Tartu Mikkiin on yksi perjantai-iltojen suosituimmista ohjelmasarjoista. Suosion syynä lienee suomalaisten kyltymätön innostus karaoke laulamiseen. Karaokesta innostuvat kaikki, joten se toimii erinomaisena ohjelmana kaikenlaisissa juhlissa tai tapahtumissa.

Ohjelmatoimisto Popmaster järjestää juonnettuja karaokeiltoja juhlissa, tapahtumissa ja ravintoloissa. Voit tilata karaoken konkarit viihdyttämään vieraitasi olipa kyse asiakastapahtumasta, syntymäpäivistä, pikkujouluista tai lasten juhlista. Halutessasi voimme räätälöidä karaokelistat teemasi mukaisesti. Valmiina meiltä löytävät ainakin lastenkaraoke, heavykaraoke, rokkarikaraoke, joulukaraoke ja monta muuta.

_____________

Tartu Mikkiin on koko perheen musiikkiohjelma, jossa ammattilaiset kohtaavat harrastajat. Jokaisessa jaksossa kaksi ammattilaisjoukkuetta ottaa toisistaan mittaa. Tavoitteena on tunnistaa karaoketulkintojen takaa paljastuvia hittejä. Ohjelman aikana kuullaan 14 karaokenäytettä ja loppu huipentuu finaaliduettoihin. Studiossa tunnelman nostaa kattoon satapäinen yleisö.

www.yle.fi/musiikki/tartu-mikkiin