Vaasa on tuttu paikka DJ ja karaoketyöntekijöillemme. Ammattitaitoiset musiikkityöntekijämme varmistavat koko juhlakansan viihtymisen juhlissa, häissä ja tapahtumissa. Tarjoamme DJ-palvelut myös Seinäjoen alueelle ja itseasiassa yli 100 musiikkityöntekijän tiimimme kattaa koko Suomen! Sijaitsipa juhlapaikkasi tai ravintolasi missä päin Suomea tahansa, pyydä meiltä tarjous ammattitaitoisesta ja luotettavasta tiskijukasta juhliisi.

Luotettavan toimintamme perustana on pikäaikaiset DJ-palveluiden tarjoaminen juhlakansalle yhteistyössä erilaisten ravintoloiden, pubien ja yökerhojen kanssa. Vuosien kokemus kaikista vaativimmilta asiakkailta on muokannut ohjelmistopalvelustamme taatusti Suomen laadukkaimman. Nyt tarjoamme ammattitaitoiset DJ:t myös yksityisjuhliin koko Suomen alueelle. Lue DJ-palveluistamme lisää ja pyydä tarjous.

Hinnat DJ Vaasa ja Seinäjoki alkaen:

Tarjoamiamme DJ- ja karaokepalvelujen peruspaketteja Vaasan ja Seinäjoen juhliin on kolmea eri tasoa: Peruspaketti, Extra-paketti ja Deluxe-paketti. Kaikkiin juhlapaketteihin sisältyy kuuden tunnin mittainen DJ- tai karaokekeikka laitteineen. Popmasterin musiikkityöntekijä toimittaa, kasaa ja purkaa kaluston, joten asiakas saa kaiken avaimet käteen -periaatteella. Extra-paketissa tulee peruspaketin lisänä valaistu trussikaari, savukone ja neljä spottivaloa. Deluxe-paketti sisältää kaiken edellä mainitun lisäksi myös isot kuvanäytöt, liikkuvat valot sekä savukoneen.

Kysy lisätietoa DJ-palveluista Vaasassa asiakaspalvelustamme:

Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 2925290
asiakaspalvelu@popmaster.fi

Valmiit juhlapaketit helpottavat palvelukokonaisuuden hahmottamista ja antavat suuntaa juhlapakettien hinnoitteluille. Kuuden tunnin mittaiseen DJ-keikkaan voi halutessaan ostaa myös lisätunteja, jos tapahtuman odotetaan kestävän pidempään.

Jokainen juhlapaketti on myös räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan. Valitse spottivalot, savukone, bassokaiutin tai trussikaari DJ:n ympärille, mikäli haluat näyttävämmän kokonaisuuden. Annamme mielellämme vinkkejä ja ajatuksia myös puhelimitse, joten älä epäröi soittaa myyntipalveluumme. Laskurimme avulla pystyt laskemaan hinnan tarpeidesi mukaan ja lähettämään meille alustavan tarjouspyynnön. Laskurin löydät sivun oikeasta ylälaidasta.

DJ-ammattilaiset vuosien kokemuksella

“Olimme erittäin tyytyväisiä illan juontajaan. Hän oli fiksu ja hyvin käyttäytyvä nuori mies. Hän soitti pyytämäämme musiikkia ja toteutti myös vieraiden toiveita. Voimme lämpimästi suositella Popmastersia ja erityisesti juontajaanne.”
– Arja Meriläinen, häät 1.7.2017, Kukkaistalo, Vaasa –

Popmasterin palveluksessa on yli 100 musiikkityöntekijää, joista iso osa on tiskijukkia. Oma pysyvä henkilökuntamme takaa sen, että palvelumme laatu pysyy tasaisena ja luotettavana. Valitsemme jokaiseen tapahtumaan oikean soittajan kun kuulemme ensin tilaajan toiveet musiikin ja muiden yksityiskohtien osalta.

Teemme vuosittain yli 4000 DJ- ja karaokekeikkaa, joten voit luottaa vahvaan ammattitaitoomme. Keräämme ahkerasti palautetta asiakkailtamme ja asiakastyytyväisyytemme on yli 96 prosenttia. Julkaisemme asiakkaiden kokemuksia Popmasterin toiminnasta avoimesti myös verkkosivuillamme.

Lue myös yritysreferenssejämme sekä yksityisasiakkaiden kokemuksia Popmasterin DJ- ja karaokepalveluista. Mikään juhlatila ei ole meille haaste, joten juhlien järjestämisessä vain mielikuvituksesi on rajana. Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juhliisi täydellinen ohjelmakokonaisuus.

DJ Vaasa - juhlat - häät - ravintola
Dj Vaasa – Juhliin, häihin ja ravintoloihin – Popmasterilta

DJ- vai karaoke Vaasan seudun juhliin?

Voit myös halutessasi yhdistää tarjoamamme DJ- ja karaokepalvelut. Musiikkialan ammattilaisemme ovat erittäin joustavia, joten alkuillasta voidaan soitella kevyttä taustamusiikkia, jonka jälkeen siirrytään lastenkaraoken kautta bilekaraokeen tai hevikaraokeen! Kun laulut alkavat riittää, voidaan heittää BileDJ-vaihde silmään ja vetää tanssikansa lattialle klassikkohittien sekä sen hetken suosituimpien tanssikappaleiden kera!