Pori, Rauma ja koko Satakunta on DJ palveluidemme saavutettavissa, sillä yli 100 musiikkityöntekijän tiimimme kattaa koko Suomen alueen! Sijaitsipa juhlapaikkasi tai ravintolasi missä päin Suomea tahansa, pyydä meiltä tarjous ammattitaitoisesta ja luotettavasta tiskijukasta juhliisi.

Luotettavan toimintamme perustana on pikäaikaiset DJ-palvelut yhteistyössä erilaisten ravintoloiden, pubien ja yökerhojen kanssa. Vuosien kokemus kaikista vaativimmalta tanssikansalta on muokannut ohjelmistopalvelustamme taatusti Suomen laadukkaimman. Nyt tarjoamme ammattitaitoiset DJ:t myös yksityisjuhliin niin Poriin kuin Raumalle sekä näiden lähikuntiin. Lue DJ-palveluistamme lisää ja pyydä tarjous.

Hinnat DJ Pori ja Rauma alkaen:

Tarjoamiamme Porin ja Rauman DJ-palveluiden peruspaketteja on kolmea eri tasoa: Peruspaketti, Extra-paketti ja Deluxe-paketti. Kaikkiin juhlapaketteihin sisältyy kuuden tunnin mittainen DJ- tai karaokekeikka laitteineen. Popmasterin musiikkityöntekijä toimittaa, kasaa ja purkaa kaluston, joten asiakas saa kaiken avaimet käteen -periaatteella. Extra-paketissa tulee peruspaketin lisänä valaistu trussikaari, savukone ja neljä spottivaloa. Deluxe-paketti sisältää kaiken edellä mainitun lisäksi myös isot kuvanäytöt, liikkuvat valot sekä savukoneen.

Valmiit juhlapaketit helpottavat palvelukokonaisuuden hahmottamista ja antavat suuntaa juhlapakettien hinnoitteluille. Kuuden tunnin mittaiseen DJ-keikkaan voi halutessaan ostaa myös lisätunteja, jos tapahtuman odotetaan kestävän pidempään. Jokainen juhlapaketti on myös räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan. Valitse spottivalot, savukone, bassokaiutin tai trussikaari DJ:n ympärille, mikäli haluat näyttävämmän kokonaisuuden. Annamme mielellämme vinkkejä ja ajatuksia myös puhelimitse, joten älä epäröi soittaa myyntipalveluumme. Laskurimme avulla pystyt laskemaan hinnan tarpeidesi mukaan ja lähettämään meille alustavan tarjouspyynnön. Laskurin löydät sivun oikeasta ylälaidasta.

Kysy lisää DJ-palveluistamme Porin ja Rauman seudulle:

Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 2925290
asiakaspalvelu@popmaster.fi

DJ-palvelut Poriin ja Raumalle vuosien kokemuksella

“Meillä oli häät ja toivoimme sinne dj:tä. Ja sellaisen saimme ja loistavan. Popmasterilta tuli maailman paras ja osaavin dj. Olimme todella tyytyväisiä ja hän osasi hommansa todella hyvin. Hän otti tilanteen kuin tilanteen hyvin haltuun eikä ole huonoa sanottavaa. Meidän häät olivat täydelliset ja yksi syy, niihin oli onnistunut dj valinta. Kiitos paljon 😁 Näitä kemuja muistellaan vielä kiikkustuolissakin.”
– Susanna Järvelä, häät 7.9.2019, Pori –

Popmasterin palveluksessa on yli 100 musiikkityöntekijää, joista iso osa on tiskijukkia. Oma pysyvä henkilökuntamme takaa sen, että palvelumme laatu pysyy tasaisena ja luotettavana. Valitsemme jokaiseen tapahtumaan oikean soittajan kun kuulemme ensin tilaajan toiveet musiikin ja muiden yksityiskohtien osalta. Teemme vuosittain yli 4000 DJ- ja karaokekeikkaa, joten voit luottaa vahvaan ammattitaitoomme. Keräämme ahkerasti palautetta asiakkailtamme ja asiakastyytyväisyytemme on yli 96 prosenttia. Julkaisemme asiakkaiden kokemuksia Popmasterin toiminnasta avoimesti myös verkkosivuillamme.

Lue myös yritysreferenssejämme järjestämistämme DJ-keikoista. Olemme myös listanneet Porin ja Rauman seudun suosituimmat juhlatilat ja kokemukset niiden käytöstä. Mikään juhlatila ei ole meille haaste, joten juhlien järjestämisessä vain mielikuvituksesi on rajana. Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juhliisi täydellinen ohjelmakokonaisuus.

DJ Pori - hinta
DJ Pori – Juhliin, häihin ja ravintoloihin