Jyväskylä on tuttu paikka DJ ja karaoketyöntekijöillemme. Luotettava ja ammattitaitoinen yli 100 musiikkityöntekijän tiimimme kattaa koko Suomen alueen! Sijaitsipa juhlapaikkasi tai ravintolasi missä päin Suomea tahansa, pyydä meiltä tarjous ammattitaitoisesta ja luotettavasta tiskijukasta juhliisi.

Luotettavan toimintamme perustana on pikäaikaiset DJ-palvelujen tarjoaminen juhlakansalle yhteistyössä erilaisten ravintoloiden, pubien ja yökerhojen kanssa. Vuosien kokemus kaikista vaativimmilta asiakkailta on muokannut ohjelmistopalvelustamme taatusti Suomen laadukkaimman. Nyt tarjoamme ammattitaitoiset DJ:t myös yksityisjuhliin myös Jyväskylään, Jämsään tai vaikka Keuruulle. Lue DJ-palveluistamme lisää ja pyydä tarjous.

Hinnat DJ Jyväskylä alkaen:

Tarjoamiamme DJ- ja karaokepalvelujen peruspaketteja Jyväskylän juhliin on kolmea eri tasoa: Peruspaketti, Extra-paketti ja Deluxe-paketti. Kaikkiin juhlapaketteihin sisältyy kuuden tunnin mittainen DJ- tai karaokekeikka laitteineen. Popmasterin musiikkityöntekijä toimittaa, kasaa ja purkaa kaluston, joten asiakas saa kaiken avaimet käteen -periaatteella. Extra-paketissa tulee peruspaketin lisänä valaistu trussikaari, savukone ja neljä spottivaloa. Deluxe-paketti sisältää kaiken edellä mainitun lisäksi myös isot kuvanäytöt, liikkuvat valot sekä savukoneen.

Valmiit juhlapaketit helpottavat palvelukokonaisuuden hahmottamista ja antavat suuntaa juhlapakettien hinnoitteluille. Kuuden tunnin mittaiseen DJ-keikkaan voi halutessaan ostaa myös lisätunteja, jos tapahtuman odotetaan kestävän pidempään. Jokainen juhlapaketti on myös räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan. Valitse spottivalot, savukone, bassokaiutin tai trussikaari DJ:n ympärille, mikäli haluat näyttävämmän kokonaisuuden. Annamme mielellämme vinkkejä ja ajatuksia myös puhelimitse, joten älä epäröi soittaa myyntipalveluumme. Laskurimme avulla pystyt laskemaan hinnan tarpeidesi mukaan ja lähettämään meille alustavan tarjouspyynnön. Laskurin löydät sivun oikeasta ylälaidasta.

Kysy lisää DJ-palveluista Jyväskylässä asiakaspalvelustamme:

Myynti ja asiakaspalvelu
p. 010 2925290
asiakaspalvelu@popmaster.fi

Ammattilais-DJ Jyväskylään

“Dj saatiin nopealla aikataululla, kommunikointi sujui vaivattomasti ja hinta oli läpinäkyvä sekä helposti määritettävissä. DJ hoiti homman kotiin vaikka morsiamella oli pakka täysin hukassa jo edellisenä päivänä. Show eteni aikataulumuutoksista huolimatta jouhevasti eteenpäin ja vieraileville yllätysartisteille tehtiin tilaa. Erityiskiitos lasten (ja lapsenmielisten) huomioimisesta häissä.”
– Meiju-Katariina Vaattovaara, häät 13.7.2019, Tapiola, Jyväskylä –

Popmasterin palveluksessa on yli 100 musiikkityöntekijää, joista iso osa on tiskijukkia. Oma pysyvä henkilökuntamme takaa sen, että palvelumme laatu pysyy tasaisena ja luotettavana. Valitsemme jokaiseen tapahtumaan oikean soittajan kun kuulemme ensin tilaajan toiveet musiikin ja muiden yksityiskohtien osalta.

Teemme vuosittain yli 4000 DJ- ja karaokekeikkaa, joten voit luottaa vahvaan ammattitaitoomme. Keräämme ahkerasti palautetta asiakkailtamme ja asiakastyytyväisyytemme on yli 96 prosenttia. Julkaisemme asiakkaiden kokemuksia Popmasterin toiminnasta avoimesti myös verkkosivuillamme.

Lue myös yritysreferenssejämme sekä yksityisasiakkaiden kokemuksia Popmasterin DJ- ja karaokepalveluista. Olemme myös listanneet Jyväskylän seudun suosituimmat juhlatilat ja kokemukset niiden käytöstä. Mikään juhlatila ei ole meille haaste, joten juhlien järjestämisessä vain mielikuvituksesi on rajana. Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä juhliisi täydellinen ohjelmakokonaisuus.

DJ Jyväskylä - hinta
DJ Jyväskylä – Tilaa DJ juhliin, häihin, ravintoloihin ja tapahtumiin