Soita Popmasterille ja sinulla on tiskijukka juhlissasi helpommin kuin osaat kuvitellakaan. Popmasterin listoilla on kymmeniä erityylisiä tiskijukkia, joista voimme valita oikean henkilön sinun tapahtumaasi. Kaikki tiskijukat ovat kokeneita soittajia, joiden tärkein tavoite on saada sinun vieraasi viihtymään. Kokenut tiskijukka osaa lukea tapahtuman tunnelmaa illan aikana ja pystyy eläytymään tilanteeseen.

”Musiikki täytti synttärisankarin kaikki toiveet, hän oli todella tyytyväinen tiskijukkaan ja kaikkeen soitettuun musiikkiin. Lisäksi kaikki yleisön toiveet otettiin mukavasti huomioon, ja ruotsinkielisiäkin hemmoteltiin klassikoilla kuten ooa hela natten ja sommartiden. Muutamat välispiikit upposivat hienosti ja yleisö oli koko ajan messissä. Kiitos Popmasterille juuri oikean tiskijukan valitsemisesta näihin pirskeisiin!”
– Johanna Pylkkänen, syntymäpäivät 90-luvun teemalla Helsingissä 11.1.2014

Tiskijukka häihin

Aiemmin lähes kaikissa hääjuhlissa oli elävää musiikkia, mutta yhä useammin tiskijukka hoitaa musiikin soittamisen häissä. Syitä tähän muutoksen on useita. Tyypillisen 3-5 henkisen orkesterin tilaushinta on noin 800-1500 euroa. Tämä on luonnollista, koska keikan suorittaminen vaatii useiden henkilöiden läsnäoloa ja jokainen heistä vaatii korvauksen ajalleen. Tiskijukka sen sijaan tekee työnsä yksin ja hoitaa koko tilaisuuden aina äänentoiston kasaamisesta juhlavieraiden viihdyttämiseen. Tiskijukka häihin maksaa tyypillisesti 500-700 euroa, joka sisältää äänentoiston, mikrofonit juhlajärjestäjien käyttöön sekä laajan musiikkikirjaston. Soittoaika tiskijukalla on tyypillisesti 5-8 tuntia, kun perinteinen hääbändi soittaa ainoastaan 3×45 minuuttia.

Tiskijukka juhliin

Tiskijukka on musiikin monitaituri, joka luo musiikin avaulla juhliin juuri oikeanlaisen tunnelman. Tiskijukan kanssa kannattaa käydä aktiivista vuoropuhelua jo ennen juhlia, jotta myös soittajalla on tieto siitä mitä juhlissa tapahtuu ja mitä tiskijukalta odotetaan.

Lue lisää:
DJ-palvelut

 

Tiskijukka - häihin - häät - hääjuhlaTiskijukkaTiskijukka - ravintolaan - ravintola - ravintolassa