DJ Online on käytettävyydeltään ylivoimainen musiikkijärjestelmä kun haetaan taustamusiikkia ravintolaan. DJ Online ei perustu valmiisiin kappale- tai soittolistoihin, vaan ohjelma valitsee kappaleet käyttäjän valitseman tyylin ja halutun tunnelman mukaan.

Järjestelmä mahdollistaa myös ravintolan päivärytmiin sopivan musiikin ennakko-ohjelmoinnin. Esimerkiksi päivällä on mahdollista soittaa  vanhemmalle yleisölle sopivaa musiikkia, ja illalla meno muuttuu menevämmäksi nuoremman väen saapuessa. Musiikin vaihtamiseksi henkilökunnan ei tarvitse tehdä mitään. Tarvittaessa ohjelmoinnin voi ohittaa helposti valitsemalla tilanteeseen sopivan tyylin.

Kappalevalikoima on kattava ja päivittyy nopeasti, joten musiikki on aina ajan hermolla. Järjestelmä poimii uusimmat kappaleet soitettavaksi, jos ne sopivat ravintolan valitsemaan musiikkityyliin.

DJ Onlineen on saatavana lisäominaisuutena myös karaoke, tekstiviestillä toimiva jukebox sekä infokanava kuvamainosten ja videoiden esittämiseen.

DJ Onlinen voit tilata Popmasterilta asennuksineen. Popmaster auttaa myös oikeiden tyylien valinnassa ja tarvittavien asetuksien tekemisessä. Soita Popmasterille p. 010 2925290 ja sovi henkilökohtainen esittely kahvikupin ääressä!