettiin 1965, mutta herätettiin takaisin henkiin Helsingin hohdokkaimmaksi hotelliksi vuonna 1999. Siitä alkaen Hotel Kämp on toiminut Suomen tunnetuimpana viiden tähden luksushotellina.

Hotel Kämp on ihanteellinen paikka järjestää esimerkiksi kaikkein hohdokkaimmat hääjuhlat. Se soveltuu myös kokouksiin, syntymäpäiväjuhliin sekä cocktail-juhliin. Juhlatilan lisäksi vieraiden on helppo yöpyä Hotel Kämpin taianomaisissa hotellihuoneissa, jotka tuovat palan luksusta jokaisen juhlijan elämään. Hotel kämpissä voitte juhlia pitkään vieraiden kanssa tai siirtyä helposti Helsingin yöelämään jatkamaan juhlahumua.

Kokemuksia Hotel Kämpistä

”Oli ihan mahtavat häät ja yksi merkittävin tekijä juhlien onnistumiselle oli hyvä musiikki, joka piti tunnelmaa yllä!”
– Susanna Roto, häät 9.7.2016, Hotel Kämp, Helsinki –

Lue kaikki kokemukset täältä

Kuvia Hotel Kämpin juhlatiloista

Hotel Kämp - Peilisali - juhlat - häät
Kämpin peilisanlin kattaus juhliin – Popmaster
Hotel Kämp - Peilisali - juhlatila
Kämpin kaunis peilisali juhlatilana – Popmaster

Juhlatilat Helsingissä

Hotel Kämp on vain yksi esimerkki Helsingin lukuisista juhlatiloista. Vaihtoehtoja on runsaasti erilaisiin tarkoituksiin ja löydät itsellesi taatusti sopivan juhlan koosta ja luonteesta riippumatta. Lue lisää Helsingin juhlatiloista täältä

Jos Helsinki on vain yksi vaihtoehto ja kartoitat myös juhlatiloja muualta Suomesta, voit tutustua Suomen suosituimpiin juhlatiloihin täältä

DJ- ja karaokepalvelut Hotel Kämpissä

Jos suunnittelet juhlia Hotel Kämpissä, ota meihin yhteyttä jo suunnittelun alkuvaiheessa. Pystymme antamaan sinulle kullanarvoisia vinkkejä kyseisen juhlatilan osalta ja teemme alustavan varauksen Popmasterin varauskalenteriin.

Valitse oma juhlapakettisi ja laske tarjous DJ- ja karaokepalveluista juhliisi. Saat tarkan kustannuslaskelman sähköpostiisi täysin sitoumuksetta. Voit myös vapaasti ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysyä paketeistamme lisää:

Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 2925290
asiakaspalvelu@popmaster.fi

Hotel Kämpin Facebook-sivut löytyvät täältä